Hayır kurumu mu yazıyor acaba benim sırtımda?

Ayyy en fenasi sisinkiymis malboro ve lm olayi ayri bi komik neyse gecmis olsun atlatmisiniz

Ayyy en fenasi sisinkiymis malboro ve lm olayi ayri bi komik neyse gecmis olsun atlatmisiniz
Atlattım çok şükür ama iyi niyetimin bu kadar suistimal edilmesi bende baya yer etti... O kişiden sonra insanlara yaklaşımım çok değişti, uzun süre tanımadan güvenip samimi olmuyorum

çekmecemin karıştırılmasından rahatsız oluyorum de bir daha alan olursa bence
ne istiyorsan bana söyle lütfen de öyle çıkar ve bakalım o kadar çok isteyebilecekler mi
hala devam ederlerse daha sert uyarı yaparsın artık

Atlattım çok şükür ama iyi niyetimin bu kadar suistimal edilmesi bende baya yer etti... O kişiden sonra insanlara yaklaşımım çok değişti, uzun süre tanımadan güvenip samimi olmuyorum

Ya bende paylasilmasi taraftariyim ikram etmedigim seyi yiyenem hatta oyle bireysel yasayan insanlar cok tuhaf gwlir

Bende belli bir sure kendimi cok kullandirttimda ama simfi yapsamda versende icimden gelmeyene bi bardak su bile ikram etmiyorum

Ya bende paylasilmasi taraftariyim ikram etmedigim seyi yiyenem hatta oyle bireysel yasayan insanlar cok tuhaf gwlir

Bende belli bir sure kendimi cok kullandirttimda ama simfi yapsamda versende icimden gelmeyene bi bardak su bile ikram etmiyorum
Aynen ben de öyleyim artık...

cikolatalarimin yenmesinden hıc hoşlanmam
Ben deeee... Paylaşıyorsam da o insanı seviyorum demektir. Bence mutluluğu paylaşmak gibi bir şey çünkü.

Bizde hepsi aynı kafada ama bunu fiilen gerçekleştiren bir kişi kaldı. Onu da vazgeçirsem yamam

Çok ince fikirli bir davranış ama onun için bu fikri heba edemem. Çünkü anlamayacağına eminim
İş yerinde abur cubur yemeyin hem çok sağlıksız hem de bu dertten kurtulursunuz.Evinize alıp yiyin.İnsanları alıştırmışsınız iyice yüzsüzleşmişler .
Genel olarak böyle bir kanı oluştu forumda ama ben öyle anlattım sanırım. Sadece abur cubur değil yenilebilir her şeyimi yiyor kız.
ekmeğin bunlardan gelmiyo ya arkadaşım sen de de ki benim en sevmediğim şeydir cart curt bağır çağır biraz. çanta açmak ne ya

Ki ben öyle saygısızlıklar yapmazken...

Bence mesafenizi net belirleyin. Sinir oluyorum o tür insanlara

Evet galiba her konuda mesafe koymam gerekecek.

ben de çok severim yemek yemeyi vs ama bence siz artık is yerinde abur cubur yemeyin hem kilo da vermenize yardımcı olur (kilonuzu bilmiyorum sadece o da bir cıkarım )

Kilo fazlam var üzerine bastın arkadaşım. Canım bi şey istesin şehrin öbür ucuna giderim öyle bir iştah bendeki. Ama elin gereksizi yüzünden neden vazgeçeyim çok acı

Gerçekten çok daha betermiş Allah kurtarmış

Sert uyarı şart oldu galiba artık.

Aynen ben de ikram etmediğim şeyi yiyemem ama nedense onlardan bana gelen bir yiyecek kırıntısı bile olmuyor. Arkadaşlarımdan ayrı odada yalnız çalışıyorum. Ben ikram etmek için yanlarına gidiyorken o taraftan bana çöp gelmiyor. Ben gerçekten enayiyim galiba

Bu kadar abur cubur sağlığa zararli

Ne kadar abur cubur? Miktar belirtmedim ki. Bir de benim anlatımımdan kaynaklı sanırım ama sadece abur cubur değil meyve, yoğurt, evden getirdiğim börek vs hepsi hiç ediliyor

Tabi durum oyle olunca ister istemez insanin icinden gelmez paylasmak bi nevi kullaniliyormus gibi hisseder insan kendini

Bence o zaman acik net direk durumdan hoslanmafiginizi soyleyin kendilerine

Tabi durum oyle olunca ister istemez insanin icinden gelmez paylasmak bi nevi kullaniliyormus gibi hisseder insan kendini

Bence o zaman acik net direk durumdan hoslanmafiginizi soyleyin kendilerine

Evet aynen öyle. Bu zamana kadar neden itirazım olmadı da şimdi rahatsız oldum bu yüzden işte. Hele geçen gün getirdiği şeyleri başkasıyla yerken gördüm iyice rahatsız oldum. Çünkü anladım ki kendisi benimle bi şeyler paylaşmaya değer görmüyor benden başka herkesi ciddiye alıyor.

İş yerindeki calışanların hepsi boğazlı sanırım .

Asalak desek daha doğru olabilir. Erkek arkadasım daha ben bu durumdan rahatsız olmazken fark etmişti bu durumu. Hepsini tanıyor ve bu konuyla alakalı tespiti son derece uygun oldu bence. Rahatsız olduğum o arkadaşıma "kendini evin küçük şımarık kızı sanıyor ve şirinlik yaptığını sanıyor" dedi. Ki durum aynen böyle. Sürekli çok yeyip zayıf kaldığından bahseden bir insan. İştahlı olmanın çok sevimli geldiğini ve öyle şirin olduğunu sanarak yapıyor bence de

Çözümün bunları almamak. Bu kadar çikolata abur cubur çok zararlı. İnsülin direncin olabilir. Yoksa bile diyabete davetiye. Ben bu kadar yemediğim halde hasta oldum yesem komalık olurdum heralde. Sağlığınızı düşünün paranızda cebinize kar kalsın. kimseyi doyurmak zorunda değilsiniz

Bende anlsmam neden iyiler degilde baskalarinin sirtindan gecinenler baskalarinin arkasindan konusup atip tutanlar daha kiymetli olur

Mesela bende herkese ikram ederdim hatta kim neyi seviyor diye ogrenip sevdiklerini ikram etmeye calisirdim

Suna dikkat ettim ortamdakiler kendi arasinda bireyseldi ams biri kendine bisey alacaksa direk banada sorardi sen ne istersin diye yada biri vardi bak cekmecemden hangi cikolatayi seviyorsan alabilirsin derdi

Cok sukur oyle gorunce yada aklima gelince bazilari icin saf gibi gorunsemde hic pismsn olmadim iyiki yapmisim diyorum

O çekmecenin kilidi yok mu yoksa da bulsan bir şekilde kitlesen kimse bir şey allamaz bence bazi insanlar piskin oluyor malesef

Bu kadar çikolata abur cubur derken? Ne kadar yediğimi söylemedim ki:) Bide abur cubur değil atıştırmalık. Meyve falan her şeyi kast ettim herkes neden Oray'a takıldı anlamadım. Çok çok geçmiş olsun bu arada

Yanlış anlama çekmece boşalacak kadar falan diyince nedense öyle algıladım. Benimde okulda vardı bir abi zırt pırt yiyecek var mı diyodu. sanki ben yürüyen kantinim. yok yok diye diye uzaklaştı. beleşçi insanlar işte yüz verme. bir süre alma soğuk ol bir daha istemezler.

İşyerinde değilde evde yapsanız bu abur cubur keyfinizi ?? Ee kime laf anlatabilirsin ki vermesen cinri pinti olursun ki karşılarında yemekte bana göre çok ayıp bişey yani ben bi ortamda elimde çikolata tek başıma yiyemem ya ikram ederim yada çantama atar yolda yerim veyaa evde keyfimi yaparım ..
ayak üstü hemde işyerinde bukadar aburcubur yemen nekadar doğru ..

Iyyy en nefret ettiğim insan tipi yüzsüz bedavacı. Açık açık söyle bence üstünüzden geçinmesin.

Sizin sorununuz bence rahatsız olduğunuz her şeyi şakayla karışık söylemeniz. Bir kez ciddi söylemeyi deneyin, gülümsemeden, alınan olursa da şaka yaptım demeden, bakın nasıl değişecek sonuçlar. Ben burada en çok özel alanınızın yok geçen hanına dönmesine takıldım. Çok rahatsız edici.
İnsanlar eli açıklığınıza rağmen size malı değerli demesin istiyorsunuz sanırım, ama bu noktadan sonra diyen de kendi bilir, siz kendinizden eminseniz sorun yok. Eli açıklık ile sınırsızlık çok ayrı şeyler zaten. Mesela bir arkadaş gelip çekmecenizde hazine var yemek istiyorum mu dedi, "halka açık bir hazine değil, paylaşmak istediğimde zaten ikram ediyorum, biraz abartıldı artık sanki bu durum," diyebilirsiniz, ciddi bir tavırla bu noktadan sonra bence. Belki bozulur, ama bu durum başka türlü durmaz sanki.
Gerekirse çekmecenize izinsiz açmayın yazısı bile yapıştırsanız yeridir bu saatten sonra. Bir süre için koli dağıtma huyunuzu da bırakın derim. Düzgünce gerçekten rahatsızlığınızı, şakaya vurmadan söylediğinizde yine anlamıyorlarsa, çekmecenize koymayın bir şey bir süre, çantanızda dursun. Mesajı alırlar sanırım. Bakalım ona el uzatma cüretini gösteren çıkacak mı?

Son düzenleme:
bende işe yeni başlamıştım ünv den arkadaşım uzakmıştı ama bir yıl evvel başladı babasıda zengin bizim ailecek durumumuz iyi değil di çağırdı beni buluştuk yemekleri ben ısmarladım sonra bu kıyafet bakıyor bende bir pantolon alayım dedim giydiğim eskimişti ne alacaksın dedi senin paran mı
halbuki ona ısmarladığım yemeğin parasıyla alabilirdim beğendiğim pantolonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…