hıh iyi olmuş bari cnm bekle bakalım ne çıkıcak[sıze=3]şimdi annemle tekrar konuştuk, ben doktor neden tahlil istemedi diye sinir yapınca kadıncağız doktorun yanına tekrar gidip,
annesi tahlil yapmanızı istiyor demişş, doktorda peki demiş sonuçları bekliyorlar :97:[/sıze]
Doktor muane etmiş..
Bademciklerinde bi iltihaplanma yok demiş ama sağ kulağında hala kızarklık gözüküyor demiş..
Tahlil yapmamış.. Bende anneme dedim neden idrar tahlili istetmedin..
Geçen idrarında iltihap çıkmıştı belki düzelmedi dedim..
İşte ben olsaydım orda muane ederken, doktor bey idrar tahlili ve kan tahlili istiyorum derdim..
Yazmış antibiyotiği göndermiş..
Daha cumartesi günü yeni bitti antibiyotiği, buda yenisi hey Allahım sen sabır wer..
Bu çocuk sana kaç kere geliyor, yap bi tahlil ne olucak yani ne olucakkk..
Ama eğer gene düzelmezse o hastaneye gidip o doktorunn ben..........
Kulak burun boğaza götürün bagdemcikleri çok iri demiş (Benimde öyle) Geniz etinede baktırın demiş..
Geçmicek gene biliyorum... Gene tekrarlanacak, sonra gene doktor, sonraa gene antibiyotikkk
Eki Görüntüle 952619 Bu adamı hiç sewmem ama ilk defa doğru bişi söylediğini gördüm brawoo
ben çok begenirimEki Görüntüle 952619 [sıze=3]bu adamı hiç sewmem ama ilk defa doğru bişi söylediğini gördüm brawoo[/sıze]
Ewet aklımda cnm kulak burun boğaza götürücem kesinbence kulak burun boğaza götür çocuğu
çünkü ben çok çektimmmm bademcik geniz etindennn
sen yine doktorunu dinle ama kbb ihmal etme
bende sevmem bu adamı
ama çok doğru sölemişşşş
ben çok begenirim
her zamanda tarafsız ve dogru konuştuğunu düşünürüm
Şimdi annemle tekrar konuştuk, ben doktor neden tahlil istemedi diye sinir yapınca kadıncağız doktorun yanına tekrar gidip,
annesi tahlil yapmanızı istiyor demişş, doktorda peki demiş sonuçları bekliyorlar :97:
günaydın kızlar,
gelemedim 3-4 gündür..herkesler iyidir inşallah..
Ben Cem Yılmaz'ı daha çok beğeniyom
ben çok begenirim
her zamanda tarafsız ve dogru konuştuğunu düşünürüm
Ewet aklımda cnm kulak burun boğaza götürücem kesin
Ewett adam olmaktan aciz erkek çok bu memlekette, kadınlara değer vermeyen anlamayan
Ben Cem Yılmaz'ı daha çok beğeniyom
günaydın kızlar,
gelemedim 3-4 gündür..herkesler iyidir inşallah..
ay canım yaaa yoğunummm yazamadımm,,şimdi için daha rahat eder,,,o gün bende sancım var doktora röntgen çekin diyorum gerek yok diyoo ölüyorum dedim yaaaa doktorlar uyuzz oluyor bazennn
hoş geldin canım,hastalıklarla çocuklarla uğraşıyoruz ailece topic olarakkk sen nasılsınn
çok geçmiş olsun yavrucuklarımıza,onların keyfi iyiyse bizden iyisi olmuyor ama hasta oldukları zaman hiç neşesi olmuyor insanın..benim kızda 2 gündür hapşırmaya tıksırmaya başladı,bekliyorum bakalım ne gelecek..rabbim beterinden korusun herzaman.ben bugün gerginim biraz eşime laf söylememek için sabır göstermekteyim şuan..tut diyorum kendini girme günaha :))
Ewett çok uyuzzz oluyorlar malesefff ya.. bekliyorum tahlil sonuçlarını bakalımmay canım yaaa yoğunummm yazamadımm,,şimdi için daha rahat eder,,,o gün bende sancım var doktora röntgen çekin diyorum gerek yok diyoo ölüyorum dedim yaaaa doktorlar uyuzz oluyor bazennn
Ahahahaa gitmedikleri içinnn boykota dewam aferinn kızzzgelin kkeyfini yerine getiremmm
pazar günü
annem arıyor kahvaltıya gidiyorlar sizde gelin dedi bende tmm dedimm
genic (nasira parka ) sen bilirsinn
eşim : ben gitmicem sen git
efe : ben gitmicem sen git (arkadaşı ile buluşacak paşam ondan)
bende aradım annemi gelmiyoz beylerin keyfi çatmadı dedim neyse onlar gittii
bende kalktım çay yumrta koydum (pazarları kahvaltıya özenirmmm)
hazırladım
kahvaltıda : yumurta-peynir-zeytin-reçel-bal -ekmek(ekmekte akşamdan kalma)
gıcıklığına aldırmadımmm
neyse sofraya oturdular baba oğlu bakınıyo bişi diyemiyolar deseler sofrayı alarım önlerinden
yaptık sonra başladılar şu yok bu yokk yoksa dedim kalkıp hazırlasaydınız dedimmmmm
khvaltı böyle atlatık
ikisinle konuşmuyommm şuann
dün gittim eve açtım tv yi izledimm
saat 19,00 oldu oğlan açıktım dedi mutfağı gösterdimm
bugun yemek falan yok dedimmm
sonra eşim geldi ne var yemek yok dedim
hazırlamıyorummm dedimm
neden dedi canım öle istiyorrrr dedimmm
ve neticide hazırlamadımm
eşim salata yaptı
yoğurt koydu
dolapta yoğurt çorbası ile az barunya vardı ısıttı onları
hazırladıı
yedilerrr
boykot bugunde devammmmmm
son stand up çok vasattı yalnız oda eskisi gibi değilll benceee
çok geçmiş olsun yavrucuklarımıza,onların keyfi iyiyse bizden iyisi olmuyor ama hasta oldukları zaman hiç neşesi olmuyor insanın..benim kızda 2 gündür hapşırmaya tıksırmaya başladı,bekliyorum bakalım ne gelecek..rabbim beterinden korusun herzaman.ben bugün gerginim biraz eşime laf söylememek için sabır göstermekteyim şuan..tut diyorum kendini girme günaha :))
aman canım bol bol c vitamini aldır ortalık salgın kaynıyor ,,,hayırdır eşin niye kızdırdı seniii ,,,ah bu adamlarrr insanı çileden çıkarır,,
bana akşam eşim diyorki niye bazen anlık değişiyorsun birden gergin tepki veriyorsun sen bekarkende böylemiydin dedi ,bende kadın fizyolojisi diye bişey var hiç merak edip duymadınmı dedim,dikkat et gergin zamanlarım regl dönemidir çoğunlukla dedim,,tabi senin benim kafamın tasını attıracak bir şey yapmaman dışında dedim,,,düşündü kaldıı,,,yaaa bunu bi tespit ett bi anlamaya çalışşş üzerime gelme dedim tık yokkk kaldı öleee
aman canım bol bol c vitamini aldır ortalık salgın kaynıyor ,,,hayırdır eşin niye kızdırdı seniii ,,,ah bu adamlarrr insanı çileden çıkarır,,
bana akşam eşim diyorki niye bazen anlık değişiyorsun birden gergin tepki veriyorsun sen bekarkende böylemiydin dedi ,bende kadın fizyolojisi diye bişey var hiç merak edip duymadınmı dedim,dikkat et gergin zamanlarım regl dönemidir çoğunlukla dedim,,tabi senin benim kafamın tasını attıracak bir şey yapmaman dışında dedim,,,düşündü kaldıı,,,yaaa bunu bi tespit ett bi anlamaya çalışşş üzerime gelme dedim tık yokkk kaldı öleee
kızlar bugun gittim doktora
sağlık ocağına gittim ( bir sokak var çok yakınn )
şimdi tahlil faln isterler tahli vereyem diye aile hekimi izinli başka dr yönlendirdiler
dr yanına gitim
neyin var gösterdim kasıklarım karnımda geçmeyen bir ağrı var tahlil istiyorum dedim
birde kan tehlil falan dedim
dr dediki
1 : idrar tahlili yapmıyoruz
2: eğer başka şikayetin yoksa kan tahlili yazamam dedi
bende
ne münaseet yazamasın ben 4 ay süre gibi gelir tahlilimi yaptırı genel kontrol yaptırırım dedim
dr : hala birşey yoksa niye yapıyon tam 5-6 kez bu konuşma geçti aramızda
en sonununda yapmıyormusunuz dedim dr hala neyin var diyo bende yok bişi dedim
tam çıkarken gel ozaman kanına bakalım gerek yok dedim teş.ettim çıktımm
sonra bir hışımla
yakın özel hastane vardı gittim orda
yaptırdımmm işte
sanırım sabah ki doktor
eşi ile biş oldu ki benden çıkardı hırsını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?