Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Allah razıolsun canım hayırlı ugurlu olsun insalalhhh sagolll canım

Dua kardeşlerim yarın da benim dua günüm, benim için dua edecekler karşıma benim için hayırlı olacak, sevip sevilebileceğim, dünya ve ahiret mutluluğuma vesile olabilecek kişinin karşıma çıkabilmesi ve kolaylıklar içinde evlilik yolunda ilerleyip hayırlı bir evlilik yapabilmem, hayırlı evlatlarım olabilmesi için dua ederseniz çooook mutlu olurum, Allah dua edenlere kat kat karşılığını versin. Amiiiin Bi de hayırlı olan insan karşıma çıktığında rahat bir şekilde ve gönül rahatlığıyla evet diyebilmem için de dua ederseniz çok sevinirim, şimdiden Allah razı olsun, sizin de muratlarınızı hayırlısıyla kabul etsin Allah.

tamam canım benim yarın yolda olucam yoldayken edecegim :)insallah diledigin hersey gercek olur insallah

canım aybirgenin Kenzül Arş duasınıda okudum Allah kabul etsin insallah hayırlı nasibi tez zamanda karsısına cıksın ve hayırlı yuvasıhayırlı cocukları olsun insalalhhhhhhhhh

Amiiin Canım Allah senin de sevdiğinle güzel bir evlilik yapıp, sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatların olabilmesini nasip etsin. Sevdiğini hep sev, o da seni çok sevsin, birlikte Allah yolunda güzel işler yapın, dünyada da ahirette de mutluluk hep sizinle olsun.

duygulandım canım insallahhepimize nasip etsin canım Allah hepimize o mutlulugu nasip etsin.canım amin amin amin
Rabbimiz insallah dualarımız karsılıksız koymasın insallah

canım ben okuyalım derim ramazan ayının bereketi hayırlı aydayken okuyalım gece uykusuz kalır genede okurum sakine duasınıda okuyalım

canım ben okuyalım derim ramazan ayının bereketi hayırlı aydayken okuyalım gece uykusuz kalır genede okurum sakine duasınıda okuyalım

Tamam canım onu da okuyalım, o zaman ben de şimdi okuycam umutdolu için.

01.08.2013 perşembe, umutdolu için okunanlar

aybirgen: 60 ayetel kürsi, kenzül arş duası
minigmanig (duygu): 60 ayetel kürsi, kenzül arş duası
esrazambak: 60 ayetel kürsi, kenzül arş duası
azrazehra: 60 ayetel kürsi, kenzül arş duası

umutdolu nerelerdesin canım sen de okudun mu kendin için
sekine duasını da okursak kardeşimiz için onu da ekleriz.

YENİ LİSTEMİZ
1. assia_baby (Hümeyra) (için 06.08.2013)
2. umut_dolu (için 07.08.2013)
3. aybirgen (için 08.08.2013)
4. esrazambak (için 09.08.2013)
5. minigmanig (duygu) (için 10.08.2013)
6. azrazehra (için 11.08.2013)

Canlar 6 sında başlıycak listemizde ufak bi değişiklik yaptım, yeni gelen hümeyra kardeşimize seni listenin başına alırız demiştik, sanırım gözden kaçmış, onu başa aldım. :) Yeni listemizde okuyacağımız dualar konusunda önerileri bekliyoruz.

Hümeyra yı başa eklememiş miyim :26: sağolasın aybirgen canım..
dualarımızın başında ve sonunda salavat getirmemiz lazım arkadaşlar yani dualarımız yer ile gök arasında asılı kalıyormuş salavat getirmezsek ve anne babalarımıza dua etmezden içeriğinde diye biliyorum ben
salavat da getirebiliriz dualarımızın Peygamber Efendimizin(sav) hürmetine o çok sevdiğin sevgilinin hatrına kabul et Ya Rabbimiz..

her arkadaşın duasının kabul edilmesi adına 500 salavat da getirelimmi

canım bence sakine duasınıda herkes ramazanın son gününe kadar 19 tane okusun derim hani bi güne degilde ramazanın bitimine dek.listedeki arkadaslara tekerteker dua ederek adlarını sayarak okuyalım derim kendi adımızıda katarak.ne dersiniz.

herkesin adını sayarak 1 kez 19 defa mı canım.. yani toplan 95 kez değil demi olabilir ya.. tamam bence olur..
hepinizin adını sayarak 19 kez okuyacağım inşallah..
salavat konusunda fikrin nedir duygucum

YA KAADİR,YA KAYYUM YA KAVİYY YA KAİM,YA CAMİ YA VEDUD,YA KUDDUS OLAN ALLAH’IM SANA TÜM MÜBAREK İSİMLERİN İLE SESLENİP ELLERİMİ İLAHİ DERGAHINA AÇTIM DUALARIMI KABUL ET.
hayırlı evlilik isteyen tüm kardeşlerime,nerede varsa tüm kullarına hayırlı evlilikler nasip et…
Yuvalarında huzur ve mutluluk dolu günler yaşat…kalplerine öyle bir sevgi ver ki bir daha asla ayrılık olmasın…
Bu yuvada önce senin ve sevdiklerini sevgi ışıkları yansın..Sana olan sevgiler kalplerindeki aşkı ve sevgiyi yüceltsin…
Mutluluk tablosunu her gün coşkuyla seyretsinler…bu mutluluğa Melekler şahit olsun ve daim olsun mutluluğunuz diye dua etsinler…
Bu gün okuduğum Cuma Suresi hürmetine ve bu sureyi okuyan tüm kardeşlerimi hayırlı kapılar aç..karşılarına hayırlı kısmetler çıkar…bağlılıklarını aç…
Birbirlerini sevenleri hayırlısı ile tez zamanda birleştir… haklarında hayırlısı ise tek taraflı sevenlere karşı tarafın sevgisini ver Rabbim…
Sen dilekleri kabul eden dualara cevap veren Rabbim sen dua et ..ben kabul edeyim dedin bende tüm isteyenler adına sana geldim açtım ellerimi semana açtım yalvarıyorum duamı kabul et…
Bu duayı isteyen tüm kullarına adını aşağıda verdiğim kullarına…bu duaya amin diyen tüm kullarına tanımadığım tüm kullarına hayırlı evlilikler nasip et.Amin..
Okunan duların hürmetine Rabbim kabul buyur…
Sadakalalhül aziıym sübhane rabbike rabbil izzeti amme yesifun ve selamünalel mürselin vel hamdülillahi rabbilalemin-el-Fatiha …Amin

Son düzenleme:
Evlenmek isteyen her kardeşlerim için okunan “Taha ve cuma suresi” Duası kızlar yeni listeye ya bunu okuyalım derim

489 defa “Ya Fettah ”
21 defa Fatiha sure-i şerife
1 defa da aşağıdaki dua okunur.
OKUNACAK DUA:
“Allahümmeftah biismikel fettahu ukdete fülaneti binti fülaneh veb’as leha ba’len salihan bihakkı kelamikel kadiymi ve resulikel keriymi ve bielfi elfin la havle ve la kuvvete illa billahil aiyyil azıymi ve sallallahü ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve selleme.”
Allah herkese hayırlı evlilikler nasip etsin,yuvalarında Allah adı zikredilen,saadet dolu günler versin…
yada bunu

amin amin amin amin amin.. tüm amin diyenlerin adına da amin...
yarın cuma canlar .. cuma selası ile cuma namazı yani öğle namazı arasında 18 kez cuma suresi okunursa hayırlı kısmetler açılıyormuş inşallah.. bunu yarın için özel olarak hepimizin adını söyleyerek okusak

herkesin adını sayarak 1 kez 19 defa mı canım.. yani toplan 95 kez değil demi olabilir ya.. tamam bence olur..
hepinizin adını sayarak 19 kez okuyacağım inşallah..
salavat konusunda fikrin nedir duygucum

yok canım ben toplamda 19 tane okuyalım demiştim yani ama siz bilirsiniz canım bende uyarım ne derseniz :)

benimde kafam karıstı kızzz

Yâ Selam celle celalühü” her gün (131) defa zikrine okumaya devam eden kişi bekar ise enkısa evlenmek nasip olur.Evli biri bu ismi zikretmeye devam ederse ömrü boyunca mutlu olur.
Bu ismi her gün (131) defa “Ya Selam celle celaühü” şeklinde zikretmeye devam eden kişi her türlü kazadan korunur.Ayrıca bütün işlerinde başarılı olur.

Evlenmek isteyen kardeşlerim; evlilik isterken,kendinize bir eş,bir dünya ve ahiret arkadaşı isterken sizlere Allah’tan nasıl isteyeceğinize dair güzel sözler içeren ve nasıl bir eş isteyeceğinize dair aşağıdaki dua özlü bir duadır.
Rabbim!
Bir insanı koy kalbime ama o insan Senin de sevdiğin bir insan olsun.ve beni öyle bir insana sevdir ki, o insanın kalbinde sen olasın.Ki ben o insanın kalbinde Seni bulayım.Beni öyle bir insanla buluştur ki benden önce onunla buluşmuş olan Sen olasın.Onunla el ele tutuştuğumda ikimizin elinin üstünde Senin elin olsun.Bana öyle gözler göster ki ben o gözlerden Sana bakayım.Bana öyle bir sevgili ver ki bakışı cennete açılan iki pencere olsun.Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki klavuzumuz Sen olasın ey Rabbim.Öyle bir sevgili ver ki bana ona sarıldığımda kainat bize bakıp birbirine sarılsın.Bize öyle bir sevgili ver ki Rabbim,sevgimizden Muhammed sevilsin….

Kaynak:Her güne bir dua(Senai-Semine Demirci)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…