ohhh şükürler olsun arkadaşımmmkızlar gittim sonuç temiz şükürler olsun çok korkuyordum
dr 4 aylık tedavi verdi sonuca göre miyomu almaya karar verecekmiş
vefa , cok sukur yumurta yiyor, ay onuda yemese idi yanmistim.
cikolata cokk seviyor, ama nesquiki ne hikmetse icmiyor,
kinder cikolatasi varya, onun müptelasi...kurabiye kavanozum var mutfakta, icine abur cuburda koyuyorum, kapaginin sesini duyar duymaz hemen solugu mutfakta aliyor, cikolata ver diyesipa, gelde verme
aynennn boşverdimmm gitiiivefa nasılda bildim ama boşverrrrrrrrrrrrrr
canım öyle çok vermiyorum bir iki kaşık ancabenim oğlumda öyle masada ne varsa istiyor vermeyince içimde kalıyor verince de sütünü mamasını istemiyor
geçmiş olsun annemde de vardı 2008 yılında ameliyat oldu sigara içtiği için kendine iyi bakmadığı için nüksetti şubat ayında bir daha ameliyat oldu sen parça mı aldırdın pataloji için yoksa ameliyat mı oldun
hazırlık yapıcam diye de uğraşma uğra bir fırına ya da pastaneye hallet pasta işini de yanına da bir çay ohhh missssaynennn boşverdimmm gitiii
huyum kurusun hazır alıpda milletin önüne koymak hakaret gibi gelio bana emeksiz diyehazırlık yapıcam diye de uğraşma uğra bir fırına ya da pastaneye hallet pasta işini de yanına da bir çay ohhh missss
geçmiş olsun canım inşallah ameliyata gerek bile kalmazkızlar gittim sonuç temiz şükürler olsun çok korkuyordum
dr 4 aylık tedavi verdi sonuca göre miyomu almaya karar verecekmiş
aman vefa kasma canım ya boşver al gitsinhuyum kurusun hazır alıpda milletin önüne koymak hakaret gibi gelio bana emeksiz diye
hazırda dondurucuda börek sarmam var yanına kurabiye yapacamm genic
aslındaaa büskivi koyacan önlerine görsünlerdeeaman vefa kasma canım ya boşver al gitsin
benim oğlumda öyle masada ne varsa istiyor vermeyince içimde kalıyor verince de sütünü mamasını istemiyor
geçmiş olsun annemde de vardı 2008 yılında ameliyat oldu sigara içtiği için kendine iyi bakmadığı için nüksetti şubat ayında bir daha ameliyat oldu sen parça mı aldırdın pataloji için yoksa ameliyat mı oldun
oyyy canım benim gelmiş geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın
ben tam anlamadim ama.....cok cok gecmis olsun ablam,
umarim tez sifasini gorursunde, kurtulursun .
Rabbim yardimcin olsun
fulya gelmiş geşmiş olsun allah beterinden korusun inşallah. bu zamanda doktorlar hep en kötüsünü düşündürürler insana 4 sene önce bende 40 gün patoloji beklemiştim de ne yıpratıcı bir süreçtir iyi bilirim. tekrar geçmiş olsun
ohhh şükürler olsun arkadaşımmm
gelmiş geçmiş olur inşallah
akşama şöyle kendin için güzel bir kahve yap iç benim yerimedee
benimki tatlıya çok düşkün bi çocuk değil diretmez çikolata için
favorisi çubuk kraker ama jelibona bayılırrr
meyvayı çok güzel yer maşallah
bir narı yer artı yanında meyvalarıdaa götürür
yok balım gelen misafirler süs misafri köşede oturup hizmet bekleyen cinstenvefa, misafir bastiracak galiba?
yardim ederler sana insallah
vefaa ben yine balık aldım bu sefer çinekopppp
yapmadık da noluyor vefa olan bize oluyoraslındaaa büskivi koyacan önlerine görsünlerdee
yapamıyorum işteee
tamam sözünü dinleyeceğim eşimde aradı az önce bişey yapmanı istemiyorum dediyapmadık da noluyor vefa olan bize oluyor
sana hazır al diyorum iste
ayyy, calisanada yapilmazki arkadasyok balım gelen misafirler süs misafri köşede oturup hizmet bekleyen cinsten
ımmmmmmm bayılırım çinekopa nasıl yapacaksın
kendinden yağlı bir balıktır çok yağ kullanma ağır olur tavsiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?