Hayırlı eş için birlikte dua edelim

kızlar Mevlit Kandiline kadar hatim yapalım diyorum
20 cüz okuduk
10 tane cüz kaldı
kandil 13 ocak bir ay kadar var
isterseniz bir cüz alın, kandilde Peygamberimizin sav ruhuna hediye ederiz
hem de hatim sevabı alırız
hem de dualarımızın daha makbul olmasını umarız inşallah

7) Suskun sultan : Allahım sen Hakkımızda hayırlı olanı yaz. Suskun_sultan rumuzlu kuluna hayırlı bir yol çiz. Yuva kursun. Sadakatle,aşkla,sevgiyle ,hoşgörüyle mutlu bir beraberliği olsun. Hayatta başarılı bir insan olsun. Allahın sevgisini kazanan İyi huylıu bir bayan olsun. İyi huylu aklı başında, güler yüzlü bir eş ile kaderlerini birleştir. Gönlünden geçen olmasını istediği kişi için haklarında hayırlısını yaz. Mutlu,huzurlu iyi geçimli, sadakat ve sevgi dolu bir yuva nasip et. Tez vakitte en doğru zamanda yuva kurmak nasip et. Amin.

Canım senin için 41 furkan suresi 74. ayet, 41 'Allahümmme ya müfettihal ebvab, iftah lena hayral bab' okudum. Allahım kabul etsin. Tez zamanda hayırlı, mutlu bir evlilik, hayırlı evlatlar nasip etsin.

Suskunsultan için 213 ya Basir 351 ya Rafi 66 ya Allah 270 ya Kerim 129 ya Latif 145 ya Müheymin 100 Ya Vedud isimlerini okudum .Allah suskunsultann gonlune gore versin içinde de tüm topicdaşlarımıızın :)

kızlar hepınızden allah razı olsun agzınıza yuregınıze saglık,lısteye koydugunuz ıcın cokkk tskler, nete hıc gıremedım,suan gırıyorum hepınıze okuyacagım ınsallah , evt bu duayı yazdıgım kısıyle ayrıldık, eskı gorustugum demıstım ılla gorusmek ıstıyor ,halen ısrarcı ,ben emın olamıyorum bu duruma,rabbım hayırlısını versın

7) Suskun sultan : Allahım sen Hakkımızda hayırlı olanı yaz. Suskun_sultan rumuzlu kuluna hayırlı bir yol çiz. Yuva kursun. Sadakatle,aşkla,sevgiyle ,hoşgörüyle mutlu bir beraberliği olsun. Hayatta başarılı bir insan olsun. Allahın sevgisini kazanan İyi huylıu bir bayan olsun. İyi huylu aklı başında, güler yüzlü bir eş ile kaderlerini birleştir. Gönlünden geçen olmasını istediği kişi için haklarında hayırlısını yaz. Mutlu,huzurlu iyi geçimli, sadakat ve sevgi dolu bir yuva nasip et. Tez vakitte en doğru zamanda yuva kurmak nasip et. Amin.

canım Allah gönlüne göre tıpkı duandaki gibi birini nasip etsin sana. duanı ettim, Allah kabul etsin.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah . AMİN

gabiya için fetih suresi okudum dua ettim ALLAH kabul etsin.

canım ben gabiya, adımı değiştirdim. çok sağol Allah razı olsun, ben de senin için 7 tane inşirah suresi okuyacağım şimdi, Allah kabul etsin dualarımızı bir an önce inşallah. AMİNNN

:) 2014 gelinleri olalım yazacağıma hekimleri olalım yazmışım :) T9 azizliğine uğradım ...

Merhaba kızlar ..Çok yoğun olduğumdan giremedim hiç listeyide kaçırdım sanırım bir sonraki listeye artık:)
İnşallah hepiniz iyisinizdir..Allah dualarınızı kabul etsin :) Dualarımdasınız merak etmeyin :)

İnşallah yeni yılda hepimizin muradı olacak Allahın izniyle :)

Haa kızlar Koç burcu olan varmı bilmiyorum da (ben koç burcuyum) 2014 yılı koç burcunun yılıymış inşallah öyledir ihtiyacım var gerçekten olumlu şeylere..Koçlar 2014 de istediklerine kavuşacaklarmış inşallah öyledir yaa...

Kuzenim nişanlandı onun adına çok sevindim..Ama içim gitti ya çok özendim Ne zaman olacak bende yaşıcam yaa meraktayım

Allah izin verirse bu gece namaz kılıp, 152 kere okicam, hepimiz için dua edicem kızlar.

Kizlar çevrenizde benim duama uyan birileri yokmu.çok çaresiz kaldım bildiginiz gibi deil(((( isim görücüye kaldı.hep olumsuz kisiler geliyo şok oluyorum hep ( çok kotuyum((( Artik kimsenin lafını kaldiramiyorum.Gücüm kalmadı((( şimdi de annem ikidebir sen evliliği kaldıramazsin bu kafayla evlilik çok zor bir şey hiç evlenme bence diyo bu lafı buldu şimdi de((((((En ufak bişeyde benden intikam almak icin diyor.Beni çok üzüyor.. bu laflari hiç haketmiyorum... nolur bana çok dua edin...

üzülme canım, anneler çoook takıntılı oluyor, benimki de öyle, sabah akşam ne kadar tatsız unutmak istediğim şey varsa hatırlatıyorlar ama bizi üzmek için değil inan ki, onlar da çok üzülüyor bizim için , iyi olalım istiyorlar , akılları sıra bize doğru yolu göstermeye çalışıyorlar ama bu arada biz yıpranıyoruz...
geçer siniri annenin azcık sabırlı ol ve sana tavsiyem cevap verme ki konu uzamasın...
evet kötü insanlar çıkıyorlar ve biz tabii ki bunu hak etmiyoruz ama her şerde bir hayır vardır, insanları tanımış oluyoruz böylece, her insana kuru kuruya bu iyi insandır dememeyi öğrendim ben mesela! büyük kazık yedim hiç ummadığım adamdan! şimdi daha akıllıyım ama , insanlara hele ki erkeklere güven olmayacağını öyle bir anladım ki... sabır azcık canım sabır... innnşallah hepimizi güzellikler bekliyor 2014te :)

tatlım evlenmiş olmak için evlenme hiçbir zaman,, neyle karşılaşabileceğini tahmin edemezsin..Her zaman hayırlısını iste,, herkesin kaderinde evlenecegi kişi ve tarih yazılıdır , sen ne yaparsan yap bunu değiiştiremezsin..Ailene de çok fazla gerilme onlarda sonuçta evlatlrının mutlulugunu istiyorlar..Çok şükür benimkilerden hiçbir zaman böyle tepki almıyorum ,, ama gene de istiyorlar tabiki evlenmemi..Ama annem her zaman dua eder,, hayırlı insanlarla karşılaştırsın Allah diye..

Kimsenin sana söylediğini duyma. Çevrene de aldırış etme. Ne kadar çok evlenip boşanan çiftler var. bir aile yazın düğün yaptı. 1 ay sonra boşanmışlar. kimse tek hayatına devam etmek istemez ama takdiri ilahi. Sende onlara bol bol deki Allah herkesi çift yaratmıştır belki ama benim öteki yarım bu dünyada kavuşabileceğim biri değildir. Ben her zaman Allahımın bana vereceklerine razıyım benim seçimlerimden mi yoksa nasip mi böyle bilemiyorum. Amacım elbet yuva kurmak ama sonu beni ve ailemi mutlu edecek bir yuva istiyorum. Allahım nasip ederse olur. etmezse boynumuz kıldan ince 4 kola hbaer salsak nasip değilse olmaz.

canım üzme kendini hayırlısı olsun inşallah 2014 gelinleri oluruz .benim annemde diyor herkes evlendi benim kızım kısmetsiz üzülüyor .patavatsız bir kadın anneme demiş senin kızın neden hala evlenmedi ,annemde demiş senin kızında aynı yaş kendi kızın niye evlenmiyor kadın benim kızımın görücüsü çok demiş annem susmuş banada gelen oldu oysa ama evlenmek için evlenilmez çok boşanan var çevremde RABBİM muhafaza etsin mutsuz evlilikten.

Cnm haklisin .Annem de bana cok dua eder hep iyiliğimi ister ama arada onu duymasam dediğin gibi çok iyi olacak.Hep gundemde bu konu olunca.Bir de terslikler üstü üste geliyor.bu ayı bir atlatsaydik.Annnemle aramda sorun yok çok şükür.. ne dediğinin farkında bile deil.Ben çok yiprandim.Allah yardımcımız olsun cnm saol.

Cok saol cnm..evet cnm benim ailemde şükürler olsun dua ediyorlar iyiliğimi istiyorlar .ben konuşmalarını bazen çok yanlış anlıyorum.. ben de bugün özel gunumdeyim ondan galiba çok gerginim.laf kaldıramıyorum.Karnım agriyo ..bir de hayal kirikligi yaşiyorum surekli asabim bozuluyo.Cok doğru demissin cnm nasip bu Ben de sabrediyorum sukur olsun yanlis bir evlilik yapmadim diyorum AMA.iste elimde olmadan üzülüyorum malesef.Bu gün özel gunüm sıkıntım ondan galiba.neyse buraya yazdım rahatladım..

Cnm cok saol.Allah razi olsun.Rabbim imtihanimizi kolay gecirsin INS.Bu hayat zor gercekten yasadiklatimiz kolay deil.Sonumuz güzel olur ins..Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…