çocuk bu böle böle büyüyecek evet ama[sıze=3]oğlum hasta gece bi baktım ateşler içinde yanıyor..
Daha cumartesi günü yeni bitti antibiyotiği..
10 gün önce götürdüğümde, boğazlarında ve sağ kulağında kızarıklık vardı..
Düzenli kullandık ilaçlarını..
Antibiyotik cumartesi günü bitti, pazar günü baktım sesi hafif kısık ve öksürüyor..
Dün sabahta ishal çıkmıştı, ve istifra etmişti çok az..
Dün okulda bir kere daha ishal çıkmış..
öğretmeni bitkin görünce, uyku odasına götürmüş uyutmuş yawrumu.. (normalde öğle uykusu istememiştim okulda 5 yaşında büyüdü diye ama bazı aileler öğlen uyusun istemişler kendi çocuklarını ben istememiştim.. Onların yanına götürmüş uyumuş 1 saat kadar)
gecede böyle ateşlendiğini görünce iyice morlalim bozuldu, kahvaltı bile yapmadım açlık hissetmiyorum moralim sıfır..
Tamam çocuktur hastalanır erkek arkadaşımda üzülme çocuk o ortalık virüs kaynıyor diyor ama çok zayıfladı yüzü bembeyaz, zaten beyaz tenli sarışın ama ben anlıyorum iyice rengi kalmadı
Cuma günüde babası alıcak, tam iyileşecekken oraya gidecek, sonra gene hasta gelicek bıktımmmmmmmmmmmm..
şimdi biraz hasta almayın desek o gerizekalı anlamaz, ben çocuğumu özledim dicekkk anneme gıcık gıcık konuşacak sabırrr ver bana allah'ım[/sıze]
çok işim var diye savsaklıyordum ama iyice kötüye gidiyorum
bi gidicem bakalım hastaneye rapor isticem
lilicim dünaydın,ne olur bozma morallerini çocuk bu,gül gibi solar gül gibi açar,ortalıkta zaten salgın var dikkatli beslensin kuzum geçer inşallah,istersen akşam acile götürüp bi tahlil yaptır için rahat etsinn,,,antibiyotikler her virüsü korumuyor kiii zatennOğlum hasta gece bi baktım ateşler içinde yanıyor..
Antibiyotik cumartesi günü bitti, pazar günü baktım sesi hafif kısık ve öksürüyor..
Öğretmeni bitkin görünce, uyku odasına götürmüş uyutmuş yawrumu.. (Normalde öğle uykusu istememiştim okulda 5 yaşında büyüdü diye ama bazı aileler öğlen uyusun istemişler kendi çocuklarını ben istememiştim.. Onların yanına götürmüş uyumuş 1 saat kadar)
Gecede böyle ateşlendiğini görünce iyice morlalim bozuldu, kahvaltı bile yapmadım açlık hissetmiyorum moralim sıfır..
Tamam çocuktur hastalanır erkek arkadaşımda üzülme çocuk o ortalık virüs kaynıyor diyor ama çok zayıfladı yüzü bembeyaz, zaten beyaz tenli sarışın ama ben anlıyorum iyice rengi kalmadı
Cuma günüde babası alıcak, tam iyileşecekken oraya gidecek, sonra gene hasta gelicek bıktımmmmmmmmmmmm..
Şimdi biraz hasta almayın desek o gerizekalı anlamaz, ben çocuğumu özledim dicekkk anneme gıcık gıcık konuşacak sabırrr ver bana Allah'ım
çok işim var diye savsaklıyordum ama iyice kötüye gidiyorum
bi gidicem bakalım hastaneye rapor isticem
canım benim çok geçmiş olsun acaba baban eski kayınpederine durumu anlatsa bu hafta gelmesin diye çok hasta hiç hali yok diye söylese evde yavruna baksan sende izin almaya çalışsan canım durumun önemini söylesen ben bu minicik günahsız yavrulara çok üzülüyorum kız hastayken evde bakıcısı olmasına rağmen işe gelip hüngür hüngür ağladığımı bilirim ona ben bakamadım diyeOğlum hasta gece bi baktım ateşler içinde yanıyor..
Öğretmeni bitkin görünce, uyku odasına götürmüş uyutmuş yawrumu.. (Normalde öğle uykusu istememiştim okulda 5 yaşında büyüdü diye ama bazı aileler öğlen uyusun istemişler kendi çocuklarını ben istememiştim.. Onların yanına götürmüş uyumuş 1 saat kadar)
Gecede böyle ateşlendiğini görünce iyice morlalim bozuldu, kahvaltı bile yapmadım açlık hissetmiyorum moralim sıfır..
Şimdi biraz hasta almayın desek o gerizekalı anlamaz, ben çocuğumu özledim dicekkk anneme gıcık gıcık konuşacak sabırrr ver bana Allah'ım
hoşgeldingünaydınnnn kızlarrrrr
geldim
birşey yokmuş üşütmeden kaynaklanan bir ağrı imişşşş
daha yaşıyacağımmm :))
günaydınnnn kızlarrrrr
geldim
günaydın hanımlarrrrrrrrr :)
günaydınnnnnnnGünaydınnnn
günayydıııııın tosun paşalarrr
valla bugün yıl sonun kapatabilirsem benden iyisi yok
az takılayım zaten bugün iptalim kızlar gelemem herhaldee
hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben hala iyileşemedim
böle giderse hastaneye gidip rapor alıcam
günaydın kızlar bakalım bugün ben işlerimi halledebilecek miyim ?
Amin cnm çok dirençsiz, tam yemesi içmesi düzene giriyor pat gene hastalanıveriyorçocuk bu böle böle büyüyecek evet ama
biz anneyiz kimsye benzemeyiz maalesef
onlara bişi olmasın biz aylarca hasta oluruz yeterki
allah şifa versin canım oğluşunaa
tez zamanda iyileşsin
Bugün annem doktora götürüyor cnm, az önce konuştuk yoldlardı..lilicim dünaydın,ne olur bozma morallerini çocuk bu,gül gibi solar gül gibi açar,ortalıkta zaten salgın var dikkatli beslensin kuzum geçer inşallah,istersen akşam acile götürüp bi tahlil yaptır için rahat etsinn,,,antibiyotikler her virüsü korumuyor kiii zatenn
Annem war yanında aklım kalmıyor ama, sabah anne işe gitme demesi yetiyor banacanım benim çok geçmiş olsun acaba baban eski kayınpederine durumu anlatsa bu hafta gelmesin diye çok hasta hiç hali yok diye söylese evde yavruna baksan sende izin almaya çalışsan canım durumun önemini söylesen ben bu minicik günahsız yavrulara çok üzülüyorum kız hastayken evde bakıcısı olmasına rağmen işe gelip hüngür hüngür ağladığımı bilirim ona ben bakamadım diye
iyilik canım ne olsun bu haftadan sonra pazartesi salı ve çarşamba günleri çok yoğun geçecek
eski boş boş kk da takıldığım günleri özleyeceğim
sen nasılsın epey yoğundun sende nasıl oldun? iyileştin mi?
sağol canımmm bende daha iyiyim ilaçlarımı içiyorum bol su içmeye çalışıyorum,,,evet işler yoğun(yaz gelseee artıkınnn yaaa
Oğlum hasta gece bi baktım ateşler içinde yanıyor..
hoş geldin yaseminnnnn,,,inadına yaşayacaksın,seni hastalığın yenmesine izin verme sakın:))))günaydınnnn kızlarrrrr
geldim
günaydınnnnnnnnn
günaydınnnnnnn
günaydınnnnn
ne tosunu sabah sabah
kapat canım kapat
ben seni bulurum artıkkkk
günaydınnn
geçmiş olsunnnnnn
al rapor dinlennnn
günaydınn
bekliyoruzzzzz
hoşgeldin
allah korusun kız tabi yaşayacaksınn deliii
günaydın yasooooooooooooooo
ay sonu herkes yoğun deseneeeeee
hım geçmiş olsunnn cnm
birdaha götür doktoraaaaa
kp ara anlat durumuuuuuu
hoş geldin yaseminnnnn,,,inadına yaşayacaksın,seni hastalığın yenmesine izin verme sakın:))))
ulennn yaseminnn herkese selam varda bana mı yokkkkk((
Amin cnm çok dirençsiz, tam yemesi içmesi düzene giriyor pat gene hastalanıveriyor
Sanada geçmiş olsun cnm iyileşememişsin :26:
Bugün annem doktora götürüyor cnm, az önce konuştuk yoldlardı..
Doktor tahlil yapsın gerekirse söyle dedim anneme
Annem war yanında aklım kalmıyor ama, sabah anne işe gitme demesi yetiyor bana
Canım dün annemi eski kayınpeder aramış, onlar zannediyormuş ki okullar tatil olduya benim oğlanında tatil..
Annemde demiş özel olduğu için okul onların okul tatile girmedi demiş..
Tamam ozaman cuma günü alırız bizde teşekkür ederim iyi günler demiş kapatmış adam..
Şimdi tekrar arayıp, çocuk hasta almaya gelmeyin diyemeyiz..
İnşallah cuma gününe kadar toparlar
ay toparlar canım toparlar turpp gibi olur paşam inşallahhh doktor tahlil yapar zatennn güzelim,,,ananesi güzel bir çorba yapsın onaa mis gibi içsin eve gidincee
[sıze=3]annem şu an doktora götürüyor yoldalar cnm, bakalım ne dicek doktor bende merak ediyorum..
Neden düzelemiyor çocuğumya[/sıze]
Oğlum hasta gece bi baktım ateşler içinde yanıyor..
günaydınnnn kızlarrrrr
geldim
geçmiş olsun lilyana , ufak bir gripte bile çocuklar bir günde zayıflıor ,senin oglunda ishal ve halsizlikten zayıflamıştır ama toparlar.cuma gününe kadar okula gönderme,annen yannda dursun sürekli.üzme kendini,iileşirr inş.
günaydıııııııınnn yasminnnn
üzülme
düzelirrrrrr
bu virüsssss
çocuklarda toparlaması daha zor oluyorrrr
yeğenim 15 gün önce hastalndı ateşlendiii
şimdi yine hastalandıı
havalar dengesiizz
biz ne kadar korumacı olursak ufacık birşeydennn yine hasta olurlar
toparlar kısa zaman da üzülmeee
ayyy inşalllahh vallahi adam tavlamayı biliyosun yasemin,,,okurken yağlarım eridi:))) kısss yoksa kocayıda bu tatlı dillemi tavladınnn:)))abowwwwwwwwwwwww atlamışım
dur kıssss
SANA KACAMANINDAN GÜNAYDIN
GÜNÜN AYDINNNN
BOL HUZURLU MUTLU BİR GÜN GEÇİRR TATLIM
BOL BOL SUYUNU İÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ
TABİ YAŞICAMMMMM
DA ÇOK GÜZEL GÜNLERİM OLACAKKKK
ahh kuzum bir lokma yesin diye insan gözünün içine bakıyor iştee evlat...toparlar canım kendini düşün bizde hasta olunca insanın canı bir şey istiyormuu
İnşallah cnm, sabah biraz tost yemiş ve portakal suyu sıkmış annem onu içmiş..
Sonra kusacak gibi olmuş, anneanne karnım ağrıyor demiş ama kusmamış..
Bişi war ama çözemedimm üşüttü mü naptı anlamadım ki 10 gün önce bademciklerinde kızarıklık çıkmıştı, bu ne şimdi pekii hoff neysee bi muane olsun da bakalım hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?