Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

günü naptın canım
okudum geçmişi hastalık senide vurmuş
sağ salim hallettinmi misafirleri

ayy sorma canım ya misafirlerde dediii almasaydın bizi haber verseydin diye ama bir gece önceden yemek yaptım ne olacaktı okadar şeyy emek ettimm, sağolsun c.tesi görümcem erken geldi pilav salata yaptı yardım etti bende çorbamı yaptım,,,pırasam fazla pişmişti ama soğuyunca kendini buldu,,etinde kara suyunu aldığım halde yemek kararınca,fırında suyunu çektirdim üzerine bol kaşar rendeledim süper oldu tatlımı çok beğendiler,,,çok şükür atlattımm,,dün hiç bir iş yapmadım akşamada kalan yemeklerden yedikk dinlendimm,,,

ay bu arada oğlum maşallah kakasını yapıyor artık Allahıma binlerce şükür 2ay çektirdi bize

çok geçmiş olsunnnn

geldi mi hepsi üst üste gelir

allah şifa versinnnn cnm

davet nasıl geçtiii

bakalım canım aslında 15 tatilden sonra yarım gün kreşe başlatıcam elayı onda kullanırım demiştim eşimde ben de o zman kullanırım götürür getririm okula dedi
bakalım yaa

kafana nasıl yatıyorsa öyle yappa

vefacan çok geçmiş olsun baby herşeye rağmen hizmette sınır yok helal olsun sana diyorum

aman oğluna sevindimm

söyle nazar değer

özellikle çocukların çiş kaka konusuna hemen nazar değermişşşş

ben ne yaşadım

oğlum bir yaşını geçe bezi attık

herkes aaa çok erken maşallah işte bizimkisi 3 yaşında oldu halaöğrenmedi vss ama gören öyle dedi bende hoşuma gitti

sonra 3 yaşına geldi görümcemn oğlu atamamıştı bezi onu gördükçe bezi geri bağladı 6 ay kadar ama beze birşey yapmıyorduu çişi kaka geldimi çıkartıyorduuuu ama ben baya stres oldummmmmm ozaman

vefacan çok geçmiş olsun baby herşeye rağmen hizmette sınır yok helal olsun sana diyorum
öle canımm,,,ha bu arada eşiminnnn yardımları yadsınamazzzz,,balkonları temizledi evi osüpürdü sağolsunnn sakın deme kimseye diyo kocammmm iş yapıyo diye diyooo dermiyimmmm hiççç:))))

valla yasemincim psikolojikkk bu kadar etkiliyo çocukları işte,,,neyseki atlattık çok şükür bidahja yaşamayızzz

vefa geçmiş olsun tatlım

günaydın kızlar

bugün yoğunum malaesef

çok takılamayacağım ilgililere duyurulur :)

günaydınn ilgililer yasemin mi kız

Günaydın günaydınnn nasılsınızzz bakalımm

günaydın tatlım

günaydınnnnnn

iyi haftalar

nasılsınızzzzz

vefa cnm benim nasıl oldunnnn

günaydın canım iyidir senden naber

ela iyi de şimdide ben kötüyüm grip oldum agzım burnum tıkalı yuntunamıyorum nefes bile almadada zorlanıyorum valla

oyyy eladan sana geçti bol c vitamini, bitki çayı ve bol su tüketiyorsun

ivettt

hafta başı
ay sonu

off offf diyelimmmmm

bursaı iki gündür yavaş yavaş sakin sakin yağdı yağmur

bugün açıldı gibi ya belli olmaazzzz ant havasııııı

çok sisli ya çok çirkin hava

al da sen azıcık kafanı dinle canım

bakalım canım aslında 15 tatilden sonra yarım gün kreşe başlatıcam elayı onda kullanırım demiştim eşimde ben de o zman kullanırım götürür getririm okula dedi
bakalım yaa

bak kreş öncesi elayla da vakit geçirmiş olursun hem. hemde sana da değişiklik olur.

vefacım kazasız belasız atlaşmışsın misafirlerini de hastalık durumlarında iyidir umarım

kuzucuğa da inşallah bir daha yaşamazsınız

yasemin ya aynı olayı bende ameliyat zamanı yaşadım malesef

teşekkürle cnmm iiii

gelip geçici fakat stres oluyor işteee

kız merak etme bunların hepsi böyle benimkide diyor sakın kimseye söyleme bak yapmam diyor

tabii canım kimseye söylemem biz burada kendi aramızda takılıyoruz

teşekkürle cnmm iiii

gelip geçici fakat stres oluyor işteee

yasemin dün oğlanı sinemaya götürecektim ama hava kötü olunca korktum

bir de tek oğlan ve ben gidecektik amannnn dedim heryer şimdi anababa

günüdür otur oturduğun yerde sonra da netten aldım bilet hopppppppp

hiç sıra beklemeden o kargaşaya karışmadan girdik filme sonra da güzelce çıktık avm den

Günaydın vefacım çok geçmiş olsun cnm, idrar yolları üşütmek ayrı bi dert..
2 serum 1 iğne anca etkisini göstermiştir eminim..
Yemekler için üüzlme, sonradan halletmişsin kaşar rendelemişsin üstüne..
Tatlınıda beğenmişler, görümcende gelmiş yardıma üzülme daha yaw
Şimdi nasılsınız peki idrar yolları için antibiyotik mi kullanıyorsun şimdi 2 serum 1 iğneden sonra

günaydın kızlar

bugün yoğunum malaesef

çok takılamayacağım ilgililere duyurulur :)
Günaydın myheart1

Günaydın günaydınnn nasılsınızzz bakalımm
Günaydınn yağmurcum, çok uykum war hava da buzz sabah botokslu hatunlar gibi te böyle kaldı yüzümm
günaydınnnnnn

iyi haftalar

nasılsınızzzzz

vefa cnm benim nasıl oldunnnn
Günaydın yasminn nabersinn cnm
ela iyi de şimdide ben kötüyüm grip oldum agzım burnum tıkalı yuntunamıyorum nefes bile almadada zorlanıyorum valla
Geçmiş olsun yağmur, hastalıktan kurtulamadık yaw..
Hafta sonu geliyor diye sewiniyoruz, onuda hastalıkla geçiriyoruzz

kız merak etme bunların hepsi böyle benimkide diyor sakın kimseye söyleme bak yapmam diyor

tabii canım kimseye söylemem biz burada kendi aramızda takılıyoruz
hiç sorma ,, önceleri yardım etmezdi bu kadar,,ama kendi böbürlene böbürlene 1 e 10 katarak anlatırdı bende sinir olurdum,,şimdi iş yaptıkça zoruna gidiyor anlatmak,,,hayaldiii gerçek oldu:))) bende zaten ailesine desin etsin istemiyorum

dün avm bizim orda ki olan çok kalabalıktı

oğlan arkadaşı ile gitti

bende bir saat sonra arkasından gittim abowwww çok kalabalıktı

arkadaşıyla saat 3 e kadar gezdiler sonra geldiler eve

bende birsaat koçtaş ta gezdim oğlana çalışma sandalye falan baktımm sonra birtane aldımmm

çıktım eve geldim sonra arkadaşım geldi çaya oturduk öyle

eşim rahatsız az üşütmüş o evde yattıı

YOKSA BİZİM ORA GELDİNİZ SİNEMAYA

Son düzenleme:
Genicccc

haşim işçan da pazarları öğleden sonra saat 14,00 veya 15,00 çocuk tiyatroları oluyorrrrr bilgin olsunnn

günaydın lilicimmm,,ay evet antibiyotik,,migde bağırsak düzenleyici birde ağrı kesici verdi onu kullanıyorum ,tahlil sonuçlarımı enişteme mesaj attım doktor ,kum döküyor bile olabilirsin dedi,,çünkü idrar dak,i mikrop kum la oluşan bi mikropmuş(((

bende asla onun ne ailesine ne de arkadaşlarına anlatmıyorum anlatmam da
kızım yapıyor başkasının bilmesine gerek yok ben bileyim yeter

evet tatlım netten aldım bilet 15:00 seansına çok kalabalıktı ama başka hiçbiryere gitmedik

hatta oğlan yemekte yiyelim dedi annecim boşyer yok ben seni evin orada istediğin yerde

yemek yediririm istersen macrocenter'a da gideriz gezeriz dedim tamam dedi çocuk iyiki

günaydınnnn

teş.cnm

sen nasılsınn

oğluş nasılll

görüştün mü sevdiceğinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…