şaka gibi ya,,,NE ZAMAN TAHLİLyapıyorlarmış ölüm döşeğinde olursan mı Allahım Yarabbbim sayıylamı bizemi denk geliyor bu insanlar derdim
tam gaz boykotttttEwett çok uyuzzz oluyorlar malesefff ya.. bekliyorum tahlil sonuçlarını bakalımm
Ahahahaa gitmedikleri içinnn boykota dewam aferinn kızzz
Kızz boşanıyormuş cem yılmaz duydun mu
eşimin birşey yaptığından değilde..şimdi okullar kapandı tatile girdi yaa,görümcem gelmiş çocuklarla kayınvalideme 1 haftalığına falan..eşim dün akşam diyorki yarın gündüz bize geleceklermiş..bende sinirleniyorum çünkü evde yokum,,hep aynı şeyi yapıyorlar,gücüme gidiyor.kaç kere eşime söyledim dile getirdim,hoşlanmıyorum ben yokken gelmelerinden,bu evin hanımı bensem neden ben evde yokken geliniyor diyorum..ben neticede akşamları evdeyim buyursunlar gelsinler başımın üstünde yerleri var diyorum.neymiş efendim çocuklar ısrar ediyormuş ille gidelim diyorlarmış kızımı özlüyorlarmış..yaa benimde çocuğum var istediği kadar ısrar etsin ben götürmedikten sonra gidecek hali yok ya bacak kadar boyuyla..böyle oluncada işte direk eşime yükleniyorum..2-3 gün sonra bana diyecek şimdi hadi anneme gidelim ablamlar bekliyor diye,bende o zaman ona al kızını git beni görmeyemi geldi onlar diyeceğim..
tam gaz boykottttt
bu ne yaa
sen yokken napacaklarmış evdeeeeee
bunlarda değişik bir versiyonnnnn
Tahliller temiz çıkmışş kızlarr..
Kulak burun boğaza götürmem lazım benim bi hafta sonu paşamı anlaşıldı..
Burger king istiyormuşş paşam yiyebilir miyim diye izin istiyor..
Yiyebilirsin annecim dedim
ohh iyi temiz çıkmış[sıze=3]tahliller temiz çıkmışş kızlarr..
[/sıze]
[sıze=3]tahliller temiz çıkmışş kızlarr..
[/sıze]
bilmiyorum ki güzelim ne yapıyorlar..ama hep aynı şey..çok sinirlerim bozuluyor.bence ayıp birşey zaten bilmiyorum ama ben evin hanımı yoksa niye gideyim o eve..kardeşimin eviyse evi yani cidden gitmem ki bizimde var gelinimiz gitmişliğimde yoktur .gelinimiz evde yoksa içeri bile girmem geri dönerim kapıdan.
heeeboşanıyormuşşş bunlarınki anlık keyiff bacımmm,,teyzemin bir lafı var sen evliliği komşuya gidipgelmek mi sandın der:)))Ewett çok uyuzzz oluyorlar malesefff ya.. bekliyorum tahlil sonuçlarını bakalımm
Ahahahaa gitmedikleri içinnn boykota dewam aferinn kızzz
Kızz boşanıyormuş cem yılmaz duydun mu
fenayım tabiii,beni sorgulayacağına,adamın beynini döndürdüm kendini sorgulattırdım heheheehehaman dikkat salgın var cnm
önlemini allll
hayır mı eşinle
kıssss
sen çok fenasınn
En sinir olduğum şey bende yeni evimde yasin okutmak istemiştim benim ailem burda yok ama eşimin ailesi gelsin misafirim olsun die düşündüm,benim k.validede gününü benim müsait olduğum güne göre ayarlayacağımıza,misafirlerin müsait olduğu güne ayarlamaya kalkmazlarmı,sanki çalışan bayan onlar,,şaştım kaldımm,eşime söyledim eşim görümceme,görümcemde k.valideme derken olayı görümcem halletti sağolsun ,,,dengesiz bu millet yaaa,,eşime diyormuşki vefa sizin evde çocuğa bakmamı istemiyor anlıyorum diyomuşş,,anlasın bi zahmett eve geliyorum düzen müzen bırakmıyor pek rahat kadın sinirim bozuluyor,tamam oğlum yaramaz olablilr ama oto kontol denen bişey var çocuğa sahip olmuyrrr,ben pazar hem işimi yapıp hem çocuğumun gönlünü yapıyorum evim düzenli kalıyorrreşimin birşey yaptığından değilde..şimdi okullar kapandı tatile girdi yaa,görümcem gelmiş çocuklarla kayınvalideme 1 haftalığına falan..eşim dün akşam diyorki yarın gündüz bize geleceklermiş..bende sinirleniyorum çünkü evde yokum,,hep aynı şeyi yapıyorlar,gücüme gidiyor.kaç kere eşime söyledim dile getirdim,hoşlanmıyorum ben yokken gelmelerinden,bu evin hanımı bensem neden ben evde yokken geliniyor diyorum..ben neticede akşamları evdeyim buyursunlar gelsinler başımın üstünde yerleri var diyorum.neymiş efendim çocuklar ısrar ediyormuş ille gidelim diyorlarmış kızımı özlüyorlarmış..yaa benimde çocuğum var istediği kadar ısrar etsin ben götürmedikten sonra gidecek hali yok ya bacak kadar boyuyla..böyle oluncada işte direk eşime yükleniyorum..2-3 gün sonra bana diyecek şimdi hadi anneme gidelim ablamlar bekliyor diye,bende o zaman ona al kızını git beni görmeyemi geldi onlar diyeceğim..
ohhh sevindimmmm vallla,yesin paşam yesinnnnnTahliller temiz çıkmışş kızlarr..
Teşekkürler cnm nasılsın
bilmiyorum ki güzelim ne yapıyorlar..ama hep aynı şey..çok sinirlerim bozuluyor.bence ayıp birşey zaten bilmiyorum ama ben evin hanımı yoksa niye gideyim o eve..kardeşimin eviyse evi yani cidden gitmem ki bizimde var gelinimiz gitmişliğimde yoktur .gelinimiz evde yoksa içeri bile girmem geri dönerim kapıdan.
Ewet cnm rahatladım, desteğinizz için sağolun varolun kızçelerim benimm seiwmm hepiniziiohh iyi temiz çıkmış
takma artık
olmadı bide kan tahlili iste
iyice için rahatlsın cnm
Gelsinn keyiflerrrrrr teyyy teyyyHadi gözün aydın
keyfin yerine gelsin artıkkkkk
anneanem derki :
Ele karışanın hali perişan der di
ne kadar doğru bir sözzz
kendi tarafında böyle birşey olmayınca
insanın tuhafına gider
haftasonu gelsinler akşam gelsinlerrr
cnm nediyem kolay gelsn
boş yere kendini yıpratma
çünkü onlar bildiklerinden şaşmaz olan sana olur
Teyzenn doğru demiş, öyle sanan çok war maleseff ewliliği..heeeboşanıyormuşşş bunlarınki anlık keyiff bacımmm,,teyzemin bir lafı var sen evliliği komşuya gidipgelmek mi sandın der:)))
fenayım tabiii,beni sorgulayacağına,adamın beynini döndürdüm kendini sorgulattırdım heheheeheh
En sinir olduğum şey bende yeni evimde yasin okutmak istemiştim benim ailem burda yok ama eşimin ailesi gelsin misafirim olsun die düşündüm,benim k.validede gününü benim müsait olduğum güne göre ayarlayacağımıza,misafirlerin müsait olduğu güne ayarlamaya kalkmazlarmı,sanki çalışan bayan onlar,,şaştım kaldımm,eşime söyledim eşim görümceme,görümcemde k.valideme derken olayı görümcem halletti sağolsun ,,,dengesiz bu millet yaaa,,eşime diyormuşki vefa sizin evde çocuğa bakmamı istemiyor anlıyorum diyomuşş,,anlasın bi zahmett eve geliyorum düzen müzen bırakmıyor pek rahat kadın sinirim bozuluyor,tamam oğlum yaramaz olablilr ama oto kontol denen bişey var çocuğa sahip olmuyrrr,ben pazar hem işimi yapıp hem çocuğumun gönlünü yapıyorum evim düzenli kalıyorrr
ohhh sevindimmmm vallla,yesin paşam yesinnnnn
Hadi gözün aydın
anneanem derki :
Ele karışanın hali perişan der di
ne kadar doğru bir sözzz
kendi tarafında böyle birşey olmayınca
insanın tuhafına gider
haftasonu gelsinler akşam gelsinlerrr
cnm nediyem kolay gelsn
boş yere kendini yıpratma
çünkü onlar bildiklerinden şaşmaz olan sana olur
boşver sen yinede aramaaynen valla kendimi yiyip bitiriyorum ancak,eşimin umrunda değil..cidden büyük saygısızlık ama şu yapılan,bukadar uyarmalarıma eşimin bana bu saygısızlığı yaptırmaması gerekiyor,zor tutuyorum kendimi aramamak için..
görgü kültür meselesi kesinlikleee,,,offf offff bende sinir oluyorum bu konulara,,,ne iii yapmışım evimi uzak yerden almakla çok şükürrrr
gerçekten katılıyorum sana,yol yordam bilecek insan biraz.haziranda 9 senem bitecek benim evleneli mesela,kayınvalidem yokken evine gitmişliğim yok..bazen bizi çağırırlardı mesela yemeğe falan,eşim erken gitmek isterdi..annen akşam için çağırdı erken gitmeye gerek yok işi gücü vardır kadının der gitmezdim..o çağırmasada asla çat kapı gitmem mesela muhakkak arar geliyorum anne müsaitmisin diye sorarım..
yesinde büyüsünnn kuzummmEwet cnm rahatladım, desteğinizz için sağolun varolun kızçelerim benimm seiwmm hepinizii
bizde seni sevikkkkkk
Gelsinn keyiflerrrrrr teyyy teyyy
Teyzenn doğru demiş, öyle sanan çok war maleseff ewliliği..
Yesinn ya aman içim rahatladı
boşver sen yinede arama
başkaları için kötü olma eşinle
oda anlayacak zamanlaaa
bizimkilerde çok yapr onu gerçi kv bende bakıyo kızıma
görümceler gelir giderler yer içerler
bana mı geliyolar hayır
ole olsa benim gelme saatimede kalırlar
bişi diyemiyorum napim
yesinde büyüsünnn kuzummm
akşam diyorumki Allah razı olsun senden hastalandığımda ilgileniyosun şevkatle başımdasın ,sen olmasan kim bakar bana dedim(ben lafı k.validemin bana lohusalıkda,oğlumun sünnetinde hastaneden çıkarken,hasta olduklarımda bakmadığına getirecem)
adam çok zekiiii,diyorki; beni böyle yetiştirdiler böle yetiştim dedi ben dumur:)))))))))))))
sen evde yokken görümcenin kv nin gelmesi ne demek yaaa ,
onlardan görümcesiz olanı da benim başımda...
yesinde büyüsünnn kuzummm
akşam diyorumki allah razı olsun senden hastalandığımda ilgileniyosun şevkatle başımdasın ,sen olmasan kim bakar bana dedim(ben lafı k.validemin bana lohusalıkda,oğlumun sünnetinde hastaneden çıkarken,hasta olduklarımda bakmadığına getirecem)
adam çok zekiiii,diyorki; beni böyle yetiştirdiler böle yetiştim dedi ben dumur:)))))))))))))
çok güldüm yaaa :):):):)..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?