- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Konuştum kızlar şimdi liliyle çok kötü zaten sesi filan izin almaya çalışıyor okula gidecek...
Arkadaşı yapmış kızlar gelince detayları anlatır isterse açıkçası ben bunu duyunca rahatladım çünkü çözülebilir nede olsa...
Onunla konuşunca bende fena oldum gidip tuvalte ağladım ya nedir biz annelerin çektiği, bende çok yaşadım bu durumları hepimiz yaşamışızdır off offfff anne olmak, çalışan anne olmak ne kadar zor allahım...
rabbim hepimize yardımcı olsun...
ben böle istemin böle adaletin çalışan annelere verilmeyen haklrın taaaaaaaaaaa....................................
O kadar sinirliyim ki şu an
ege sakin bir çocuk ya
saldırgan hırçın biri olsa tamam kavga etmiştir dicem ama
nasıl çocuk yetiştiriyorlar böle yaaa
gitsin gamze hemen ailesiyle de görüşsün
madem böle saldırgan bir çocuk alsınlar kreşten yaaaa
kapatsınlar eve
çok üzüldüm çok kötü bi durum benim oğlumda kreşte arkadaşı gözüne çelik matarayı vurmuştu yavrum kaç gün boyunca mosmor gezdi allahım korumuş bi kaç cm daha ileri olsa çocuğun gözü ne halde olurdu bilemiyorum,öğretmeniyle çok sert konuştum o çocukları onlara emanet ediyoruz kendi evlatları gibi bakıp kollamaları için ama kimse kimsenin evladına kendi çocuğu gibi fedakarlıkta bulunmuyor ne yazık.
ben böle istemin böle adaletin çalışan annelere verilmeyen haklrın taaaaaaaaaaa....................................
O kadar sinirliyim ki şu an
ege sakin bir çocuk ya
saldırgan hırçın biri olsa tamam kavga etmiştir dicem ama
nasıl çocuk yetiştiriyorlar böle yaaa
gitsin gamze hemen ailesiyle de görüşsün
madem böle saldırgan bir çocuk alsınlar kreşten yaaaa
kapatsınlar eve
çok üzüldüm çok kötü bi durum benim oğlumda kreşte arkadaşı gözüne çelik matarayı vurmuştu yavrum kaç gün boyunca mosmor gezdi allahım korumuş bi kaç cm daha ileri olsa çocuğun gözü ne halde olurdu bilemiyorum,öğretmeniyle çok sert konuştum o çocukları onlara emanet ediyoruz kendi evlatları gibi bakıp kollamaları için ama kimse kimsenin evladına kendi çocuğu gibi fedakarlıkta bulunmuyor ne yazık.
amin canım ç
ocuk devamlı zararmı veriyor paşama allah allah öğretmen nasıl fark etmiyor bunu
bir olur iki olur
yağmur öyle yetiştiriyorlarki sorma gitsin vurmak haksız bile olsan hak aramak bunu öğretiyorlar
altta kalanın canı çıksın diyerek büyütüyorlar bende çok kızıyorum
benim oğlumun kulak arkasında ve yanağında tırnak izi var her gördüğümde gözlerim doluyor
ve içim yanıyor
ben oğluma kesinlikle kimseye vurmayacaksın zarar vermeyeceksin diyerek büyüttüm
hiçbir arkadaşının farklılığı ile gerek fiziksel gerek ruhsal dalga geçmemesi gerektiğini anlarak büyütüyorum
ama öyle yapmıyor kimse benim oğlum geç konuştu bahsetmiştim yavrumu arkadaşları bu konuda az üzmedi
iyi yapmışsın arkadaşım öğretmenler daha dikkatlı olmalı
Bende senin gibiyim canım ya çözüm yolunun hep konuşarak uyararak büyüklerden yardım isteyerek bulmasını öneriyorum ama doğrumu yapıyoruz böyle şeyler olunca ayrıca düşünüyorum Allahım yavrularımızı korusun, meleklerini eksik etmesin üzerlerinden...
bende söyledim canım ailesiyle de konuşsun ama en büyük hata oradaki yetkililerde,,,
aileyle okulla öğretmenle konuşup çözecek inşallah öğretmenlerde dikkat etsinler bundan sonra
evet dediğin gibi oğluşu çok sakin lili de en çok buna üzülüyor ya oğlan içine atıyor ve hasta ediyor bu durum onu
allahım yardımcısı olsun,
ahh canım hepimiz yaşadık aslında özellikle kreşte olunca bambaşka oluyor zaten çocuğu kreşe bırakırken bir vicdan azabı duyuyoruz birde üzerine böyle şeyler olunca bu azap çekilmez oluyor.
zaman zaman senin gibi düşünüyorum bende bu tarz çocuklardan yavrum zarar gördüğünde
ama yinede biz doğru yapıyoruz diyorum
amin arkadaşım amin
Rabbim iyi insanlara denk getirsin
bi de müdürden izin almaya çalışıyor ya en çok da ona sinirlendim evlat söz konusu olunca özel kamu demeden izin verilmesi lazım
2012 de elanın kolu kırılmıştı kimseye sölemeden basıp gittim napim o ara yok şef yok müdür lafmı anlatcam arkamdan armışlardı çok da önemli değildi benim için ne düşündükleri insan olan anlardı halimden
allahtan sıkıntı olmamıştı geçmiş olsun diyip kapatmıştı müdür....
evet ama diğer topic bitti gittiii canımmm katıll aramızaaaa seni gördüğüme sevindimmmm balımmmmrh hoşbulduk,tokatta yaşıyorum 27 yaşındayım okulda memur olarak çalışıyorum,aslında vefayla tanışıyoruz diğer topicten.
Konuştum kızlar şimdi liliyle çok kötü zaten sesi filan izin almaya çalışıyor okula gidecek...
Arkadaşı yapmış kızlar gelince detayları anlatır isterse açıkçası ben bunu duyunca rahatladım çünkü çözülebilir nede olsa...
Onunla konuşunca bende fena oldum gidip tuvalte ağladım ya nedir biz annelerin çektiği, bende çok yaşadım bu durumları hepimiz yaşamışızdır off offfff anne olmak, çalışan anne olmak ne kadar zor allahım...
yaaa zaten öyle bir durumda insan işi müdürü düşünemez ki,
bir kere benim oğlanda okuldan eve gelmedi bu okula ilk başladığımız zaman aman allahım delirdim resmen atladım şirket arabasına ama elim ayağım titriyor şirket hemen şoför göndermişti arkamdan yoksa varya kesin kaza yapardım o gün heralde
allahım ne olur evlat acısıyla sınamasın hiçbirimizi...
evet canım ya biz onları nasıl yetiştirirsek onlarda çocuklarını öyle yetiştirecek ben doğru olduğuna inandığım şekilde yetiştirmeye çalışıyorum ara sıra babası der sana vuruyorlarsa sende vur diye am bizim evde oğluşun gözünde en doğrusunu anne bilir o yüzden benim öğrettiğim şekilde davranır kuzum.
Bir keresinde karnı ağrımız okulda öğretmene söylemiş öğretmende "herkes hasta olabilir bak arkadaşların ödev yapıyor sende dersine bak" demiş (çok ileri zekalıdır kendisi) benimki teneffüste müdür yardımcısının odasına gidip derdini anlatmış o aradı beni de gidip aldık okuldan oğluşumu. Yavrum benim yaaaaa....
amin zelişim amin hele en son çocuk cinayeti haberlerinden sonra psikopata bağladım
güvensiz yetişecekmiş cocukkk hiçç umrum değil
yetişsin özgüveni olmayacakmış olmasın arkadaş
dışarda herkes benim gözümde birer sapık
o yüzden kimseyle konuşma sana bişi vermeye kalkan olursa asla alma kendini öptürme dedim
geçen avmde babanesiyel gezerken adamın biri aynı kızıma benziyorsun bi kere öpüm demiş
elada hayır sen yabancısın öpemessin annem kızıyo demiş öptürmemiş
kv diyoki herkes sapık diil öpseydi ne var rezil oldum orada iye
ister rezil ol ister rüsva öpmeyecek kızımı kimse dedim
öğretmenize pesss diyorum artık herkes eğitimci olamıyor işte
kızlarrr işlerimmm yoğunnnn
amin zelişim amin hele en son çocuk cinayeti haberlerinden sonra psikopata bağladım
o yüzden kimseyle konuşma sana bişi vermeye kalkan olursa asla alma kendini öptürme dedim
geçen avmde babanesiyel gezerken adamın biri aynı kızıma benziyorsun bi kere öpüm demiş
ahhh canım buda neki sağ olsun neler yaşattı bize nelerrrr
kızlarrr işlerimmm yoğunnnn
evet canım ne yazık ki şartlar böyle davranmamızı gerektiriyor sokakta binlerce çeşit insan var ve kötüler çok
son dönemde iyice arttı dediğin gibi biz koruyacağız koyuyamadığımız yerde onlar kendilerini korumlaı buna göre eğitmeliyiz aynı fikirdeyim seninle
evet öpmesin canım neden öpüyor ki allahım yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?