- 11 Nisan 2013
- 85
- 26
- 298
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #5.441
Kızlar dualarini yazanlari esmalarla ve Yasin-i Şerifin üstüne okudum .. yazmayan arkadaşlara da dua ettim,Rabbim kabul etsin inşallah.. yarın ve cuma günü çok önemli iki sınavım var eğer görür de aklınız gelir dua ederseniz sağolun şimdiden allah razı olsun,sırayla eklendikce dualar ediyorum..
esracim cok guzel bir paylasim olmus.cok begendim.duygulandim..Rabbim imtihanimizi kolay gecirsin INS..Aramiza hosgeldin cnm
4)Aybirgen: Estağfirullah estağfirullah estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarımızı bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım aybirgenin görüşmeye başladığı kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. Mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
EVLİLİK KADER'DİR!
Kiminle Evleneceğimiz Ezelden Belirlenmiş Olup, Hiçbir Şekilde Değişmeyeceği Belirtilir...
Ashab-ı Kiram'dan Bir Zatın Peygamberimize (s.a.v);
...
" Falan Kadınla Evlenmek İstiyorum, Dua Buyurun" Demesi Üzerine,
Allah Rasulü;
" Eğer Sana İsrafil, Mikail ve ... Hanele-i Arş Melekleri Dua Etse , Aralarında Bende Bulunsam, Gene Sen Ancak Senin İçin Yazılan Kadınla Evlenirdin."
* Hadis-i Şerif; Ramazül El Hadis; 35719]
Rabbım hayırlı ınsanlarla karılastırsın, hayırlısını yazsın...
Bende 6.olayim..
Duyguyu da 1 numaraya yazalim kizlar..Yarın evliliginin ilk gunü dualarımızı ederiz ins..
1- minigmanig (3 Subat)
2-
3-
4-Aybirgen
5-Touch
6-Nazliesma
Herkes kendini eklesin canlar
Amin canım benım... Allah rast getirsin rüya gibi bir düğün olsun...
sagol whitePrenses agzına saglık canım...
Iyı dusunmussun canım...
:123::123::123::123:♥ Hayat kadehse eğer, aşk da kadehi dolduran şaraptır. Kadehinizin hiç şarapsız kalmaması dileklerimizle, hayat boyu mutluluklar dileriz.:123::123: :123:
Bu şarkı da bizden hediye olsunHobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Oynayın
Akıl Yok ki Başta
Ne İşin Var Aşkta
Aşkın Kabahati Yok
Sevmeseydim Keşke..:81::81::81:
Bide Seviyom Dedi Sana Yanıyom Dedi
İnan Ölüyom Dedi Vah Vah Vah İş Verip Tüydü
Ortada Koydu Aşkıma Kıydı Vah Vah Vah :118::118:
Ikinizi de Tebrik ederiz ..... .
:123::123::123:Bir Ömür Boyu Mutluluklar Dileriz ....:123::123::123:
:103::103::103::103:Bir elmanin iki yarisi gibi olun INS ......:103::103::103::103:
Bu daha iyiii
Şu hercai hayata bir kere geldik
Yedik içtik doyduk kalktık hesabı birlikte verdik
Sinsi hayat ihtirası bana hiç uğramadı
Dünya malı zenginin olsun sen benim kadınım
Seni hastalığımda sağlığımda da yanımda görmeliyim
Güneşin doğduğunu da battığını da senle izlemeliyim
Yanabilir saltanatlar olsun yeniden yaparız
Bizde bu sevda sürdükçe ölsek de yanyanayız
:123::123::119::119::119::119:
1- minigmanig (3 Subat)
2-Buujuu (4 şubat)
3-LadyMarmelad (5 şubat)
4-Aybirgen (6 şubat)
5-Touch (7 şubat)
6-Nazliesma (8şubat)
Miniğimizin günü bugün Rabbim sorunsun herşeyi istediği gibi yapmasını nasip etsin inşallahhh
Duygunun düğünü bugün mu esmam?
Bayadir giremiyordum. Duygum Allahm bi omur mutlu etsin sizi inşallah canim.hep Gülsün yüzün
Adimi yazdin mi bakalim
Duygu orda biz burda döktürdük valla ilk duasını da ben okuyım miniğimin
duygucum benim adım silindimiinşallah şuraya evlendigimi yazdıgım günler gelir amin amin amin mutluluklar tekrar tekrar:)kocaman öptüm canım
dualarımız duygu ıcın... rabbım hayırlı mutlu bir yuva ansıp etsın ona... bugun onun gunu.... o erdı muradına darısı basımıza:)
Biz de seni çoook ama çok seviyoruz, aramızda gönül bağı oluştu artık, dualarımızdan hiç çıkmıycaksın Duygu'cum, inşallah mutlu yuvanda mini mini yavruların olduğunu da duyucaz, dua kardeşliğimiz hiç bitmesin, inşallah burdaki bütün dua kardeşlerimizin çok güzel haberlerini alırız, hepimiz çok mutlu oluruz ve hep şükrederiz inşallah
duygucum ağlattın yaaa mesajını görünce kendimi tutamadım..:2::2::2: dua kardeşliği çok güzel.. Rabbim inşallah hayırlı güzel bir evlilik hayatı ve evlatlar nasip etsin sana ve bizleree.. aybirgencimden de Allah razı olsun bu topiği açtığı için... ve diğer arkadaşlarım inşallah Rabbim hepinizden razı olsun ve en kısa zamanda hakkınızda en hayırlısını versin hayırlı evlilik nasip etsin hepimize amiiiinnnnnnnnnnnnn.... uzun bir süre nete girememiştim topiğe ve inanın sizler için de dua ettim.. öyle bir aklıma girmiş ki dostluğunuz sadece Allah rızası için inşallah dua kardeşliğimiz buradaki. dualarınıza beni de katın kardeşlerim.. bu gerçekten zor bir imtihan evlilik işi ve inşallah Rabbim hepimizi hayırlı evlilikle ve hayırlı evlatlarla sonuçlanacak şekilde bu imtihanlarımızı kazanmayı nasip etsin... amin
1=minigmanig (3 Subat)
2-Buujuu (4 şubat)
3-LadyMarmelad (5 şubat)
Taha süresi ilk 12 ayetini okudum sizlere Allah kabul etsin tez zamanda mutlu huzurlu yuvalarıniza kavuştursun canlarım Dualariniz kabul olsun
canım arkadaşım bitanem hep mutlu olursun yuvanda sevdiğin adamla
inş evlatların olur hayırlısından çok mutlu ol seni çok seviyorm
cok sagolun kızlar hepinizden Allah razı olsun benim için dua etmişsiniz cok sevindim Allah tüm dualarınızı kabul etsin insallah daha iyilerini sizlerin karsınıza cıkarsın.hepinize cok tesekkürediyorum tüm güzel dilekleriniz için. bende ilk gün dua ettim hepiniz için.ve yazdıgım isimlerin hepsi silindi canlarım.insallah sans getiririm sizlere benim için oynayıp sarkılar hediye etmişsiniz cok sagolun miniginin gülleri nazlım ladyim sarkılar cok güzel cok begendim insallah sizlerin düğünlerinizdede biz burda oynarız Allah hepinizin hayırlı haberlerinizi almayı en yakın zamanda nasip etsin insallah.sizleri cok seviyorum.netim cok kötü hepsini alıntılıyamadım dua eden agızlarınız dert görmesin insallah.Rabbim yardımcınız olsun cok sagolun iyiki varsınız Allaha sükür iyiyim insallah bebiş müjdeside veriirm sizlere
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy cok mutlandım duygummmm
masallah Rabbim agzınızın tadını bozmasın. katlanarak artsın mutlulugun. bebiş de gelir insallah hayırlısıyla tez vakıtte
tum hepımız icin AMIINNNNNN diyorum ins bu yıl bitmeden guzel haberler gelir arka arkaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?