- 12 Mayıs 2010
- 9.672
- 5.657
- 448
iyilik canım ne olsun bu haftadan sonra pazartesi salı ve çarşamba günleri çok yoğun geçecek
eski boş boş kk da takıldığım günleri özleyeceğim
sen nasılsın epey yoğundun sende nasıl oldun? iyileştin mi?
kolay gelsin tatlım
okeyto ama ara ara uğraaaaa myheartttt
halledersin halledersinnn tatlı anne
inşallah bakalım benim kendimden pek ümidim yok ama
Oğlum hasta gece bi baktım ateşler içinde yanıyor..
Daha cumartesi günü yeni bitti antibiyotiği..
10 gün önce götürdüğümde, boğazlarında ve sağ kulağında kızarıklık vardı..
Düzenli kullandık ilaçlarını..
Antibiyotik cumartesi günü bitti, pazar günü baktım sesi hafif kısık ve öksürüyor..
Dün sabahta ishal çıkmıştı, ve istifra etmişti çok az..
Dün okulda bir kere daha ishal çıkmış..
Öğretmeni bitkin görünce, uyku odasına götürmüş uyutmuş yawrumu.. (Normalde öğle uykusu istememiştim okulda 5 yaşında büyüdü diye ama bazı aileler öğlen uyusun istemişler kendi çocuklarını ben istememiştim.. Onların yanına götürmüş uyumuş 1 saat kadar)
Gecede böyle ateşlendiğini görünce iyice morlalim bozuldu, kahvaltı bile yapmadım açlık hissetmiyorum moralim sıfır..
Tamam çocuktur hastalanır erkek arkadaşımda üzülme çocuk o ortalık virüs kaynıyor diyor ama çok zayıfladı yüzü bembeyaz, zaten beyaz tenli sarışın ama ben anlıyorum iyice rengi kalmadı
Cuma günüde babası alıcak, tam iyileşecekken oraya gidecek, sonra gene hasta gelicek bıktımmmmmmmmmmmm..
Şimdi biraz hasta almayın desek o gerizekalı anlamaz, ben çocuğumu özledim dicekkk anneme gıcık gıcık konuşacak sabırrr ver bana Allah'ım
lilllllllllllllllll geçmiş olsun kuzucuğa
lilicim dünaydın,ne olur bozma morallerini çocuk bu,gül gibi solar gül gibi açar,ortalıkta zaten salgın var dikkatli beslensin kuzum geçer inşallah,istersen akşam acile götürüp bi tahlil yaptır için rahat etsinn,,,antibiyotikler her virüsü korumuyor kiii zatenn
bu virüsü malesef hiçbir antibiyotik korumuyor ve malesef çocuklar tabii bizden daha zor atlatıyor
günaydınnnn kızlarrrrr
geldim
birşey yokmuş üşütmeden kaynaklanan bir ağrı imişşşş
daha yaşıyacağımmm :))
günaydın kuzucum bir şey çıkmamasına sevindim
hoşgeldin
allah korusun kız tabi yaşayacaksınn deliii
yağmur geçmiş olsun dikkat et elaya bir daha bulaşmasın
Annem şu an doktora götürüyor yoldalar cnm, bakalım ne dicek doktor bende merak ediyorum..
Neden düzelemiyor çocuğumya
lillll saçmalama toparlan bakiyim çocuk bu hepimizinki aynı
ben ne diyorum sana geçen sene 25 kg geliyordu benim oğlan şimdi 18 kg zor geliyor
gözünün içine bakıyoruz evlatlarımızın tabiiki hasta olacak iyi olacak
ama lütfen sen böyle kendini bırakma
ben hala her akşam masada o da ağlıyor bende ağlıyorum yemek sorunumuzu
çözemedik ama allaha şükür diyorum sağlıklı sıhhatli
kendini koyverme sakın ve toparlan çocuğa yansıtma kış mevsimi hastalık dolu ortalık
gerekirse birkaç gün okula gönderme toparlansın çocuk annanesi iyi bakar ona