Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Bende akşamları 50yarım mekik çekiyorum hadi bakalım

zelişşşşşş ,lilyanayaaaa selamımı söyleee bir de feysinde sürekli çok güzel mavi gözlü bir kızla foto koyuyorrr, dikkatimi fotoda direk o çekiyorr ,aynen böyle söyleee

cevabın geç kalmadı şekerim

yazıp kaçıyorum hemen

pompişe söyle ben dikkatini çekmiyom yanii öyle miii gözüme gözükmesin, hamile halinle bile tenhada kıstırmıcam onu düşün !!

ayyy mekikk benim karnımı acıtıyoo ya ertesi günü taş gibi ağrıyo((

cnm spor yaparken
karnın acıyor ise bil ki orda yağ oranı fazladır acıması iyi işarettir yağları parçalıyor anlıma gelirrrrrrr

ben kg var ama hiç sarıkı bir yerim yoktur 6-7 aydır saldım sporu değilse çok severim spor yapmayııııı

evet çok acıyooo (( bende müzikle dans etmeye bayılırımmmm

buarada yarım salatalığım vardı sabahtan onu yedim,,şimdi elma zamanı:))

evet yemekten sonra saat 3 olmuş ve canım bir şey yemek istemiyor

bu iyiye işaret demek ki psikolojik olarak kabullendim diyet durumunu

biraz evvel yeşil çay içtim

bu arada ben bir önceki diyatimi tamamlayıp bırakalı tam 3 ay olmuş kızlar yani 3 ayda 4 kilo almışım bendeniz

ama bunun sonu yok korumam lazım verdikten sonrada yoksa böyle nereye kadar 3 ay diyet yap

3 ay homini gırtlak sonra haydiii en başa

birde şuan kendimi çok kötü hissediyorum yaaa yerimden kalkamıyorum korkudan düşücem diyee

nasıl anlatayım sanki böyle elim ayağım boşaldı gibi yaaaa

zeliş kan şekerini düşürme bak bir avuç leblebi yada elma portakal gibi şeyler ye az ye sık ye canım,,bende verdiğim kiloları yaklaşık 1 yıl sonra almaya başladım hepsini almasamda 3 kilo aldım 8-9 kilo vermiştim

kız sabah yedim, öğlen yedim arada yemedim sadece ama ancak ara zamanı canım istemiyo ama

bu durum kuşkularımı artırıyo acaba şekerim mi var yaaa

ailede 1. derece de kimsede yok

neyse ay sonu tahlil yaptırıcam ama hiç böyle olmamıştım

ilk gün böle olması normal canım
benimde canım çikolata istiyo ama yemiycem
ya bide şu deniz sekinin kullandığı şeyi gördünmü 19 kilo vermiş
ayı gibiydi fıstık olmuş yaaa
böle şeyler kullanmak ne kadar doğru
biz aylar ugraşıyoruz 1-2 kilo vermek için
adamlar şurup içer gibi içiyo uçup gidiyo kilolar

aman Allah korusunn benim babamın var şekeri sürekli baktırıyorus bizde ,,benimde hamilelikte şeker testi yapılıyodu yüksek çıkmıştııı

yasssmin bu arada senin moralin nasıl arkdasımmmm ??

evdeki durumlar düzeldi mii :26::26::26:

moralim çok güzelll

ben artık bu işi bitirmek istiyorum uğraşacak gücüm kalmadı

şimdi bu konuyu önce oğlumu alıştıracağım en az hasarla atlatmasını sağlayacağımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…