Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

şaka gibi ya,,,NE ZAMAN TAHLİLyapıyorlarmış ölüm döşeğinde olursan mı Allahım Yarabbbim sayıylamı bizemi denk geliyor bu insanlar derdim

sabah sabah adam benim sabrımı sınıda

varya kendimi zor tuttum bağırmamak için

sonra arkadaşım ebe ne oldu dedi bende anlattım böyle böyle diye

gel sen ben hallederiim dedi

yok anam isteimyorum

ben birdaha aile hekimim olmadan gelmem bura dediim

Ewett çok uyuzzz oluyorlar malesefff ya.. bekliyorum tahlil sonuçlarını bakalımm

Ahahahaa gitmedikleri içinnn boykota dewam aferinn kızzz

Kızz boşanıyormuş cem yılmaz duydun mu
tam gaz boykottttt

ben boşandı diye duymuştummmmmmm

çok bile durdular

bu ne yaa

sen yokken napacaklarmış evdeeeeee

bunlarda değişik bir versiyonnnnn

Tahliller temiz çıkmışş kızlarr..

Kulak burun boğaza götürmem lazım benim bi hafta sonu paşamı anlaşıldı..

Burger king istiyormuşş paşam yiyebilir miyim diye izin istiyor..

Yiyebilirsin annecim dedim

tam gaz boykottttt

bu ne yaa

sen yokken napacaklarmış evdeeeeee

bunlarda değişik bir versiyonnnnn

bilmiyorum ki güzelim ne yapıyorlar..ama hep aynı şey..çok sinirlerim bozuluyor.bence ayıp birşey zaten bilmiyorum ama ben evin hanımı yoksa niye gideyim o eve..kardeşimin eviyse evi yani cidden gitmem ki bizimde var gelinimiz gitmişliğimde yoktur .gelinimiz evde yoksa içeri bile girmem geri dönerim kapıdan.

hadi gözünaydın canım çok sevindim..

ohh iyi temiz çıkmış
takma artık
olmadı bide kan tahlili iste
iyice için rahatlsın cnm

Hadi gözün aydın
keyfin yerine gelsin artıkkkkk

anneanem derki :

Ele karışanın hali perişan der di

ne kadar doğru bir sözzz

kendi tarafında böyle birşey olmayınca

insanın tuhafına gider

haftasonu gelsinler akşam gelsinlerrr

cnm nediyem kolay gelsn

boş yere kendini yıpratma

çünkü onlar bildiklerinden şaşmaz olan sana olur

Son düzenleme:
Ewett çok uyuzzz oluyorlar malesefff ya.. bekliyorum tahlil sonuçlarını bakalımm

Ahahahaa gitmedikleri içinnn boykota dewam aferinn kızzz

Kızz boşanıyormuş cem yılmaz duydun mu
heeeboşanıyormuşşş bunlarınki anlık keyiff bacımmm,,teyzemin bir lafı var sen evliliği komşuya gidipgelmek mi sandın der:)))
aman dikkat salgın var cnm

önlemini allll

hayır mı eşinle

kıssss

sen çok fenasınn
fenayım tabiii,beni sorgulayacağına,adamın beynini döndürdüm kendini sorgulattırdım heheheeheh
En sinir olduğum şey bende yeni evimde yasin okutmak istemiştim benim ailem burda yok ama eşimin ailesi gelsin misafirim olsun die düşündüm,benim k.validede gününü benim müsait olduğum güne göre ayarlayacağımıza,misafirlerin müsait olduğu güne ayarlamaya kalkmazlarmı,sanki çalışan bayan onlar,,şaştım kaldımm,eşime söyledim eşim görümceme,görümcemde k.valideme derken olayı görümcem halletti sağolsun ,,,dengesiz bu millet yaaa,,eşime diyormuşki vefa sizin evde çocuğa bakmamı istemiyor anlıyorum diyomuşş,,anlasın bi zahmett eve geliyorum düzen müzen bırakmıyor pek rahat kadın sinirim bozuluyor,tamam oğlum yaramaz olablilr ama oto kontol denen bişey var çocuğa sahip olmuyrrr,ben pazar hem işimi yapıp hem çocuğumun gönlünü yapıyorum evim düzenli kalıyorrr
ohhh sevindimmmm vallla,yesin paşam yesinnnnn

görgü kültür meselesi kesinlikleee,,,offf offff bende sinir oluyorum bu konulara,,,ne iii yapmışım evimi uzak yerden almakla çok şükürrrr

ohh iyi temiz çıkmış
takma artık
olmadı bide kan tahlili iste
iyice için rahatlsın cnm
Ewet cnm rahatladım, desteğinizz için sağolun varolun kızçelerim benimm seiwmm hepinizii
Gelsinn keyiflerrrrrr teyyy teyyy
Teyzenn doğru demiş, öyle sanan çok war maleseff ewliliği..
Yesinn ya aman içim rahatladı

aynen valla kendimi yiyip bitiriyorum ancak,eşimin umrunda değil..cidden büyük saygısızlık ama şu yapılan,bukadar uyarmalarıma eşimin bana bu saygısızlığı yaptırmaması gerekiyor,zor tutuyorum kendimi aramamak için..

boşver sen yinede arama
başkaları için kötü olma eşinle
oda anlayacak zamanlaaa
bizimkilerde çok yapr onu gerçi kv bende bakıyo kızıma
görümceler gelir giderler yer içerler
bana mı geliyolar hayır
ole olsa benim gelme saatimede kalırlar
bişi diyemiyorum napim

görgü kültür meselesi kesinlikleee,,,offf offff bende sinir oluyorum bu konulara,,,ne iii yapmışım evimi uzak yerden almakla çok şükürrrr

gerçekten katılıyorum sana,yol yordam bilecek insan biraz.haziranda 9 senem bitecek benim evleneli mesela,kayınvalidem yokken evine gitmişliğim yok..bazen bizi çağırırlardı mesela yemeğe falan,eşim erken gitmek isterdi..annen akşam için çağırdı erken gitmeye gerek yok işi gücü vardır kadının der gitmezdim..o çağırmasada asla çat kapı gitmem mesela muhakkak arar geliyorum anne müsaitmisin diye sorarım..

sen evde yokken görümcenin kv nin gelmesi ne demek yaaa ,
onlardan görümcesiz olanı da benim başımda...

yesinde büyüsünnn kuzummm

akşam diyorumki Allah razı olsun senden hastalandığımda ilgileniyosun şevkatle başımdasın ,sen olmasan kim bakar bana dedim(ben lafı k.validemin bana lohusalıkda,oğlumun sünnetinde hastaneden çıkarken,hasta olduklarımda bakmadığına getirecem)
adam çok zekiiii,diyorki; beni böyle yetiştirdiler böle yetiştim dedi ben dumur:)))))))))))))

çok güldüm yaaa :):):):)..

sen evde yokken görümcenin kv nin gelmesi ne demek yaaa ,
onlardan görümcesiz olanı da benim başımda...

deşmeyinnn yaramıııııııııııı

Boem ile senin kilere bitiyomm ben
keşke benimkilerde gelselerrrrr

ben senden korktummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…