Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

amin canım ç
ocuk devamlı zararmı veriyor paşama allah allah öğretmen nasıl fark etmiyor bunu
bir olur iki olur

yağmur öyle yetiştiriyorlarki sorma gitsin vurmak haksız bile olsan hak aramak bunu öğretiyorlar
altta kalanın canı çıksın diyerek büyütüyorlar bende çok kızıyorum
benim oğlumun kulak arkasında ve yanağında tırnak izi var her gördüğümde gözlerim doluyor
ve içim yanıyor
ben oğluma kesinlikle kimseye vurmayacaksın zarar vermeyeceksin diyerek büyüttüm
hiçbir arkadaşının farklılığı ile gerek fiziksel gerek ruhsal dalga geçmemesi gerektiğini anlarak büyütüyorum
ama öyle yapmıyor kimse benim oğlum geç konuştu bahsetmiştim yavrumu arkadaşları bu konuda az üzmedi

iyi yapmışsın arkadaşım öğretmenler daha dikkatlı olmalı

bende söyledim canım ailesiyle de konuşsun ama en büyük hata oradaki yetkililerde,,,

aileyle okulla öğretmenle konuşup çözecek inşallah öğretmenlerde dikkat etsinler bundan sonra

evet dediğin gibi oğluşu çok sakin lili de en çok buna üzülüyor ya oğlan içine atıyor ve hasta ediyor bu durum onu

Allahım yardımcısı olsun,

Ahh canım hepimiz yaşadık aslında özellikle kreşte olunca bambaşka oluyor zaten çocuğu kreşe bırakırken bir vicdan azabı duyuyoruz birde üzerine böyle şeyler olunca bu azap çekilmez oluyor.

Bende senin gibiyim canım ya çözüm yolunun hep konuşarak uyararak büyüklerden yardım isteyerek bulmasını öneriyorum ama doğrumu yapıyoruz böyle şeyler olunca ayrıca düşünüyorum Allahım yavrularımızı korusun, meleklerini eksik etmesin üzerlerinden...

[B]zaman zaman senin gibi düşünüyorum bende bu tarz çocuklardan yavrum zarar gördüğünde
ama yinede biz doğru yapıyoruz diyorum[/B]

amin arkadaşım amin
Rabbim iyi insanlara denk getirsin

Son düzenleme:

bi de müdürden izin almaya çalışıyor ya en çok da ona sinirlendim evlat söz konusu olunca özel kamu demeden izin verilmesi lazım
2012 de elanın kolu kırılmıştı kimseye sölemeden basıp gittim napim o ara yok şef yok müdür lafmı anlatcam arkamdan armışlardı çok da önemli değildi benim için ne düşündükleri insan olan anlardı halimden
allahtan sıkıntı olmamıştı geçmiş olsun diyip kapatmıştı müdür....

zaman zaman senin gibi düşünüyorum bende bu tarz çocuklardan yavrum zarar gördüğünde
ama yinede biz doğru yapıyoruz diyorum

amin arkadaşım amin
Rabbim iyi insanlara denk getirsin

evet canım ya biz onları nasıl yetiştirirsek onlarda çocuklarını öyle yetiştirecek ben doğru olduğuna inandığım şekilde yetiştirmeye çalışıyorum ara sıra babası der sana vuruyorlarsa sende vur diye am bizim evde oğluşun gözünde en doğrusunu anne bilir o yüzden benim öğrettiğim şekilde davranır kuzum.

Bir keresinde karnı ağrımız okulda öğretmene söylemiş öğretmende "herkes hasta olabilir bak arkadaşların ödev yapıyor sende dersine bak" demiş (çok ileri zekalıdır kendisi) benimki teneffüste müdür yardımcısının odasına gidip derdini anlatmış o aradı beni de gidip aldık okuldan oğluşumu. Yavrum benim yaaaaa....

Yaaa zaten öyle bir durumda insan işi müdürü düşünemez ki,

Bir kere benim oğlanda okuldan eve gelmedi bu okula ilk başladığımız zaman aman allahım delirdim resmen atladım şirket arabasına ama elim ayağım titriyor şirket hemen şoför göndermişti arkamdan yoksa varya kesin kaza yapardım o gün heralde

Allahım ne olur evlat acısıyla sınamasın hiçbirimizi...

mrh hoşbulduk,tokatta yaşıyorum 27 yaşındayım okulda memur olarak çalışıyorum,aslında vefayla tanışıyoruz diğer topicten.
evet ama diğer topic bitti gittiii canımmm katıll aramızaaaa seni gördüğüme sevindimmmm balımmm

valla ne diyeceğimi bilemedim

evlat başka bişeyy lili off ne kötü olmuşturrr yaaa

Rabbim korusun goncalarımızı

amin zelişim amin hele en son çocuk cinayeti haberlerinden sonra psikopata bağladım
güvensiz yetişecekmiş cocukkk hiçç umrum değil
yetişsin özgüveni olmayacakmış olmasın arkadaş
dışarda herkes benim gözümde birer sapık
o yüzden kimseyle konuşma sana bişi vermeye kalkan olursa asla alma kendini öptürme dedim
geçen avmde babanesiyel gezerken adamın biri aynı kızıma benziyorsun bi kere öpüm demiş
elada hayır sen yabancısın öpemessin annem kızıyo demiş öptürmemiş
kv diyoki herkes sapık diil öpseydi ne var rezil oldum orada iye
ister rezil ol ister rüsva öpmeyecek kızımı kimse dedim

öğretmenize pesss diyorum artık herkes eğitimci olamıyor işte

evet canım ne yazık ki şartlar böyle davranmamızı gerektiriyor sokakta binlerce çeşit insan var ve kötüler çok

son dönemde iyice arttı dediğin gibi biz koruyacağız koyuyamadığımız yerde onlar kendilerini korumlaı buna göre eğitmeliyiz aynı fikirdeyim seninle

evet öpmesin canım neden öpüyor ki allahım yaaaaaa

hayır rezil olmamışlar olması gereken gibi davranmış Ela
maşallah yavruna canım
Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum

Benim oğlumda kreşte wcye öğretmeninin girmesini istemiyormuş
kadın temizliğini düzgün yapamıyorlar diye geliyor wcye oysa
bana söyledi bende girmeyin o zaman dedim

ahhh canım buda neki sağ olsun neler yaşattı bize nelerrrr

yapma yaa zeliş gelecek yılki öğretmenimiz konusunda bende korkuyorum şimdiden
4 yıl boyunca muhatap olacağım kendisi ile yavrum için
inşallah hayırlı ve anlayışlı bir öğretmene denk geliriz

kızlarrr işlerimmm yoğunnnn

Kolay gelsin canım bende işlere dönsem iyi olacak aslında

Allahım ya nedir el kadar çocukların birbirine yaptığı..iyi bi sopa lazım bu arkadaşına..sessiz buluyorlar çocukları belki...
acaba karnım ağrıyor diye okula gitmek istememesinin nedeni de o arkadaş mıydı ki..çok üzüldümmm.

canım ya..ben çocuk cinayeti haberi falan duymadım..yine mi ya..Allah ım korusun ..Allah sonumuzu hayır etsin..Şeytana uydurmasın

sizin öğretmeniniz bir antika zaten..ona söyleyecek söz bulamıyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…