- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
arkadaşlar ben de hayırlı bir eş evlilik için dualarınıza katılmak istiyorum. bana da dua edin lütfen.. tüm bekarlara Rabbim sevecekleri sevilecekleri hayırlı eşler nasip etsin inşallah.. ben de sizler için 313 ayetel kürsi okuyayım inşallah..
Hoşgeldin canım, o zaman şöyle yapalım, hepimiz için 313 er tane ayetel kürsi okuyalım. Liste yapalım, herkesinkini paylaşırız, 1 kişininkini 1 günde bitiririz. Listemize katılmak isteyenler söylesin, hemen başlayalım olur mu :)
olur canım listeye katılmak isteyenler yazsın inşallah...
1 günde 313 her üye için
dünya hayatımız, ahiret hayatımız, dinimiz için seveceğimiz sevileceğimiz, ailemize uygun, aileler tarafından da çok sevilip sevileceğimiz, (kendi adıma 5 vakit namazında dindar), bize çok değer veren bize çok saygı duyan, dışarıda gözü olmayan, hayırlı bir işi kazancı olan hayırlı eşler nasip et bize Rabbim.. amin amin amin
eklemek çıkarmak isteyen yazabilir arkadaşlar..
listemizde kimler var ben bilemiyorum önceki mesajlara bakmadım.. isteyen listeye adını yazsın olur mu?
1. aybirgen (için 30.07.2013 tarihine kadar 313 ayetel kürsi)
2. esrazambak (için 31.07.2013 tarihine kadar 313 ayetel kürsi)
Amiiin, dediğin kriterlerde birileri çıkar inşallah hepimizin karşısına. Minigmanig, bal10cuk, kelebek35, hayırlı evlilik isteyen diğer arkadaşlar, gelin hep beraber duamıza devam edelim :)
Canım isteyen ekleyebilir, ya da yeni konuda olabilir, ben her türlü varım :)dünya hayatımız, ahiret hayatımız, dinimiz için seveceğimiz sevileceğimiz, ailemize uygun, aileler tarafından da çok sevilip sevileceğimiz, (kendi adıma 5 vakit namazında dindar), bize çok değer veren bize çok saygı duyan, dışarıda gözü olmayan, hayırlı bir işi kazancı olan hayırlı eşler nasip et bize Rabbim.. amin amin amin
listemizde kimler var ben bilemiyorum önceki mesajlara bakmadım.. isteyen listeye adını yazsın olur mu?
CANIM İSTEYEN ARKADAŞLAR YAZSIN ASLINDA KİMLERİN OKUDUĞUNU ANLARIZ OKUNMASINI İSTEYEN YAZSA. YENİ KONU MU AÇSAK ACABA?
dünya hayatımız, ahiret hayatımız, dinimiz için seveceğimiz sevileceğimiz, ailemize uygun, aileler tarafından da çok sevilip sevileceğimiz, (kendi adıma 5 vakit namazında dindar), bize çok değer veren bize çok saygı duyan, dışarıda gözü olmayan, hayırlı bir işi kazancı olan hayırlı eşler nasip et bize Rabbim.. amin amin amin
CANIM İSTEYEN ARKADAŞLAR YAZSIN ASLINDA KİMLERİN OKUDUĞUNU ANLARIZ OKUNMASINI İSTEYEN YAZSA. YENİ KONU MU AÇSAK ACABA?
Ekledik bile can :)benide ekleyin canlar sevdigimle hayırlı bir sekilde evlenmek ve hayırlı bir yuva hayırlı saglıklı cocuklar için katılmak istiyorum
Ekledik bile can :)
3. minigmanig (için 01.08.2013 tarihine kadar 313 ayetel kürsi)
sagol kuzum.toplamdamı 313 ayetel kürsi okucaz o kişi için.yoksa herkes 313 ertanemi okuyacak ?
O kişi için toplam 313 tane okuycaz canım, söyle yapalım mı, kime okunuyorsa o 113 diğer 2 kişi 100 er tane okusun.
Ekledik bile can :)
1. aybirgen (için 30.07.2013 tarihine kadar 313 ayetel kürsi) 100 tane tamamdır
3. minigmanig (için 01.08.2013 tarihine kadar 313 ayetel kürsi)
tamam kuzum daha iyi olur ozaman ben 100 tane okuyacagım sen için okuyunca yazarım cok öptümmm
tamam kuzum daha iyi olur ozaman ben 100 tane okuyacagım sen için okuyunca yazarım cok öptümmm
[/B]
minigmanig hoşgeldin canımmmm.. bugün aybirgen için 100 tane ayetel kürsi tamamdır inşallah Allah gönlündekini en kısa zamanda versin...
hoşbulduk canım okudumkuzum Allah kabul etsin hakkında hayırlı insana kavusup evlen insallah tez zamanda ve bebişlerin olsun insallah
benide listeye ekleyin kizlar
gunde kaçtane okumamiz lazim simdi?
benide listeye ekleyin kizlar
gunde kaçtane okumamiz lazim simdi?
Canım benim başladık aslında bugün, nasıl yapsak bilemedim, 2 gün sonra bitiyor zaten o zaman yeni bi liste yapalım, listenin başında da sen ol olur muAllah sana da tez zamanda hayırlı bir eş nasip eder inşallah
1. aybirgen (için 30.07.2013 tarihine kadar 313 ayetel kürsi) OKUNDU
2. esrazambak (için 31.07.2013 tarihine kadar 100 ayetel kürsi)
3. minigmanig (için 01.08.2013 tarihine kadar 100 ayetel kürsi)
BİTİYOR YENİ LİSTEMİZ
1. umut_dolu (için 02.08.2013 tarihine kadar 100 ayetel kürsi)
EKLEDİM SENİ UMUT_DOLU..
HERKES BAŞKASI ADININ KARŞISINDAKİ KİŞİ İÇİN 100 ayetelkürsi okuyor.. KENDİSİNE SIRA GELİNCE DE 113 TANE OKUYOR CANIM.AMA YENİ LİSTE İÇİN 2 KİŞİ DAHA LAZIM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?