Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kandiliniz mübarek olsun kızlar, bugün çok dua edelim, berat kandilinde 1 sene boyunca yaşayacağımız her şey yazılırmış, dua edelim de hayırlı eşler de yazılsın inşallah :)

860+50 Allah'ım bu gecenin hürmetine gönlümüzden geçen hayırlı duaları kabul etsin, bizlere hayırlı eşler hayırlı evlatlar nasip etsin :)

arkadaşlar benim bıraktığım gibi kalmış burası ama bilmenizi istedim

biliyorsunuz erkek arkadaşımla evlenmek için dua ediyordum. hep hayırlısını istedim olmadı olmayacakta.. benim için dua eden tüm arkadaşlarım Allah razı olsun.. dualarınız sayesinde belkide bi yanlıştan döndüm.. Allah hepinizin dualarını kabul etsin..

Canım lütfen üzülme, hayırlısını istedim olmadı olmayacak demişsin ama sen hep dua ettin ve belki de hakkında hayırlısı böylesidir, işler istediğimiz gibi gitmediğinde üzülüyoruz, ümitsizliğe kapılıyoruz, hatta belki de zaman zaman isyan ediyoruz ama bizim için hayırlı olanı biz bilemeyiz Allah bilir, yine dualarımızdasın, Allah hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin ya da gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin. Sana da tez zamanda yeni ve güzel kapılar açsın inşallah ama mutsuz olma emi :)

Allah razı olsun canım.. tek tesellim çok fazla dua ettim ve hep hayırlısını istedim ve gönül rahatlığıyla hayırlısıymış diyebiliyorum. hem sizler hem ailem çok dua etti. İyi ki rabbim var yoksa çok zor olurdu... İnşallah benim için ettiğiniz dualarr kat kat artarak sizlere nasip olur..

1400+100 ALLAH KABUL ETSİN. rubenis hayırlısı olsun neden olmadı anlatmak ister misin

Merak etme canım, dualarımız sayesinde her şey çok güzel olacak, böyle inanalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…