- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Üni ilk yılımda bundan daha beteri başıma gelmişti... Ben saf salak oda arkadaşımla herşeyimi paylaşırdım hiç anlamadığım bi şekilde cüzdanlar bir oldu ve bi baktım ki ben onun marlborosunu alabilmek için lm içiyorum, bana Marlboro da vermiyordu boğazı ağrıyormuş haspamın ben hepsini içebilirmişim paramızı idareli kullanalımmış..
İşin en güzeli de bana ona gelen paranın iki katı geliyordu, o bana gelenden fazla harcıyordu bense kalan üç beş kuruşla geçiniyordum.... İki üç ay sürmedi patladım kendimi kurtardım ama kaptırdığım özel yapım gümüşlerim ve paralarım gitti gitti
Demem o ki kimseye kendini kullandırtma madalya vermiyorlar, tersine arkandan mal diye dalga geçiyorlar
Atlattım çok şükür ama iyi niyetimin bu kadar suistimal edilmesi bende baya yer etti... O kişiden sonra insanlara yaklaşımım çok değişti, uzun süre tanımadan güvenip samimi olmuyorumAyyy en fenasi sisinkiymis malboro ve lm olayi ayri bi komik neyse gecmis olsun atlatmisiniz
Atlattım çok şükür ama iyi niyetimin bu kadar suistimal edilmesi bende baya yer etti... O kişiden sonra insanlara yaklaşımım çok değişti, uzun süre tanımadan güvenip samimi olmuyorum
Aynen ben de öyleyim artık...Ya bende paylasilmasi taraftariyim ikram etmedigim seyi yiyenem hatta oyle bireysel yasayan insanlar cok tuhaf gwlir
Bende belli bir sure kendimi cok kullandirttimda ama simfi yapsamda versende icimden gelmeyene bi bardak su bile ikram etmiyorum
Ben deeee... Paylaşıyorsam da o insanı seviyorum demektir. Bence mutluluğu paylaşmak gibi bir şey çünkü.cikolatalarimin yenmesinden hıc hoşlanmam
bu tip durumlara ben de sinir oluyorum ya
ben de atıştırmayı severim ve her daim bişeler olur çekmecemde ve her seferinde bütün arkadaşlara ikram ederdim canı çeker vs diye sırf bi tanesi yüzünden vazgeçtim bundan
adama gıcık oluyorum ya bi kere bişe ısmarlamışlığı yok
hep yiyor ooo bugün ne yiyoruz ooo şunu mu aldınız ooo bilmem ne yahu adam bi kere de sen alıver ancak yiyor ancaaa
ben de artık çıkarıyorum yiyorum kimseye de ikram etmiyorum hee bazen o yokken yine diğer arkadaşlarıma ikram ediyorum ama o varken asla
o yüzden çekmecelerimi karıştıracak raddeye gelemediler neyseki
senin yapacağın çekmeceni hep kilitli tutmak
ve yapabilirsen senden izinsiz çekmeceni açıp bişe alan olursa benim haberim olmadan çekmecemin karıştırılması hoşuma gitmiyor de gitsin
Guzel bir kutu yapin icini doldurun onun cekmecesinin anahtari yoksa anahtarda yaptirin sana kiyak yaptim artik yiyeceklerini burda saklarsin kilitli kimsede almaz gibi ince bir iki laf soyledinizmi kalabalikta anlar anlamasada birileri anlatir bence.
Genel olarak böyle bir kanı oluştu forumda ama ben öyle anlattım sanırım. Sadece abur cubur değil yenilebilir her şeyimi yiyor kız.İş yerinde abur cubur yemeyin hem çok sağlıksız hem de bu dertten kurtulursunuz.Evinize alıp yiyin.İnsanları alıştırmışsınız iyice yüzsüzleşmişler .
ekmeğin bunlardan gelmiyo ya arkadaşım sen de de ki benim en sevmediğim şeydir cart curt bağır çağır biraz. çanta açmak ne ya
Bence mesafenizi net belirleyin. Sinir oluyorum o tür insanlara
ben de çok severim yemek yemeyi vs ama bence siz artık is yerinde abur cubur yemeyin hem kilo da vermenize yardımcı olur (kilonuzu bilmiyorum sadece o da bir cıkarım)
Üni ilk yılımda bundan daha beteri başıma gelmişti... Ben saf salak oda arkadaşımla herşeyimi paylaşırdım hiç anlamadığım bi şekilde cüzdanlar bir oldu ve bi baktım ki ben onun marlborosunu alabilmek için lm içiyorum, bana Marlboro da vermiyordu boğazı ağrıyormuş haspamın ben hepsini içebilirmişim paramızı idareli kullanalımmış..
İşin en güzeli de bana ona gelen paranın iki katı geliyordu, o bana gelenden fazla harcıyordu bense kalan üç beş kuruşla geçiniyordum.... İki üç ay sürmedi patladım kendimi kurtardım ama kaptırdığım özel yapım gümüşlerim ve paralarım gitti gitti
Demem o ki kimseye kendini kullandırtma madalya vermiyorlar, tersine arkandan mal diye dalga geçiyorlar
çekmecemin karıştırılmasından rahatsız oluyorum de bir daha alan olursa bence
ne istiyorsan bana söyle lütfen de öyle çıkar ve bakalım o kadar çok isteyebilecekler mi
hala devam ederlerse daha sert uyarı yaparsın artık
Ya bende paylasilmasi taraftariyim ikram etmedigim seyi yiyenem hatta oyle bireysel yasayan insanlar cok tuhaf gwlir
Bende belli bir sure kendimi cok kullandirttimda ama simfi yapsamda versende icimden gelmeyene bi bardak su bile ikram etmiyorum
Bu kadar abur cubur sağlığa zararli
Ben deeee... Paylaşıyorsam da o insanı seviyorum demektir. Bence mutluluğu paylaşmak gibi bir şey çünkü.
Bizde hepsi aynı kafada ama bunu fiilen gerçekleştiren bir kişi kaldı. Onu da vazgeçirsem yamam
Çok ince fikirli bir davranış ama onun için bu fikri heba edemem. Çünkü anlamayacağına eminim
Genel olarak böyle bir kanı oluştu forumda ama ben öyle anlattım sanırım. Sadece abur cubur değil yenilebilir her şeyimi yiyor kız.
Ki ben öyle saygısızlıklar yapmazken...
Evet galiba her konuda mesafe koymam gerekecek.
Kilo fazlam var üzerine bastın arkadaşım. Canım bi şey istesin şehrin öbür ucuna giderim öyle bir iştah bendeki. Ama elin gereksizi yüzünden neden vazgeçeyim çok acı
Gerçekten çok daha betermiş Allah kurtarmış
Sert uyarı şart oldu galiba artık.
Aynen ben de ikram etmediğim şeyi yiyemem ama nedense onlardan bana gelen bir yiyecek kırıntısı bile olmuyor. Arkadaşlarımdan ayrı odada yalnız çalışıyorum. Ben ikram etmek için yanlarına gidiyorken o taraftan bana çöp gelmiyor. Ben gerçekten enayiyim galiba
Ne kadar abur cubur? Miktar belirtmedim ki. Bir de benim anlatımımdan kaynaklı sanırım ama sadece abur cubur değil meyve, yoğurt, evden getirdiğim börek vs hepsi hiç ediliyor
Tabi durum oyle olunca ister istemez insanin icinden gelmez paylasmak bi nevi kullaniliyormus gibi hisseder insan kendini
Bence o zaman acik net direk durumdan hoslanmafiginizi soyleyin kendilerine
İş yerindeki calışanların hepsi boğazlı sanırım .
Evet aynen öyle. Bu zamana kadar neden itirazım olmadı da şimdi rahatsız oldum bu yüzden işte. Hele geçen gün getirdiği şeyleri başkasıyla yerken gördüm iyice rahatsız oldum. Çünkü anladım ki kendisi benimle bi şeyler paylaşmaya değer görmüyor benden başka herkesi ciddiye alıyor.
Asalak desek daha doğru olabilir. Erkek arkadasım daha ben bu durumdan rahatsız olmazken fark etmişti bu durumu. Hepsini tanıyor ve bu konuyla alakalı tespiti son derece uygun oldu bence. Rahatsız olduğum o arkadaşıma "kendini evin küçük şımarık kızı sanıyor ve şirinlik yaptığını sanıyor" dedi. Ki durum aynen böyle. Sürekli çok yeyip zayıf kaldığından bahseden bir insan. İştahlı olmanın çok sevimli geldiğini ve öyle şirin olduğunu sanarak yapıyor bence de
Evet aynen öyle. Bu zamana kadar neden itirazım olmadı da şimdi rahatsız oldum bu yüzden işte. Hele geçen gün getirdiği şeyleri başkasıyla yerken gördüm iyice rahatsız oldum. Çünkü anladım ki kendisi benimle bi şeyler paylaşmaya değer görmüyor benden başka herkesi ciddiye alıyor.
Asalak desek daha doğru olabilir. Erkek arkadasım daha ben bu durumdan rahatsız olmazken fark etmişti bu durumu. Hepsini tanıyor ve bu konuyla alakalı tespiti son derece uygun oldu bence. Rahatsız olduğum o arkadaşıma "kendini evin küçük şımarık kızı sanıyor ve şirinlik yaptığını sanıyor" dedi. Ki durum aynen böyle. Sürekli çok yeyip zayıf kaldığından bahseden bir insan. İştahlı olmanın çok sevimli geldiğini ve öyle şirin olduğunu sanarak yapıyor bence de
O çekmecenin kilidi yok mu yoksa da bulsan bir şekilde kitlesen kimse bir şey allamaz bence bazi insanlar piskin oluyor malesefMerhaba hanımlar. Aslında çok ufak bir mesele ama orada burada sıkıntımı anlatıp dedikoduculuk yapmamak için içimi buraya dökmek istedim.
Uzatmamaya çalışacağım... Ben boğazına düşkün bir insanım, sürekli bir şeyler yiyip içmeyi çok seviyorum. Bu yüzden de gerek evimden, gerekse işyerimden sevdiğim şeyler eksik olmaz. Ve gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki son derece eli açık ve etrafımdaki insanlarla her şeyimi paylaşmayı çok seven bir insanım. Ama buna karşılık kimsenin bir lokmasını isteyemem, istemem. Huyum değil.
İşyerimde bir dönem herkes bu özelliğimi keşfettiği için hiç sormadan gelip çekmecemi açıp beğendiğini alıp giden arkadaşlarım türemişti. Şimdi onlardan sadece bir tanesi kaldı bunu yapan. Samimiyiz diye rahatsızlık duymuyordum. Ama artık saygısızca gelmeye başladı.
Örnek vermek gerekirse, geçenlerde bi 15 dakikalığına yerime bakacaktı arkadaşım. Masamda da çikolatalarla dolu bir kutu var ve bana hediyeydi. İçlerinden en çok sevdiklerimi söyleyip lütfen onları yeme, diğerlerinden yiyebilirsin dedim. Bu demek değildir ki otur 10 dk içinde diğerlerinin hepsini uğraşıp didinip bitir.
Kızdım ama ses çıkarmadım. Şakayla karışık kızdığımı söyledim vs.. Tabi ki ciddiye alınmadım.
Her gün o çekmeyeceye ne koyarsam bitiriliyor. İkram ettiğim şeyin sonu getiriliyor mutlaka. Ki tekrarlamak istiyorum, normalde asla esirgeyen bir insan değilim. Daha dün koca bir koli (evet gerçekten koli) tatlı getirip herkese dağıttım sırf içimden geldiği için.
Bugün başka bir arkadaşım öğle arası dışarı çıkarken istediğin bir şey var mı diye sordu. Ben de ufak tefek siparişler verdim kendisine. Aldıklarını da çekmeceme attım. Diğer arkadaş az evvel herkesin içinde beni çağırıp çekmecende hazine var neden saklıyosun yemek istiyorum dedi. Tekrar şakayla karışık bıktım cidden falan dedim ama tabi ki ciddiye alınmadım.
Fakat şaka maka değil ben gerçekten bıktım. Ciddi şekilde alıp karşıma söylesem adım cimriye çıkacak. Normal mi böyle kızmam onu da bilmiyorum ama istemiyorummmmmmm eşyalarımın kullanılmasını yiyeceklerimin yenmesini.
Tarafsız yorumlarınızı alabilir miyim bende mi hata var kendimi sorguluyorum artık...
Bu kadar çikolata abur cubur derken? Ne kadar yediğimi söylemedim ki:) Bide abur cubur değil atıştırmalık. Meyve falan her şeyi kast ettim herkes neden Oray'a takıldı anlamadım. Çok çok geçmiş olsun bu aradaÇözümün bunları almamak. Bu kadar çikolata abur cubur çok zararlı. İnsülin direncin olabilir. Yoksa bile diyabete davetiye. Ben bu kadar yemediğim halde hasta oldum yesem komalık olurdum heralde. Sağlığınızı düşünün paranızda cebinize kar kalsın. kimseyi doyurmak zorunda değilsiniz
Yanlış anlama çekmece boşalacak kadar falan diyince nedense öyle algıladım. Benimde okulda vardı bir abi zırt pırt yiyecek var mı diyodu. sanki ben yürüyen kantinim. yok yok diye diye uzaklaştı. beleşçi insanlar işte yüz verme. bir süre alma soğuk ol bir daha istemezler.Bu kadar çikolata abur cubur derken? Ne kadar yediğimi söylemedim ki:) Bide abur cubur değil atıştırmalık. Meyve falan her şeyi kast ettim herkes neden Oray'a takıldı anlamadım. Çok çok geçmiş olsun bu arada
Merhaba hanımlar. Aslında çok ufak bir mesele ama orada burada sıkıntımı anlatıp dedikoduculuk yapmamak için içimi buraya dökmek istedim.
Uzatmamaya çalışacağım... Ben boğazına düşkün bir insanım, sürekli bir şeyler yiyip içmeyi çok seviyorum. Bu yüzden de gerek evimden, gerekse işyerimden sevdiğim şeyler eksik olmaz. Ve gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki son derece eli açık ve etrafımdaki insanlarla her şeyimi paylaşmayı çok seven bir insanım. Ama buna karşılık kimsenin bir lokmasını isteyemem, istemem. Huyum değil.
İşyerimde bir dönem herkes bu özelliğimi keşfettiği için hiç sormadan gelip çekmecemi açıp beğendiğini alıp giden arkadaşlarım türemişti. Şimdi onlardan sadece bir tanesi kaldı bunu yapan. Samimiyiz diye rahatsızlık duymuyordum. Ama artık saygısızca gelmeye başladı.
Örnek vermek gerekirse, geçenlerde bi 15 dakikalığına yerime bakacaktı arkadaşım. Masamda da çikolatalarla dolu bir kutu var ve bana hediyeydi. İçlerinden en çok sevdiklerimi söyleyip lütfen onları yeme, diğerlerinden yiyebilirsin dedim. Bu demek değildir ki otur 10 dk içinde diğerlerinin hepsini uğraşıp didinip bitir.
Kızdım ama ses çıkarmadım. Şakayla karışık kızdığımı söyledim vs.. Tabi ki ciddiye alınmadım.
Her gün o çekmeyeceye ne koyarsam bitiriliyor. İkram ettiğim şeyin sonu getiriliyor mutlaka. Ki tekrarlamak istiyorum, normalde asla esirgeyen bir insan değilim. Daha dün koca bir koli (evet gerçekten koli) tatlı getirip herkese dağıttım sırf içimden geldiği için.
Bugün başka bir arkadaşım öğle arası dışarı çıkarken istediğin bir şey var mı diye sordu. Ben de ufak tefek siparişler verdim kendisine. Aldıklarını da çekmeceme attım. Diğer arkadaş az evvel herkesin içinde beni çağırıp çekmecende hazine var neden saklıyosun yemek istiyorum dedi. Tekrar şakayla karışık bıktım cidden falan dedim ama tabi ki ciddiye alınmadım.
Fakat şaka maka değil ben gerçekten bıktım. Ciddi şekilde alıp karşıma söylesem adım cimriye çıkacak. Normal mi böyle kızmam onu da bilmiyorum ama istemiyorummmmmmm eşyalarımın kullanılmasını yiyeceklerimin yenmesini.
Tarafsız yorumlarınızı alabilir miyim bende mi hata var kendimi sorguluyorum artık...
bende işe yeni başlamıştım ünv den arkadaşım uzakmıştı ama bir yıl evvel başladı babasıda zengin bizim ailecek durumumuz iyi değil di çağırdı beni buluştuk yemekleri ben ısmarladım sonra bu kıyafet bakıyor bende bir pantolon alayım dedim giydiğim eskimişti ne alacaksın dedi senin paran mıMerhaba hanımlar. Aslında çok ufak bir mesele ama orada burada sıkıntımı anlatıp dedikoduculuk yapmamak için içimi buraya dökmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?