- Konu Sahibi huzurolsun
-
Canım senin için okudum dua da ettim, Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin, en önemlisi inanmak ve inancımızla her şey güzel olacak inşallah :) Bi de o simgeler neden bende yok :)
Allah razı olsun canım duaların kabul olsun cok sagol canım dualarımız kabul olsun insallah.Allah senide sevdigin varsa sevdigine yoksada sevecegin kişiyi karsına cıkarsın tez zamanda ve hayırlısı ile evlenin insallah.insallah hersey cokgüzel olacak inanıyorum mutlu olacagız Allahın izniyle
Amiiin:) inşallahkızlar bende 3 müz için 3 tane Yasini Şerif okudum.Rabbim kabul etsin dualarımızı insallah
insalalh bizde mutlu bir yuvaya kavusuruz kızlar insallah
Canım sevdiğim falan yok, dualarım karşıma hayırlı insanın çıkması için, ben de inanıyorum Allah'ın izniyle dualarımız kabul olacak :) Ard arda vericez güzel haberlerimizi burdan inşallah :)
insalalh canım insallah
Hep dua edelim birbirimize, ben yakın zamanda güzel şeyler olucana inanıyorum.
allah herşeyin hayırlısını versin, eşinde. Dualarınızda olmak dilegiyle kızlar. Umarımhakkımızda en iyisi olur ve bizde buna razı oluruz.
evet canım sende katılsana dulara
tabi seve seve katılırım. :) :)
kuzum cok sevindim 3 kişiydik ben 3 tane yasin okudum sen içinde okurum sende kendin dahil 4 tane oku istersen
peki :) Allah kabul etsin inşallah
kızlar okudum 4 tane :) umarım en kısa zamanda hayırlı haberleri alırız
kızlar okudum 4 tane :) umarım en kısa zamanda hayırlı haberleri alırız
ALLAH KABUL ETSİN CANLARIM BAL10cuk bende bugün okurum yazarım okuyunca.262 tanede tefriciye okuyacam bi arkadas için.bugün yogunum.ben kacyom okuyunca yazıcam öpyom hepinizi dualarda bulusmak dilegiyle.İnsallah hepimiz hayırlı bir sekilde evlenip hamiş kalırız öptüm canlar
amiiin aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?