- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #4.001
cok sagol gülüm Allah razı olsun cümlemize hep güzel seyler nasip olsun amin
insallah canım insallah bende inanıyorum insallah hepimiz hayırlı mutlu yuvamıza kavuscaz,bide bizlerin esleri cok daha sanslı olacak cünkü zor kazanılan daha kıymetli olur.el üstünde tutucaz onları.insallah hayırlı mutlu edecek esiniz olacak karsınıza cıksın hayırsız uzak dursun amin
Aynen kuzum amin katılıyorumumarim kiymetimizi bilirler. Ben zaten sevince bayaa sevdigim ve kiyamadigim icin umarim
Kiymet bilecek bi insanla karşılaşırım bakalim.
bu arada tayinin de hayırlı olsun kuzucukk. Adim adim mutluluğa
benim yarın sinavim var, butun dua kardeslerimden dua istiyorum:26:
hepinizi cok seviyorum. Hayirli ggelişmeler olursa yazin paylaşın bizle topigi yalniz birakmayin
bende öyleyim sevince cok pis baglanıyorum sevdigime.kıymet verenlerde üzülüyo hep:2:insallah üzülmeyiz:2:cok sagol gülüm insallah iyi olur.bende sıkıntılıyım biraz maddi acıdan ceyiz alamıyorum:26ara yok:26: strese girdim yada bunalıma girmeye basladım:26:kira tuttuk 700 150 de aidat 850 elektrik su nasıl gecincez bilmiyom uygun evde bulamadım büyük sehir böyleymiş demek düsünmekten basıma agrılar girdi.benimkide bunalıma girdi.Allah yardımcımız olsun.yarın tasınyom bende.sınavın insallah cok güzel gecer Allah yardımcın olsun tatalı uykular gülüm
Oyle ya, simdi evlenmek zor, insanlar kredi çekiyor, bir ömür boyu da onu ödüyor. Alah yardimcisi olsun bütün yuva kuranlarin inş.
Allah ev kurana yardim edermis, kolay olmuyor canim herkes bu yollardan geçiyor. İnş duzenin oturur, borçlar maddi manevi tum sorunların hallolur.
skma canını. Sen sevdiğine kavusuyorsun otesi var mi yok. Her sey güzel olacak:123::123:
sana da tatli ruyalar duygumm:80: ben az daha calisiyom maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?