Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Bir arkadaşım vardı tayin meselesi çetrefilliydi o ara o annesi arkadaşları fetih suresi okudular sayısı kaç bilmiyorum. Ama yer değiştirme yönetmeliği yayınlanmıştı isteyemiyordu son ana kadar ısrar etti birden yönetmeliğe ek bi madde koydular ve çok istediği tayini çıktı hemde çok güzel bir yere. Annem de demişti 7 cuma vakti fetih suresi okuyup isteyince kısmeti geliyormuş diye. Ben denemiştim 7 cuma okudum çıkmadı ama şu an düşününce o sıralarda evlilik filan olsaydı pek çok güzel şey oldu hayatımda onlar olmazdı memleketimde kalakalırdım ah keşke diyerek. O yüzden dua şart ama hayırlı vakitte inşallah.

Tefriciye okuyalim :)

*
Bismillahirrahmânirrahîm.

Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina muhammedinillezi tenhallü bihil ukadü ve tenfericü bihil kürabü ve tukda bihil havaicü ve tünalü bihir regaibü ve husnül hevatimi ve yüsteskal gamamü bi vechihil kerimi ve ala alihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lumin lek...
Amin

ne guzel konu acmıssınız..hepınızın adına duanıza amın dıyorum..Es gercekten cok onemlı allah herkese hayırlı es hayırlı evlat nasıp etsın ınsallah

ne guzel konu acmıssınız..hepınızın adına duanıza amın dıyorum..Es gercekten cok onemlı allah herkese hayırlı es hayırlı evlat nasıp etsın ınsallah

Amin Allah razı olsun, senin de gönlünden geçen hayırlı duaların kabul olsun.

Tefriciye okuyalim :)

Olur canım, daha önce de okumuştuk yine okuyalım. O zaman okuyan okuduğu kadarını yazıyodu öyle yapabiliriz veya 4444 ü paylaşalım, herkes istediği sayıda alsın, 4444 e tamamlayalım.

Rubenis
Aybirgen
Sevgilim06
Maviask

Katilmak isteyen varsa eklesin adini :)

Son düzenleme:
Olur canım, daha önce de okumuştuk yine okuyalım. O zaman okuyan okuduğu kadarını yazıyodu öyle yapabiliriz veya 4444 ü paylaşalım, herkes istediği sayıda alsın, 4444 e tamamlayalım.

okuyalim okudugumuz kadarini yazalim biz :)

Ben şu an hastayım hastaykende sanırım okunabiliyor salavat şeklinde. Ama emin olamıyorum.

Rubenis
Aybirgen
Sevgilim06
Maviask
Umut_dolu
mutsuzpunk

eee ne zaman başlıyoruz. ben şimdiden başlıyorum arkadaşlar 100 adet aldım başlangıç olarak

O zaman hepimiz okuyabileceğimiz sayı kadar alalım da 4444 e tamamlayalım, bu gece başlayalım bence, cuma gecesi bu gece, Allah hayırlısıyla hepimize hayırlı eşler nasip etsin. Okuyabileceğimiz sayıda alalım, birbirimize dua etmeyi de ihmal etmeyelim.
mutsuzpunk:100
aybirgen:250 (bitirince tekrar alırım tamamlanmazsa)

mutsuzpunk:100
aybirgen:250 (bitirince tekrar alırım tamamlanmazsa)
Sevgilim06 : 150 ( bitirince yine alirim )

kızlar hayırlı eş için 1000 salatı munciye 4444 tefriciye çok tesirli dualar ben okumuştum faydasını gördüm Allahın izniyle sevidiğim erkekle evlendim tüm bekarlara da hayırlı eş versin rabbim

kızlar hayırlı eş için 1000 salatı munciye 4444 tefriciye çok tesirli dualar ben okumuştum faydasını gördüm Allahın izniyle sevidiğim erkekle evlendim tüm bekarlara da hayırlı eş versin rabbim

Allah daim etsin evliliğinizi insallah

Bizlerede nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…