Hayırlı eş için birlikte dua edelim

bende YA FETTAH 489 ADET
YA LATİF 129
YA SEMİ 180
YA KERİM 270
YA KADİR 100
YA ALLAH YA VEDUD YA CAMİ 1000
YA ZÜL CELALİ VEL İKRAM 1100
YA VELİY 46
CEKMEYE CALISYOM HERGÜN
CANIM

canım bunlar ne için hergün mü nasip için mi

canım bunlar ne için hergün mü nasip için mi

Kadir gecesimi kızlar gercekten köpekler havlamıyoooo ya hergün havlıyolardı bugün havlamıyolarHAVA GÜZEL ILIK VE ESMİYO DÜN NASIL HAVLIYODU KÖPEKLER BUGÜN TIK YOK KIZLAR YA BEN HEYECANLANDIM
EVET CANIM EVLENMEK İÇİN

Son düzenleme:

orası neresi canım ben karadenizdeyim ve hava ılık çok güzel. köpekler burda da havlamıyor bazılarına komik gelebilir ama öyleymiş gerçekten.. gerçi Kadir gecesini saklamak sünnet sanırım ama :) bu gece dua edelim kendimize de birbirimize de inşallah

canım burada orta karadeniz.sünnetmi bilmiyodum canım hadi dua edelim burda inanın her gün köpekler havlar bugün tık yok sessiz hava cok güzel ılık esmio.hadi dua edelim ben kacyom kuzu birbirimizede edelim allah kabul etsin

canım ama bugün 24. Oruc cift hanitek gecelerde kadir gecesi olyoduya kuzu

Bence olabilir canım, diğer arkadaşlar da olur derse okuyalım o zaman, yanlış anlamadıysam herkes 4 er tane sekine duası okuyacak, bir de ayetel kürsi sırası gelene 1 er tane kenzül arş duası mı okuyacağız?

nerden anladın Kadir gecesi olabileceğini evet hava çok yumuşak bizim burası gök gürültülü

Canım nedense içimden bi his olabiliceni söyledi, bi de bugün 23. gündü, tek gün ya o yüzden. Havada aydınlık gibi geldi biraz, içimde de dua etme hissi oluştu, hepimize ayrı ayrı dua ettim, Allah kabul etsin

canım ama bugün 24. Oruc cift hanitek gecelerde kadir gecesi olyoduya kuzu

canım 24. ramazan ama ağustosun 1 i yani tek gün ne biliyim yine de edelim..

evet canım mesela 1 Ağustosta ben sıradaki kişi için 60 ayetel kürsi ve 1 kunzül arş okuyacağım.. aynı zamanda 5 ağustosa kadar 4 sekine yi bitirmiş olacağım..

canım bugün 23. Günümü 24. Günümü benim kafam karıstı netten bakyom persembe 24. Gün dio

canım bugün 23. Günümü 24. Günümü benim kafam karıstı netten bakyom persembe 24. Gün dio

Ama bugün çarşambaydı, bu gece 23 sayılıyor, imsaka kadar 23 deyiz, bu gece tek gece yani kadir gecesi olabilir

Ramazanın son günleri....

Mubarek ayın son günleri
Ramazan ayının günahlarımızın bağışlanmasına vesile olacak olan son on gününü yaşıyoruz, elhamdülillah...
İki önemli noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum:
Bir, Ramazan ayının içindeki gecelerden birinde bulunan Kadir Gecesi'ni Ramazan ayının son on gününde ve tek gecelerinde (21, 23, 25, 27, 29gibi) aramamız, hadisleriyle Efendimiz aleyhisselam tarafından hatırlatılmıştır.
Bu, geceden itibaren daha titiz, daha dikkatli, daha hassas olalım ki, içinde Kadir Gecesi'nin olmadığı bin aydan daha hayırlı bir gecede 84 yıllık bir ibadet sevabını elde edebilelim...
Şu andan itibaren ömrümüzün son on gününü ve bize verilen en büyük fırsatı yaşıyor olabiliriz.
Aman hassasiyet, aman dikkat...
İki, Ramazan ayının son on gününde itikaf ibadeti vardır.
İtikaf: Ramazan ayının son on gününde beş vakit namaz kılınan cami veya mescidde itikaf niyetiyle ikamet etmektir. Kadınlar kendi evlerinde mescid kabul edip daimi namaz kıldıkları yerde itikaf niyetiyle ikamet ederler.
İtikaf ibadeti Kur'ân ve Sünnetle sabittir:
* Kur'ân-ı Kerîm, Bakara Sûresi, Ayet: 187.
* Sünnetten delili:
Hz. Aişe (R. Anha) ve Hz. Ebu Hureyre (RA)'nin rivayetleriyle,

Read more: Ramazanın son günleri - SANALHAZiNEM Size Yeter

tamam canım ozaman dua edelim hadi ben cıkyommm öptüm dualarımız kabul olsun insallahhhhh

Ben de kuran okumaya gidiyorum, bu gece kaçmaz Dualara devammm

tamam kızlar ben de size ettim demin Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin.. bu mesajları sonradan okuyan arkadaşlar için de bu gece de olabilir yarında sonraki günde Rabbim tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin..

bende dua ettim canlarım hepimize Allah kabul etsin Allah yardımcımız olsun amin amin amin

Umutdolu için 60 tane ayetel kürsi ve kenzül arş duasını okudum. Kenzül arş duasını internetten arapçasından okuyabildim, anlamını da okudum, Allah kabul etsin. Okuduklarımız hürmetine Allah umutdolu kardeşimizi tez zamanda gönlüne göre hayırlı bi insanla karşılaştırsın ve kolaylıklar içerisinde güzelliklerle dolu bi evlilik yapabilmesini nasip etsin. Amin amin amin

canlarım bende umutdolu ve aybigen için 60 sar Ayetel kürsi okudum umutdolu için kenzül arş duasınıda okudum dua ettim.Allah hayırlı kısmetlerini insallah enyakın zamanda cıkarsın ve hayırlı yuvanız olsun hayırlı salih saliha cocuklarınız olsun insallah.yarın yolculuga cıkacagım aybirgenin dualarını okuyamam die bugünden okudum.kenzül arş duasınıda yemekten sonra okuyacagım.yazarım okuyunca.cok öpyom hepinizi Allah kabul etsin insallah hepimiz hayırlı yuvamıza kavusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…