günü naptın canım
okudum geçmişi hastalık senide vurmuş
sağ salim hallettinmi misafirleri
sağol canım anladım zaten yoğun olduğunu
günaydın sanada kuzum
yağmurcum günaydın,,ela hastalığı sana satmış sanırım geçmiş olsun
günaydın canım benim daha iyiyim çok şükür ama karnım kasıklarım acıyor,o şiddetli sancı yok,, bugünde regl oldum oda tetikliyor olabilir
bakalım canım aslında 15 tatilden sonra yarım gün kreşe başlatıcam elayı onda kullanırım demiştim eşimde ben de o zman kullanırım götürür getririm okula dedi
bakalım yaa
günaydın kızlar
bugün yoğunum malaesef
çok takılamayacağım ilgililere duyurulur :)
günaydınnnnnn
iyi haftalar
nasılsınızzzzz
vefa cnm benim nasıl oldunnnn
Günaydın günaydınnn nasılsınızzz bakalımm
ayy sorma canım ya misafirlerde dediii almasaydın bizi haber verseydin diye ama bir gece önceden yemek yaptım ne olacaktı okadar şeyy emek ettimm, sağolsun c.tesi görümcem erken geldi pilav salata yaptı yardım etti bende çorbamı yaptım,,,pırasam fazla pişmişti ama soğuyunca kendini buldu,,etinde kara suyunu aldığım halde yemek kararınca,fırında suyunu çektirdim üzerine bol kaşar rendeledim süper oldu tatlımı çok beğendiler,,,çok şükür atlattımm,,dün hiç bir iş yapmadım akşamada kalan yemeklerden yedikk dinlendimm,,,
ay bu arada oğlum maşallah kakasını yapıyor artık Allahıma binlerce şükür 2ay çektirdi bize
ayy sorma canım ya misafirlerde dediii almasaydın bizi haber verseydin diye ama bir gece önceden yemek yaptım ne olacaktı okadar şeyy emek ettimm, sağolsun c.tesi görümcem erken geldi pilav salata yaptı yardım etti bende çorbamı yaptım,,,pırasam fazla pişmişti ama soğuyunca kendini buldu,,etinde kara suyunu aldığım halde yemek kararınca,fırında suyunu çektirdim üzerine bol kaşar rendeledim süper oldu tatlımı çok beğendiler,,,çok şükür atlattımm,,dün hiç bir iş yapmadım akşamada kalan yemeklerden yedikk dinlendimm,,,
ay bu arada oğlum maşallah kakasını yapıyor artık allahıma binlerce şükür 2ay çektirdi bize
günaydın yasooooommmmmmmmm
öle canımm,,,ha bu arada eşiminnnn yardımları yadsınamazzzz,,balkonları temizledi evi osüpürdü sağolsunnn sakın deme kimseye diyo kocammmm iş yapıyo diye diyooo dermiyimmmm hiççç:))))vefacan çok geçmiş olsun baby herşeye rağmen hizmette sınır yok helal olsun sana diyorum
aman oğluna sevindimm
söyle nazar değer
özellikle çocukların çiş kaka konusuna hemen nazar değermişşşş
ben ne yaşadım
oğlum bir yaşını geçe bezi attık
herkes aaa çok erken maşallah işte bizimkisi 3 yaşında oldu halaöğrenmedi vss ama gören öyle dedi bende hoşuma gitti
sonra 3 yaşına geldi görümcemn oğlu atamamıştı bezi onu gördükçe bezi geri bağladı 6 ay kadar ama beze birşey yapmıyorduu çişi kaka geldimi çıkartıyorduuuu ama ben baya stres oldummmmmm ozaman
kızlar günaydın;
çok kötü bir sabaha uyandım dün gece 2 serum ve 1 iğne yedim acilde ,idrar yollarım iltihaplanmış,doğurur gibi sancıyla kıvrandım eşim zor yetiştirdi beni hastaneye,yemekler konusununa gelince sinirim tepemde ,orman kebabı rengi kara oldu halbuki etin karasuyunu döktüm görüntüsü hoş değil,,,rahatsızlanınca zeytin yağlı pırasa çok pişmiş ocakta unuttum hamur gibi oldu,,tatlı görüntü ii ama daha tadını bilen yok,,,yani b..... gibiyim,sinirden ağlıyorummmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlar
bugün yoğunum malaesef
Günaydın günaydınnn nasılsınızzz bakalımm
günaydınnnnnn
iyi haftalar
nasılsınızzzzz
ela iyi de şimdide ben kötüyüm grip oldum agzım burnum tıkalı yuntunamıyorum nefes bile almadada zorlanıyorum valla
ivettt
hafta başı
ay sonu
off offf diyelimmmmm
bursaı iki gündür yavaş yavaş sakin sakin yağdı yağmur
bugün açıldı gibi ya belli olmaazzzz ant havasııııı
bi aksilik olmazsa bu hafta çıkıcam ama bekleyip eşimlemi çıksam diyede düşünüyorum aslında o bu ay alamıyor şubat ortası ancak alabilir bekleme beni al diyor ama aslında alıp kafa dinlwemek daha ii olur
bakalım canım aslında 15 tatilden sonra yarım gün kreşe başlatıcam elayı onda kullanırım demiştim eşimde ben de o zman kullanırım götürür getririm okula dedi
bakalım yaa
ay bu arada oğlum maşallah kakasını yapıyor artık Allahıma binlerce şükür 2ay çektirdi bize
aman oğluna sevindimm
söyle nazar değer
özellikle çocukların çiş kaka konusuna hemen nazar değermişşşş
ben ne yaşadım
oğlum bir yaşını geçe bezi attık
herkes aaa çok erken maşallah işte bizimkisi 3 yaşında oldu halaöğrenmedi vss ama gören öyle dedi bende hoşuma gitti
sonra 3 yaşına geldi görümcemn oğlu atamamıştı bezi onu gördükçe bezi geri bağladı 6 ay kadar ama beze birşey yapmıyorduu çişi kaka geldimi çıkartıyorduuuu ama ben baya stres oldummmmmm ozaman
vefa geçmiş olsun tatlım
günaydınn ilgililer yasemin mi kız
günaydın tatlım
günaydın canım iyidir senden naber
oyyy eladan sana geçti bol c vitamini, bitki çayı ve bol su tüketiyorsun
çok sisli ya çok çirkin hava
al da sen azıcık kafanı dinle canım
bak kreş öncesi elayla da vakit geçirmiş olursun hem. Hemde sana da değişiklik olur.
Vefacım kazasız belasız atlaşmışsın misafirlerini de hastalık durumlarında iyidir umarım
kuzucuğa daInşallah bir daha yaşamazsınız
yasemin ya aynı olayı bende ameliyat zamanı yaşadım malesef
öle canımm,,,ha bu arada eşiminnnn yardımları yadsınamazzzz,,balkonları temizledi evi osüpürdü sağolsunnn sakın deme kimseye diyo kocammmm iş yapıyo diye diyooo dermiyimmmm hiççç:))))
valla yasemincim psikolojikkk bu kadar etkiliyo çocukları işte,,,neyseki atlattık çok şükür bidahja yaşamayızzz
teşekkürle cnmm iiii
gelip geçici fakat stres oluyor işteee
Günaydın vefacım çok geçmiş olsun cnm, idrar yolları üşütmek ayrı bi dert..kızlar günaydın;
çok kötü bir sabaha uyandım dün gece 2 serum ve 1 iğne yedim acilde ,idrar yollarım iltihaplanmış,doğurur gibi sancıyla kıvrandım eşim zor yetiştirdi beni hastaneye,yemekler konusununa gelince sinirim tepemde ,orman kebabı rengi kara oldu halbuki etin karasuyunu döktüm görüntüsü hoş değil,,,rahatsızlanınca zeytin yağlı pırasa çok pişmiş ocakta unuttum hamur gibi oldu,,tatlı görüntü ii ama daha tadını bilen yok,,,yani b..... gibiyim,sinirden ağlıyorummmmmmmmmmmmmm
Günaydın myheart1günaydın kızlar
bugün yoğunum malaesef
Günaydınn yağmurcum, çok uykum war hava da buzz sabah botokslu hatunlar gibi te böyle kaldı yüzümmGünaydın günaydınnn nasılsınızzz bakalımm
Günaydın yasminn nabersinn cnmgünaydınnnnnn
iyi haftalar
nasılsınızzzzz
Geçmiş olsun yağmur, hastalıktan kurtulamadık yaw..ela iyi de şimdide ben kötüyüm grip oldum agzım burnum tıkalı yuntunamıyorum nefes bile almadada zorlanıyorum valla
vefa geçmiş olsun tatlım
sağol kuzummmm
günaydınn ilgililer yasemin mi kız
günaydın tatlım
günaydın canım iyidir senden naber
oyyy eladan sana geçti bol c vitamini, bitki çayı ve bol su tüketiyorsun
çok sisli ya çok çirkin hava
al da sen azıcık kafanı dinle canım
bak kreş öncesi elayla da vakit geçirmiş olursun hem. hemde sana da değişiklik olur.
vefacım kazasız belasız atlaşmışsın misafirlerini de hastalık durumlarında iyidir umarım
kuzucuğa dainşallah bir daha yaşamazsınız
amin canım şimdi daha iyiyimmm
yasemin ya aynı olayı bende ameliyat zamanı yaşadım malesef
hiç sorma ,, önceleri yardım etmezdi bu kadar,,ama kendi böbürlene böbürlene 1 e 10 katarak anlatırdı bende sinir olurdum,,şimdi iş yaptıkça zoruna gidiyor anlatmak,,,hayaldiii gerçek oldu:))) bende zaten ailesine desin etsin istemiyorumkız merak etme bunların hepsi böyle benimkide diyor sakın kimseye söyleme bak yapmam diyor
tabii canım kimseye söylemem biz burada kendi aramızda takılıyoruz
yasemin dün oğlanı sinemaya götürecektim ama hava kötü olunca korktum
bir de tek oğlan ve ben gidecektik amannnn dedim heryer şimdi anababa
günüdür otur oturduğun yerde sonra da netten aldım bilet hopppppppp
hiç sıra beklemeden o kargaşaya karışmadan girdik filme sonra da güzelce çıktık avm den
günaydın lilicimmm,,ay evet antibiyotik,,migde bağırsak düzenleyici birde ağrı kesici verdi onu kullanıyorum ,tahlil sonuçlarımı enişteme mesaj attım doktor ,kum döküyor bile olabilirsin dedi,,çünkü idrar dak,i mikrop kum la oluşan bi mikropmuşGünaydın vefacım çok geçmiş olsun cnm, idrar yolları üşütmek ayrı bi dert..
2 serum 1 iğne anca etkisini göstermiştir eminim..
Yemekler için üüzlme, sonradan halletmişsin kaşar rendelemişsin üstüne..
Tatlınıda beğenmişler, görümcende gelmiş yardıma üzülme daha yaw
Şimdi nasılsınız peki idrar yolları için antibiyotik mi kullanıyorsun şimdi 2 serum 1 iğneden sonra
Günaydın myheart1
Günaydınn yağmurcum, çok uykum war hava da buzz sabah botokslu hatunlar gibi te böyle kaldı yüzümm
Günaydın yasminn nabersinn cnm
Geçmiş olsun yağmur, hastalıktan kurtulamadık yaw..
Hafta sonu geliyor diye sewiniyoruz, onuda hastalıkla geçiriyoruzz
hiç sorma ,, önceleri yardım etmezdi bu kadar,,ama kendi böbürlene böbürlene 1 e 10 katarak anlatırdı bende sinir olurdum,,şimdi iş yaptıkça zoruna gidiyor anlatmak,,,hayaldiii gerçek oldu:))) bende zaten ailesine desin etsin istemiyorum
dün avm bizim orda ki olan çok kalabalıktı
oğlan arkadaşı ile gitti
bende bir saat sonra arkasından gittim abowwww çok kalabalıktı
arkadaşıyla saat 3 e kadar gezdiler sonra geldiler eve
bende birsaat koçtaş ta gezdim oğlana çalışma sandalye falan baktımm sonra birtane aldımmm
çıktım eve geldim sonra arkadaşım geldi çaya oturduk öyle
eşim rahatsız az üşütmüş o evde yattıı
YOKSA BİZİM ORA GELDİNİZ SİNEMAYA
[sıze=3]günaydın vefacım çok geçmiş olsun cnm, idrar yolları üşütmek ayrı bi dert..
2 serum 1 iğne anca etkisini göstermiştir eminim..
Yemekler için üüzlme, sonradan halletmişsin kaşar rendelemişsin üstüne..
Tatlınıda beğenmişler, görümcende gelmiş yardıma üzülme daha yaw
şimdi nasılsınız peki idrar yolları için antibiyotik mi kullanıyorsun şimdi 2 serum 1 iğneden sonra[/sıze]
[sıze=3]günaydın myheart1[/sıze]
[sıze=3]günaydınn yağmurcum, çok uykum war hava da buzz sabah botokslu hatunlar gibi te böyle kaldı yüzümm[/sıze]
[sıze=3]günaydın yasminn nabersinn cnm[/sıze]
[sıze=3]geçmiş olsun yağmur, hastalıktan kurtulamadık yaw..
Hafta sonu geliyor diye sewiniyoruz, onuda hastalıkla geçiriyoruzz[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?