Hayın ve fesatmışım kaynanama göre...Boşanmak istiyorum.

Son güncellemelerinizi okuyunca sizin adınıza sevindim, zor da olsa kendinizi öyle bir aileden kurtarmış oldunuz. Ailesi de sizi çok sevdiği için değil oğullarının ipini ellerinde tutabilmek için sizi geri çağırmıştır. Şimdi elin Alman sevgilisiyle gününü gün etsin de anacığı kıymetli oğlunu, kız kardeşi de abiciğini görebilecek mi bakalım. Hayatta aynı evde yaşamak istemez alman sevgilisi, hatta bundan sonra sevgilileriyle eve çıkıp ailesinden de uzaklaşır. Evlenince kıymete biniyorlar nedense, sizi kaybederek kendilerine en büyük kötülüğü yaptılar aslında.

Umarım bundan sonra her şey çok güzel olur sizin için.

Cok sevindim kurtulmanıza umarım hakkınızıda en kısa sürede alırsınız

Sana o kadar eziyetleri eden adam alman sevgilisine istediklerini nasıl yaptıracak merak ediyorum Türk'ün cekmedigini alman hiç cekmex kaynanaymis görümceymis

Vize sorunu cikmaz kacak durumuna dusmezsiniz
bosanirsaniz, yabanci polisine gidip bunu bildirin, oturum gelmedi diyin, kendi isteginizle donmek istediginizi belirttiginiz zaman kacak durumuna dusmessiniz.
oturup beklmek daha eziyet verici bence

Mesaj yazdığınızda bebeğiniz olmuyordu ama şu an hamilesiniz ne mutlu

Evliligi sayesinde vize aliyor
Bosaninca vizesi ve haklari da yaniyor
Ulkeyi terk etmek durumunda
Şimdi bende mesela yurtdışındayım.
evlilik vizesi ile geldim.
örneğin evliliğimde fiziksel yada sözlü şiddet varsa devlete sığınabilirim.
devlette beni ülkesinden atmıyor.
çevremde gördüğüm için ayrıca biliyorum.
tabi Almanya nasıldır bilemem.

Belirli sure evli kalmak sigortali olmak filan oyle sartlar var ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…