Hayır kurumu mu yazıyor acaba benim sırtımda?

Hazır ol; "Sen çok değiştin" lafını duyabilirsin :)

Tepkinizi koymakta gecikmişsiniz maalesef ve yokuş aşağı yuvarlanan tekerin hız kazandığı gibi, arkadaşınız da bir bir alanlarınızı çiğnemeye başlamış. Çekmece karıştırmak nedir? Hediye bir kutunun yarısını yemek? Milletin içinde "Ne saklıyosun, ne kaçırıyorsun bizden?" e bağlamak... Bazı insanlar nerede durması gerektiğini bilmez, bu yüzden durması gereken yeri göstermelisiniz. Arkadaşlarla mesafe iyidir. Ama alanınızı koruyamamışsınız ki...

Bizim eskiden iş yerinde sigara muhabbeti dönerdi böyle, hiçbir zaman sizin kadar samimi tutmadım insanları kendime ama bazıları sınırlarımı denedi ve cevaplarını aldılar, hiç de aramız bozulmadı.

Belki şu an; bıktım-kızdım demek yerine; "Çekmecende hazine var neden saklıyorsun yemek istiyorum" diyene, "Valla arkadaşım artık ben de kendim yiyebileyim diye saklıyorum, kusura bakma, hatta güldüğüme de bakma" diyip ardından gülmeli imalı bi bakış atabilirsiniz. (3 numaralı bakış )

Sizinle zaten bu yüzden samimiyetini kesecek arkadaş, hiç arkadaşınız olmamıştır :)
Gerçekten çok sinir bozucu.

Alıştırmışsın. Heleki hediye çikolata meselesinde sert bir tavır sergileyecektin..

Sergiledim aslında. Başka insanların yanında bile dile getirdim. Hepsini yemedim ki sadece senin dediklerini bitirdim dedi. Ben bazen gerçekten zeka seviyesinin laflarımı anlamaya yetmediğini düşünüyorum bilemedim.

Ama sen tavrını koymamışsın al ye demişsin hep oda aranızdaki samimiyete güvenerek yiyor sen haklısın ama arkadaşında rahatsız olduğunun farkında değil bence

Zaten yaptığı bir hatadan sonra inanılmaz soğudum sırf arkadaşsız kalmamak için muhabbet ediyorum ama eskisi gibi olamıyorum ona karşı.
Yaptıklarını anlatmaya kalksam başka bir konu gerekir o derece :) Hatta bir ara yapabilirim böyle bir şey. Ben kötü niyetli değilse de çocuk ruhlu olduğunu, bazı konuları algılayamadığını falan düşünüyorum ara ara. Yada bu konuda da salaklık derecesinde iyiniyet gösteriyorum ayırt edemedim.

Bence çok taviz vermişsiniz sevmem ben öyle şeyleri kimseden bir şey isteyemem zaten.
Bizim mutfağa da ne koyarsan yerler kimse sormaz kimin diye.
İş yerindeki mutfağa hiçbir şey getiremiyoruz bu yüzden.
Ne tuhaf ve yüzsüz insanlar var.
Çekmecenize kilit yaptırın ya da çekmecenize koymayın bundan sonra.
İnsanlar ne rahat utanmadan ikram etmeden yemek istiyorum diyebiliyorlar.

Ama sen tavrını koymamışsın al ye demişsin hep oda aranızdaki samimiyete güvenerek yiyor sen haklısın ama arkadaşında rahatsız olduğunun farkında değil bence
İşte bu yüzden söylenenleri algılayamadığına, zekasının yetmediğine inandırıyor şu sıralar beni. Çünkü sürekli aynı konuyu açıp sürekli gerçekten kızıyorum dememe rağmen şaka yaptığımı düşünüyorsa artık küfür falan etmem lazım galiba. Hatta geçen gün gidicem şimdi ne var ne yoksa yiycem dedi. Vallahi helal etmiyorum yeter artık dedim. Yine yedi yine yedi.

Bir de bunu mu denesem acaba hazır önümüz de ramazanken...

Valla senin gibi bir abla var iş yerinde. Patronundan tut en alakasız adamına kadar şirketi besliyor. Sonra dertleniyor senin gibi. Kasma ne gerek var. Koyma olsun bitsin. İkram et tabii sende yerken ama çekmecene dadanacak kadar izin verme fazla.

kafa gidik belli ki ne münasebet yiyemezsin diyeceksin ama öyle bir tavırla diyeceksin ki bak bidaha o çekmecene yaklaşıyor mu.

Bazı insanlar sınırını bilir, bazılarına ise bizzat sınırlarını göstermeniz gerekir. Bu arkadaşınız baya baya enseye şaplak şeye şey olmuş :) Buradan ne şekilde dönersen dön, trip yersin. "Sen çok değiştin","Ay bunun sana bu kadar dert olduğunu bilseydim yani iç yemezdim, iki püskevitin lafını ediyosun" filan :))

Yani bırak incelmiş madem, kopsun. İyi ve seni seven bir arkadaşsa zaten sana o kadar da çok alınmaz. Ama diğer türlüsüne "Otlakçı" denir zaten.

yiyeceklerinizin yerini değiştirin, hatta yiyeceklerin olduğu çekmeceye de ped, tarak gibi kişisel eşyalarınızı koyun, belki görünce utanır

Bastan bunun cizgisini koymus maniz gerekliydi verin yadavermeyi diyemem bu sizin isteginize bagli ama zamaninda cekmecenizin acilip icinden birseyler alinmasindan rahatsizlik duyacaksaniz bunu belirtmeniz lazimdi

Benimde durumum cok iyi degil ama cwkmecemin icinde ne varsa herkesle paylasirdim ki bu bana gercekten zevk verirdi yada gelirken biseyler almak vs gerci simdiye kadar kimse benden izinsiz cekmwcemi acmadi ama acsaydilarda rahatsiz olmazdim ki kendim derdim cekmecemde cikolata vs var isteyen alabilir diye

Yanlis anlamayinda sizin bastanda istwyerek yapmadiginizi dusundum tabi herkesi memnun etmek boynunuzun norcu degil isterseniz vermessinizde ama en basindan is yerinizdekilere ne kadar ileri gidebileceklerinin izlenimini vermeniz lazimdi

Bende de vardi o asalaklardan. Hepsini cikardim hayatimdan.
Sekerim var, evden belli olcude yemek goturuyordum. Koca yemekhane var is yerinde, inan makarna pizza bufesi, acik bufe salata, diyet yemek, etli yemek, sebze yemegi, çorba, 2 cesit meyve, 3 cesit tatli...

Yine benim haslanmis kabagi yiyordu... 4 kofte aliyorum yanima fazla yerim diye diyetisyen ne verdiyse iste.. 4 yiyemedim hic. Ac kaliyordum ya otesi yok... Bir tostu tam yiyemedim senelerce.. sonunda akil ettim birde ona almaya basladim... Parasinda pulunda degilim inan ama sanayi ortaminda pismis yemegi yiyemedigim icin ac kaliyordum. Bildigi halde umursamiyordu guya dostum...

Bitmiyorlar... Her yerde varlar.

En iyisi cantana koy gunluk yiyecegini. cekmece isini iptal et. Baska sekilde kurtulamazsin.

bu tip durumlara ben de sinir oluyorum ya
ben de atıştırmayı severim ve her daim bişeler olur çekmecemde ve her seferinde bütün arkadaşlara ikram ederdim canı çeker vs diye sırf bi tanesi yüzünden vazgeçtim bundan
adama gıcık oluyorum ya bi kere bişe ısmarlamışlığı yok
hep yiyor ooo bugün ne yiyoruz ooo şunu mu aldınız ooo bilmem ne yahu adam bi kere de sen alıver ancak yiyor ancaaa
ben de artık çıkarıyorum yiyorum kimseye de ikram etmiyorum hee bazen o yokken yine diğer arkadaşlarıma ikram ediyorum ama o varken asla
o yüzden çekmecelerimi karıştıracak raddeye gelemediler neyseki
senin yapacağın çekmeceni hep kilitli tutmak
ve yapabilirsen senden izinsiz çekmeceni açıp bişe alan olursa benim haberim olmadan çekmecemin karıştırılması hoşuma gitmiyor de gitsin

Guzel bir kutu yapin icini doldurun onun cekmecesinin anahtari yoksa anahtarda yaptirin sana kiyak yaptim artik yiyeceklerini burda saklarsin kilitli kimsede almaz gibi ince bir iki laf soyledinizmi kalabalikta anlar anlamasada birileri anlatir bence.

İş yerinde abur cubur yemeyin hem çok sağlıksız hem de bu dertten kurtulursunuz.Evinize alıp yiyin.İnsanları alıştırmışsınız iyice yüzsüzleşmişler .

ekmeğin bunlardan gelmiyo ya arkadaşım sen de de ki benim en sevmediğim şeydir cart curt bağır çağır biraz. çanta açmak ne ya

Sergiledim aslında. Başka insanların yanında bile dile getirdim. Hepsini yemedim ki sadece senin dediklerini bitirdim dedi. Ben bazen gerçekten zeka seviyesinin laflarımı anlamaya yetmediğini düşünüyorum bilemedim.
Bence mesafenizi net belirleyin. Sinir oluyorum o tür insanlara

ben de çok severim yemek yemeyi vs ama bence siz artık is yerinde abur cubur yemeyin hem kilo da vermenize yardımcı olur (kilonuzu bilmiyorum sadece o da bir cıkarım )

Üni ilk yılımda bundan daha beteri başıma gelmişti... Ben saf salak oda arkadaşımla herşeyimi paylaşırdım hiç anlamadığım bi şekilde cüzdanlar bir oldu ve bi baktım ki ben onun marlborosunu alabilmek için lm içiyorum, bana Marlboro da vermiyordu boğazı ağrıyormuş haspamın ben hepsini içebilirmişim paramızı idareli kullanalımmış..
İşin en güzeli de bana ona gelen paranın iki katı geliyordu, o bana gelenden fazla harcıyordu bense kalan üç beş kuruşla geçiniyordum.... İki üç ay sürmedi patladım kendimi kurtardım ama kaptırdığım özel yapım gümüşlerim ve paralarım gitti gitti
Demem o ki kimseye kendini kullandırtma madalya vermiyorlar, tersine arkandan mal diye dalga geçiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…