- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.321
aybirgen senin için 1 kun feyekün ve 3 ihlas 1 fatiha okudum..rabbim kabul etsin inşallah..amin
beni de yeni listeye ekleyebilirsiniz..günü gelen arkadaşlar içinde aynı duaları edeceğim..bu arada ismim ece
duam ise evleneceğim,seveceğim,sevileceğim,eşim diyeceğim hayırlı insanın tez zamanda hayatıma girmesi,
tez zamanda hayırlı,huzurlu,mutlu,sevgi dolu bir yuvamın ve sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlarımın olmasını diliyorum..amin
canım hosgeldinallah kabul eylesin
Hoş bulduk canım...İnşallah..Amin:)
ve en sevdiginiz arkadasiniz da geldiiiiii
Canlarim bugun insallah aybirgenimin duasini okuyup yaticam.
Cook usutmusum kizlar baya kotu durumdayim yaa inanin. Salgin mi var nedir
Neyse allah daha buyuk dert vermesin ya.buna sukur
Duygucum yazdiklarini okudum, bana da ara ara geliyor dua topiginden cikmak,
biliyorsun baya umutsuz ve mutsuzum. Yazdiklarinda kendimi gordum resmen canim..
Ne olursa olsun dua etmek zorundayiz biliyoruz, en cok istedigimiz seylerle ve sevdiklerimizle sinaniyoruz,
onemli olan duanin kabul olmamasina ragmen duayi devam ettirebilmek..
O yuzden senin kendine ettigin dua kabul olmasa bile, birimizin sana ettigi dua kabul olur bakarsin kim bilir
Ayni sekilde benim kendime ettiigim dua kabul olmaz da senin bana ettigin dua kabul olur canim allah bilir sadece..
Seviyorum hepinizi ve opuyorum canlariimm. Iyi gecelerr. Dualarinizda su platonik kardesiniz de unutmayin
allah allah canım cok gecmiş olsun sefer ayı gercekmi valla herkesin bir derdi cıktı bu ay.allahım sen koru sevdiklerimizi.allah acil şifalar versin dua edicem canım
hosgeldin duygusal pıtırcıkevet kuzum bi bunalım anı yasadım daha iyiyim sükür insan pes ediyo.sonra vazgecemiyo.ben böle canım sıkıldıgın ani seler yapabiliyorum hemen vazgeciyom herseyden.haklısın dualara devam canım.insallah kabul olur dualarımız.salgın var canım herkes bronsit olmus canım cok gecmişolsun kızlar ben pazara dek nete giremiycem benim huysuz gelcek ama pazar girecegim duaları okuyacagım.geldiğimde yazacagım canlarım.öpüyorum hepinizi
Kendim icin 1 Kunfe yekun + Cuma Suresi okudum..
Allah gonlume gore verir insallah :)
Sizlerinde duasi kabul olsun insallah :)
Canım farklı uğraşlar aramakla çok iyi yapmışsın, kendini çok daha iyi hissedeceğine eminim:13:haklısın canım sükür iyiyim daha iyiyim Allaha sükür.insallah hepimiz mutlu oluruz.erkek arkadasım dün beni cok üzdü :113:gercekten beni hiç bukadar üzmemişti sayfa küfretse dövse bile bu kadar üzülmezdimlafları agır geldi ve sıgdıramadım kalbime.ama oda pişman oldu ve özür diledi.affettirmek için hafta sonu gelecek.
trt de mustafa hoca 2 kitap önerdi Arzdan Arşa bide Kuran'ın mucizesi ben alacam kızlar cok merak ettim alıcam
kızlar canım sohbete gitmek istiyo sohbet dinlemek istiyorum netim yavas netten dinleyemiyorum.simdi biraz daha iyiyim canım.cok sagol canım Allah razı olsun iyiki varsınızmustafa hoca diyoki bu dünyada cektiğin acıların karsılıgını ahirette alacaksınız dedi dinledim iyi oldum biraz daha içim acıldı canım .bide ben yanlızım sıkılıyorum.hep oturuyorum kitap okumaya karar verdim yada örgü örücem takıda yapabilirim bişilerle ugrasmalıyım yoksa vakit gecmez .yapıp netten satabilirimde.:126:
Allah razı olsun canımAybirgen : 1 kun feyekun + Cuma suresi
Canim senin icin okudum duani yaptim.Rabbim birlikte oldugun kisi hakkinda hayirliysa kavustursun.
Bereketli yuvaniz olsun saglikli evlatlarla insallah :) Allah gonlune gore versin insallah :)
HoşgeldinnnAybirgen senin için 1 KUN FEYEKÜN VE 3 İHLAS 1 FATİHA OKUDUM..Rabbim kabul etsin inşallah..Amin
Beni de yeni listeye ekleyebilirsiniz..Günü gelen arkadaşlar içinde aynı duaları edeceğim..Bu arada İsmim Ece
Duam ise evleneceğim,seveceğim,sevileceğim,eşim diyeceğim hayırlı insanın tez zamanda hayatıma girmesi,
tez zamanda hayırlı,huzurlu,mutlu,sevgi dolu bir yuvamın ve sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlarımın olmasını diliyorum..Amin
Allah razı olsun canımAybirgen canim senin icin 100 tane Ayet el kursi okudum Allah kabul etsin suanki erkek arkadasin hakinda hayirli olsun
Allah razı olsun canım1)Aybirgen:Şu an birlikte olduğum kişi benim için hayırlıysa Allah'ım birbirimize olan sevgimizi daha da artırsın, Allah'a yakınlaşabilmekte birbirimize vesile olalım. Allah bizi harama girmekten korusun, helal daire içerisinde evlilik yolunda kolaylıkla ilerleyebilelim, birbirimizin ailelerini de sevelim, onun ailesi beni sevsin, beğensin, benim ailem de onu sevsin, beğensin, Allah aileler arasına da sevgi ve muhabbet versin, evlilik aşamalarımız kolaylıklar içinde ilerleyebilsin (şu an ki planımız bayramda söz olması) herhangi bir aksilik yaşamayalım, her şey hayırlısıyla gönlümüze göre olsun, Allah şeytanın vesvesesinden muhafaza etsin. Hayırlısıylaevlilik yolunda kolaylıklar içinde ilerleyip evlenebilmeyi ve hayırlı evlatlar sahibi olabilmeyi nasip etsin Allah. Sonrasında da mutlu olup şükredebilelim. Eğer bu kişi benim dünyam ve ahiretim için hayırlı değilse bir şekilde bir bahane çıksın ve kolaylıklar içinde kimse üzülmeden bitsin. Allah bu güzellikleri benim için hayırlı olan kişi kimse onunla yaşamayı nasip etsin. Amin amin amin.
ALLAH GÖNLÜNDEKİLERİ OL EMRİYLE HAYIRLISI İLE OLDURSUN AMİN AMİN AMİN
HoşgeldinnnVe en sevdiginiz arkadasiniz da geldiiiiii
Canlarim bugun insallah aybirgenimin duasini okuyup yaticam.
cook usutmusum kizlar baya kotu durumdayim yaa inanin. salgin mi var nedir
neyse Allah daha buyuk dert vermesin ya.buna sukur
Duygucum yazdiklarini okudum, bana da ara ara geliyor dua topiginden cikmak,
biliyorsun baya umutsuz ve mutsuzum. yazdiklarinda kendimi gordum resmen canim..
ne olursa olsun dua etmek zorundayiz biliyoruz, en cok istedigimiz seylerle ve sevdiklerimizle sinaniyoruz,
onemli olan duanin kabul olmamasina ragmen duayi devam ettirebilmek..
o yuzden senin kendine ettigin dua kabul olmasa bile, birimizin sana ettigi dua kabul olur bakarsin kim bilir
ayni sekilde benim kendime ettiigim dua kabul olmaz da senin bana ettigin dua kabul olur canim Allah bilir sadece..
seviyorum hepinizi ve opuyorum canlariimm. iyi gecelerr. dualarinizda su platonik kardesiniz de unutmayin
Çok hoş bunlarr :119::119::127: :123: işte böyle
Senden de Allah razı olsun canımForum için çok değerli bilgiler. Bu deneyim ve tecrübeleri bu forum ortamında bulmak çok güzel. Buraya yazılan her şey için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hepinizden. Sağolun.
Allah razı olsun canımSağolasın canım, duanda anarsan çok sevinirim. Bu arada bu ay Safer ayı değilmiş. Aralık ayı Safer ayı. Takvimden baktım.
sevindim senin adına, bol bol eğlen emii
*****************************************************************************************
Kızlar, dün aybirgen için 41 Ayetel Kursi + 41 Fatiha suresi okudum. Allah kabul etsin.
Allah razı olsun canım1)Aybirgen:Şu an birlikte olduğum kişi benim için hayırlıysa Allah'ım birbirimize olan sevgimizi daha da artırsın, Allah'a yakınlaşabilmekte birbirimize vesile olalım. Allah bizi harama girmekten korusun, helal daire içerisinde evlilik yolunda kolaylıkla ilerleyebilelim, birbirimizin ailelerini de sevelim, onun ailesi beni sevsin, beğensin, benim ailem de onu sevsin, beğensin, Allah aileler arasına da sevgi ve muhabbet versin, evlilik aşamalarımız kolaylıklar içinde ilerleyebilsin (şu an ki planımız bayramda söz olması) herhangi bir aksilik yaşamayalım, her şey hayırlısıyla gönlümüze göre olsun, Allah şeytanın vesvesesinden muhafaza etsin. Hayırlısıylaevlilik yolunda kolaylıklar içinde ilerleyip evlenebilmeyi ve hayırlı evlatlar sahibi olabilmeyi nasip etsin Allah. Sonrasında da mutlu olup şükredebilelim. Eğer bu kişi benim dünyam ve ahiretim için hayırlı değilse bir şekilde bir bahane çıksın ve kolaylıklar içinde kimse üzülmeden bitsin. Allah bu güzellikleri benim için hayırlı olan kişi kimse onunla yaşamayı nasip etsin. Amin amin amin.
aybirgenim okudum tefriciyeleri, dualarini da ettim canim. insallah denk gelir salavatlarim da kabul olur duan hayirlisiyla
sevgilim06 ninkinin de yarisini okumaya devam edicem birazdan, sukur daha saglikli hissediyorum kendimi hastaligim insallah gecer cabukca.
dualarda bulusmak umidiyle opuyorummm
Kizlar guzel haberlerle geldim sizlere
Cepten yaziyorum suan . Allaha sukur
Evlilik teklifi aldim sevdigimden ve yuzuk takti Allaha sukur cok mutluyum tam net degil ama bayrama yada bayramdan sonra nisan yapcaz buyuk ihtimal
Allah herkese hepinize nasip etsin.dualarinizin vesilesiyle sukur olsun.hala soktayim daha 2 gun once beni birakmisti ve intehar dusunurken.hepsi beni tartmak icinmis eger vazgecseydin benden tamam deseydin ayrilcaktim dedi ama vazgecmedin dedi.ertesi gun gidip nisan icin kredi cekmis.Allah hepinizden razi olsun.Dua okuyamadigim 2arkadasim helal etsinler pazar evime donunce mutlaka okuyacagim.Allah yar ve yardimciniz olsun dua arkadslarim.daha sadece bir arkadasima mujdemi verdim bide size.cok opyom sizi...
Kizlar guzel haberlerle geldim sizlere
Evlilik teklifi aldim sevdigimden ve yuzuk takti Allaha sukur cok mutluyum tam net degil ama bayrama yada bayramdan sonra nisan yapcaz buyuk ihtimal
Allah herkese hepinize nasip etsin.dualarinizin vesilesiyle sukur olsun.hala soktayim daha 2 gun once beni birakmisti ve intehar dusunurken.hepsi beni tartmak icinmis eger vazgecseydin benden tamam deseydin ayrilcaktim dedi ama vazgecmedin dedi.ertesi gun gidip nisan icin kredi cekmis.Allah hepinizden razi olsun.Dua okuyamadigim 2arkadasim helal etsinler pazar evime donunce mutlaka okuyacagim.Allah yar ve yardimciniz olsun dua arkadslarim.daha sadece bir arkadasima mujdemi verdim bide size.cok opyom sizi...
tebrikler kuzu ben sana demedimmi bak gordunmu insallah en mutlu kizlardan olursun cok sevindim dugun nisan fotolarini beklerim :123:Kizlar guzel haberlerle geldim sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?