- 23 Kasım 2013
- 868
- 155
- 73
- 32
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #4.281
Kızlarr mesajlarınız o kadar moral oldu ki bana. Allah cümlenizden razı olsun. Diyecek söz bulamıyorum size. Sayenizde uzuuuuunnn zamandan beri ilk defa dua ettim. Allah ne muradınız varsa versin. Hepiniz için 7 cuma süresi okudum. İnşallah tez zamanda dualarınıza kavuşursunuz. Canı gönülden diliyorum ki hepiniz muradınıza erersiniz inşallah.
Kızlarr mesajlarınız o kadar moral oldu ki bana. Allah cümlenizden razı olsun. Diyecek söz bulamıyorum size. Sayenizde uzuuuuunnn zamandan beri ilk defa dua ettim. Allah ne muradınız varsa versin. Hepiniz için 7 cuma süresi okudum. İnşallah tez zamanda dualarınıza kavuşursunuz. Canı gönülden diliyorum ki hepiniz muradınıza erersiniz inşallah.
Kizlar yarın benim kardesimin açıköğretim sinavlari var.ilk defa girecek basarili olmasi icin dua edermisiniz senin için dua isteyecem dedim çok sevindi..
Allah razı olsun hepinizden.Rabbim Hepimizin dualarini hayirlisiyla kabul eder INS.Amin.,
Kizlar yarın benim kardesimin açıköğretim sinavlari var.ilk defa girecek basarili olmasi icin dua edermisiniz senin için dua isteyecem dedim çok sevindi..
Allah razı olsun hepinizden.Rabbim Hepimizin dualarini hayirlisiyla kabul eder INS.Amin.,
Ay koptum sultanimmerhaba kızlar . akşam siteye baktım baktım taneemmm duasını bulamadım. artık okudum duamaı ama :)
Herkes iyi mi?
Rain :) bu gün erkencisin :)
Anladım canım. Bekleyelim bakalım. Adam zaten söylemiş annemm geliyor diye.
sen bir şeyler hissediyor musun peki ona karşı. ? Bu da önemli.
tatlım çok da beklentiye girmek istemiyorum,, annesi de gelmiş mutlaka bir mesaj atması gerekli değil mi?
Gecen hafta buluştugumuzda ayrılırken mutlaka bekliyorum bende bak demiştim,, o da kesinlikle gelicem , verdiğim sözleri hep tutmuşumdur demişti,, beklicez bakalım :))ama ben aramayı düşünmüyorum,, ben kendime düşeni yaptım..
Canım kardeşin için okudum hemen,görmüşken..kabul olur inşallah..Rabbim zihin açıklığı versin;
sorular hep çalıştığı yerden çıksın,kolaylıkla cevaplasın,yüksek notlar alsın inşallah..Amin..
Rabbim zihin açıklığı versin. Sınava başlamadan "ya metin ya kaviyy" çeksin 11 tane. Allahın izniyle sınavı kolay geçer
Allah razı olsun kızlar bugün ben de başlıyorum sıradaki arkadaşımızla cuma süresi esmaül hüsna ile duamı edeceğim. Gerçi sela ile ögle ezanı arası dua ettim çokça sizleri de andım genel olarak... benim günüm 29 aralık ... hayırlı bir eş, hayırlı bir kariyer ve de her şeyin hayırlısı, gönül ferahlığı için dua ederseniz yani listeye böyle eklerseniz çok sevineceğim.... Benim duam bu :) Allah dualarımızı kabul etsin
Allah razı olsun kızlar bugün ben de başlıyorum sıradaki arkadaşımızla cuma süresi esmaül hüsna ile duamı edeceğim. Gerçi sela ile ögle ezanı arası dua ettim çokça sizleri de andım genel olarak... benim günüm 29 aralık ... hayırlı bir eş, hayırlı bir kariyer ve de her şeyin hayırlısı, gönül ferahlığı için dua ederseniz yani listeye böyle eklerseniz çok sevineceğim.... Benim duam bu :) Allah dualarımızı kabul etsin
Hayırlı cumalar kızlar... Herkes için 400 ya vedud okudum bugün, Allah herkesin gönlüne göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?