kısa kısa cevaplar verme bana ailesiyle falan ne zaman tanışcanHayy hayy sen kendii göbeğine bakk
İyiyiz iyi Sakarya'da çalışıyor, pazar günü görüşücezz bakalımm
slm tanışıyormuyuzzzzzselamlarrrr kızlarrrrrrrrrr
avatarın yabancı geldi de neyseeeevet cınımmmm
ya bende bu topiği özlemişim anavatanımız burası ilk topik başka yavvvvselammmm millettt
anaokulu yaşına geldi seninki normal okulların anaokuluna göndersene lil ne ugraşıyorsun kocamn oldu egeKızlar şimdi bizim ewin yakınına yeni bir okul yapıldı sırf anaokulu üzerine..
Dıştan bitmiş her şeyi, içini görmedim daha ama içinde de çok eksik bişi kaldığını zannetmiyorum..
Ama hala okul açılmadı.. Milli Eğitimi aradım, daha müdür atanacakmış oraya öğretmen atanacak daha haliyle ama ne zaman açılacağı belli değil, okulların şurda açılmasına ne kaldı ki sonuçta..
Devlet okulu bu ama sırf anaokulu üzerine, çok güzel yaptılar ewe de çok yakın ama kayıtlar başlamadı..
Şimdi ben napıcamı şaşırdım, aynı okula göndersem özel kreşe 500 tl orası..
Bu sene sanırım 500 tl verebileceğimi zannetmiyorum..
Bu okulda daha açılmadı ne olacağı belli değil, açıkta kaldı çocuğum ya napcam ben..
Hay ben seninnkısa kısa cevaplar verme bana ailesiyle falan ne zaman tanışcan
nereli
ne iş yapıyo
önceki evliliğnden neden ayrılmış
burcu ne
bu dördünün cevabını istiyorum
Kızlar şimdi bizim ewin yakınına yeni bir okul yapıldı sırf anaokulu üzerine..
Dıştan bitmiş her şeyi, içini görmedim daha ama içinde de çok eksik bişi kaldığını zannetmiyorum..
Ama hala okul açılmadı.. Milli Eğitimi aradım, daha müdür atanacakmış oraya öğretmen atanacak daha haliyle ama ne zaman açılacağı belli değil, okulların şurda açılmasına ne kaldı ki sonuçta..
Devlet okulu bu ama sırf anaokulu üzerine, çok güzel yaptılar ewe de çok yakın ama kayıtlar başlamadı..
Şimdi ben napıcamı şaşırdım, aynı okula göndersem özel kreşe 500 tl orası..
Bu sene sanırım 500 tl verebileceğimi zannetmiyorum..
Bu okulda daha açılmadı ne olacağı belli değil, açıkta kaldı çocuğum ya napcam ben..
İşte ben istemiyorum o okula göndermeyi, çünkü anaokulu bodrum katında hiç hoş değil..anaokulu yaşına geldi seninki normal okulların anaokuluna göndersene vefa ne ugraşıyorsun kocamn oldu ege
yokmu size yakın okul kayıtlar bitmediyse git konuş zaten otomatikman ismi çıkıyo bağlı bulundugu okulda liste asıyolar git bi konuş baklaım
Benim bundan haberim yok zeliş.. Anlatsana bi bana..bu yeni okul eğer anaokulu ise senin oğlan için yaş sınırı olabilir öyle değil mi alırlarmı acaba kaç aylık ege şimdi...
okul açılana kadar diğer tarafa gönderebilirsin gamze bak birde bu yıl devlet teşviği var özel okullarda sende bundan faydalanabilirsin heralde bu konuda okuldan bilgi vermedilermi sana
başvuruları bu hafta sonuna kadar uzattılar diye hatırlıyorum
lil haklısın aslında seni de zorlayacaksa özel kreş devletin başka bir anaokulunu düşünebilirsin canım benimİşte ben istemiyorum o okula göndermeyi, çünkü anaokulu bodrum katında hiç hoş değil..
Ama bu yeni yapıldı bizim ewe de çok yakın.. Buda anaokulu işte ayşe develte bağlı..
Gıcır gıcır okul yapılmışken, neden mahallenin okuluna göndereyim bodrum katına çocuğumu hiç güzel değil..
Ve üstelik ikiside aynı para biliyomusun.. Oyuzden tercihim o okuldan yana ama kayıt başlamadı daha, okulların açılmasına az kaldı, napıcamız belli değil...
o zman okulun anaokula yazdır diger tarafın ki açılınca alır oraya yazdırırsın açıkta klamsın yavru canımİşte ben istemiyorum o okula göndermeyi, çünkü anaokulu bodrum katında hiç hoş değil..
Ama bu yeni yapıldı bizim ewe de çok yakın.. Buda anaokulu işte ayşe develte bağlı..
Gıcır gıcır okul yapılmışken, neden mahallenin okuluna göndereyim bodrum katına çocuğumu hiç güzel değil..
Ve üstelik ikiside aynı para biliyomusun.. Oyuzden tercihim o okuldan yana ama kayıt başlamadı daha, okulların açılmasına az kaldı, napıcamız belli değil...
lilcim evet alıralarda sen daha okul açılmadı diyosun nasıl olacakBenim bundan haberim yok zeliş.. Anlatsana bi bana..
Şimdi bizim ewin yakınına böyle güzel bir anaokulu yapılınca buraya gönderirim nasılsa diye eski okuluyla hiç tekrardan iletişime geçmedim bende..
Ege 15 ekim 2009 doğumlu.. Alırlar yanii o yeni okula..
seninkinin ilk okul yaşı gelmiş la nerdeyseBenim bundan haberim yok zeliş.. Anlatsana bi bana..
Şimdi bizim ewin yakınına böyle güzel bir anaokulu yapılınca buraya gönderirim nasılsa diye eski okuluyla hiç tekrardan iletişime geçmedim bende..
bu yeni okul özel değilmiBenim bundan haberim yok zeliş.. Anlatsana bi bana..
benim oğlan 7 temmuz 2009 lu ve ilk okul birinci sınıfta adı çıktıseninkinin ilk okul yaşı gelmiş la nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?