Hayırlı eş için birlikte dua edelim

İnşirah suresinin açıklaması da fazileti de çok guzel, bugün buujunun günü, onun için 70 tane okurum ben de Allah izin verirse, bu arada sizin de dediginiz gibi tlfndan girmek gıcık:)

Buuju senin için 70 tane inşirah suresi okudum, Allahim kabul etsin, tez zamanda dualarindaki tüm güzellikleri yaşamanı nasip etsin hayırlısıyla.Amin.

ALLAH razı olsun kızlar sevdigim insanla barışabilmem içinde dua istiyorum hepinizden inşallah.Allah herkesi sevdiğiyle; Ezelden ecele, Ecelden kabire, Kabirden hazire, Hazirden cennete Girmeyi Nasip Eylesin. amin

ALLAH razı olsun kızlar sevdigim insanla barışabilmem içinde dua istiyorum hepinizden inşallah.Allah herkesi sevdiğiyle; Ezelden ecele, Ecelden kabire, Kabirden hazire, Hazirden cennete Girmeyi Nasip Eylesin. amin

Çok güzel bir dua imis. 30 ihlas okuyarak dualarının kabul olmasını diliyorum.

cnm duanı okudum .Allah kabul etsin ins.Rabbim kiminle evlenmen hayırlı ise seni mutlu edecek biriyle evlenmeni nasip etsin ins.Amin.Tüm listeye niyetlenerek Yasin okudum .Rabbim kabul etsin ins.Icimize sinecek heryonden hayirli mutlu yuvalar kurmayi
nasip etsin INS..

Amin canım, dediğin gibi zaten seven insan vazgeçmez ki öyle kolay kolay, seven insan sonuna kadar uğraşır, Allah gerçekten sevenini, onun bunun lafıyla terketmeyenini çıkarsın hepimizin karşısına inşallah ...

canım senin için 7şer tane Ayetel kursi, Fatiha ve İnşirah suresi okudum. inşallah sevdiğin iyi bir eş olacaksa sana tez vakitte özür dileyip geri döner, olmayacaksa Allah karşına daha iyisini daha hayırlısını çıkarsın gönlüne göre versin inşallah canım, canı gönülden diliyorum bunu.. Amin.

Arkadaşlarım sizler için ayrı,ayrı ve hepimiz için dualarımı ettim..
Rabbim tez zamanda kabul ettiği dualardan eyler inşallah..
Hepimizin gönlüne göre verir..AMİN..

Kız duygu imzana koptum valla:)Allah seni ne yapmasın,alem kızsın vesselam:)
her şey tamam ,kucağında,eteğinde,3 çocuk falan,bir de köpüşün var hee:)))

7) Suskun sultan : Allahım sen Hakkımızda hayırlı olanı yaz. Suskun_sultan rumuzlu kuluna hayırlı bir yol çiz. Yuva kursun. Sadakatle,aşkla,sevgiyle ,hoşgörüyle mutlu bir beraberliği olsun. Hayatta başarılı bir insan olsun. Allahın sevgisini kazanan İyi huylıu bir bayan olsun. İyi huylu aklı başında, güler yüzlü bir eş ile kaderlerini birleştir. Gönlünden geçen olmasını istediği kişi için haklarında hayırlısını yaz. Mutlu,huzurlu iyi geçimli, sadakat ve sevgi dolu bir yuva nasip et. Tez vakitte en doğru zamanda yuva kurmak nasip et. Amin.

bugun suskun sultanın gunu... esma-ül hüsna ile dua edecegım ınsallah aksamleyın :)

CNm duani okudum. Allah Kabul etsin INS.Rabbim hakkinda kiminle evlenmen hayirli ise onu nasip etsin.Tum listeyi niyet ederek Yasin ve Esmaulhusna okudum.Rabbim en hayirli tez zamanda yuzumuzu guldursun INS kizlar.Amin

Duanı okudum. Tüm liste için Nihat Hatipoğlu evlilik duasını okudum. Allah hepimizin dualarını kabul eder inşaallah.

Kız duygu imzana koptum valla:)Allah seni ne yapmasın,alem kızsın vesselam:)
her şey tamam ,kucağında,eteğinde,3 çocuk falan,bir de köpüşün var hee:)))

hihihi komik demi kuzuuuu 3 cocuk bide köpek araya kaynamıs canım napayım ya bebek hayalim var böyle resimlerle teselli bulyom
çok güzel bir imza gerçekten

cok sagol canım benim

canlarım dualarınızı okudum Allah dertlerinize derman versin dualarınızı kabul eylesin en yakın zamanda hayırlı mutlu cocuklu bir yuva kurmayı nasip etsin amin

CNm duani okudum. Allah Kabul etsin INS.Rabbim hakkinda kiminle evlenmen hayirli ise onu nasip etsin.Tum listeyi niyet ederek Yasin ve Esmaulhusna okudum.Rabbim en hayirli tez zamanda yuzumuzu guldursun INS kizlar.Amin

Duanı okudum. Tüm liste için Nihat Hatipoğlu evlilik duasını okudum. Allah hepimizin dualarını kabul eder inşaallah.

Tesekkuler arkadaşlar. :) allah kabul etsin. Tüm güzel dileklerimizi allah kabul etsin. 2014 hekimleri olalım insaallah.

canlarım dualarınızı okudum Allah dertlerinize derman versin dualarınızı kabul eylesin en yakın zamanda hayırlı mutlu cocuklu bir yuva kurmayı nasip etsin amin

hihihi komik demi kuzuuuu 3 cocuk bide köpek araya kaynamıs canım napayım ya bebek hayalim var böyle resimlerle teselli bulyom

cok sagol canım benim

Sağ olun dostlar. aLlah kabul etsin 2014 de beraber liste yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…