Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Aminnnnnn.Allah razi olsun gulum.Daha iyileri guzelleri sizlere insallah.cok sagol datlim

harika çok sevindim hayır, huzur, sağlık mutluluk getirsin heriki cihandada , şimdiden tebrik edeyim :)

Aminnnnnn.cok sagol canim Allah sanada daha iyilerini nasip etsin insallah en yakin zamanda sende mujdeni ver insallah amin.cok sagol gulum dualariniz sayesinde

Duygucummmm cok sevindimmm yaaa...Nazar degmesin inss...Rabbim bir omur mutlu etsin sizi...Bizlerede nasip olur insallah :)

Listedeki butun arkadaslarima ihlas okudum.Ve dualarini yaptim.Rabbim hepimize gonlumuze gore esler versin.Tez zamanda yuvamizi kuralim insallah :)

Çok sevindim canım. Allah hayırlı uğurlu etsin.:123::123:

Dün akşam pamuk helva ve Rainbyte için Taha suresi'nin 12 ayetini 21 er kez okudum. Allahım kabul etsin.

Duygu bu ne güzel haber.çok sevindim.Allah mutlu mesut etsin cnm inş.Allah beraber mutlu hayırlı bir ömür nasip etsin sana sevdiğinle beraber,evlatlarınla beraber hayırlı yaşamayı ,yaşlanmayı nasip etsin inş cnm.isteğin herşey gönlünce olsun cnm. çok çok mutlu oldum.iyiki bu foruma gelmişim ben de..... kutlarım cnm

Son düzenleme:
3)prenses1006(Ece):Rabbim;Ece'nin evleneceği,seveceği,sevileceği,eşim diyeceği,bir ömür aynı yastığa baş koyacağı,gönlüne göre,sadık,
yakışıklı,anlayışlı,hayırlı,sorumluluk sahibi,eğitimli,ekmeğinin peşinde,kariyerli,inançlı,vicdanlı,merhametli,doğr u insan tez zamanda hayatına girsin..
Huzurlu,mutlu,sevgi ve aşk dolu,ailelerin birbirini sevdiği,anlaştığı,bereketli yuvalarını tez zamanda kursunlar..
Bu mutlu yuvayı hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlarla taçlandır..Duasını kabe de edilen dualardan eyle,tez zamanda kabul et;
sen ol dersen olur,artık Ece için de ol de oluversin Ya Rabbim..AMİN

Ece senin için dua ettim cnm.Allah tez ve hayırlı zamanda bir ömür boyu mutlu olacağın ,mutlu yaşlanacağın hayırlı insanı karışına çıkarsın inş..Tüm duaların kabul olsun inş.

Tüm liste için Yasin + İsmi Azam + Furkan süresi 74.ayet okudum...Akşama kadar da herkesin duasını okuyup fatiha okuyacağım inş.. Hayırlı mutlu evlilikler yapmak nasip olur hepimize Amin..

3)prenses1006(Ece):Rabbim;Ece'nin evleneceği,seveceği,sevileceği,eşim diyeceği,bir ömür aynı yastığa baş koyacağı,gönlüne göre,sadık,
yakışıklı,anlayışlı,hayırlı,sorumluluk sahibi,eğitimli,ekmeğinin peşinde,kariyerli,inançlı,vicdanlı,merhametli,doğr u insan tez zamanda hayatına girsin..
Huzurlu,mutlu,sevgi ve aşk dolu,ailelerin birbirini sevdiği,anlaştığı,bereketli yuvalarını tez zamanda kursunlar..
Bu mutlu yuvayı hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlarla taçlandır..Duasını kabe de edilen dualardan eyle,tez zamanda kabul et;
sen ol dersen olur,artık Ece için de ol de oluversin Ya Rabbim..AMİN

ece arkadaşım senin adına 1 yasini şerif, 489 tane ya fettah okudum , rabbim senin dediğin gibi ol desin oluversin inşallah tüm istediklerin

Kuzum ne kadar mutlu oldum bilemezsin Allah hayirli eylesin inşaallah bir yastikta kocayin

Hayırlı olsun canım benim, inan çoooook mutlu oldum Allah mutlu etsin.

Canım senin için Esmaul Husna ve 7 Salati Tefriciye okudum, dua da ettim, Allah im bütün dualarını tez zamanda kabul etsin hayirlisiyla

Bu gece cuma gecesi birbirimize dua etmeyi unutmayalim, bana da dua edin bu aralar sözlümle aramızda bi soğukluk var

Ayrica kızlar hepimize de fatiha okuyup dualarimiz ettim.
Rabbim kabul eyler inş. Cok stres doluyum mezuniyet korkum çok. :18:
rabbim her derdimize yaedim etsin inşallah. Amin.

*3)prenses1006(Ece):Rabbim;Ece'nin evleneceği,seveceği,sevileceği,eşim diyeceği,bir ömür aynı yastığa baş koyacağı,gönlüne göre,sadık,
sen ol dersen olur,artık Ece için de ol de oluversin Ya Rabbim..AMİN*

İsmi Azam + 10 Tefriciye okudum canim.En kisa zamanda yuvani kurarsin insallah :) Rabbim gonlune gore versin...

Kızlar duaya cook ihtiyacım var, nerdeyse ayrılma sürecine geldik:'''( ne olur bana dua edin, bana kafasının karışık olduğunu söyledi, çok üzgünüm ben:'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…