ilahi lili sende :=))))))Valla geldii kuzum ya, inşallah değişmezz..
Bende onunla mesela krampon ayakkabı baktık beraber.. Fikir werdim..
Halı saha maçı oynuyor her çarşamba günlerii
Yeni almak istiyormuş..
Girdik baktık, bende fikir werdim..
Hiç anlamadığım halde.. Benim için renk önemli "aaa bak aşkım bunun rengi ne güzel diyorum" gülüyor bana..
O ayakkabının alt kısmına bakıyor tabii
burası maşallah
iki gün yağdııı hava
iyi herzaman ki gibiii öleeee
Vefacım ablan yeni mi ewlenmişti senin..
Bebişleri olucak demişsin, ikizmi yoksa
hadi yaaaaa
ama benim için ii mi kötü bişiy mi bilemedim yani .cünkü panda inanılmaz kararsızdır, seçim yapmak zorunda kalsa saatlerce düsünür .
ilahi lili sende :=))))))
burası da yağışlı canımmm
Vefacım ablan yeni mi ewlenmişti senin..
Bebişleri olucak demişsin, ikizmi yoksa
vefaaaaaaa gecmiş olsun dedim sanaaaaaaaaaaaaaaaa :122:
nbrrrrr ,simdi ii misinnnnn :80:
aynen canım benimkide beni şaşrtıyo valla hastaydım malum cmrtesi bi de ilaç aldım allahım bir uyuttu gözümü açamyorum.sızıp kalmışım yemekten sonra mutfagı toplamış makinaya yerleştirmiş çocugu yatırmış sütünü içirmiş benide yerime yatırdı oysaki 3adam izlicektim konuklar muhteşemdi hayal oldu ertesi günde mevlüte gittik kahvaltıdan sonra evi süpürmü silmiş ohh alışacaklar vallaahiç sorma ,, önceleri yardım etmezdi bu kadar,,ama kendi böbürlene böbürlene 1 e 10 katarak anlatırdı bende sinir olurdum,,şimdi iş yaptıkça zoruna gidiyor anlatmak,,,hayaldiii gerçek oldu:))) bende zaten ailesine desin etsin istemiyorum
günaydın canımcımmmm sen nasılsınnn[sıze=3]günaydın vefacım çok geçmiş olsun cnm, idrar yolları üşütmek ayrı bi dert..
2 serum 1 iğne anca etkisini göstermiştir eminim..
Yemekler için üüzlme, sonradan halletmişsin kaşar rendelemişsin üstüne..
Tatlınıda beğenmişler, görümcende gelmiş yardıma üzülme daha yaw
şimdi nasılsınız peki idrar yolları için antibiyotik mi kullanıyorsun şimdi 2 serum 1 iğneden sonra[/sıze]
[sıze=3]günaydın myheart1[/sıze]
[sıze=3]günaydınn yağmurcum, çok uykum war hava da buzz sabah botokslu hatunlar gibi te böyle kaldı yüzümm[/sıze]
[sıze=3]günaydın yasminn nabersinn cnm[/sıze]
[sıze=3]geçmiş olsun yağmur, hastalıktan kurtulamadık yaw..
Hafta sonu geliyor diye sewiniyoruz, onuda hastalıkla geçiriyoruzz[/sıze]
iyi bari beraber gidiyorsunuz sinemayayasemin dün oğlanı sinemaya götürecektim ama hava kötü olunca korktum
bir de tek oğlan ve ben gidecektik amannnn dedim heryer şimdi anababa
günüdür otur oturduğun yerde sonra da netten aldım bilet hopppppppp
hiç sıra beklemeden o kargaşaya karışmadan girdik filme sonra da güzelce çıktık avm den
[sıze=3]hafta sonu naptın diyom lenn[/sıze]
görmedim bebeğim( iyiyim daha iyi şimdi kocişş msj atmış daha da iyiyimm :))) sen neler yaptın
aynen canım benimkide beni şaşrtıyo valla hastaydım malum cmrtesi bi de ilaç aldım allahım bir uyuttu gözümü açamyorum.sızıp kalmışım yemekten sonra mutfagı toplamış makinaya yerleştirmiş çocugu yatırmış sütünü içirmiş benide yerime yatırdı oysaki 3adam izlicektim konuklar muhteşemdi hayal oldu ertesi günde mevlüte gittik kahvaltıdan sonra evi süpürmü silmiş ohh alışacaklar vallaa
günaydın canımcımmmm sen nasılsınnn
iyi bari beraber gidiyorsunuz sinemaya
ela sıkılır daha herhelde hiç teşebbüs etmedim daha ama kalkmak ister yarısında gibi geliyo
hiç gitmedik ama kızımla gitmeyi çok istiyoyumm
hoşgeldinbende süperimmm
Annmler geldi ,cumartesi annmle sıf dedikodu etttik ,dün aksam 9.30 a kadar gezdik
aynen canım benimkide beni şaşrtıyo valla hastaydım malum cmrtesi bi de ilaç aldım allahım bir uyuttu gözümü açamyorum.sızıp kalmışım yemekten sonra mutfagı toplamış makinaya yerleştirmiş çocugu yatırmış sütünü içirmiş benide yerime yatırdı oysaki 3adam izlicektim konuklar muhteşemdi hayal oldu ertesi günde mevlüte gittik kahvaltıdan sonra evi süpürmü silmiş ohh alışacaklar vallaa
sıkıntılı bir durum canım yaaa[sıze=3]şimcik benimkiyle aramızda şöyle bi konuşma geçti sizle paylaşıverem dedimm :97:
Size bahsetmiştim yazlığı sattığımızı.
O paranın bi kısmıyla babam borçlarını ödücek, bi kısmınıda abime vericek abim bi ewe girsin diye..
Neyse abimler başlamış ew bakmaya falan, bunu konuşuyorduk aramızda işte..
Sonra bu dedi ki, benim erkek kardeşimede ew bakıyor bizimkiler dedi..
Erkek kardeşi 2 senelik ewli ve 9 aylık bebekleri war we kirada oturuyorlar..
Eşi çalışmıyor şu an..
Sonra dedi ki ben aslında çok yalnış yaptım dedi,
bizimkilere dedim ki dedi..
Siz elinizdeki parayla kardeşime ew alın..
Bu oturduğunuz ewide bana bırakın..
Bende dedim ne yani; sen ewlenince ailenle mi oturacaksın..
Oda dedi ki işte yalnış söyledim, şimdi sözümüde geri alamıyorum dedi..
Belki ewlenince annemleri kiraya çıkartabilirim, bizim burda kiralar 600 tl
kardeşim ben ve babam 200 tl versek ortaklaşa kira parasını öyle öderiz dokunmaz kimseye 200 tl her ay dedi..
En azından bizim bi ewimiz olmuş olur dedi.. (bana bu mantıklı gelmedi çünkü kirada olmadı diğelim ne olcak geri mi dönücekler, bunun garantisi yok.. Ve benim bi oğlum war, istemem böyle bişi)
sonra dewam etti konuşmaya ve dedi ki, benim kenarımda 20 bin tl war, şöyle 90 bin tl ew bulsam alıcam kiraya weririm hem dokunmaz kredisini ödemek bana dedi..
Bana bu 2.söylediği daha mantıklı geldi kızlarr, sizce de öyle değil mi..
Bana sen araştır dedi, bulursan bi bakarız dedi..
Semti falanda önemli, para etmeyen bi yerdeyse almam dedi..
Hani değerlenecek bi yerden bulmak lazım. 1.katta olabilir dedi.
Nasıl olsa orda oturmucam dedi...
Böyle işte kızlarr, ne diyosunuz[/sıze]
Şimcik benimkiyle aramızda şöyle bi konuşma geçti sizle paylaşıverem dedimm :97:
O paranın bi kısmıyla babam borçlarını ödücek, bi kısmınıda abime vericek abim bi ewe girsin diye..
Eşi çalışmıyor şu an..
Bizimkilere dedim ki dedi..
Belki ewlenince annemleri kiraya çıkartabilirim, bizim burda kiralar 600 TL
Kardeşim ben ve babam 200 TL versek ortaklaşa kira parasını öyle öderiz dokunmaz kimseye 200 TL her ay dedi..
En azından bizim bi ewimiz olmuş olur dedi.. (Bana bu mantıklı gelmedi çünkü kirada olmadı diğelim ne olcak geri mi dönücekler, bunun garantisi yok.. Ve benim bi oğlum war, istemem böyle bişi)
Sonra dewam etti konuşmaya ve dedi ki, benim kenarımda 20 BİN TL war, şöyle 90 BİN TL ew bulsam alıcam kiraya weririm hem dokunmaz kredisini ödemek bana dedi..
Böyle işte kızlarr, ne diyosunuz
sıkıntılı bir durum canım yaaa
temkinli ol derimmmm
asla a,lesiyle oturmaaa
her ay 200 tl kira vermek banada mantıklı gelmedi . biraz para biriktirmiş ,kredi cekersiniz ev alırsınız . diger türlü olsa adamlar belki 600 tl lik evden cıkıcak 800 tl lik eve .
tekrar ailesiyle konuşabilir bu konuyu .birde lilyana ailesi seni biliorlar mı, tanıstın mı? veee evliligi ne zmn düsünüorsunuz siz ?
aferim sana[sıze=3]zaten bana böyle bi teklife gelemez çünkü ben yalnız değilim..
Benim bi oğlum war..
Ona ayrı oda yapamadıktan sonra, düzgün sakin bi yuva ortamı kuramadıktan sonra ewlenmem daha iyi..
Hem ben ilk ewliliğimde 18 ay eski kv kp birlikte oturmuştum, ızdırıp gibiydi..
Yapmam aynı hatayıı[/sıze]
aferim sana
mantıklı düşün öle karar bverrr cnm
maşallah nazar değdirmeyelimm,,gerçi o işi myheart güzel beceriyo ya duyrulur kendilerine:))))aynen canım benimkide beni şaşrtıyo valla hastaydım malum cmrtesi bi de ilaç aldım allahım bir uyuttu gözümü açamyorum.sızıp kalmışım yemekten sonra mutfagı toplamış makinaya yerleştirmiş çocugu yatırmış sütünü içirmiş benide yerime yatırdı oysaki 3adam izlicektim konuklar muhteşemdi hayal oldu ertesi günde mevlüte gittik kahvaltıdan sonra evi süpürmü silmiş ohh alışacaklar vallaa
günaydın canımcımmmm sen nasılsınnn
iyi bari beraber gidiyorsunuz sinemaya
ela sıkılır daha herhelde hiç teşebbüs etmedim daha ama kalkmak ister yarısında gibi geliyo
hiç gitmedik ama kızımla gitmeyi çok istiyoyumm
ohh iyi yapmışsınnn balımmmmBENDE süperimmm
annmler geldi ,cumartesi annmle sıf dedikodu etttik ,dün aksam 9.30 a kadar gezdik
Şimcik benimkiyle aramızda şöyle bi konuşma geçti sizle paylaşıverem dedimm :97:
Eşi çalışmıyor şu an..
Bizimkilere dedim ki dedi..
Belki ewlenince annemleri kiraya çıkartabilirim, bizim burda kiralar 600 TL
Kardeşim ben ve babam 200 TL versek ortaklaşa kira parasını öyle öderiz dokunmaz kimseye 200 TL her ay dedi..
En azından bizim bi ewimiz olmuş olur dedi.. (Bana bu mantıklı gelmedi çünkü kirada olmadı diğelim ne olcak geri mi dönücekler, bunun garantisi yok.. Ve benim bi oğlum war, istemem böyle bişi)
Sonra dewam etti konuşmaya ve dedi ki, benim kenarımda 20 BİN TL war, şöyle 90 BİN TL ew bulsam alıcam kiraya weririm hem dokunmaz kredisini ödemek bana dedi..
Böyle işte kızlarr, ne diyosunuz
Ailesiyle tabışmadım cnm, bende erken olduğunu düşünüyorum bunun..
Bu şimdiden bir şeyler yapmak istiyor belli..
Ama bu ara sık sık ewlilikle ilgili bi cümle geçiyor..
Ewlenince şöyle olur gibi..
Ne zaman ewlilik teklif eder bilmiyorum..
Şu an şu ew kısmı benim için çok önemli..
Hayatta kirada oturmam diyo, ozaman bi ew alacak şimdiden başlıcak ödemeye..
Böyle giderse hayırlısıyla 1 senemiz dolunca bir şeyler olur sanırım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?