günaydın lilicimmm,,ay evet antibiyotik,,migde bağırsak düzenleyici birde ağrı kesici verdi onu kullanıyorum ,tahlil sonuçlarımı enişteme mesaj attım doktor ,kum döküyor bile olabilirsin dedi,,çünkü idrar dak,i mikrop kum la oluşan bi mikropmuş(((
Benimde böbreğimde taş varya hani, bana demişlerdi ultrasanla bakmadan önce kum döküyor olabilirsin demişlerdi ama sonradan taş olduğu anlaşılmıştı.. Çok kötü bi ağrı, kasıklarım ve bacak ağrısından mafolmuştum bende..
Şimdi iyiyim şükür, taşta duruyor öyle yerinde :18:
Enişten ne doktoru peki :94:
Genicccc
haşim işçan da pazarları öğleden sonra saat 14,00 veya 15,00 çocuk tiyatroları oluyorrrrr bilgin olsunnn
günaydınnnn
teş.cnm
sen nasılsınn
oğluş nasılll
görüştün mü sevdiceğinle
taşş Ayy oda çok zordur kuzenlerim çok çektii ,,,aile hekimi canımcımmm
Oğlum bu sabah pek hoşuma gitmedi çünkü büyük abdestini yaparken ishal gibi çıktı..
Sonrada çok azcık istifra etti..
Okula gitmek istemiyorum dedi..
Mecbur göndermek zorunda kaldım çünkü annem bugün havaalanına gidecek, amcası umreye gidiyor diye..
Bütün akrabalar orda olucak..
Öğretmenini sıkıca tembihledim, dikkat edin ateşi belki çıkabilir sabah böyle böyle oldu diye anlattım..
Daha yeni hastalıktan kurtuldu ya, cumartesi günü bitti daha yeni antibiyotiği..
Balık yağı aldım, iyice güçsüz oldu zayıfladıda sanki
Öyle işte..
Ewet buluştuk sewdiceğimle pazar günü..
Cumartesi pazar çalışacaktı ama cumartesi gitti, pazar gitmedi ve pazar sabahı belli oldu gitmeyeceği..
Güzel geçti, gezdik yemek yedik..
Soktum kozmatikçiye kendime bi kaç makyaj malzemesi aldımm..
Bana fikir bilem verdii, öyle kenarda durmadı
[sıze=3]oğlum bu sabah pek hoşuma gitmedi çünkü büyük abdestini yaparken ishal gibi çıktı..
Mecbur göndermek zorunda kaldım çünkü annem bugün havaalanına gidecek, amcası umreye gidiyor diye..
öğretmenini sıkıca tembihledim, dikkat edin ateşi belki çıkabilir sabah böyle böyle oldu diye anlattım..
Daha yeni hastalıktan kurtuldu ya, cumartesi günü bitti daha yeni antibiyotiği..
öyle işte..
Cumartesi pazar çalışacaktı ama cumartesi gitti, pazar gitmedi ve pazar sabahı belli oldu gitmeyeceği..
Bana fikir bilem verdii, öyle kenarda durmadı[/sıze]
oglun için geçmiş olsun lilyana ,sevgilinle güzel vakit gecirmene de sevindim .
vayy kozmetikçide makyaj malzemesinde fikir veriorrr ,panda olsa sen gir al ben burda bekliorum der
evet lilicim ailemize 3 ay önce katıldı,ablam yeni evlendi bide bebişleri olacak :)))Hmm anladım cnm, ailede böyle doktor olması iyi bişeyy :97:
Ewet taş çok kötü bi ağrı yapıyor, ne çektim geçen ay ben
Oğlum bu sabah pek hoşuma gitmedi çünkü büyük abdestini yaparken ishal gibi çıktı..
Öğretmenini sıkıca tembihledim, dikkat edin ateşi belki çıkabilir sabah böyle böyle oldu diye anlattım..
Öyle işte..
Bana fikir bilem verdii, öyle kenarda durmadı
kıss bu çocuklarrr işte böyle büyüyecekkkk
ohhhhhhh iyi olmuşşşşşş
oglun için geçmiş olsun lilyana ,sevgilinle güzel vakit gecirmene de sevindim .
vayy kozmetikçide makyaj malzemesinde fikir veriorrr ,panda olsa sen gir al ben burda bekliorum der
evet lilicim ailemize 3 ay önce katıldı,ablam yeni evlendi bide bebişleri olacak :)))
geçmiş olsun paşana canım dikkat et,bizimde burnlar tıkalı tam düzelmiş değiliz yaniii,,gün içerisinde haberdar olursun kuzundan,,,sevindim eee hasretler bitti yaneee kavuştun goncana:)) ayy çok hoş benimki anlamam der o işlerden sıyrılır hatta yandaki mağazalara girer gelmez benimle((
[sıze=3]ewet yasmin böyle büyüyecekler ama zaten zayıfladı iyice..
Birde böyle çıkartıyorya geliyolar bana sağdan sağdan
Sen nasılsın, nasıl geçti hafta sonun[/sıze]
burası maşallah
iki gün yağdııı hava
iyi herzaman ki gibiii öleeee
benimki benden meraklıdır bu konuda
hadi yaaaaa
ama benim için ii mi kötü bişiy mi bilemedim yani .cünkü panda inanılmaz kararsızdır, seçim yapmak zorunda kalsa saatlerce düsünür .
eee ben napiyim asla sevmem o kadar dolaşmayı o da yeni ne görse inceler okur, koklar, sorar şaka gibi. hoşuna giderse de alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?