Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

bende sizin boşanma sürecinizi bilmiyorum lilim o yüzden en iyisini sen bilirsin haklısın

ayvalık, burhaniye edremit suyu bana soğuk geliyor canım yaaa

vefacım ben 10da yattım hala uykum var desemmm

Senin çocuk var sanırım.
Kaç yaşında ki 10 da yatabiliyorsun?

hoşgeldin hamişimm nasılsınız kuzunla bakalım
dr kontrolün ne zaman

iiyim tatlımm ,kontrolume 2 hafta var daha

hakkında hayırlısı olsunnn

hani eskiler dermiş ya : bir tencere kaynıyor ama nasıl kaynıyor ... diye

seninki de o hesap olmuş .

canım merhaba tekrar bu sene daha çok didime bakmamıza rağmen kuşadasında karar kıldık ve oraya gideceğiz

sizin varmı yaz tatili için planlar gerçi mersine giderseniz o da tatil olur değil miii

Var mı aklında otel kuş adasında??

Bu da kötü işte. Tamamen bilinçsizlikten kaynaklanıyor eşinin yaptığı. Yani çocuğa okutunca ne olacak sanki??
Senin işin çok zor o zaman bu adamla.

güya çocuğa beni kötüleyecek annen izin vermiyor ben ne yaparım

ee hali ile oğlanda gelip bana kızacak sen niye izin vermedim vs vs vs

antlaya adrasan atıcı otell (küçük bir otel )bir incele istersen

çok sakin ssesiz gece hareket fazla yok doğa ile baş başa bir yerrrrr

Neler yaşamışsın yasminim

bundan sonra hakkında hayırlısı olur inşallahhhh

emin bir evin içinde sürekli mutsuz olmaktansa çocuğun ayrı anne baba ve huzurlu bir hayat çok daha iyi gelecektir onaaa

iiyim tatlımm ,kontrolume 2 hafta var daha

hakkında hayırlısı olsunnn

hani eskiler dermiş ya : bir tencere kaynıyor ama nasıl kaynıyor ... diye

seninki de o hesap olmuş .

Neler yaşamışsın yasminim

bundan sonra hakkında hayırlısı olur inşallahhhh

emin bir evin içinde sürekli mutsuz olmaktansa çocuğun ayrı anne baba ve huzurlu bir hayat çok daha iyi gelecektir onaaa

evet canım artık geriye değil bugune bakıyroum yarına bile değillll

allah sağlık verdikten sonra hepsi oluyorrrrrr

canım biz geçen sene haziranın 17 sinde gittik fazla sıcaga kalmamak adına
ilk gittik aman allahım dedim her yer rus ailelerle dol ertesi gün bir baktımki
3 4 aile gelmiş haftanın sonunda %70 türk aileler vardı.her yerde türk şarkılar çaldırdık
Hatta çogu ankaralıydı denk geldik
Bir kaç aileyle sözleştik hatta seneye yine buradayız diye
haziran 17 de gittik 5 gün kaldık herşey dahil ekstra kızım için yatak istedik 1000 tlye kaldık
bu sene eylül gibi düşünüyoruz fiyat 1250filan olacakmış konuştuk otelle bakalım hiç biyer ayarlayamassak yine burası olcak:)))

Hmm ewet çocuk olunca daha ayrıntılı bakmak lazım..
Ben gece hayatını sewerim ama çocuk olunca zor gitmekk öyle yee tatilde,
yanında çocuğunu emanet edebileceğin biri olmalıı

bende sizin boşanma sürecinizi bilmiyorum lilim o yüzden en iyisini sen bilirsin haklısın

ayvalık, burhaniye edremit suyu bana soğuk geliyor canım yaaa

vefacım ben 10da yattım hala uykum var desemmm
sizin boşanma sürecinizi bilmiyorum DERKEN ANLAMADIM EN DEMEK İSTEDİĞİNİ..
Ben ayrılalı 1,5 sene oldu zatenn

ahahaaa istersen taıntayım kendimi...burdanmı diğer taraftanmı
Hmm kura çekelimmm

AYNI FİKİRDEYİM CANIM
BEN GEÇEN SENE DİDİMDE RESORT OTELE GİTMİŞTİM OTELİN HAVUZU DENİZİ VE KONFORU SÜPER
AMA YEMEKLER DAHADA ARTTIRILABİLİRDİ

http://www.etstur.com/Holiday-Resort-Didim

canım merhaba tekrar bu sene daha çok didime bakmamıza rağmen kuşadasında karar kıldık ve oraya gideceğiz

sizin varmı yaz tatili için planlar gerçi mersine giderseniz o da tatil olur değil miii

DİDİM ÇOK GÜZELDİ ZELİŞCİM BEN ÇOK BEĞENDİM BODRUMA BİLE GİTTİK GEZDİK

KUŞADASINDA HANGİ OTEL CANIM

BU YIL MERSİNDE GİDİNCE SİLİFKE KIZKALESİNDE BİRKAÇ GÜN KALIRIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUZ

Ben de bazen duyuyorum gittiğim yerlerde her sene bu otele geliyoruz diye. Ben de her sene farklı yere gidiyorum. Hatta çatlak mı dersiniz ne dersiniz bilmiyorum ama geçen sene 6 gece kaldım 3 otel değiştirdim. Ben sıkılıyorum yemeklerinden aynı düzenden.
Bu sene 3 otel yerine 2 otele rezervasyon yaptıracağız. Yakın mesafe 2 farklı mekan. Mesela Marmaris Bodrum gibi…
Örnek olarak..3 gece birinde kalacağız,2 gece birinde. 1 gece de gelirken yolda İzmir’de falan kalıyoruz. Geze geze…

3 sene önce ben de gittim Holiday Resort’a. Gerçekten çok havadar basık değil. Benim de beğendiğim oteller arasındadır. Sadece koyda kalmasından dolayı benim gittiğimde denizi çok soğuktu. Aslında temmuz ortasında gitmiştim ama şans belki de. Odalar falan çok temizdi. Bir de benim için önemli olan odaların halı kaplı olması. Burada da vardı.ben de çok beğendim burayı.

En güzeli valla harikasınızzz

Bak Kuşadası’na gidersen eğer Efes Pricess Otel var orada. Ben geçen sene çok istedim gitmeyi ama başka yere kaydı aklım. Bu sene gidebilirim.
Beni en çok cezbeden de burada çocuk menüsü olması, çocuk havuzunda bile çocuk cafesi varmış ayrıymış her şey. Web sayfasına bir bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…