Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Allah razi olsun kizlar.Ben regl oldugum icin dualarim yarim kaldi.Okucam inss kalanlarada :)
Hepinizin gonlunden gecenler kabul olsun inss :)

Umut_dolu senin için de okudum Allah kabul etsin, sana da dünya ve ahiret mutluluğu getirecek hayırlı bir eş nasip etsin inşallah.

“Allahümme yâ müfettihal ebvâb. İftah lenâ hayral bâb. ”Ey kapıları açan Allahım! Bize hayır kapısını aç.''

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar nasılsınız, hayatınızda bi değişiklik bi hareketlilik var mı? Allah hayırsız olanları uzaklaştırsın hepimizden, hayırlı olanı yaklaştırsın inşallah.

kızlar bu mubarek kandilde birer yasin okuyalım mı ne dersiniz. ve Allah tan hayırlı birer eş isteyelim. unutmayın yasin okuyan bekarsa evlenirmiş

buujuu ve sevgilim06 içinde Fetih suresini okudum. Allah kabul etsin Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin

Sana okudum canim.Rabbim tez zamanda karsina hayirli es cikarsin.Yuva kurdursun inss :) Amin.

Sana okudum canim.Rabbim kisa zamanda hayirli bi es versin.İnss :) kiymetini bilen....

Sana okudum canim :) Gonlune gore es versin rabbim tez vakitte :) inss

kızlar , hayırlı evlilik için 21 gün taha suresi ya da 18 cuma suresi de okunabilirmiş ,
ben çalışıgım için pek bu uygulamaları düzenli okuyamıyorum
Allah hepimize hayırlı eşler ve cocuklar nasip etsin

Bende katılayım arkadaşlar yaş geldi geçti hala olmadı bakalım inşallah hayırlısı olur.

Allahim kabul etsin..Tez zamanda hepimizin duasini kabul edip hayirli es versin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…