Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Anladim canım. Beni cok seveni ben de yarı yolda birakmam asla. Nitekim yapmadim da. Ben yolda birakilan oldum.
İnş bundan sonra karşımıza bizim icin hayirli olanlar ve omrumuze eş diye yazılanlar girer kalplere sevgiyi koyan Allah.
nasip etmeyecegi şeyin peşine düşürme mis iyi ki. Şükür ki sevmiyorsun.
İlişkiler zaten kendimizi tanimamiz için yaşanıyor. Herkesin bi rolü oluyor hayatimizda.
Onin rolu de buymus demek ki.hem senin eşin inş namaz kılan bi insan olacak. Allahin izniyle inş.
bundan sonrası en guzelinden olsun inş. Bu arada duanin sonuna da AMIN diyorum. Beni de peşine düşürdüğü kişiden kurtarır inş
Seni güçlü görüyorum. Maşallah
ben sinavima çalışıyorum. Öpüyorum hepinizi. Dua edin bana

not: ne çok inş demişim Allahim inşa eder İNŞALLAH

Son düzenleme:

Allah razı olsun canlarım, çok seviyorum sizi Bu arada rainbytecım [h=2]Kişinin Konuşmalarında İNŞALLAH demesi imanının mükemmelliğindendir. (HADİS-İ ŞERİF ) [/h] Hıı bi de kriterlerim belirginleşti dedim ya, bunlardan en önemlisi namaz kılan biri olması zaten:) Allahım kabul etsin hepimizin dualarını, hepimize yardım etsin, hepimize güzellikler göstersin. Aminnn.

Son düzenleyen: Moderatör:
5) nazliesma:Bismillahirrahmanirrahim .Elhamdulililah .Allahumme salli ala seyyidina muhamemmedin ve ala ali seyyidina Muhammed Allah'im Nazliesma arkadasimizin evlenmesi hayirli ise ona evlenmeyi nasip et.Eger hayirliysa Yarabbi .gec olmadan guc olmadan hayirli bir zamanda hayırlı bir sekilde .Nazliesma'nin .karsina kiminle evlenmesi hayirli ise onu cikar.Yarabbim Nazliesma'nin heryonden cok seveceği ,sevilecegi,gonlune .göre dunyasini ve ahiretini güzelleştirecek,tereddutsuz evet diyebilecegi ,hayırlı iyi bir ısı olan.helâlinden para kazanan,heryonden ona uyumlu,degerini kıymetini bilecek ,aileler tarafindan heryonden uyumlu ,heryonden .sevecekleri .,iyi anlasacaklari pişman .olmayacağı ,maddi manevi sikinti cekmeyecegi , cok mutlu olacagi guzel ahlakli ,abdesti ,namazli ,güzel yüzlü,iyi huylu, iyi kalpli ,merhametli,akıllı ,eğitimli ,dindar,sadik,durust .sevdigin hayirli bir kulunla hergun sana şükür edecekleri cocuklu huzurlu ,bereketli.
,bir Ömür boyu yuzunun gulecegi heryonden .hayirli mutlu bir evlilik yapmasini nasip et Yarabbi.Allah'im Nazlıesma'nin ne zaman evlenmesi hayirlisiyla o zamanda karsına istediği gibi ailesi temiz iyi bir insanı çıkar..Yarabbi tanışmalarının ,nisanlarinin dugununlerinin,herseyin heryonden hayırlı ,sevincli .ve güzel olmasını nasip et.Burada dua eden bütün .arkadaslarımızın dualarını hayirlisiyla kabul et. Bizleri yarattiklarinin serrinden nazarindan herturlu kotulukkerden gunahlardan haramlardan ,musibetlerden koru Yarabbim.Bizlere dünyada ve ahirette iyilik ,güzellikve afiyet ver.Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed .Amin. el Fatiha.

Canım senin için 41 furkan suresi 74. ayet, 41 'Allahümmme ya müfettihal ebvab, iftah lena hayral bab' okudum. Allahım bütün dualarımıza en güzel şekilde karşılık verir ve seni hem bu dünyada hem de ahirette mutlu kılar inşallah.

Arkadaşlar dualarimizi okudum. Allah kabul etsin. Rainbyte dualarimdasin bu hafta sinava hazrlanıcam. Ayni enerji ile calısmak çalışmak sonra gönül icın calısmak çalışmak:)

Estağfurullah canim keşke oyle olsa ne sizlanirim ne de isyana varan sözlerim olur.
Allahim hepimize mükemmel iman nasip eder inş.
Biz de seni cok seviyoruz en onemli kriterini en baştan beri biliyoruz canim.
hatta duana da eklemistin. Demek ki olmayacaktı, dualarimiz kabul oldu demektir.

Kızlar merhaba...
Ben üç aydır geçemeyen kalp kırıklığım geçsin diye dua ediyorum hep. Vardır Allah'ın bir hikmeti hayırlı değilmiş olmadı demekki dedim, bittiği günden beri huzur ver diye yakarıyorum. 3 ay oldu iki gözüm iki çeşme hala. İnşallah herkesin gönlüne göre verir, bana da eski huzurumu

Iki senedir kalp kırıklığm var, o kadar kırıldım ki zamanında. En son birini sevdim o da platonik devam etmekte...
belki daha cok kirilmamam için olmadı, birleşmedik bilmiyorum
israr edemem illa ver Allahim onu bana diye. Ama hakkimizda hayırlısı olsun hep ve Rabbim skntilarimiza yardim etsin.
Bol bol insirah suresi okumani tavsiye ederim. Azaldığını göreceksin.

Çok teşekkür ederim rainbyte, bilmediğim bir sureydi ne anlamlıymış meğer... Bol bol okucam...
Hayırlı olsa birlikte olurduk biliyorum, Rabbim hepimizin sıkıntılarını hafifletsin inşallah

Çok teşekkür ederim rainbyte, bilmediğim bir sureydi ne anlamlıymış meğer... Bol bol okucam...
Hayırlı olsa birlikte olurduk biliyorum, Rabbim hepimizin sıkıntılarını hafifletsin inşallah

Gücün yeterse 70 tane çekmeye çalış gunde. Amin jeddy

canım duanı ettim , ayrıca senin yazdığın duanıda okudum, inşallah tarif ettiğin gibi insanlar çıkar karşımıza hepimizin, Allah kabul etsin , AMİNNN.!

Allah razı olsun cnm nekadar teşekkür etsem azdır..inş seninde herşey isteğin gibi olur..Amin

arkadaşım duanı okudum güzel, canayakın gönlünü Rabbimin sevdiği ile birleştirsin inşallah en yakın zamanda

Allah razı olsun cnm.çok saol.Rabbim inş senin de gönlüne göre versin cnm bütün duaların kabul olsun inş.Amin

Allah razı olsun cnm senden de.İnş Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.Yaşadığın bütün olumsuzlukları unuttursun Rabbim inş Amin.

canım dularını okudum Allah içindeki skıntılarını gidersin derdine derman olsun ve hayırlı mutlu bir yuva kurmayı en yakın zamanda nasip etsin insallah bir ömür mutlu ol insallah amin

Allah razı olsun... cnm.çok saol...Senin de tüm duaların kabul olsun inş.Rabbim bir ömür boyu yüzünü güldürsün.Allah mutlu yuvanda En kolay ve en hayırlı şekilde hayırlı ve sağlıklı evlatlarının olmasını onları iyi en güzel şekilde yetiştirmeni nasip etsin inş....Amin.

tanemmm, aybirgen ve nazlıesmanın da dualarını okudum, Allah kabul etsin inşallah..

Allah razı olsun cnm.Senin de Rabbim günlüne göre versin inş.Hakkında en hayırlısı ne ise o olur inş.Amin..

Cnm Allah razı olsun.çok çok saol.Rabbim inş kolaylıklar ve güzellikler içinde içine sinerek en güzel en hayırlı şekilde evlenmeni nasip etsin inş.Amin.İnş hepimizin ettiği dualar kabul olur...Rabbim yüzümüzü güldürsün inş.Allah bir daha hayalkırıklığı,umutsuzluk yaşatmasın hiçbirimize ..Amin..

Nazlıesma için duaya başşlıyorum bende.... Allah kabul etsin inşallah...

Allah razı olsun cnm.Çok saol.Rabbim senin de gönlüne göre versin inş.Rabbim tüm dualarını kabul etsin inş..Amin.

Arkadaşlar dualarimizi okudum. Allah kabul etsin. Rainbyte dualarimdasin bu hafta sinava hazrlanıcam. Ayni enerji ile calısmak çalışmak sonra gönül icın calısmak çalışmak:)

Allah razı olsun cnm.inş senin de hakkında kiminle evlenmen hayırlı ise o gerçek olur..inş sınavlarında başarılı olursun.Rabbim zihin açıklığı versin inş..Amin...

Kızlar Hepinizden Allah razı olsun .iyiki varsınız.Benim için okadar büyük teselli ve dert ortağısınız...Ettiğiniz bu güzel dua ve dilekler kat kat size dönsün inş..Allah hepinizin günlüne göre versin inş..burada ettiğimiz bütün dualarımız hayırlısıyla kabul olur inş.Rabbim daha fazla yıpranmadan, üzülmeden ,gönlümüze göre içimize sinecek, hayırlı kişileri karşımıza çıkarır inş.heryonden hayırlı mutlu bir hayat yaşamayı nasip eder inş.. Amin..

Rabbim ömrümüzün sonuna kadar ,heryönden kolaylıklar ve mutluluklar içinde rahat , huzurlu, sağlıklı, bir şekilde ömrümüzü yaşamayı nasip etsin inş. ....Amin

ben de aynı durumdayım. Allah razı olsun okuyacagım bnde:..

İnşirah Suresi:

Bismillahirrahmanirrahim.

Elem neşrahleke sadrak.Ve veda’na anke vizrak ellezi engada zahrak.Ve refa’na leke zikrak.Feinne mea’l-usri yüsra.İnne mea’l-usri yüsra.Feiza ferağte fe’nsab ve ila Rabbike fergab.

“biz senin için(mutluluğu) gögsünü açmadıkmı?.Senden yükünü indirmedikmi? O senin sırtını ezen yükü.Senin şanını yüceltmedik mi?.Demek ki zorlukla beraber bir kolaylık vardır.Evet,zorlukla beraber bir kolaylık vardır.O halde boş kaldın mı yine kalk(başka bir iş ve ibadetle)yorul.Ancak Rabbine yönel”

İnşirah suresi ve faziletleri.

Maneviyâtta ilerlemek istiyenler, bu sûreyi her gün 70 defa okumayı ihmal etmesinler
Aldıkları yüksek seviyeli ilmi; karşılaştıkları yüksek müşahedeleri, değerli keşifleri hazmetmek istiyenler günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler
İçi sıkılanlar, başı daralanlar, bunalımda olanlar selâmete çıkmak istiyorlarsa, günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler
Her biri de görecek ki; bu sûreye devam, Allah ın izniyle onları kesinlikle muradlarına erdirecektir
Kim bu sureyi beş vakit namazlardan sonra okumaya devam ederse,Cenab-ı Hak işlerinde ona kolaylık verir ve rızkını çoğaltır,sıkıntısını giderir,ummadığı yerden rızıklandırır
Bu sureyi her gün duha vaktinde ikiyüzer defa okumaya devam eden kimse bazı esrarı ilahiyyeye vakıf olur
Dilek için ise;2 rekat hacet namazi kil Besmele ile 152 kere elem neşrah leke sadrak süresini oku muradini iste gece yarisindan sonra okunması makbuldür.

bütün dualarına aminnnnnnnnnnnnnn sagol güzel kalpli arkadasım

İnş razi olur sag ol. Senden de razı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…