- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
biz o defteri kapattık malesef
darısı sana olsun isteyen arkadaşlar ile birlikte
akşamı iple çekiyorum pompişşşkoo sen nasılsın Atahan nasılll
hayırlı zamanda gelsin nasibiyle ozaman bebişiniz canımcımmm
merhaba canommm nasılsınnnn
canım çok haklısın ama ben hapı kullanmayı unutup eşimle ilişkiye girdim sonra tekrar kullanmadım hafta sonuda evde değildik gene kulllanmadım ve şimdi erkenden regli gibi bişey oldum ama ilk kahve rengi akıyordu sonra açık kırmızı oldu şimdide kırmızımsı oldu hiç birşey anlamadım ya gidip test alıcam ben..
evet ya alayım en azından bi kaç gün kafa karışıklığım gecer negatif çıksa bile hafta sonu tekrar yaparım test ilaç kullanıyorum ben bide antibiyotik felan gidip test alıp yapayım yaa yapayım demi yapayımm yaaa
bu aralar cok hamile haberi alıyorum inşallah sen de anne adayısındr:))herşeyin en doğru zamanını Rabb'im bilir basıınızın tacı evinizin nesesi yolda olabilir
eşim istemiyor tatlım malesef
benide bebek fikrinden uzaklaştırdı söylemleri ile canı sağolsun
yap canım sonra gebelik çıkmaz bikaç gündede kendini buna hazırlarsın, üzülürsün. en iyi şimdi yoksa bile öğrenmen olur. ha gebeysen zaten gebesindir.. hayırlısı olsun. yakında.. bu gün al yarın sabah ilk idrarla yaparsın. daha güvenilir olur.
ayy şuan çok heyecanladım yaaa gitcem alıcam test ayy çok heyecanlıyım çokkkk
çok şükür canım iyiyimmm sadece uykusuz yasenhamişim vefam sizler nasılsınız
iyiyim canım, seni hamile zannettim ben önce aslında...
amaaan kız bu kadar çok istiyon daha ne borçların bitmesini bekliyosunuz... yok canım yok siz bekleyemezsiniz... Allah nasip ederse yakın zamana kalırsın. çok istekli gördüm seni.. hadi bakalım İnşallah
çok şükür canım iyiyimmm sadece uykusuz yasen
ayyy
Şuan buna hiç hazır değilimmm Allah olmayana versinnn canımmmm
akşamı iple çekiyorum pompişşşkoo sen nasılsın Atahan nasılll
hamişim vefam sizler nasılsınız
seninki ne kadarlıktı
çok istekliyim ama onuda düşünmem gerekir çok daha iyi bir ortada dünyaya getirebilecekken kendi isteğim ile onu zor durumda dünyaya getirmek istemem hata ile olursada yapacak birşeyimiz yok malesef..
4 yaşsında canım
Çok mu ilgili bi baba, çok mu yoruldu acaba şimdikini büyütürkende gözü kesmiyor. benim eşimde pek hevesli değil gerçi, öyle üstünde durmuyor pek...
kesinlikle mükemmel bir baba
ilgili ve sevgi dolu bir o kadarda pimpirikli
çok şükür canım iyiyimmm sadece uykusuz yasen
ayyy
Şuan buna hiç hazır değilimmm Allah olmayana versinnn canımmmm
yarım litre süt ictim simdi ,gayet keyfi yerinde .
saol tatlım iiyizz ,sen nasılsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?