- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #4.301
tatlım çok da beklentiye girmek istemiyorum,, annesi de gelmiş mutlaka bir mesaj atması gerekli değil mi?
Gecen hafta buluştugumuzda ayrılırken mutlaka bekliyorum bende bak demiştim,, o da kesinlikle gelicem , verdiğim sözleri hep tutmuşumdur demişti,, beklicez bakalım :))ama ben aramayı düşünmüyorum,, ben kendime düşeni yaptım..
Cnm beklemeye birakalim.dua edelim INS hakkinda hayirlisi olur...
Rainbyte ve Bizimdebebisimizolsun arkadaslarm ; sizler için dua ettim.
Rainbyte ; inş. Sinavlarni cok güzel bi şekilde verirsin ve gönlündeki hakkında hayırlı olur inş. Eger gönlünde biri yoksa inş hakknda hayirli kimse tez zamanda karşılaşırsın Rabbim yaninda olsun :)))
Bizimdebebisimizolsun ; cnım dgunune cok az kaldi Rabbim icine sindirsin utandirmasin inş. Yeni işine inş. Alisirsn ve inş. Hemen bebegn olur bu mübarek aksamda kimin ne duası varsa Rabbim kabul etsin inş.
kızlar sizinle biraz dertleşmek istedim. türkiye'ye geldiğimden beri hastanelerdeyim. lenf bezelerim şişmiş. kanser şüphesiyle bir ton tahlil analiz vs yapıldı. şükür sonuçlar temiz çıktı ancak sevinemedimçünkü vucudümda bir virus var. daha teşhis edilemedi ve o virüs beni yiyip bitiriyor. 46kilo oldum. çoğunlukla yataktayım zaten. halim yok hiç. yurtdışına çıkmamda yasak. virüsü teşhis etmk için kan tahlili yapıldı. nasıl bir analizse artık 10 günde ancak çıkarmış sonucu. beklemedeyim. teşhiş tam konulsa da tedavi kısmına geçilse artık.. dua edin bana. şuan tam teşhis konulamadığı için ilaç almamda yasak. müthiş unutkanlığım var. dalağım şiş. kan değerlerim düşük.. gerginim, mutsuzum. ben bu yılı böyle hayal etmemiştim Allahım..
Sizleri mrk etmistim canlarim..Ben de kendi derdime Dustum.Anca toparlanıyorum.dualari okuyabildim..
Duygu yeni isin hayirli olsun.İns olumlu duşun hersey güzel olur.
Rainbyte Allah yardimcin olsun cnm.INS bu zor sinav donemini basariyla atlatirsin..,
Dilsah seni cok mrk ettim..Nerdesin nasilsin ??ins çok iyi olursun cnm.,
Ayy tam da istediğim şeyler.sevdiğim biri var canim.imkansiz gibi ama umut işte. Dualarin için sag ol.
inşallah sen de bölüm degistirrsin ve de hayırlısıyla sevdiğine kavuşursun canim benim.
teskkurler ogretmenimAllah razi olsun. Yormasin bebeler seni inş bu arada var mi gelişme bizim hekimle?
canım çok geçmiş olsun ,,inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun..
Rainbyte doktor beyden ses yok,, en son sizlerle paylaştığım mesajı attı bir de ondan iki gece önce annem gelicek kalıcak biraz demişti..Yani bir haftadır hiç görmedim..Çevrimiçi bile değil..Ben de hiç mesaj falan atmadım..
canım benim kendini cok yormadikkat et kendine.insallah güzel haberler gelir ,annesi geldiyse yogundur belki canım,haber etmiş sana demekki haber etme geregi duymus
nazlı esma Allah kardesine sınavında kolaylık versin ve eli cevapların dogrularına gitsin amin amin amin
Kızlar benim bebe ye msj atasim var.
Zor tutuyorum kendimi. Cocuk istemediğini söylediözledim yav offf.
kirilirsam sinavlari mahvederim kafayi yiyorum galiba
canım bence sınavlardan sonra at derim simdi kafanı bunlarla yorma zaten sınavdan yognsun kuzum helebi su sınavlardan kurtul Allahın yardımıyla onu sonra düsün bence datlım
İtici gorunmekten baska bi işe yaramayacak ki. Cok üzülüyorum gerçekten.
Yarin duami da degistiricem. O bana nasip degil
suan benim gözümde o itici geliyo seni üzdüğü için , ve ona kızıyorumda ve üzülmeni istemiyorum.hakkında hayırlısı olsun insallah eger o hayırlısı ise seni daha fazla üzmesin.gönül bu unut diyemem unutmak kolay degil Allah yardmcın olsun gülüm bizim kalbimiz erkeklerinki gibi degil katı olamıyoz iste
Aman ya. Azıcık oluru olsaydi zaten reddetmezdi ki
Sessizliği bozmaya gerek yok, ucunda üzülmek var. Ileri gitmeyeyim fazla
artik gerçekten unutmak istiyorum. Kendimi okula ve kariyere adamak..
ne yapışkan, gurursuz bi kiz diyeceğine, susmak en doğrusu galiba..
sabredicez mecbur
canım duanı ettim , ayrıca senin yazdığın duanıda okudum, inşallah tarif ettiğin gibi insanlar çıkar karşımıza hepimizin, Allah kabul etsin , AMİNNN.!
Inno adini listede göremedim. Katilsana listemize
Hayır canım ben herşeyini yolladım yüzük falan, neyi varsa yolladım, ondan hiç ses çıkmadı, ben de ona bikaç şey almıştım ama o hiç bişey yollamadı, ben bağımız bi an önce kopsun bitsin diye yolladım, aramızda yeterli duygusal bağ oluşmamış onu farkettim, ne o beni yeterince sevmiş ne de ben onu, zaten bana bu davranışından sonra benim içimde hiç sevgi kalmamıştı ona karşı, benden vazgeçenden anında vazgeçebiliyorum, öyle de bi huyum var :) Beni çok seveni ben yarı yolda bırakmam, oluru varsa mücadele ederim onun için ama beni istemeyeni ben hiç istemiyorum ve bazı kriterlerim belirginleşti bu yaşadıklarımdan sonra. Ne istediğimi, ne istemediğimi daha iyi anladım, Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın bundan sonra hepimizi, nasip etmeyeceği bişeyin de peşine düşürmesin inşallah. Amin.Aybirgenim ben seni merak ediyorum. Ex ten bi haber var mı. Hic dondu mu geri.?
istersen ozel mesaj da atabilirsin canimm
Hayır canım ben herşeyini yolladım yüzük falan, neyi varsa yolladım, ondan hiç ses çıkmadı, ben de ona bikaç şey almıştım ama o hiç bişey yollamadı, ben bağımız bi an önce kopsun bitsin diye yolladım, aramızda yeterli duygusal bağ oluşmamış onu farkettim, ne o beni yeterince sevmiş ne de ben onu, zaten bana bu davranışından sonra benim içimde hiç sevgi kalmamıştı ona karşı, benden vazgeçenden anında vazgeçebiliyorum, öyle de bi huyum var :) Beni çok seveni ben yarı yolda bırakmam, oluru varsa mücadele ederim onun için ama beni istemeyeni ben hiç istemiyorum ve bazı kriterlerim belirginleşti bu yaşadıklarımdan sonra. Ne istediğimi, ne istemediğimi daha iyi anladım, Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın bundan sonra hepimizi, nasip etmeyeceği bişeyin de peşine düşürmesin inşallah. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?