Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ya bende bu topiği özlemişim anavatanımız burası ilk topik başka yavvvv
sayfa sayılarına bak ya
ilkkk göz ağrımızzz burasııı
canım ege büyüdü artık normal bir okulun anasınıfına gönderebilirsin ikamet ettiğiniz adrese göre zaten yakın okul çıkıyor

kuzum yağmurun dediği gibi.500 tl aylık olarak çok.ay bizde okula gittiğimiz gün belli olacakmış herşey okul müd yrd ile görüşmüş eşim ne yiyecekler kırtasiye neler alınacak belli değil bende sinir oldum ya bide okul saatleri çok saçma ögle grubu 11:30 -3,:30 arası felanmış herhaldeee yaa dün k.validemin komşusu söledi

benim oğlan 7 temmuz 2009 lu ve ilk okul birinci sınıfta adı çıktı
aslında olabilir yağmur ama belki de ay farkı ile anaokuluna kayıt yaptırması gerekebilir sadece
yavrular çok küçük bende göndermem 6 yaşında ezilir yavrum ya kıyamam beklrim yedi yaşını.

lil haklısın aslında seni de zorlayacaksa özel kreş devletin başka bir anaokulunu düşünebilirsin canım benim
Ewet bu sene beni zorlayacak o okulu.. Yoksa çok memnunuz ordan..
Oğlanın resimlerini yüklediğim zaman facebooka, öğretmeni çok özledim diye yorumlar yapıyor..
Ama burası yepyeni bir okul 3 katlı içinde bayağı sınırlar varmış sırf anaokulu üzerine birde, ve devlete de bağlı oyuzden burası bana daha mantıklı geliyor...
Yetiştiricez diyorlar ama hiç zannetmiyorum.. Ekim-Kasımda da bir okulu açarlar mı ki?
Yani ozaman başlatırlarmı ki..

o zman okulun anaokula yazdır diger tarafın ki açılınca alır oraya yazdırırsın açıkta klamsın yavru canım
elanınki 8inde açılıyor bu hafta ve gelecek hafta izinliyim bakalım napıcaz
Yok öylede istemiyorum ayşe, ordan al oraya götür falan uzun iş..
Sonuçta kırtasiye masrafı yapıyorsun okula yazdırırken, bir daha aynı şeyi diğer okula mı yapıcam.

Hadi bakalım hayırlısı olusn. Çok zorlanacağınızı zannetmiyorumm..

aynen vefaaa
bende çok sinir oldum canım servisi,yemegi,kırtasiyesi herşeyi okul açıldığına belli olacakmış
bu ne ya çalışan kadınlarız ilk hafta kızımla gidip gelicem okula ama ya sonra ilk gün söleseler bari herşeyide
zorlamasalr bizi.

gamzeeee aydınlat benii

zaten her okul milli eğitime bağlıdır yani sizin geçen yılki okulda mebe bağlıydı yoksa okul açamazlar zaten... haa oyun eviyse o başka tabi

yeni okul içinde fiyatı zaten aynı demişsin devlet okulu alsa alsa ayda 50-100 tl bişey alır o zamanda bu okul nasıl devlet okulu oluyor ki

yaaa aynı durumu herkes yaşıyor heralde bende böyle çok söylenmiştim

Kuzum benim niyetimde zaten devlet okuluna yazdırabilmek, ama mahallenin okuluna değil..
Yeni okul yapıldı bizim ewe yakın sırf anaokulu üzerine devlet okulu, orayı istiyorum ben..
Ama kayıtlar daha başlamadı kii
Hmm ewett 9'dan 3'e kadar olsa anlarımda, saatler değişikmiş ewett..

vefa bi de tam gün kaldırıldı bilmem duydunmu
ya sanahçı ya öğleci olucakmış bir kaç saatte etüd gibi veriveklermiş
ee biz tam gün parasının ilk aylıgını yatırdık ama dedim
okul açılınca belli olucak dedi
tüküreyiim sizin işinize dicem yaaaaaaaaa

aynen bayağı saçmaymış okul saatleri vefa

yavrular çok küçük bende göndermem 6 yaşında ezilir yavrum ya kıyamam beklrim yedi yaşını.
yağmur daha 62 aylık nereye göndereyim 5 yaş 2 aylık çocuk
tamam gelişim olarak önde olabilir ama asla göndermem

lilcim belli de olmaz sen takipte kal çünkü eksikliklerle de olsa belki eylülde açarlar
benim oğlanda ilk kreşe başladığında devlette başlamıştı yarım gün aynı seninki gibi sadece anaokulu devlete bağlı

kız devletin okulu aylık 500 lira alırmı
yok kız özel kreş ücreti

valla devlette biliyoruz bugün git yarın geller çok oluyor
çok nadir detaylıca herşeyi hemen o gün anlatanlar
inşallah siz ilk günden herşeyi öğrenir halledersiniz

Bize söylenen bu zelişim.. Devlete bağlı anaokulu.. Ve aylık 100 TL miş..
Bana burası daha mantıklı geliyor, mahalledeki ilkokulun anaokulana yazdırmak yerine işte..

ee bizim burada devlet anaokulları genelde sabah ve öğlenci olarak iki grup

Bize söylenen bu zelişim.. Devlete bağlı anaokulu.. Ve aylık 100 TL miş..
Bana burası daha mantıklı geliyor, mahalledeki ilkokulun anaokulana yazdırmak yerine işte..
tamam canım devlet okulu bu teşvik alınmaz bu yüzden sordum. eğer özele gönderirsen teşvik alabiliyorsun yıllık 3000 tl gibi bir rakam galiba

peki e okula baktınız mı egenin kaydı nereye çıkmış/çıkmışmı

Ewet canım belli olmaz, annem markete falan çıkınca sık sık bakıyor o okula, hani belki bi yazı asılmıştır falan diye ama görünürde şu an bişi yok

ee bizim burada devlet anaokulları genelde sabah ve öğlenci olarak iki grup
işte 3 grup olacaktı normalde
sabahçı,ögelci,tam gün
ben tam güne yazdırmıştım sabah 8,00 akşam15,00 ve sonrası 18.00e kadare etüt olacaktı işte kaldırmış meb bunu

Hiç bakmadık ona biliyomusun, anneme söylimde mahalledeki okula gidip baksın bari..
Zeliş ben şimdi anlamadım, atıyorum ben Ege'yi özel kreşe eski okuluna yollamaya dewam ettim diyelim..
Aylık 500 tl vericemya, bana ne kadarını vericekler aylık.. Yani ben nasıl anlıcam bunu

biz çalışan kadınları böle madur eden bu sisteme isyan edesim geliyo ya
noldu 10 yıldır gündemden düşmeyen lakin bir türlü torba yasadan çıkamayan çalışan anneye kreş parası olayı artık gerçekten şuna bak ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…