Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

vays tereyag falan getirsinler sana organik organik:) sanslisin babyy
ayy annemde bana getirir mis gibi kokarrr,,buradakiler sorar ne yağı kullanıyorsun diye halis mulis memleket tereyağı,,eee bende bir Karadenizliyim:))
günaydın hanımlarrrrrrrrr :)

günaydın benim güzel çıtır çalışan annelerimm

günayydıııııın tosun paşalarrr

hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben hala iyileşemedim
böle giderse hastaneye gidip rapor alıcam

günaydınnnnn şekerlerrrrrrrrrrr

günaydın kızlar bakalım bugün ben işlerimi halledebilecek miyim ?

yağmurcummm istirahat etmeden hastalık gidermi hiççç dinlenn bak,,elaya nasıl bakacaksınnn böle olursannn
çok işim var diye savsaklıyordum ama iyice kötüye gidiyorum
bi gidicem bakalım hastaneye rapor isticem

sağol canımmm bende daha iyiyim ilaçlarımı içiyorum bol su içmeye çalışıyorum,,,evet işler yoğun(yaz gelseee artıkınnn yaaa

Oğlum hasta gece bi baktım ateşler içinde yanıyor..
Daha cumartesi günü yeni bitti antibiyotiği..
10 gün önce götürdüğümde, boğazlarında ve sağ kulağında kızarıklık vardı..
Düzenli kullandık ilaçlarını..
Antibiyotik cumartesi günü bitti, pazar günü baktım sesi hafif kısık ve öksürüyor..
Dün sabahta ishal çıkmıştı, ve istifra etmişti çok az..
Dün okulda bir kere daha ishal çıkmış..
Öğretmeni bitkin görünce, uyku odasına götürmüş uyutmuş yawrumu.. (Normalde öğle uykusu istememiştim okulda 5 yaşında büyüdü diye ama bazı aileler öğlen uyusun istemişler kendi çocuklarını ben istememiştim.. Onların yanına götürmüş uyumuş 1 saat kadar)
Gecede böyle ateşlendiğini görünce iyice morlalim bozuldu, kahvaltı bile yapmadım açlık hissetmiyorum moralim sıfır..
Tamam çocuktur hastalanır erkek arkadaşımda üzülme çocuk o ortalık virüs kaynıyor diyor ama çok zayıfladı yüzü bembeyaz, zaten beyaz tenli sarışın ama ben anlıyorum iyice rengi kalmadı
Cuma günüde babası alıcak, tam iyileşecekken oraya gidecek, sonra gene hasta gelicek bıktımmmmmmmmmmmm..
Şimdi biraz hasta almayın desek o gerizekalı anlamaz, ben çocuğumu özledim dicekkk anneme gıcık gıcık konuşacak sabırrr ver bana Allah'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…