Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

yok balım gelen misafirler süs misafri köşede oturup hizmet bekleyen cinsten

ımmmmmmm bayılırım çinekopa nasıl yapacaksın

kendinden yağlı bir balıktır çok yağ kullanma ağır olur tavsiye

yağda düşünüyordum tamam söylediğin iyi oldu öyle yaparım

slm
bu başlığı yeni budum sizleri takip ediyorum çok güzel paylaşımlar var
işyerindeyim 17:30 a kadar burdayım

Oy oyyy muhabbetin dibine vurulmuş bugünn

Kızlar yarın yokum sabah toplantı için gelip sonrasında hemen çıkıcam dışarda işlerim var

Kendinize iyi bakın

İyi tatiller herkeslere şimdiden

vefam ne güzel işte bak eşinde benim kafadan

kızlar dün eve gitmeden eşim aradı dedi ki hayatım yemeğe gelmeyecekler ben konuştum onlarla kasma kendini.
neyse ben de kasmadım gittim eve hazırladım yemeği yedik içtik pat marmaris grubu(2 tane erkek) geldi. hayır bir de birinin kayınvalidesi burada yaşıyor eşini ve çocukları oraya bırakmışlar sonra da bize gelmişler. be arkadaşım bu adam size sormuş yemek için biz gelmeyeceğiz yemeğe demişsiniz bir de hem yolda hem de kayınvalidenlere de uğruyorsun ama yine bana gelince biz açız diyorsun.
vefa var ya o an sen geldin aklıma koy önlerine peynir ekmek dedim kendi kendime
neyse yemekten sonra ben çocukları uyutmak için içeri geçtim onlar çay falan demlemişler sonra da 10,30 gibi havalimanına gittiler eşim dahil. eşime msj attım kalmaya gelecek olan olursa msj at bana diye.
neyse trabzon gurubundan bir kişi geldi diğerleri teyze kızında kalmaya gitmişler. bakalım bu akşam nasıl bir atraksiyon oalcak

GENİC NAPTIN MİSAFİRLERİ SANA GELDİLER Mİ
yağmurcum yazdım bak. bu akşam için de eşime dedim onlarla oturuyorken yarına bir plan var mı ben ona göre yemek ayarlayayım dedim. yok yok dışarıda yiyeceğiz dedi. ama anladım yemeli içmeli gidilecek bir yerlere büyük bir olasılıkla ben gitmeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…