Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

hıh iyi olmuş bari cnm bekle bakalım ne çıkıcak

Bu adamı hiç sewmem ama ilk defa doğru bişi söylediğini gördüm brawoo

bence kulak burun boğaza götür çocuğu

çünkü ben çok çektimmmm bademcik geniz etindennn

sen yine doktorunu dinle ama kbb ihmal etme

günaydın kızlar,
gelemedim 3-4 gündür..herkesler iyidir inşallah..

ay canım yaaa yoğunummm yazamadımm,,şimdi için daha rahat eder,,,o gün bende sancım var doktora röntgen çekin diyorum gerek yok diyoo ölüyorum dedim yaaaa doktorlar uyuzz oluyor bazennn

gelin kkeyfini yerine getiremmm

pazar günü

annem arıyor kahvaltıya gidiyorlar sizde gelin dedi bende tmm dedimm

genic (nasira parka ) sen bilirsinn

eşim : ben gitmicem sen git

efe : ben gitmicem sen git (arkadaşı ile buluşacak paşam ondan)

bende aradım annemi gelmiyoz beylerin keyfi çatmadı dedim neyse onlar gittii

bende kalktım çay yumrta koydum (pazarları kahvaltıya özenirmmm)

hazırladım

kahvaltıda : yumurta-peynir-zeytin-reçel-bal -ekmek(ekmekte akşamdan kalma)

gıcıklığına aldırmadımmm

neyse sofraya oturdular baba oğlu bakınıyo bişi diyemiyolar deseler sofrayı alarım önlerinden

yaptık sonra başladılar şu yok bu yokk yoksa dedim kalkıp hazırlasaydınız dedimmmmm

khvaltı böyle atlatık

ikisinle konuşmuyommm şuann

dün gittim eve açtım tv yi izledimm

saat 19,00 oldu oğlan açıktım dedi mutfağı gösterdimm

bugun yemek falan yok dedimmm

sonra eşim geldi ne var yemek yok dedim

hazırlamıyorummm dedimm

neden dedi canım öle istiyorrrr dedimmm

ve neticide hazırlamadımm

eşim salata yaptı

yoğurt koydu

dolapta yoğurt çorbası ile az barunya vardı ısıttı onları

hazırladıı

yedilerrr

boykot bugunde devammmmmm

ben çok begenirim
her zamanda tarafsız ve dogru konuştuğunu düşünürüm

doğru da

adam çok iticiii

Ewet aklımda cnm kulak burun boğaza götürücem kesin

Ewett adam olmaktan aciz erkek çok bu memlekette, kadınlara değer vermeyen anlamayan

Ben Cem Yılmaz'ı daha çok beğeniyom

ihmal etme c.tesi götürr

özel hastaneler var

günaydın kızlar,
gelemedim 3-4 gündür..herkesler iyidir inşallah..

günaydın

nbrrr

ay canım yaaa yoğunummm yazamadımm,,şimdi için daha rahat eder,,,o gün bende sancım var doktora röntgen çekin diyorum gerek yok diyoo ölüyorum dedim yaaaa doktorlar uyuzz oluyor bazennn

ben bugun anlatsam başıma geleniii

sinirlerimi zıplattı doktorrr

hoş geldin canım,hastalıklarla çocuklarla uğraşıyoruz ailece topic olarakkk sen nasılsınn

çok geçmiş olsun yavrucuklarımıza,onların keyfi iyiyse bizden iyisi olmuyor ama hasta oldukları zaman hiç neşesi olmuyor insanın..benim kızda 2 gündür hapşırmaya tıksırmaya başladı,bekliyorum bakalım ne gelecek..rabbim beterinden korusun herzaman.ben bugün gerginim biraz eşime laf söylememek için sabır göstermekteyim şuan..tut diyorum kendini girme günaha :))

aman canım bol bol c vitamini aldır ortalık salgın kaynıyor ,,,hayırdır eşin niye kızdırdı seniii ,,,ah bu adamlarrr insanı çileden çıkarır,,

bana akşam eşim diyorki niye bazen anlık değişiyorsun birden gergin tepki veriyorsun sen bekarkende böylemiydin dedi ,bende kadın fizyolojisi diye bişey var hiç merak edip duymadınmı dedim,dikkat et gergin zamanlarım regl dönemidir çoğunlukla dedim,,tabi senin benim kafamın tasını attıracak bir şey yapmaman dışında dedim,,,düşündü kaldıı,,,yaaa bunu bi tespit ett bi anlamaya çalışşş üzerime gelme dedim tık yokkk kaldı öleee

kızlar bugun gittim doktora

sağlık ocağına gittim ( bir sokak var çok yakınn )

şimdi tahlil faln isterler tahli vereyem diye aile hekimi izinli başka dr yönlendirdiler

dr yanına gitim

neyin var gösterdim kasıklarım karnımda geçmeyen bir ağrı var tahlil istiyorum dedim

birde kan tehlil falan dedim

dr dediki

1 : idrar tahlili yapmıyoruz
2: eğer başka şikayetin yoksa kan tahlili yazamam dedi

bende

ne münaseet yazamasın ben 4 ay süre gibi gelir tahlilimi yaptırı genel kontrol yaptırırım dedim

dr : hala birşey yoksa niye yapıyon tam 5-6 kez bu konuşma geçti aramızda

en sonununda yapmıyormusunuz dedim dr hala neyin var diyo bende yok bişi dedim

tam çıkarken gel ozaman kanına bakalım gerek yok dedim teş.ettim çıktımm

sonra bir hışımla

yakın özel hastane vardı gittim orda
yaptırdımmm işte

sanırım sabah ki doktor

eşi ile biş oldu ki benden çıkardı hırsını

Ewett çok uyuzzz oluyorlar malesefff ya.. bekliyorum tahlil sonuçlarını bakalımm
Ahahahaa gitmedikleri içinnn boykota dewam aferinn kızzz
son stand up çok vasattı yalnız oda eskisi gibi değilll benceee

Kızz boşanıyormuş cem yılmaz duydun mu

aman dikkat salgın var cnm

önlemini allll

hayır mı eşinle

kıssss

sen çok fenasınn

eşimin birşey yaptığından değilde..şimdi okullar kapandı tatile girdi yaa,görümcem gelmiş çocuklarla kayınvalideme 1 haftalığına falan..eşim dün akşam diyorki yarın gündüz bize geleceklermiş..bende sinirleniyorum çünkü evde yokum,,hep aynı şeyi yapıyorlar,gücüme gidiyor.kaç kere eşime söyledim dile getirdim,hoşlanmıyorum ben yokken gelmelerinden,bu evin hanımı bensem neden ben evde yokken geliniyor diyorum..ben neticede akşamları evdeyim buyursunlar gelsinler başımın üstünde yerleri var diyorum.neymiş efendim çocuklar ısrar ediyormuş ille gidelim diyorlarmış kızımı özlüyorlarmış..yaa benimde çocuğum var istediği kadar ısrar etsin ben götürmedikten sonra gidecek hali yok ya bacak kadar boyuyla..böyle oluncada işte direk eşime yükleniyorum..2-3 gün sonra bana diyecek şimdi hadi anneme gidelim ablamlar bekliyor diye,bende o zaman ona al kızını git beni görmeyemi geldi onlar diyeceğim..

şaka gibi ya,,,NE ZAMAN TAHLİLyapıyorlarmış ölüm döşeğinde olursan mı Allahım Yarabbbim sayıylamı bizemi denk geliyor bu insanlar derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…