- 22 Temmuz 2013
- 1.228
- 668
- 198
- Konu Sahibi huzurolsun
-
Canım yeni liste nasıl olucak, biz de okursak 413 oluyor.
1. aybirgen (için 30.07.2013 tarihine kadar 313 ayetel kürsi) OKUNDU
2. esrazambak (için 31.07.2013 tarihine kadar 100 ayetel kürsi)
3. minigmanig (için 01.08.2013 tarihine kadar 100 ayetel kürsi)
BİTİYOR YENİ LİSTEMİZ
1. umut_dolu (için 02.08.2013 tarihine kadar ayetel kürsi)
1. aybirgen (için 03.07.2013 tarihine kadar ayetel kürsi)
2. esrazambak (için 04.07.2013 tarihine kadar ayetel kürsi)
3. minigmanig (için 05.08.2013 tarihine kadar ayetel kürsi)
YENİ LİSTEMİZDE HERKES 70 ADET AYETELKÜRSİ, KENDİSİ İÇİN OKUNAN O GÜNKİ KİŞİ 103 TANE OKUSA NASIL OLUR??
Tamam canım o zamana kadar katılan olmazsa öyle yapalım.
hoşbulduk canım okudumkuzum Allah kabul etsin hakkında hayırlı insana kavusup evlen insallah tez zamanda ve bebişlerin olsun insallah
benide listeye ekleyin kizlar
gunde kaçtane okumamiz lazim simdi?
TAMAM CANIM DUA KARDEŞİM.. Kalpten kalbe bağ dedikleri bu olmalı sizi seviyorumm
Birinizden güzel haber gelince bilin ki ben de çok sevinicem, inşallah tez zamanda hepimizin güzel haberleri olur
Canım Allah razı olsun, hepimiz için amiiiiin diyorumAllah benim için ettiğiniz duaların kat kat güzelini sizlere de nasip etsin.
TAMAM CANIM DUA KARDEŞİM.. Kalpten kalbe bağ dedikleri bu olmalı sizi seviyorumm
BİTİYOR YENİ LİSTEMİZ
MİNİGMANİG SENİ BİR LİSTEYE DAHA EKLEDİK AMA.. ESKİ LİSTEMİZ 1 AĞUSTOSTA SENİN İÇİN 100 AYETELKÜRSİ OKUYARAK BİTİRECEĞİZ.. SEN DE 1 AĞUSTOSTA KENDİN İÇİN 113 OKUMUŞ OLACAKSIN..
YENİ LİSTEMİZE UMUT_DOLU YU EKLEDİK İNŞALLAH.. YENİ LİSTEMİZ 2 AĞUSTOSTA BAŞLIYOR VE BU KEZ HERKES ARKADAŞLARIMIZ İÇİN 70 ADET OKUYACAK ANCAK KENDİSİ İÇİN 103 TANE OKUYACAK..TOPLAM 313 E ULAŞMAK İÇİN..
BİTİYOR YENİ LİSTEMİZ
MİNİGMANİG SENİ BİR LİSTEYE DAHA EKLEDİK AMA.. ESKİ LİSTEMİZ 1 AĞUSTOSTA SENİN İÇİN 100 AYETELKÜRSİ OKUYARAK BİTİRECEĞİZ.. SEN DE 1 AĞUSTOSTA KENDİN İÇİN 113 OKUMUŞ OLACAKSIN..
YENİ LİSTEMİZE UMUT_DOLU YU EKLEDİK İNŞALLAH.. YENİ LİSTEMİZ 2 AĞUSTOSTA BAŞLIYOR VE BU KEZ HERKES ARKADAŞLARIMIZ İÇİN 70 ADET OKUYACAK ANCAK KENDİSİ İÇİN 103 TANE OKUYACAK..TOPLAM 313 E ULAŞMAK İÇİN..
yeni listemiz hayırlı ugurlu bereketli olsun kızlarrrr
Allah yar ve yardımcımız olsunnnn.Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed Mustafa Hürmetine dularımızı kabul eylesin insallahhh
inşallah canım Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez derler
bugün benim günüümm 113 tane okuyorum.. minigmanig canım inşallah diğer kızlar da okuyorlardır. yeni listeyi gördüler mi acaba:26:
insalalh canım okuyodurlar kuzum zaten 3 kişiyiz suan.ben 100 tane Ayetel Kürsi okudum senin için insallah hayırlı bir es ve hayırlı bir evlilik tez zamanda karsına cıkar kuzum insallah amin amin amin dualarımız kabul olsun insallah
ayyy inşallah canımmmm Allah kabul etsinn kim olduğunu nerede yaşadığını bilmediğim birinin benim için dua etmesi muhteşem birşey Allah ebeden razı olsun sana en kısa zamanda hayırlı bir eş nasip etsin tatlım
amin kuzum amin evet cok güzel gercekten bende cok mutlu oluyorum dua ettikce ve dua aldıkcabenim sevdigim var insallah sevdigim hakkımda hayırlı olur.bayramdan sonra ailesiyle tanısmaya gidecegim dualarınıza ihtiyacım var...cümlemize kuzum insallahhhhh
insallah hepimiz o güzel haberi enyakın zamanda hayırlısı ile veririz insallah amin amin amin
gerçekten miiinşallah herşey yolunda gider ailesiyle sorunsuzca tanışırma geçirirsin ve hakkında hayırlıysa devamı gelir canımm. hayırlısı diye çok dua et ben olsun olsun istiyorum sonra hayırlısı diyorum kopuveriyor demekki hep hayırlısı demek gerekiyorr inşallah hakkında en hayırlısı nasip olsunnn güzel güzel haberlerini bekliyorummm
Kızlar ben bugün minigmanig in günü diye hatırlamıştım onun için niyet edip ona dua ederek okudum 100 tane ayetel kürsi, sonra bi baktım bugün esrazambak ın günüsonra yeniden abdestimi aldım onun için de niyetimi ettim 100 tane de onun için okudum yani canlarım ikiniz için de okumuş oldum böylelikle, minigmanig Allah sana sevdiğinle hayırlı bir evlilik yapabilmeyi nasip etsin, sonra da hayırlısıyla nurtopu gibi evlatlarını al kucağına inşallah esrazambak Allah seni de tez zamanda doğru düzgün ve gönlündeki gibi hayırlı bir insanla karşılaştırsın, çabucak evlilik yolunda ilerleyin ve hayırlısıyla evlenin inşallah, sonra senin de şirin mi şirin bebişlerin olsun. Dualarım gönülden, Allah'ım kabul etsin
ayyyy canım benim amin amin amin inşallah.. güzel yürekli arkadaşım Rabbim senin de gönlündekini versin inşallah tanışman da çok güzel geçer ve hemencecik evlenip şirin bebişlerin olur en hayırlısından...Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah bu güzel dualarını.. Dualarımızı Rabbim inşallah Kabe'de yapılan dualar gibi kabul etsin orada yapılıyor saysın amin amin amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?