- Konu Sahibi KaradenizliBayan
-
Nerdeyse ailelerin tamami kendi koyunden yada akrabalardan "seciyor" gelini damadi ..Maalesef bu gurbetçi aileler Türkiye'den gelin alana kadar her şeylerini saklıyor ve çok farklı davranıyorlar. Düğünden sonra çok farklı yüzleri ortaya çıkıyor. Siz siz olun görücü usulü olarak gurbetçi bir aileye gelin gitmeyin.... Muhakkak istisnalar vardır ama istisnalar kaideyi bozmaz...
Yurtdışına gelin geldim ama mutsuzum eşimin ailesinden çok çekiyorum aynı evde yaşıyoruz(evimiz düzelene kadar)ama hayatım kabusa döndü ve her şey berbat kaynanam hasta ayakta duramıyor hiç bir şey yapmaz rahatsız görümcem akşama kadar yatar yardım etmez ama beni kullanmayı çok iyi biliyorlar neyse bugün mutfakta yemek yapıyorum küçük evli görümcem geldi salonda konuşuyorlar masa örtüsünden çıktı konu ben bu gelin kadar hayın ve fesat birini görmedim üç tane masa örtüsü varmış koysaya dedi masaya(geçen gün birini koyacakken bana koyma biz alacağız dedi) ağlamaktan gözlerim şişti.. küçük görümcem anladı duyduğumu mutfakta durumu düzelmeye çalıştı ama iş işten geçmişti... artık sabredecek gücüm kalmadı çok severek evlendim ama her şey umduğum gibi kalmıyor maalesef eşime gelince sevdiğim adam yerine sanki başka biri geldi herkesin içinde bana bağırdı çağırdı kaç kere benim borçlarım var beğenmiyorsan başka adama git dedi.. meğer 10.000 euroya yakın kumar borcu varmış ben bunu evlendikten sonra öğrendim her gün yeni bir şey öğrenmekten daha acısı olamaz her gün yeni borcu çıkıyor boşanmak istiyorum ama oturum iznim gelmedi daha gelince söyleyeceğim ve boşanacağım bunaldım artık ağlıyorum3 aylık aile birleşimi vizem de bitti eşim bensiz yapayacağını beni çok sevdiğini söyledi geçen gün boşanma konusunda ağzını aradım sizce nasıl söylemeliyim boşanmak istediğimi oturumum gelmeden söyleyemem yalnız çünkü havalanında kaçak sanarlar beni vizesinin süresini dolduğunu görünce çalışanlar hiç değilse oturum iznim gelsin sorun çıkmadan Türkiyeye döneyim
Konu sahibi görmemiş olamaz mi? Anlatir yani ama anlamadığım kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez yorumlarin birkaçında alayci tavır görüyorum.oturum nelere kadirsin vs gibi. Bir ülkeden cikip gelmek bunlar kolay seyler mi? Parasi yokmuş kadinin ucak bileti sakizla alinmiyor ki kadin belki para biriktirdi. Cebinde para yoksa tr sınırlarında otobüse bile binipte baska sehire gidemeyiz. Bu kadar acimasiz yorumlar yapilmamali. Orda kalmak icin bir çabası olsaydi orda kalırdı kaçarak gelmezdiKacis surecini soruyorsunuz ama cevap yok .........Gizli
Sizde konu sahibi gibiKonu sahibi görmemiş olamaz mi? Anlatir yani ama anlamadığım kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez yorumlarin birkaçında alayci tavır görüyorum.oturum nelere kadirsin vs gibi. Bir ülkeden cikip gelmek bunlar kolay seyler mi? Parasi yokmuş kadinin ucak bileti sakizla alinmiyor ki kadin belki para biriktirdi. Cebinde para yoksa tr sınırlarında otobüse bile binipte baska sehire gidemeyiz. Bu kadar acimasiz yorumlar yapilmamali. Orda kalmak icin bir çabası olsaydi orda kalırdı kaçarak gelmezdi
Yani beni taslayacaklar ama bence o agzindan umarsizca cikan bir cumledir baskasina git domuz mu ki bu..Ayrica kv gorumce icin yuvani yikma cok yeni zamanla oturur taslar ama borcu var bu adamdan olmaz diyorsan da iznin gelir gelmez kibar bir dille sebeplerini sayarak ayril kimsende yoksa oralarda sinirlendirme ya da tatile gidiomus gibi yap bi daha dönmeYurtdışına gelin geldim ama mutsuzum eşimin ailesinden çok çekiyorum aynı evde yaşıyoruz(evimiz düzelene kadar)ama hayatım kabusa döndü ve her şey berbat kaynanam hasta ayakta duramıyor hiç bir şey yapmaz rahatsız görümcem akşama kadar yatar yardım etmez ama beni kullanmayı çok iyi biliyorlar neyse bugün mutfakta yemek yapıyorum küçük evli görümcem geldi salonda konuşuyorlar masa örtüsünden çıktı konu ben bu gelin kadar hayın ve fesat birini görmedim üç tane masa örtüsü varmış koysaya dedi masaya(geçen gün birini koyacakken bana koyma biz alacağız dedi) ağlamaktan gözlerim şişti.. küçük görümcem anladı duyduğumu mutfakta durumu düzelmeye çalıştı ama iş işten geçmişti... artık sabredecek gücüm kalmadı çok severek evlendim ama her şey umduğum gibi kalmıyor maalesef eşime gelince sevdiğim adam yerine sanki başka biri geldi herkesin içinde bana bağırdı çağırdı kaç kere benim borçlarım var beğenmiyorsan başka adama git dedi.. meğer 10.000 euroya yakın kumar borcu varmış ben bunu evlendikten sonra öğrendim her gün yeni bir şey öğrenmekten daha acısı olamaz her gün yeni borcu çıkıyor boşanmak istiyorum ama oturum iznim gelmedi daha gelince söyleyeceğim ve boşanacağım bunaldım artık ağlıyorum3 aylık aile birleşimi vizem de bitti eşim bensiz yapayacağını beni çok sevdiğini söyledi geçen gün boşanma konusunda ağzını aradım sizce nasıl söylemeliyim boşanmak istediğimi oturumum gelmeden söyleyemem yalnız çünkü havalanında kaçak sanarlar beni vizesinin süresini dolduğunu görünce çalışanlar hiç değilse oturum iznim gelsin sorun çıkmadan Türkiyeye döneyim
Neden işime geleni göreyim konu benim değil ki hadi kulaklarımi kapatmak görmek istemeyim.Sizde konu sahibi gibi
isinize geleni gormussunuz
Diger yorumumu degil
Alay soz konusu bile degil
gercekler acitir herkes kaldiramaz
NOKTA ....
Açıklama yazdım sayfa 9'da bakabilirsiniz.Kaçış süreci nasıl oldu?
Hayır benim hiç bir çıkarım yok ceza yemekten korktum, Türkiye'ye gelmem engellenir diye maalesef elim kolum bağlı durdum bir süreSurekli vize demis konu sahibi
Cikarlari icin sabretmis ama pek umdugunu bulamamis gibi geldi bana
Konu eski biri soru sormuş onu cevapladım sonra zaten yazanlar olmuş onlara cevap verdim... çocuğum yok şu an boşanma davam sürüyor ve oradan geleli bir sene oldu.oturum izni denilen lanet şey maalesef 3 günde gelmiyor siz muhtemelen o zamana kadar çocuk yaparsınız veya yaptılırsınız veya çocuk olsun daha kolay alırsın derler, kandırılırsınız. kimsenin yuvası bozulsun istemem ama vizeniz olmasa bile çıkış yapabilirsiniz Türkiyeye.
Konu eski biri soru sormuş onu cevapladım sonra zaten yazanlar olmuş onlara cevap verdim... çocuğum yok şu an boşanma davam sürüyor ve oradan geleli bir sene oldu.
Önemli değil bilirsiniz yani bazı eski konular Hemen öne geliyor ve Sanki bugün yaşanmış gibi olabiliyor bazı üyeler tarafından... sayfa 9'a bakarsınız açıklama yaptım zaten nasıl bir süreç ile karşılaştığımı anlattımçok özür dilerim yeni konu sanmıştım oturum izni konusunda 10 yıl belki daha fazla çile çekmiş biriyim. umarım çok çok daha mutlu olursunuz
Sayfa 9'da açıklama yaptım bakabilirsiniz mesajları yeni görüyorum kusura bakmayın.Kacis surecini soruyorsunuz ama cevap yok .........Gizli
Çok şükür kaçtım oradan boşanma davam var.İthal gelin ve damatların mutlu olduğunu hiç duymadım, zaten hiç umduklarını bulmazlar,
Çok mutsuzsan boşan eşin kumarbazmış zaten defolu olmasa gelip memleketten kız almazlar, zaten ya alkolik yada uyuşturucu müptelası olurlar ya da boşanmış
İyi yapmış hayatın kurtulmuşÇok şükür kaçtım oradan boşanma davam var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?