bende dün iki kase aşure yedim ben 1 kg fazlam var
77 olmak istiyordum 78 olmuşum
arada canım sıkkınsa 76 oluyorum
erken başladım maalesefSENDE çok erken başlamışsınn
ben 6 aylıkken başladımm
ben torpiliyim iş konusuda vefa iyi bilirrr
bende immuzinc diye gıda takviyesi kullandım pek fayda görmedim ben yaacanım bağışıklık sistemini güçlendiricinin adı: imujet şurup (ben en azından kışı atlatana kadar kullanmayı planlıyorum) malum oluk olunca çok hastalanıyor ve bebeğe bulaşıyor
grip için olansa:Marnys Propolmar (Propolis ve Ekinezya Şurubu) isimleri bunlar
ebemiz kendisi çocuklarına grip için olanı 3 senedir kullanıyormuş tavsiye etti onu da kesin alıcam.sadece grip olacağını anladığımda hemen kullanıyorum devamlı değil dedi.
hangi filmeeee bende istiyorum yaaAY NE BİLİM ÇALIŞASIM YOK,
PARAM DA YOK
SİNEMAYA GİTMEK İSTİYORUM ASLINDA..
ben 60,5 olmuşum ama çıplak ve açççççCanım tatlı istiyorrrrrrrrrrrrrr
sabah tartıldım 54 kilo olmuşum yani +4 lerdeyim
PES VEFA HALA 29,5 DİYONN
KISS BEN OCAK AYINDA 34 BİTİYOR 35 YAŞINA GİRCEMMMM KABUL ET SEN 30 OLMADAN 31 OLCANNN
çok sağol canım not aldım
kız aslında 30 olsa da 2 sene sonra 32 dese direk daha iyi değil miPES VEFA HALA 29,5 DİYONN
KISS BEN OCAK AYINDA 34 BİTİYOR 35 YAŞINA GİRCEMMMM KABUL ET SEN 30 OLMADAN 31 OLCANNN
acaba acaba acaba aklıma takılanlar var zelişBurnuma resmen çokokrem kokusu geldi yaaaaaaa
Benim cepte nakit olucak yoksa rahat edemiyorum.Eşimle pek gitmeyiz sinemaya biz daha çok tiyatro izleriz sahnede sinemayı evde izliyoruz ama ben yalnız kalmak istedim o gün tek başıma çıkmak istedim sinema geldi aklıma aslında güzel bir yere gidip kahve içip boş boş oturmakta olurdu ama sonra istemedim işte nedense
sende üzme adamı kız gidin işte kumrular gibi ohhh
hımm anladım ama ben her işimi kartla görürüm kız nakit taşımam hiç ihtiyaçta duymuyorum tabi illa olur cüzdan da o ayrı ama kart olunca her şeye kullanıyrum
bende dün iki kase aşure yedim ben 1 kg fazlam var
77 olmak istiyordum 78 olmuşum
arada canım sıkkınsa 76 oluyorum
kızzz 1 k,lodan nolcek allah aşkına ye gitsin :))))
bende supravit kullandım bir şişe güzel iştah açmıştı allah seni inandırsınbende immuzinc diye gıda takviyesi kullandım pek fayda görmedim ben yaa
hangi filmeeee bende istiyorum yaa
ben 60,5 olmuşum ama çıplak ve aççççç
ben 30 olamam ya olamammm işteee
eeee biz seni zaten aldık gitti topiğe balımkilo mu konuşuyorsunuz kim kaç kilo aldı hamile olmadan önce 36 bedendim 55 kiloyla hamile kaldım 80 oldumen son 2 ay önce tartıldım 15 kg vermiştim kaçım acaba şimdi 38 beden oluyor ama o kadar da güzel durmuyor kıyafetler üzerimde pufff
bu arada sevdim bu topiği alırsınız mı beni aranıza
yiyom zaten tatlımmkızzz 1 k,lodan nolcek allah aşkına ye gitsin :))))
Eşimle pek gitmeyiz sinemaya biz daha çok tiyatro izleriz sahnede sinemayı evde izliyoruz ama ben yalnız kalmak istedim o gün tek başıma çıkmak istedim sinema geldi aklıma aslında güzel bir yere gidip kahve içip boş boş oturmakta olurdu ama sonra istemedim işte nedense
sende üzme adamı kız gidin işte kumrular gibi ohhh
hımm anladım ama ben her işimi kartla görürüm kız nakit taşımam hiç ihtiyaçta duymuyorum tabi illa olur cüzdan da o ayrı ama kart olunca her şeye kullanıyrum
Burnuma resmen çokokrem kokusu geldi yaaaaaaa
Aha hamilemisin la yoksaBurnuma resmen çokokrem kokusu geldi yaaaaaaa
kilo mu konuşuyorsunuz kim kaç kilo aldı hamile olmadan önce 36 bedendim 55 kiloyla hamile kaldım 80 oldumen son 2 ay önce tartıldım 15 kg vermiştim kaçım acaba şimdi 38 beden oluyor ama o kadar da güzel durmuyor kıyafetler üzerimde pufff
gel yamacımızaaa canımmmkilo mu konuşuyorsunuz kim kaç kilo aldı hamile olmadan önce 36 bedendim 55 kiloyla hamile kaldım 80 oldumen son 2 ay önce tartıldım 15 kg vermiştim kaçım acaba şimdi 38 beden oluyor ama o kadar da güzel durmuyor kıyafetler üzerimde pufff
bende immuzinc diye gıda takviyesi kullandım pek fayda görmedim ben yaa
hangi filmeeee bende istiyorum yaa
ben 60,5 olmuşum ama çıplak ve aççççç
ben 30 olamam ya olamammm işteee
şifa olur inşallah sana da bana da
kız aslında 30 olsa da 2 sene sonra 32 dese direk daha iyi değil mi
acaba acaba acaba aklıma takılanlar var zeliş
Benim cepte nakit olucak yoksa rahat edemiyorum.
Abimin kredisi ve benim o salağın borcunu her ay muhasebeye vermeseydim eğer senin dediğin olabilirdi ama zaten elime uç kuruş bişi kalıyor onuda karta yatırınca elde var sıfır oluyor...
kilo mu konuşuyorsunuz kim kaç kilo aldı hamile olmadan önce 36 bedendim 55 kiloyla hamile kaldım 80 oldumen son 2 ay önce tartıldım 15 kg vermiştim kaçım acaba şimdi 38 beden oluyor ama o kadar da güzel durmuyor kıyafetler üzerimde pufff
yiyom zaten tatlımm
doğrusun dur bu hafta sonu gidelim kocişimle
SLMLAR KIZLAR NASILSINIZ BAKLAIM
HAFTANIN TAMDA ORTASI OLDU NE VAR NE YOK
SLMLAR KIZLAR NASILSINIZ BAKLAIM
HAFTANIN TAMDA ORTASI OLDU NE VAR NE YOK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?