benim anladığım meb e baglı ama bagımsız okullar var elada oraya gidicek ilk okulun içinde değil kendi binası varbu yeni okul özel değilmi
değilmiş develetin ama sadece anaokuluymuşbu yeni okul özel değilmi
ilkkk göz ağrımızzz burasıııya bende bu topiği özlemişim anavatanımız burası ilk topik başka yavvvv
sayfa sayılarına bak ya
canım ege büyüdü artık normal bir okulun anasınıfına gönderebilirsin ikamet ettiğiniz adrese göre zaten yakın okul çıkıyorKızlar şimdi bizim ewin yakınına yeni bir okul yapıldı sırf anaokulu üzerine..
Dıştan bitmiş her şeyi, içini görmedim daha ama içinde de çok eksik bişi kaldığını zannetmiyorum..
Ama hala okul açılmadı.. Milli Eğitimi aradım, daha müdür atanacakmış oraya öğretmen atanacak daha haliyle ama ne zaman açılacağı belli değil, okulların şurda açılmasına ne kaldı ki sonuçta..
Devlet okulu bu ama sırf anaokulu üzerine, çok güzel yaptılar ewe de çok yakın ama kayıtlar başlamadı..
Şimdi ben napıcamı şaşırdım, aynı okula göndersem özel kreşe 500 tl orası..
Bu sene sanırım 500 tl verebileceğimi zannetmiyorum..
Bu okulda daha açılmadı ne olacağı belli değil, açıkta kaldı çocuğum ya napcam ben..
yavrular çok küçük bende göndermem 6 yaşında ezilir yavrum ya kıyamam beklrim yedi yaşını.benim oğlan 7 temmuz 2009 lu ve ilk okul birinci sınıfta adı çıktı
aslında olabilir yağmur ama belki de ay farkı ile anaokuluna kayıt yaptırması gerekebilir sadece
Ewet bu sene beni zorlayacak o okulu.. Yoksa çok memnunuz ordan..lil haklısın aslında seni de zorlayacaksa özel kreş devletin başka bir anaokulunu düşünebilirsin canım benim
Yok öylede istemiyorum ayşe, ordan al oraya götür falan uzun iş..o zman okulun anaokula yazdır diger tarafın ki açılınca alır oraya yazdırırsın açıkta klamsın yavru canım
elanınki 8inde açılıyor bu hafta ve gelecek hafta izinliyim bakalım napıcaz
kız devletin okulu aylık 500 lira alırmıdeğilmiş develetin ama sadece anaokuluymuş
yani normal ilköğretim gibi değil
aynen vefaaailkkk göz ağrımızzz burasııı
canım ege büyüdü artık normal bir okulun anasınıfına gönderebilirsin ikamet ettiğiniz adrese göre zaten yakın okul çıkıyor
kuzum yağmurun dediği gibi.500 tl aylık olarak çok.ay bizde okula gittiğimiz gün belli olacakmış herşey okul müd yrd ile görüşmüş eşim ne yiyecekler kırtasiye neler alınacak belli değil bende sinir oldum ya bide okul saatleri çok saçma ögle grubu 11:30 -3,:30 arası felanmış herhaldeee yaa dün k.validemin komşusu söledi
Ewet bu sene beni zorlayacak o okulu.. Yoksa çok memnunuz ordan..
Oğlanın resimlerini yüklediğim zaman facebooka, öğretmeni çok özledim diye yorumlar yapıyor..
Ama burası yepyeni bir okul 3 katlı içinde bayağı sınırlar varmış sırf anaokulu üzerine birde, ve devlete de bağlı oyuzden burası bana daha mantıklı geliyor...
Yetiştiricez diyorlar ama hiç zannetmiyorum.. Ekim-Kasımda da bir okulu açarlar mı ki?
Yani ozaman başlatırlarmı ki..
Yok öylede istemiyorum ayşe, ordan al oraya götür falan uzun iş..
Sonuçta kırtasiye masrafı yapıyorsun okula yazdırırken, bir daha aynı şeyi diğer okula mı yapıcam.
Hadi bakalım hayırlısı olusn. Çok zorlanacağınızı zannetmiyorumm..
aynen vefaaa
bende çok sinir oldum canım servisi,yemegi,kırtasiyesi herşeyi okul açıldığına belli olacakmış
bu ne ya çalışan kadınlarız ilk hafta kızımla gidip gelicem okula ama ya sonra ilk gün söleseler bari herşeyide
zorlamasalr bizi.
Kuzum benim niyetimde zaten devlet okuluna yazdırabilmek, ama mahallenin okuluna değil..ilkkk göz ağrımızzz burasııı
canım ege büyüdü artık normal bir okulun anasınıfına gönderebilirsin ikamet ettiğiniz adrese göre zaten yakın okul çıkıyor
kuzum yağmurun dediği gibi.500 tl aylık olarak çok.ay bizde okula gittiğimiz gün belli olacakmış herşey okul müd yrd ile görüşmüş eşim ne yiyecekler kırtasiye neler alınacak belli değil bende sinir oldum ya bide okul saatleri çok saçma ögle grubu 11:30 -3,:30 arası felanmış herhaldeee yaa dün k.validemin komşusu söledi
aynen bayağı saçmaymış okul saatleri vefailkkk göz ağrımızzz burasııı
yağmur daha 62 aylık nereye göndereyim 5 yaş 2 aylık çocukyavrular çok küçük bende göndermem 6 yaşında ezilir yavrum ya kıyamam beklrim yedi yaşını.
lilcim belli de olmaz sen takipte kal çünkü eksikliklerle de olsa belki eylülde açarlarEwet bu sene beni zorlayacak o okulu.. Yoksa çok memnunuz ordan..
Oğlanın resimlerini yüklediğim zaman facebooka, öğretmeni çok özledim diye yorumlar yapıyor..
Ama burası yepyeni bir okul 3 katlı içinde bayağı sınırlar varmış sırf anaokulu üzerine birde, ve devlete de bağlı oyuzden burası bana daha mantıklı geliyor...
Yetiştiricez diyorlar ama hiç zannetmiyorum.. Ekim-Kasımda da bir okulu açarlar mı ki?
Yani ozaman başlatırlarmı ki..
Yok öylede istemiyorum ayşe, ordan al oraya götür falan uzun iş..
Sonuçta kırtasiye masrafı yapıyorsun okula yazdırırken, bir daha aynı şeyi diğer okula mı yapıcam.
Hadi bakalım hayırlısı olusn. Çok zorlanacağınızı zannetmiyorumm..
yok kız özel kreş ücretikız devletin okulu aylık 500 lira alırmı
valla devlette biliyoruz bugün git yarın geller çok oluyoraynen vefaaa
bende çok sinir oldum canım servisi,yemegi,kırtasiyesi herşeyi okul açıldığına belli olacakmış
bu ne ya çalışan kadınlarız ilk hafta kızımla gidip gelicem okula ama ya sonra ilk gün söleseler bari herşeyide
zorlamasalr bizi.
Bize söylenen bu zelişim.. Devlete bağlı anaokulu.. Ve aylık 100 TL miş..gamzeeee aydınlat benii
zaten her okul milli eğitime bağlıdır yani sizin geçen yılki okulda mebe bağlıydı yoksa okul açamazlar zaten... haa oyun eviyse o başka tabi
yeni okul içinde fiyatı zaten aynı demişsin devlet okulu alsa alsa ayda 50-100 tl bişey alır o zamanda bu okul nasıl devlet okulu oluyor ki
ee bizim burada devlet anaokulları genelde sabah ve öğlenci olarak iki grupvefa bi de tam gün kaldırıldı bilmem duydunmu
ya sanahçı ya öğleci olucakmış bir kaç saatte etüd gibi veriveklermiş
ee biz tam gün parasının ilk aylıgını yatırdık ama dedim
okul açılınca belli olucak dedi
tüküreyiim sizin işinize dicem yaaaaaaaaa
eee tabi fiyat olarak uygun görünüyorBize söylenen bu zelişim.. Devlete bağlı anaokulu.. Ve aylık 100 TL miş..
Bana burası daha mantıklı geliyor, mahalledeki ilkokulun anaokulana yazdırmak yerine işte..
tamam canım devlet okulu bu teşvik alınmaz bu yüzden sordum. eğer özele gönderirsen teşvik alabiliyorsun yıllık 3000 tl gibi bir rakam galibaBize söylenen bu zelişim.. Devlete bağlı anaokulu.. Ve aylık 100 TL miş..
Bana burası daha mantıklı geliyor, mahalledeki ilkokulun anaokulana yazdırmak yerine işte..
Ewet canım belli olmaz, annem markete falan çıkınca sık sık bakıyor o okula, hani belki bi yazı asılmıştır falan diye ama görünürde şu an bişi yokaynen bayağı saçmaymış okul saatleri vefa
yağmur daha 62 aylık nereye göndereyim 5 yaş 2 aylık çocuk
tamam gelişim olarak önde olabilir ama asla göndermem
lilcim belli de olmaz sen takipte kal çünkü eksikliklerle de olsa belki eylülde açarlar
benim oğlanda ilk kreşe başladığında devlette başlamıştı yarım gün aynı seninki gibi sadece anaokulu devlete bağlı
yok kız özel kreş ücreti
valla devlette biliyoruz bugün git yarın geller çok oluyor
çok nadir detaylıca herşeyi hemen o gün anlatanlar
inşallah siz ilk günden herşeyi öğrenir halledersiniz
işte 3 grup olacaktı normaldeee bizim burada devlet anaokulları genelde sabah ve öğlenci olarak iki grup
Hiç bakmadık ona biliyomusun, anneme söylimde mahalledeki okula gidip baksın bari..tamam canım devlet okulu bu teşvik alınmaz bu yüzden sordum. eğer özele gönderirsen teşvik alabiliyorsun yıllık 3000 tl gibi bir rakam galiba
peki e okula baktınız mı egenin kaydı nereye çıkmış/çıkmışmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?