- Konu Sahibi huzurolsun
-
HALEN DEVAM EDEN LİSTEMİZ
1. umut_dolu (için 01.08.2013)
2. aybirgen (için 02.08.2013)
3. esrazambak (için 03.08.2013)
4. Duygu (minigmanig) (için 04.08.2013)
5. azrazehra (için 05.08.2013)
tamam canlar.. Hümeyracım senin için niyetimiz sevdiğine hayırlıysa kavuşman, hayırlı minik bebişlerin olmasııı inşallah.. benim için de dünya hayatım,ahiret hayatım, dinim için hayırlı olacak seveceğim sevileceğim bir eş hayırlı evlatlar inşallah; hakkımda çevremde düşünen varsa da en kısa zamanda gelsin hayırlıysa olsun
6 Ağustos a kadar her bir liste üyesi için 19 kez Sekine Duası + 1 Kenz-ül Arş Duası + 60 Ayetel Kürsi
okuyalım inşallah.... SEKİNE DUASI İSTEĞE BAĞLI OLSUN MU?? BELKİ HERKESE KOLAY GELMEZ..
bu beş gün içinde herbir liste üyesi 95 kez Sekine Duası + 5 kez Kenz-ül Arş Duası + 313 Ayetel Kürsi okumuş olacak
bugün ben umut_dolu için 60 ayatel kürsi ve 1 Kenz-ül Arş Duası okudum. Rabbim kabul etsin inşallah.. 19 kez Sekine Duası kaldı ödevim umutdolu için onu da birazdan okuyayım:13:
YENİ LİSTEMİZ
1. umut_dolu (için 06.08.2013)
2. aybirgen (için 07.08.2013)
3. esrazambak (için 08.08.2013)
4. Duygu (minigmanig) (için 09.08.2013)
5. azrazehra (için 10.08.2013)
6. Hümeyra (için 11.08.2013)
yeni listemizde neler yapacağımıza karar verelim hep beraberrr:13::13::13::13::13::13::13::13:
Dua kardeşlerim yarın da benim dua günüm, benim için dua edecekler karşıma benim için hayırlı olacak, sevip sevilebileceğim, dünya ve ahiret mutluluğuma vesile olabilecek kişinin karşıma çıkabilmesi ve kolaylıklar içinde evlilik yolunda ilerleyip hayırlı bir evlilik yapabilmem, hayırlı evlatlarım olabilmesi için dua ederseniz çooook mutlu olurum, Allah dua edenlere kat kat karşılığını versin. AmiiiinBi de hayırlı olan insan karşıma çıktığında rahat bir şekilde ve gönül rahatlığıyla evet diyebilmem için de dua ederseniz çok sevinirim, şimdiden Allah razı olsun, sizin de muratlarınızı hayırlısıyla kabul etsin Allah.
canım aybirgenin Kenzül Arş duasınıda okudum Allah kabul etsin insallah hayırlı nasibi tez zamanda karsısına cıksın ve hayırlı yuvasıhayırlı cocukları olsun insalalhhhhhhhhh
AmiiinCanım Allah senin de sevdiğinle güzel bir evlilik yapıp, sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatların olabilmesini nasip etsin. Sevdiğini hep sev, o da seni çok sevsin, birlikte Allah yolunda güzel işler yapın, dünyada da ahirette de mutluluk hep sizinle olsun.
canım ben okuyalım derim ramazan ayının bereketi hayırlı aydayken okuyalım gece uykusuz kalır genede okurum sakine duasınıda okuyalım
YENİ LİSTEMİZ
1. assia_baby (Hümeyra) (için 06.08.2013)
2. umut_dolu (için 07.08.2013)
3. aybirgen (için 08.08.2013)
4. esrazambak (için 09.08.2013)
5. minigmanig (duygu) (için 10.08.2013)
6. azrazehra (için 11.08.2013)
Canlar 6 sında başlıycak listemizde ufak bi değişiklik yaptım, yeni gelen hümeyra kardeşimize seni listenin başına alırız demiştik, sanırım gözden kaçmış, onu başa aldım. :) Yeni listemizde okuyacağımız dualar konusunda önerileri bekliyoruz.
canım bence sakine duasınıda herkes ramazanın son gününe kadar 19 tane okusun derim hani bi güne degilde ramazanın bitimine dek.listedeki arkadaslara tekerteker dua ederek adlarını sayarak okuyalım derim kendi adımızıda katarak.ne dersiniz.
YA KAADİR,YA KAYYUM YA KAVİYY YA KAİM,YA CAMİ YA VEDUD,YA KUDDUS OLAN ALLAHIM SANA TÜM MÜBAREK İSİMLERİN İLE SESLENİP ELLERİMİ İLAHİ DERGAHINA AÇTIM DUALARIMI KABUL ET.
hayırlı evlilik isteyen tüm kardeşlerime,nerede varsa tüm kullarına hayırlı evlilikler nasip et
Yuvalarında huzur ve mutluluk dolu günler yaşat kalplerine öyle bir sevgi ver ki bir daha asla ayrılık olmasın
Bu yuvada önce senin ve sevdiklerini sevgi ışıkları yansın..Sana olan sevgiler kalplerindeki aşkı ve sevgiyi yüceltsin
Mutluluk tablosunu her gün coşkuyla seyretsinler bu mutluluğa Melekler şahit olsun ve daim olsun mutluluğunuz diye dua etsinler
Bu gün okuduğum Cuma Suresi hürmetine ve bu sureyi okuyan tüm kardeşlerimi hayırlı kapılar aç..karşılarına hayırlı kısmetler çıkar bağlılıklarını aç
Birbirlerini sevenleri hayırlısı ile tez zamanda birleştir haklarında hayırlısı ise tek taraflı sevenlere karşı tarafın sevgisini ver Rabbim
Sen dilekleri kabul eden dualara cevap veren Rabbim sen dua et ..ben kabul edeyim dedin bende tüm isteyenler adına sana geldim açtım ellerimi semana açtım yalvarıyorum duamı kabul et
Bu duayı isteyen tüm kullarına adını aşağıda verdiğim kullarına bu duaya amin diyen tüm kullarına tanımadığım tüm kullarına hayırlı evlilikler nasip et.Amin..
Okunan duların hürmetine Rabbim kabul buyur
Sadakalalhül aziıym sübhane rabbike rabbil izzeti amme yesifun ve selamünalel mürselin vel hamdülillahi rabbilalemin-el-Fatiha Amin
herkesin adını sayarak 1 kez 19 defa mı canım.. yani toplan 95 kez değil demi olabilir ya.. tamam bence olur..
hepinizin adını sayarak 19 kez okuyacağım inşallah..
salavat konusunda fikrin nedir duygucum
yok canım ben toplamda 19 tane okuyalım demiştim yani ama siz bilirsiniz canım bende uyarım ne derseniz :)
benimde kafam karıstı kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?