Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

eşim istemiyor tatlım malesef
benide bebek fikrinden uzaklaştırdı söylemleri ile canı sağolsun

bu aralar cok hamile haberi alıyorum inşallah sen de anne adayısındr:))herşeyin en doğru zamanını Rabb'im bilir basıınızın tacı evinizin nesesi yolda olabilir

yap canım sonra gebelik çıkmaz bikaç gündede kendini buna hazırlarsın, üzülürsün. en iyi şimdi yoksa bile öğrenmen olur. ha gebeysen zaten gebesindir.. hayırlısı olsun. yakında.. bu gün al yarın sabah ilk idrarla yaparsın. daha güvenilir olur.

bu aralar cok hamile haberi alıyorum inşallah sen de anne adayısındr:))herşeyin en doğru zamanını Rabb'im bilir basıınızın tacı evinizin nesesi yolda olabilir

ayy şuan çok heyecanladım yaaa gitcem alıcam test ayy çok heyecanlıyım çokkkk

yok bugün alırsam bugün yaparım sabaha kadar nasıl beklerim ki ben
çok heyacan yaptım yaaa ya hamileysem aman allahım

ayy şuan çok heyecanladım yaaa gitcem alıcam test ayy çok heyecanlıyım çokkkk

amaaan kız bu kadar çok istiyon daha ne borçların bitmesini bekliyosunuz... yok canım yok siz bekleyemezsiniz... Allah nasip ederse yakın zamana kalırsın. çok istekli gördüm seni.. hadi bakalım İnşallah

amaaan kız bu kadar çok istiyon daha ne borçların bitmesini bekliyosunuz... yok canım yok siz bekleyemezsiniz... Allah nasip ederse yakın zamana kalırsın. çok istekli gördüm seni.. hadi bakalım İnşallah

çok istekliyim ama onuda düşünmem gerekir çok daha iyi bir ortada dünyaya getirebilecekken kendi isteğim ile onu zor durumda dünyaya getirmek istemem hata ile olursada yapacak birşeyimiz yok malesef..

çok istekliyim ama onuda düşünmem gerekir çok daha iyi bir ortada dünyaya getirebilecekken kendi isteğim ile onu zor durumda dünyaya getirmek istemem hata ile olursada yapacak birşeyimiz yok malesef..

tabi aslında bişey diyimmi bebeğe özenilerek alınan herşey beşikten kıyafete kadar bebeğe değil aileye alınıyor yani bebeğin ihtiyacı olan tek şey kıyafet ve süt .. olursa halledersiniz yani, madur etmezsiniz bebişi

çok şükür canım iyiyimmm sadece uykusuz yasen

ayyy

Şuan buna hiç hazır değilimmm Allah olmayana versinnn canımmmm

neden uykusuzsun tatlım
bende iyiyim işler yoğun kocuşum yok özlüyorum yaaa

yarım litre süt ictim simdi ,gayet keyfi yerinde .

saol tatlım iiyizz ,sen nasılsn

iyiyim şükür canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…