- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #3.241
*3)prenses1006(Ece):Rabbim;Ece'nin evleneceği,seveceği,sevileceği,eşim diyeceği,bir ömür aynı yastığa baş koyacağı,gönlüne göre,sadık,
yakışıklı,anlayışlı,hayırlı,sorumluluk sahibi,eğitimli,ekmeğinin peşinde,kariyerli,inançlı,vicdanlı,merhametli,doğr u insan tez zamanda hayatına girsin..
Huzurlu,mutlu,sevgi ve aşk dolu,ailelerin birbirini sevdiği,anlaştığı,bereketli yuvalarını tez zamanda kursunlar..
Bu mutlu yuvayı hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlarla taçlandır..Duasını kabe de edilen dualardan eyle,tez zamanda kabul et;
sen ol dersen olur,artık Ece için de ol de oluversin Ya Rabbim..AMİN*
İsmi Azam + 10 Tefriciye okudum canim.En kisa zamanda yuvani kurarsin insallah :) Rabbim gonlune gore versin...
Kızlar duaya cook ihtiyacım var, nerdeyse ayrılma sürecine geldik:'' '( ne olur bana dua edin, bana kafasının karışık olduğunu söyledi, çok üzgünüm ben:'(
canım benim gözlerim doldu okurken çok sevindim senin adına RABBİM mutlulugunu kat kat artırsın inşallah çok emek vermişsin Rabbim neticesini vermiş sonsuz olsun .Kizlar telden girdigim icin herkesi alintilayamadim tebrik eden arkadaslarimdan Allah razi olsun Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin insallah en yakin zamanda hayirliniza kavusun insallah bu mubarek cuma gunun hurmetine cok sagolun canlarim.
aybirgen Allah yardimcin olsun Allah kimseyi sevdiginin yokluguyla sinamasin.Allah kalplerinizi birlestirsin insallah amin.sorun ne canim.sen icin nas felak ayetel kursi okiycam.Allah yardim etsin.sevdigimle kavga ettigimde inan 3 gun ard arda hic bisi yemedim ve yataga dustum.cok kotuydu.Allah kimseye vermesin tez zamanda barisin insallah
Yarin nikah.gecmiste cok uzuldum artik mutlu olmak istiyorum.yuzum gulmedi sevgiden yana aldatildim siddet gordum assagilandim genc yasta dul kaldim.daha 1 haftalik evliyken kadin resmi buldum cuzdaninda.inanin hatirlamak bile istemiyom.sildim yasadiklarimi 2aylik bir evliligim oldu ve bu benim 2.evliligim.sevdigim bekar.bu iliskiye uzulursun biz olmayiZ diye basladi.ben sevyom dedim cirpindim birakmadim baska taliplerde geldi istemedim.o olmaz dedi kackez hani baskasina yonelmedim.ailem kabul etmez dedi.Allaha sukur ailesi inancli insanlar ve hz haticemizi ornek gosterdiler.Allah razİ olsun onlardan durumumuda kimseye demediler kimse bilmiyor.ve yuzume bile kimse durumumu vurmadi.ama cok cirpindim kizlar kac kez yataklara dustum.hep Allaha Allahim sana sukredecegim insani cikar karsima dedim.Allaha sukur.insallah hepimiz mutlu oluruz.Allah hepimize yardim etsin amin Allahim sen yardim et.hepinizi cok seviyorum inaniyorum yuzumuz gulecek insallah
canım benim gözlerim doldu okurken çok sevindim senin adına RABBİM mutlulugunu kat kat artırsın inşallah çok emek vermişsin Rabbim neticesini vermiş sonsuz olsun .
Selam kızlar benide listeye ekleyin lütfen... yaşım 30 sevdiğim biri var 8 yıldır bir dargın bir barışığız ne zaman tamam hadi desek bir engeller çıktı ölümler hastalıklar iflaslar borçlar... bir başımıza meteor düşmediği kaldı.... şimdi gene tamam deme aşamasındayız gene bir engel çıktı... ömrüm geçiyor anne olmak istiyorum.... dua ya ihtiyacım var sanırım....
taha suresinin ilk 21 ayeti miydi okunması gereken..... neler okuyorsunuz....
utanıyorum buraya bunları yazdığım için yahu...
Neden utaniyorsun mutlu olmayi gelinlik giymeyi anne olmayi istemek suc mu yada ayip mi
Alllah gonlune gore versin ins.ve burada yazan tum kk arakadaslarimizin amin
Kizlar telden girdigim icin herkesi alintilayamadim tebrik eden arkadaslarimdan Allah razi olsun Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin insallah en yakin zamanda hayirliniza kavusun insallah bu mubarek cuma gunun hurmetine cok sagolun canlarim.
aybirgen Allah yardimcin olsun Allah kimseyi sevdiginin yokluguyla sinamasin.Allah kalplerinizi birlestirsin insallah amin.sorun ne canim.sen icin nas felak ayetel kursi okiycam.Allah yardim etsin.sevdigimle kavga ettigimde inan 3 gun ard arda hic bisi yemedim ve yataga dustum.cok kotuydu.Allah kimseye vermesin tez zamanda barisin insallah
Yarin nikah.gecmiste cok uzuldum artik mutlu olmak istiyorum.yuzum gulmedi sevgiden yana aldatildim siddet gordum assagilandim genc yasta dul kaldim.daha 1 haftalik evliyken kadin resmi buldum cuzdaninda.inanin hatirlamak bile istemiyom.sildim yasadiklarimi 2aylik bir evliligim oldu ve bu benim 2.evliligim.sevdigim bekar.bu iliskiye uzulursun biz olmayiZ diye basladi.ben sevyom dedim cirpindim birakmadim baska taliplerde geldi istemedim.o olmaz dedi kackez hani baskasina yonelmedim.ailem kabul etmez dedi.Allaha sukur ailesi inancli insanlar ve hz haticemizi ornek gosterdiler.Allah razİ olsun onlardan durumumuda kimseye demediler kimse bilmiyor.ve yuzume bile kimse durumumu vurmadi.ama cok cirpindim kizlar kac kez yataklara dustum.hep Allaha Allahim sana sukredecegim insani cikar karsima dedim.Allaha sukur.insallah hepimiz mutlu oluruz.Allah hepimize yardim etsin amin Allahim sen yardim et.hepinizi cok seviyorum inaniyorum yuzumuz gulecek insallah
Ben surekli dua ediyorum hersey icin allah kabul etsin bunlari nette okudum.okuyan var mi bu dualari adetler ne kadar dogru bilemiyorum
Hayirli evlilk icin
Cuma sela ezan arasi 18 cuma suresi
Birde okudugum su',dualarin kabul olmasi icin baslarken bitririrken salavat cok hayirliymis
90 gun yatsi ezandan sonra 11 salavat 41 ihlas 11 salavat
11 salavat 3 rahman 11 salavat 21 gun
Taha suresi 21 defa
Furkan suresi 74 ayet
3500 ya semiu 489 ya fettah
Ben bunlari nette okudum adetleri bu sekilde yaziyordu.
Ali imran 38 ayet
Kizlar telden girdigim icin herkesi alintilayamadim tebrik eden arkadaslarimdan Allah razi olsun Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin insallah en yakin zamanda hayirliniza kavusun insallah bu mubarek cuma gunun hurmetine cok sagolun canlarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?