Savaş kimdi,orayı kaçırdım…Misafir vardı bugün.
Ve misafir ler böyle konusmayan ağır takılan tipler karı koca bi mesafeli genel olarak çok
Eşimde onların yanında öyle oluyor beni kasıyor.
Mesela kimle konuşuyorsun dedim bir ara mutfak dan geldim biriyle konuşuyordu daha doğrusu arıyordu kimi arıyorsun dedim diyor ne yapacan.
Mesela şuan gündemde bu savaş var.
Anlamaya çalışıyorum soruyorum.
Diyor ya ne takıyorsun savaş falan otur işte evinde bak keyfine.
Bilmiyorum ben mi abartıyorum.
Öyle işte ne bilim misafir yanında kasıyor.Misafirle ne alakası var?
,Savaş kimdi,orayı kaçırdım…
Kocanız omurgasız mı? Kendi kişiliği yok mu?Öyle işte ne bilim misafir yanında kasıyor.
Bir kendi olamıyor.
Yada ne bilim onlar gibi olmak istiyor.
Beni geriyor
Kısacası kocası kendini bir halt sanan karısına saygısı olmayan bir tip.Misafirin yanında mı diyor kimle konuştuğumu ne yapacaksın diye?
Neyi abartıyorsun orasını anlamadim
Millet ne der kafasında..Kocanız omurgasız mı? Kendi kişiliği yok mu?
Misafir vardı bugün.
Ve misafir ler böyle konusmayan ağır takılan tipler karı koca bi mesafeli genel olarak çok
Mesela kimle konuşuyorsun dedim bir ara mutfak dan geldim biriyle konuşuyordu daha doğrusu arıyordu kimi arıyorsun dedim diyor ne yapacan.
Bilmiyorum ben mi abartıyo
bazen erkekler böyle oluyor cidden benim nişanlıma da arada geliyorlar bugün çok iyiyidik mesela ama yarın iş stresindrn muhtemelen mutsuz olacakMisafir vardı bugün.
Kendisine hiç öyle hitap edilmediği için yadırgadı mi acaba?Millet ne der kafasında..
Mesela mutfaktan ikram için seslendim duymadı bir kaç kere en sonunda isminin sonuna bey ekledim ki normal de de kullanılırim .... Bey diye gelmiş bey ne diyor
Aynn öyleBen anladım. Misafir varken size normalde davrandığından farklı davranıyor. Ve bu size tuhaf geliyor. Ben olsam misafirler gidince, hayırdır ? derdim. Siz de deyin.
Evet o an haber ler açıktı haber üstüne sordumMisafirin yanında mı sordunuz savaş konusunu?
Hımmm anladım.,İran Filistin İsrail 3.dunya gundem
Anladım canım.Kısacası kocası kendini bir halt sanan karısına saygısı olmayan bir tip.
Ben genelde öyle hitap ederimKendisine hiç öyle hitap edilmediği için yadırgadı mi acaba?
Misafir vardı bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?