- 20 Ekim 2017
- 113
- 151
- 103
- 33
- Konu Sahibi KaradenizliBayan
-
Anlamıyorsunuz vizem doldu oturum iznim gelene kadar gidemiyorumÇok sevdigin adam sana başka adama git dedi öyle mi.. ve hala o evdesin tebriklerr
Anlamadım evden adımınızı atamaz mısınız yaniAnlamıyorsunuz vizem doldu oturum iznim gelene kadar gidemiyorum
Yaparım da oturumun gelmesini beliyorum vizem doldu havaalanında giderken sorun çıkar diye korkuyorumTürkiye ye dönüp buradan boşanma davası açamaz mısın
Gidersiniz ceza ödersiniz sadece. Gidin.Anlamıyorsunuz vizem doldu oturum iznim gelene kadar gidemiyorum
Ne cezası meselaGidersiniz ceza ödersiniz sadece. Gidin.
Para cezası. Bir tanıdığım öyle oldu sadece para cezası ödedi. 400 euro muydu belki daha azdı hatırlamıyorum.Ne cezası mesela
Peşin mi isterler ki öyle bir şey varsa hemen gidemem oturum iznim gelmesi lazımPara cezası. Bir tanıdığım öyle oldu sadece para cezası ödedi. 400 euro muydu belki daha azdı hatırlamıyorum.
Tabiki de havaalanında ödüyorsunuz. Para biriktirin gidin derim. Beklemeyin Allah korusun çocuk mocuk olursa el kol bağlanır.Peşin mi isterler ki öyle bir şey varsa hemen gidemem oturum iznim gelmesi lazım
Tabiki de havaalanında ödüyorsunuz. Para biriktirin gidin derim. Beklemeyin Allah korusun çocuk mocuk olursa el kol bağlanır.
Onu bilemiyorum maalesef.Oturum iznim bir hafta sonra falan gelecek o zaman gitsem bir yıllık oturum izni var diye sıkıntı yapmazlar demi...
Keşke şimdi gidebilsemSanki bana gitmemek için bahane buluyorsunuz kendi kendinize gibi geldi.
Kusura bakmayın size başka adama git diyen kocadan koca olmaz.
cok zor gurbette bu bosanma tr ye donme olaylari benim kuzenimde yillar once viyanadan esi evde uyurken bir cantasini alip turkiyeye dondu gizlice cunku esi psikopat cikti yani asla normal sekilde bosanip ayrilip gelemezdi tr ye o yuzden gizlice geldi ama 7 sene oldu halen bosanamadi onun vize sorunu yoktuda hakim bosamadi cunku esi bosanmak istemedigini iöne surdu ve hakim adamdan yana dosyayi kapatti simdi kuzenim 2019 u bekliyo bosanmak icin olan yillarina olduKeşke şimdi gidebilsem
Temelli dönecekseniz kim karisabilir zaten. Kimliginiz olduktan sonra.Oturum iznim bir hafta sonra falan gelecek o zaman gitsem bir yıllık oturum izni var diye sıkıntı yapmazlar demi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?