Hayırlı eş için birlikte dua edelim

cnm benim cok saol .Allah razi olsun.Cok sabrediyorum AMA demekki daha cok sabredip guclu ve inancli olmam lazim..Her şey takdiri ilahi çok dogru demissin.Bizim elimizde deil.INS Daha yipranip uzulmeden umutsuzluga kapilmadan Hersey guzel olur..Rabbim bizi kotulerden korusun ins.

Allah razi olsun kizlar cok saolun.Biraz teselliye ihtiyacim vardi.Icine at at olmuyor.Rabbim afetsin bu yazdıklarım isyankarlik gibi olmasın.Bugün de benim özel gunüm ondan çok gerginim.Bir de yaşadığım olumsuzluklar üst üste geldi.Annemle de bir sorunum yok şükürler.Bazen birseyler yanlislikla agzinda cikiyo her anne gibi..annem bukadar uzulecegimi bilse demez biliyorum..daha cok sabredelim.Sabirsiziz iste.Rabbim dualarinizi Kabul etsin INS.Cok saolun..

Duanı okudum inşaallah kabul olur dualarımız. Liste için esmaü'l hüsna okudum.

Nazlıesma bugün yazdıklarını okudum senin içinde dua ettim üzülme hayırlı bi zamanda hayırlı kişiyle hayırlı bi şekilde evlenirsin inşaallah Allah hepimizin dualarını kabul eder inşaallah.

Cok cok saol cnm.Allah razi olsun.Ne guzel dua etmissin .Rabbim senin de butun dualarini Kabul etsin INS.Amin..

:) 2014 gelinleri olalım yazacağıma hekimleri olalım yazmışım :) T9 azizliğine uğradım ...

Allah iyiliğini versin, ben de okuyunca ne hekimi acaba bu demiştim, senin yanlış duan sayesinde hepimiz hekim olucaz

Canım benim Allahım yardımcın olsun, bütün sıkıntılarını gidersin, kalbine ferahlık versin ve tez zamanda dualarındaki gibi bi insanla buluştursun seni, inşallah hem bu dünyada hem de ahirette çoook mutlu olursun, birazdan namaz kılınca sana da dua edicem, seni seviyoruz üzülme emiii Allah mutluluk, huzur versin, bu arada aynı duyguları zaman zaman hepimiz yaşıyoruz, yalnız olmadığını bil, dualarımızdasın

Sabah görünce çok güldüm bende dedim kimse fark etmemiş neyse :) doktor damat olur belki belli mi olur

cok saol cnm Allah razi olsun cnm.Bir anlik ofkeyle yazdim mesajimi .Insanin haketmedigi lafi duymasi kadar kotu bisey yok.bir De özel gunumdeyim ya daha çok alındım.Baska zaman olsa duymuyorum.Arada geliyorlar ... kimsenin eline diline dusurmesin Rabbim hicbirimizi.Ben de sizleri cok seviyorum cnm..

Kizlar selam
geçmişi okuyamadim umarim iyisinizdir. Iyi olmayanlara da Rabbim iyilik versin.
Sureleri okuyorum ama duaları yarın yapıcam.
Yarin vizem var.nolur bana dua edin.
yarin akşam dualari tamamliycam bunun icin de hakkinizi helal edin.
Sevgilim06 yazmış ya ben de koç burcuyum bqkqlim 2014 bana neler getirecek kizlar
dualarinizi eksik etmeyin nolur. Bugun gene sabahlama vaktidir. Sizi sevirem

8)pamuk_helva:Bismillahirrahmanirrahim. Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina MuhammedYa Rabbim Herseye gücü yeten, herseye taktir eden sensin. Benim hicbir seye gücüm yetmez. Gizli olani Sen bilirsin ama ben bilemem. Dinim, dünyam ve ahiretim icin hayirli olan kisiyi bana nasip ve taktir et. Iki cihanda mutlu olabilecegim, hayliri, ahlakli, beni sana yakinlastiracak, beni üzmeyecek, sevgi dolu bir es, kuran kokan bir yuva nasip et ya Rabbim...Amin..Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

pamuk_helva ıcın esma ül hüsna ile duamı edecegım... Allah hepımızın gonlune gore versın topicdaşalrım :*

19)Ahsennisa-28 Aralık cumartesi : Allah'ım gelmiş geçmiş bütün günahlarımızı bağışla bizleri affet kapına geldik ellerimi açtık sadece senden istiyoruz Ya Rabbi bizi kapından eli boş geri çevirme. Rabbim Ahsennisanın da günahlarını bağışla yaptığı ibadetleri eksikleriyle, hatalarıyla, yanlışlarıyla sen kabul et Ya Rabbim. Ahsennisanın karşısına hayaırlı bir insan çıkar. Hayırlı bir yuva kurmasını sen nasip et Allah'ı. Evleneceği insan güzel ahlaklı, merhametli, namazlarını kılan, içinde Allah sevgisi ve korkusu olan Peygamber (sav) efendimiz Aişe annemizi nasıl sevmişse öyle sevecek bir insan çıkar karşısına. ve RAbbim o insanı en kısa zamanda çıkart daha fazla bekletme Ya Rabbi. Ahsennisanın gönlünden naıl bir evlilik geçiyorsa öyle olmasını nasip et Rabbim AMİN

Son düzenleme:

canım bende cok duydum ailemden bunları gecmişte ve suanda kendime güvenim yok ya mutlu edemezsem beceremezsem diye korkuyorum,bunlar cok kötü etkiliyo bizleri keske yapmasalar böyle.kendimize güvenimiz kalmıyo işte ama anneler diyolar işte kötülüğümüzden degil ama üzülyoz işte(lütfen üzülme ben hala yasıyorum bunu

rainbytem insallah sınavın cok güzel gecer aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Pardon gözümden kaçmış olabilir. Bu topikte aktif misiniz. ?
Günü gelenlerin duasini yapiyor musunuz. ? Listede adiniz vardi evet ama yazdirip bi daha uğramış
Olup olmadığınızı teyit etmek icin soruyorum

Arkadaşlarım ayrı,ayrı dualarınızı ettim,Rabbim tez zamanda kabul buyurduğu dualardan eylesin,
hepimiz içinde ettim,hepimizin gönlüne göre versin inşallah..Amin

:) 2014 gelinleri olalım yazacağıma hekimleri olalım yazmışım :) T9 azizliğine uğradım ...

Bende hekim ne alaka yaa diye düşünüp
vardır bir bildiği sanırsam,herhalde diye sesimi çıkarmamıştım ne yalan söyleyeyim
Duana tüm içtenliğimle AMİN diyorum canım..Rabbim bizim içinde ol der ve olur artık inşallah..

8)pamuk_helva:Bismillahirrahmanirrahim. Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina MuhammedYa Rabbim Herseye gücü yeten, herseye taktir eden sensin. Benim hicbir seye gücüm yetmez. Gizli olani Sen bilirsin ama ben bilemem. Dinim, dünyam ve ahiretim icin hayirli olan kisiyi bana nasip ve taktir et. Iki cihanda mutlu olabilecegim, hayliri, ahlakli, beni sana yakinlastiracak, beni üzmeyecek, sevgi dolu bir es, kuran kokan bir yuva nasip et ya Rabbim...Amin..Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed.

canım duanı ettim, ayetel kursi, fatiha, inşirah, felak ,nas ,ihlas okudum senin için, inşallah Rabbim hepimize bizi mutlu edecek üzmeyecek insanlar nasip etsin... istemesi bizden ... Amin.

elbet birimizin hepimiz için yaptığı dua kabul olacak. böyle düşünelim :) umutsuzluk olmasın, devam kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…