- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
pöff ya ne kadar anlayışsız insanlar bunlar yahu birde aç mı gelmişlerkızlar dün eve gitmeden eşim aradı dedi ki hayatım yemeğe gelmeyecekler ben konuştum onlarla kasma kendini.
neyse ben de kasmadım gittim eve hazırladım yemeği yedik içtik pat marmaris grubu(2 tane erkek) geldi. hayır bir de birinin kayınvalidesi burada yaşıyor eşini ve çocukları oraya bırakmışlar sonra da bize gelmişler. be arkadaşım bu adam size sormuş yemek için biz gelmeyeceğiz yemeğe demişsiniz bir de hem yolda hem de kayınvalidenlere de uğruyorsun ama yine bana gelince biz açız diyorsun.
vefa var ya o an sen geldin aklıma koy önlerine peynir ekmek dedim kendi kendime
neyse yemekten sonra ben çocukları uyutmak için içeri geçtim onlar çay falan demlemişler sonra da 10,30 gibi havalimanına gittiler eşim dahil. eşime msj attım kalmaya gelecek olan olursa msj at bana diye.
neyse trabzon gurubundan bir kişi geldi diğerleri teyze kızında kalmaya gitmişler. bakalım bu akşam nasıl bir atraksiyon oalcak
hoşgeldin hemşom nasılsın daha iyimisinmGünaydın canlarım
kızlar dün eve gitmeden eşim aradı dedi ki hayatım yemeğe gelmeyecekler ben konuştum onlarla kasma kendini.
neyse ben de kasmadım gittim eve hazırladım yemeği yedik içtik pat marmaris grubu(2 tane erkek) geldi. hayır bir de birinin kayınvalidesi burada yaşıyor eşini ve çocukları oraya bırakmışlar sonra da bize gelmişler. be arkadaşım bu adam size sormuş yemek için biz gelmeyeceğiz yemeğe demişsiniz bir de hem yolda hem de kayınvalidenlere de uğruyorsun ama yine bana gelince biz açız diyorsun.
vefa var ya o an sen geldin aklıma koy önlerine peynir ekmek dedim kendi kendime
neyse yemekten sonra ben çocukları uyutmak için içeri geçtim onlar çay falan demlemişler sonra da 10,30 gibi havalimanına gittiler eşim dahil. eşime msj attım kalmaya gelecek olan olursa msj at bana diye.
neyse trabzon gurubundan bir kişi geldi diğerleri teyze kızında kalmaya gitmişler. bakalım bu akşam nasıl bir atraksiyon oalcak
iyiyim cnm cuma en sevdiğim gün cuman mübarek olsunyağmurcum benim facem yok tatlım
nasılsın tatlım
KUZUM çok şükür daha iyiyimhoşgeldin hemşom nasılsın daha iyimisinm
iyiyim cnm cuma en sevdiğim gün cuman mübarek olsun
iyiyim canım saol hayat telaşı işteKUZUM çok şükür daha iyiyim
sen nasıl oldun
kızçem harika, yarın tatil ya bu gün o gazla gönderdim okula, yarın doktor kontrolü var ve doktorumuzun ofisindeki oyuncağın birine deli oluyor onu görmeye gödeceği için mutlu mesut gitti bu sabah :) sen nasılsın HAYIRLI CUMALARhoşgeldin tatlım naber kızçen nasıl
kızçem harika, yarın tatil ya bu gün o gazla gönderdim okula, yarın doktor kontrolü var ve doktorumuzun ofisindeki oyuncağın birine deli oluyor onu görmeye gödeceği için mutlu mesut gitti bu sabah :) sen nasılsın HAYIRLI CUMALAR
Kimse bana günaydın dememişş
İlk ben günaydın demiştim oysa ki
atarlı gülistan bdvde günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn oldumuKimse bana günaydın dememişş
İlk ben günaydın demiştim oysa ki
O ne demekatarlı gülistan bdvde günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?