Hayırlı eş için birlikte dua edelim

kızlar ben de ıokudum Rabbim kabul etsin inşallah hayırlı bir yuva cennetten bir köşe evlilik hayırlı salih saliha evletlar nasip etsin inşallah umutdolu yaaaaaaa...

minigmanig yolculuğa çıkacağım dedinya sanki yanyanayız gibi üzüldüm hea sanki yalnız kalıyormuşuz gibi hissettim hayırlı yolculuklar canım benimm .. bak yolcunun duası kabul olur inşallah yolda bizlere dua ett.. hem beneim sıramıda unutmaa bana sıra gelince unutma beniii

peki ne okuyacağız beni biraz bilgilendirirsen sevinirim canım

assia_baby hoşgeldin canımmm.. hayırlı bir evlilik için dua ediyoruz.. biz paylaştık aramızda ama seni de katalım dualarımıza... 5 ağustosta bitiyor listemiz .. 6 ağustosta yeni listeye en başa seni koyarak başlarız olur mu??

1.yaptığımız) ayetel kürsi okuyoruz 313 tane.. tabi 60 ar tane diye paylaştık aramızda... liste 5 ağustosta bitiyor.. seni yeni listeye ekleriz en başta olursun.. o zamana kadar ben de okuyayım senin için ben 100 tane okuyorum senin için sen de 213 tane ayetel kürsi oku 5 ağustosa kadar...

2.yaptığımız) 5 ağusytosa kadar herkes için hergün 1 defa Kenz-ül Arş Duası okuyoruz.. listemiz şöyle;
1. umut_dolu (için 01.08.2013)
2. aybirgen (için 02.08.2013)
3. esrazambak (için 03.08.2013)
4. minigmanig (için 04.08.2013)
5. azrazehra (için 05.08.2013)
6. assia_baby (için 06.08.2013)

bu listeye göre bugün umut_dolu arkadaşımız için Kenz-ül Arş Duası okuyoruz.. altıncı sıraya seni de ekledim 6 ağustosta da senin için kunzül arşı okuyalım..

3.yaptığımız) SEKİNE DUASI okuyoruz canım.. toplam 19 kez okunmalı.. ama biz dağıttık 4 er tane ve 3 er tane olmak üzere..

istersen seni 5 ağustosta bitecek bu listemiz yeni listeye ekleyelim.. ilk sırada sen ol hatta.. 6 ağustosta senin için okumayla başlayalım.. ama sen de o sırada bunları okuyabilirsin;
(213 ayetel kürsi (aslında 313 ama 100 tanesini ben senin adına okuyacağım)-5 kunzül arş-19 sekine duası)

yok kuzum ya bi günlüğüne yarın yolda olurum die hani yarın giremessem nete die yazdım yoksa gene gircem nete dualara devam edecegim bu yarın için.yarın gece memleketimde olacagım.sagol canım benim tabiki ederim.Allah kabul etsin canım.amin.kızlar bide sakine duasını 19 tanemi okuyacagız bi kişi 19 tane okuyacak demi

Son düzenleme:

hmm tamam canımm.. sekine duasını 5 ağustosa kadar herkes 4 tane okuyacak, kişi başı 4 tane.. beş kişinin toplamı 20 olacak yani (1 tane fazla yanlışımız varsa diye)

çok sağol canımm o zaman ben hemen kenz-ül arş ve ayet-el kürsiye başlıyım :) bu arada canım benim adım hümeyra. beni listeye hümeyra diye ekleyebilir misin? fazla oldum ama canım bi ricam daha olucak ben hayırlı bir eş için değil de sevdiğime kavuşmak için dua istiyorum...

Son düzenleme:
hmm tamam canımm.. sekine duasını 5 ağustosa kadar herkes 4 tane okuyacak, kişi başı 4 tane.. beş kişinin toplamı 20 olacak yani (1 tane fazla yanlışımız varsa diye)

Canım ben sekine duasına baktım da bugün internetten çok güzel bi dua, aslında ona 6 ağustosta başlasak da listede kimin günüyse herkes ona 19 ar tane okusa olmaz mı çünkü makbul sayı 19 muş galiba, çok da uzun değil zaten, herkes 19 ar tane okuyabilir heralde, 4 er 3 er falan okursak birazcık karışık olucak gibi geldi bana ama yine de şimdi de okuyalım derseniz ben varım yine de:)

kızlarr bende aranıza katılabilir miyim?

Hoşgeldin canım, katılırsan mutlu oluruz tabiki :) Arkadaşların da dediği gibi yeni listemizde en başta sen olursun, 6 ağustosta yeni listemizle devam ederiz dualarımıza, 6 ağustosta başlayacak listemizde hangi duaları okuyacağımıza birlikte karar veririz :)

Hümeyracım inşallah sevdiğin senin için hayırlıdır ve hayırlı eşin de sevdiğin olur sana da böyle dua edelim o zaman

Ya da şöyle de yapabiliriz, 6 sına kadar herkes 19 ar tane okuyabilir ne dersiniz?

HALEN DEVAM EDEN LİSTEMİZ
4. minigmanig (için 04.08.2013)

tamam canlar.. Hümeyracım senin için niyetimiz sevdiğine hayırlıysa kavuşman, hayırlı minik bebişlerin olmasııı inşallah.. benim için de dünya hayatım,ahiret hayatım, dinim için hayırlı olacak seveceğim sevileceğim bir eş hayırlı evlatlar inşallah; hakkımda çevremde düşünen varsa da en kısa zamanda gelsin hayırlıysa olsun

6 Ağustos a kadar her bir liste üyesi için 19 kez Sekine Duası + 1 Kenz-ül Arş Duası + 60 Ayetel Kürsi

okuyalım inşallah.... SEKİNE DUASI İSTEĞE BAĞLI OLSUN MU?? BELKİ HERKESE KOLAY GELMEZ..

bu beş gün içinde herbir liste üyesi 95 kez Sekine Duası + 5 kez Kenz-ül Arş Duası + 313 Ayetel Kürsi okumuş olacak

bugün ben umut_dolu için 60 ayatel kürsi ve 1 Kenz-ül Arş Duası okudum. Rabbim kabul etsin inşallah.. 19 kez Sekine Duası kaldı ödevim umutdolu için onu da birazdan okuyayım:13:

YENİ LİSTEMİZ
1. umut_dolu (için 06.08.2013)
2. aybirgen (için 07.08.2013)
3. esrazambak (için 08.08.2013)
4. minigmanig (için 09.08.2013)
5. azrazehra (için 10.08.2013)
6. Hümeyra (için 11.08.2013)

yeni listemizde neler yapacağımıza karar verelim hep beraberrr:13::13::13::13::13::13::13::13:

Son düzenleme:
Canım sekine duası bence de isteğe bağlı olsun bu defa, ben de elimden geldiğince okumaya çalışacağım. Bi de canlar bu gece de kadir gecesi olabilir, ben bu sene bu tek- çift olayını tam anlamadım, diyanetin belirlediği kadir gecesi aslında ramazanın 26 sı değil mi? Her neyse biz işimizi garantiye alalım bu son günlerin hepsi kadir gecesi olabilir, biz ibadetlerimizi dualarımızı bol bol yapalım

bende aynen canım sevdigime kavusmak hakkımda hayırlı olması için

Son düzenleme:

canım benim adımıda duygu die yazarmısın minigmanıgın yanına cok sey istiyom kuzu kusuruma bakma

HALEN DEVAM EDEN LİSTEMİZ
4. Duygu (minigmanig) (için 04.08.2013)

tamam canlar.. Hümeyracım senin için niyetimiz sevdiğine hayırlıysa kavuşman, hayırlı minik bebişlerin olmasııı inşallah.. benim için de dünya hayatım,ahiret hayatım, dinim için hayırlı olacak seveceğim sevileceğim bir eş hayırlı evlatlar inşallah; hakkımda çevremde düşünen varsa da en kısa zamanda gelsin hayırlıysa olsun

6 Ağustos a kadar her bir liste üyesi için 19 kez Sekine Duası + 1 Kenz-ül Arş Duası + 60 Ayetel Kürsi

okuyalım inşallah.... SEKİNE DUASI İSTEĞE BAĞLI OLSUN MU?? BELKİ HERKESE KOLAY GELMEZ..

bu beş gün içinde herbir liste üyesi 95 kez Sekine Duası + 5 kez Kenz-ül Arş Duası + 313 Ayetel Kürsi okumuş olacak

bugün ben umut_dolu için 60 ayatel kürsi ve 1 Kenz-ül Arş Duası okudum. Rabbim kabul etsin inşallah.. 19 kez Sekine Duası kaldı ödevim umutdolu için onu da birazdan okuyayım:13:

YENİ LİSTEMİZ
1. umut_dolu (için 06.08.2013)
2. aybirgen (için 07.08.2013)
3. esrazambak (için 08.08.2013)
4. Duygu (minigmanig) (için 09.08.2013)
5. azrazehra (için 10.08.2013)
6. Hümeyra (için 11.08.2013)

yeni listemizde neler yapacağımıza karar verelim hep beraberrr:13::13::13::13::13::13::13::13:

canım aybirgenin Kenzül Arş duasınıda okudum Allah kabul etsin insallah hayırlı nasibi tez zamanda karsısına cıksın ve hayırlı yuvasıhayırlı cocukları olsun insalalhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…