bende sizin boşanma sürecinizi bilmiyorum lilim o yüzden en iyisini sen bilirsin haklısın
ayvalık, burhaniye edremit suyu bana soğuk geliyor canım yaaa
vefacım ben 10da yattım hala uykum var desemmm
hoşgeldin hamişimm nasılsınız kuzunla bakalım
dr kontrolün ne zaman
ah ah canmm
ne çektiğimi bir ben bir allah bilir
etrafta boşanan çiflern çocuklarını gördükçe içim parçalanırdı
ben çocuğama bunu yaşatmaya hakkım yok dedim ve çektimm
oğlum 6 aylıktı gecenin bir yarısı sokağa atmıştı benii yağmur şakır şakır yağar nere gideceğimii bilemedimmm
anlatsam buralar yetmezz
o yüzden üzerinde durulmaz
evet ben hata yaptım onu koca olarak seçtim
ama böyle olmasını hiç istemdimmmmm
sabır taşının sabredecek gücü kalmadı aslında
şimdi sadece rabbime sığınıyorum ondan destek alıyorum
en iyi terapi bu sanırımmmmm
canım merhaba tekrar bu sene daha çok didime bakmamıza rağmen kuşadasında karar kıldık ve oraya gideceğiz
sizin varmı yaz tatili için planlar gerçi mersine giderseniz o da tatil olur değil miii
Bu da kötü işte. Tamamen bilinçsizlikten kaynaklanıyor eşinin yaptığı. Yani çocuğa okutunca ne olacak sanki??
Senin işin çok zor o zaman bu adamla.
Belli değil ya lili. Çocuk olunca daha detay düşünüyorsun. Bir de bizim gece hayatımız yok. Hadi sabaha kadar eğlenelim sevmiyoruz. Tamamen dinlenme ve çocukla eğlenme odaklı bizim tatilimiz. O yüzden otelin iyi olmasına bakıyorum. Karar veremedim daha bölge olarak. Giden varsa güzel yerlere bakacağım netten.
o sanıyor ki bu ayrılamaz benden
ben hazıran ortası gibi açacağım dava
artık bunla konuşak bişi kalmadııııı
karşındaki yontulmamış bir odunsa yapacak bişi yokkkkkk
ah ah canmm
ne çektiğimi bir ben bir allah bilir
etrafta boşanan çiflern çocuklarını gördükçe içim parçalanırdı
ben çocuğama bunu yaşatmaya hakkım yok dedim ve çektimm
oğlum 6 aylıktı gecenin bir yarısı sokağa atmıştı benii yağmur şakır şakır yağar nere gideceğimii bilemedimmm
anlatsam buralar yetmezz
o yüzden üzerinde durulmaz
evet ben hata yaptım onu koca olarak seçtim
ama böyle olmasını hiç istemdimmmmm
sabır taşının sabredecek gücü kalmadı aslında
şimdi sadece rabbime sığınıyorum ondan destek alıyorum
en iyi terapi bu sanırımmmmm
Olsun kuzu öğrendin iştee..
Sen tatile nereye gideceksinn
tatil planlarımı yapılıyor
iiyim tatlımm ,kontrolume 2 hafta var daha
hakkında hayırlısı olsunnn
hani eskiler dermiş ya : bir tencere kaynıyor ama nasıl kaynıyor ... diye
seninki de o hesap olmuş .
Neler yaşamışsın yasminim
bundan sonra hakkında hayırlısı olur inşallahhhh
emin bir evin içinde sürekli mutsuz olmaktansa çocuğun ayrı anne baba ve huzurlu bir hayat çok daha iyi gelecektir onaaa
baktım canım sen memnun kaldın yani?
Yabancılar çok muydu? Ben genelde türklerin olduğu otelleri tercih ediyorum. Geçen sene çok yabancı vardı gittiğim yerde yine de iyiydi. Aşağı yukarı gece fiyatı ne? Her şey dahil sanırım demi?
Hmm ewet çocuk olunca daha ayrıntılı bakmak lazım..Belli değil ya lili. Çocuk olunca daha detay düşünüyorsun. Bir de bizim gece hayatımız yok. Hadi sabaha kadar eğlenelim sevmiyoruz. Tamamen dinlenme ve çocukla eğlenme odaklı bizim tatilimiz. O yüzden otelin iyi olmasına bakıyorum. Karar veremedim daha bölge olarak. Giden varsa güzel yerlere bakacağım netten.
sizin boşanma sürecinizi bilmiyorum DERKEN ANLAMADIM EN DEMEK İSTEDİĞİNİ..bende sizin boşanma sürecinizi bilmiyorum lilim o yüzden en iyisini sen bilirsin haklısın
ayvalık, burhaniye edremit suyu bana soğuk geliyor canım yaaa
vefacım ben 10da yattım hala uykum var desemmm
Hmm kura çekelimmmahahaaa istersen taıntayım kendimi...burdanmı diğer taraftanmı
Belli değil ya lili. Çocuk olunca daha detay düşünüyorsun. Bir de bizim gece hayatımız yok. Hadi sabaha kadar eğlenelim sevmiyoruz. Tamamen dinlenme ve çocukla eğlenme odaklı bizim tatilimiz. O yüzden otelin iyi olmasına bakıyorum. Karar veremedim daha bölge olarak. Giden varsa güzel yerlere bakacağım netten.
canım merhaba tekrar bu sene daha çok didime bakmamıza rağmen kuşadasında karar kıldık ve oraya gideceğiz
sizin varmı yaz tatili için planlar gerçi mersine giderseniz o da tatil olur değil miii
canım biz geçen sene haziranın 17 sinde gittik fazla sıcaga kalmamak adına
ilk gittik aman allahım dedim her yer rus ailelerle dol ertesi gün bir baktımki
3 4 aile gelmiş haftanın sonunda %70 türk aileler vardı.her yerde türk şarkılar çaldırdık
Hatta çogu ankaralıydı denk geldik
Bir kaç aileyle sözleştik hatta seneye yine buradayız diye
haziran 17 de gittik 5 gün kaldık herşey dahil ekstra kızım için yatak istedik 1000 tlye kaldık
bu sene eylül gibi düşünüyoruz fiyat 1250filan olacakmış konuştuk otelle bakalım hiç biyer ayarlayamassak yine burası olcak:)))
Mesela neresiiii olabilerrrrgel biz ikimiz gidelim tatille cnm
sende koca yaok bende koca yokkkkkkkk
kızlar ben göreve gidiyorumm , gelince görüsürüz ...
Evet sen ne zaman gidiyorsun ve nereye?
AYNI FİKİRDEYİM CANIM
BEN GEÇEN SENE DİDİMDE RESORT OTELE GİTMİŞTİM OTELİN HAVUZU DENİZİ VE KONFORU SÜPER
AMA YEMEKLER DAHADA ARTTIRILABİLİRDİ
http://www.etstur.com/Holiday-Resort-Didim
DİDİM ÇOK GÜZELDİ ZELİŞCİM BEN ÇOK BEĞENDİM BODRUMA BİLE GİTTİK GEZDİK
KUŞADASINDA HANGİ OTEL CANIM
BU YIL MERSİNDE GİDİNCE SİLİFKE KIZKALESİNDE BİRKAÇ GÜN KALIRIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUZ
Var mı aklında otel kuş adasında??
Ben de bazen duyuyorum gittiğim yerlerde her sene bu otele geliyoruz diye. Ben de her sene farklı yere gidiyorum. Hatta çatlak mı dersiniz ne dersiniz bilmiyorum ama geçen sene 6 gece kaldım 3 otel değiştirdim. Ben sıkılıyorum yemeklerinden aynı düzenden.
Bu sene 3 otel yerine 2 otele rezervasyon yaptıracağız. Yakın mesafe 2 farklı mekan. Mesela Marmaris Bodrum gibi
Örnek olarak..3 gece birinde kalacağız,2 gece birinde. 1 gece de gelirken yolda İzmirde falan kalıyoruz. Geze geze
AYNI FİKİRDEYİM CANIM
BEN GEÇEN SENE DİDİMDE RESORT OTELE GİTMİŞTİM OTELİN HAVUZU DENİZİ VE KONFORU SÜPER
AMA YEMEKLER DAHADA ARTTIRILABİLİRDİ
http://www.etstur.com/Holiday-Resort-Didim
DİDİM ÇOK GÜZELDİ ZELİŞCİM BEN ÇOK BEĞENDİM BODRUMA BİLE GİTTİK GEZDİK
KUŞADASINDA HANGİ OTEL CANIM
BU YIL MERSİNDE GİDİNCE SİLİFKE KIZKALESİNDE BİRKAÇ GÜN KALIRIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?