Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kızlar dualarini yazanlari esmalarla ve Yasin-i Şerifin üstüne okudum .. yazmayan arkadaşlara da dua ettim,Rabbim kabul etsin inşallah.. yarın ve cuma günü çok önemli iki sınavım var eğer görür de aklınız gelir dua ederseniz sağolun şimdiden allah razı olsun,sırayla eklendikce dualar ediyorum..

Saol cnm.Allah razi olsun..Agzina yuregine saglik..Rabbim zihin acikligi versin.INS sinavlarin iyi gecer basarili olursun...aklima geldikce dua ederim INS cnm

1- minigmanig (3 Subat)
2-Buujuu (4 şubat)
3-LadyMarmelad (5 şubat)

Kızlar dualarınızı okudum

1- minigmanig (3 Subat)
2-Buujuu (4 şubat)
3-LadyMarmelad (5 şubat)
4-Aybirgen (6 şubat)
5-Touch (7 şubat)
6-Nazliesma (8şubat)
7-WhitePrenses (9 şubat)
8-Sevgilim06 (10 Subat)
9-Esrazambak (11 şubat)

10-00Turkuaz (12 Şubat)

3-LadyMarmelad: Bismillahirrahmanirrahim ya erhamerrahim sen lady rumuzlu arkadaşımızı sevdiğiyle hayal ettiği şeylere en kısa zamanda ulaştır yarabbim.Ailesiyle aralarında bi sorun çıkmasın inşallah ya rabbim
Allahümme salli ala seyidina Muhammedin ve ala ali seyidine Muhammet
Sen güzel kulun Muhammet Mustafa(sav) yüzü suyu hürmetine bu kulunun dualarını bizlerin dualarını kabul gör Allahım.
Evinde,hayatında sevdiğiyle mutlu huzurlu çocuklu bir ömür geçirmesine yardım et yarabbim Amiiin amiiin amiiin..

4)Aybirgen: Estağfirullah estağfirullah estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarımızı bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım aybirgenin görüşmeye başladığı kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. Mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

6)Nazliesma: Bismillahirrahmannirrahim Estagfirullah,Estagfirullah,Estagfirullah, ,Elmahdullilah,Allahumme salli ala seyyidina muhammmedin ve ala Ali seyyidina Muhammed Yarabbi .tüm Ummeti Muhammedin ve bizlerin dualarımızı hayirlisiyla kabul et gunahlarimizi affet.Bizlere daha sabırlı ,güçlü ,imanli. sevdiğin razı oldugun kullarından olmayı nasip et.Yarabbi hepimize hergun sana . sukur edececegimiz mutlu,huzurlu,cocuklu ,saglikli ,bereketli ,sevgi .dolu bir yuva kurmayi nasip et.Hayirli kapilar ac.. Yarabbi nazliesma arkadasimizin evlenmesi heryonden hayirli ise ona evlenmeyi nasip et.Eger hayirli ise Yarabbi .nazliesmanin kiminle evlenmesi dunyası ,ahireti ,dini ,yaşantısı,ailesi .için heryonden en hayırlı olacaksa o kisiyi en hayırlı zamanda,en hayırlı sekilde karsisina çıkar.Yarabbi nazliesmanin gönlüne göre olan , dunyasını ve ahiretini güzelleştirecek,onu cok mutlu edecek ,iyiki evlenmisim diyecegi .,her konuda heryonden iyi anlasacagi ,ailesi de iyi ve hayirli olan sevdiğin razı oldugun bir kulunla evlenmesini nasip et.Nazliesmanin dualarini hayirlisiyla kabul et..Nazliesma kuluna hayirli kapılar ac.Hakkinda hayirli olanı .nasip et.Allah'im Yanlis kisileri karşımıza çıkarma .Bizlere ve ailelerimize .dunyada ve ahirette ,iyilik,guzellik afiyet ver.Bizleri herturlu kotuluklerden,kazalardan belalardan,felaketlerden ,Yarattiklarinin şerrinden nazarindan Koru.Sıkıntılarımızı gider.Amin Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.El Fatiha.. .

Sevgilim06: Rahman ve Rahim olan Allahım Sen sevgilim06 kuluna onu çok sevecek,merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadakat gösterebilecek dogacak çocuklarına iyi bir baba olabilecek güzel bir mesleği olan ,kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ,ailesinin seveceği ve onun ailesininde sevgilim6 i çok seveceği , senin razı olacağın bir insanla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmasini tez zamanda nasip et.Bahtini aç işlerini kolaylaştır Rabbim..Gönlündeki duaları kabul et..Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim.Amin

9)ESRAZAMBAK: Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım esrazambak rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarını bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım esrazambakın karşısına çıkan kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini ömür boyu çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan ve şeytanın vesveselerinden uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. En kısa zamanda mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Esrazambak için hangisi en hayırlı ise onunla en kısa zamanda sorunsuz bir nikahla ömür boyu sürecek bir evlilik nasip et. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

10)00Turkuaz: Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidinamuhammed.
Hayy ve Kayyum olan Allah'ım 00Turkuazın ve tüm müslümanların günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, kötü olan herşeyden koru.Bütün işlerini kolaylaştır ve hayatını hayırlısıyla yoluna koymasına yardım et.Sıkıntılarında yar ve yardımcısı ol.Dünyasını ve ahiretini güzelleştirecek hayırlı eş nasip et.
Gönlündeki isteklerini hayırlısıyla nasip et hakkında hayırlı olanları gönlüne razı eyle.
Hayırlı insanlarla karşılaştır.Nerde çalışması hakkında hayırlıysa kolaylaştırarak nasip et.
İbadet etme isteği, ders çalışma isteği, sağlık, huzur, esenlik, sabır, güç ve güzel ahlak ver.
Hakkında herşeyin hayırlısını takdir et.
Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina
muhammed.Amin Amin Amin

"Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki her dua edişte o görevli melek "Amin bir o kadar da senin için" der" (Müslim Zikr: 87)
Başka bir hadisde de şöyle buyurulmuştur:

"En çok kabul edilen dua birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır"(Buhari Mezalim: 9; Müslim Zikr: 88 Ebu Davud Salat: 364; Tirmizi Birr: 88)

**
*4)**Aybirgen:.Estağfirullah estağfirullah estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarımızı bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım aybirgenin görüşmeye başladığı kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. Mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

Taha suresinin ilk 12 ayetini okudum canim:) Yuce Rabbim gonlune gore versin.Hakkinda hayirlisi olsun.İnsallah huzur dolu yuvana tez vakitte kavusursun :)

esracim cok guzel bir paylasim olmus.cok begendim.duygulandim..Rabbim imtihanimizi kolay gecirsin INS..Aramiza hosgeldin cnm

canım inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını versin en kısa zamabda amin amin amin.. gönülden güvendiğimiz ve güveninimizi boşa çıkarmayacak çok seveceğimiz ve bizi çok seven Allah korkusu olan bir sadık eş nasip etsin Rabbim hepimize amin....

namazlarımdan sonra dua edecek birileri olması ve onların da benim için dua ediyor olması aynı meseleden insanı rahatlatıyor... dualarınızda yer verin bana da seviyorum sizleri

EVLİLİK KADER'DİR!

Kiminle Evleneceğimiz Ezelden Belirlenmiş Olup, Hiçbir Şekilde Değişmeyeceği Belirtilir...

Ashab-ı Kiram'dan Bir Zatın Peygamberimize (s.a.v);
...
" Falan Kadınla Evlenmek İstiyorum, Dua Buyurun" Demesi Üzerine,

Allah Rasulü;

" Eğer Sana İsrafil, Mikail ve ... Hanele-i Arş Melekleri Dua Etse , Aralarında Bende Bulunsam, Gene Sen Ancak Senin İçin Yazılan Kadınla Evlenirdin."

* Hadis-i Şerif; Ramazül El Hadis; 35719]

4)Aybirgen: Estağfirullah estağfirullah estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarımızı bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım aybirgenin görüşmeye başladığı kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. Mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

Aybirgen canım senin duanı ettim hakkında hayırlısı olsun

Canım duanı okudum... rabbım hakkımızdan hayırlısını versinnn

Rabbım hayırlı ınsanlarla karılastırsın, hayırlısını yazsın...

Bende 6.olayim..

Duyguyu da 1 numaraya yazalim kizlar..Yarın evliliginin ilk gunü dualarımızı ederiz ins..

1- minigmanig (3 Subat)
2-
3-
4-Aybirgen
5-Touch
6-Nazliesma

Herkes kendini eklesin canlar

Amin canım benım... Allah rast getirsin rüya gibi bir düğün olsun...

sagol whitePrenses agzına saglık canım...

Iyı dusunmussun canım...

Ikinizi de Tebrik ederiz ......

:123::123::123:Bir Ömür Boyu Mutluluklar Dileriz ....:123::123::123:

:103::103::103::103:Bir elmanin iki yarisi gibi olun INS ......:103::103::103::103:

Duygunun düğünü bugün mu esmam?
Bayadir giremiyordum. Duygum Allahm bi omur mutlu etsin sizi inşallah canim.hep Gülsün yüzün
Adimi yazdin mi bakalim

Duygu orda biz burda döktürdük valla ilk duasını da ben okuyım miniğimin

duygucum benim adım silindimi inşallah şuraya evlendigimi yazdıgım günler gelir amin amin amin mutluluklar tekrar tekrar:)kocaman öptüm canım

dualarımız duygu ıcın... rabbım hayırlı mutlu bir yuva ansıp etsın ona... bugun onun gunu.... o erdı muradına darısı basımıza:)

1=minigmanig (3 Subat)
2-Buujuu (4 şubat)
3-LadyMarmelad (5 şubat)

Taha süresi ilk 12 ayetini okudum sizlere Allah kabul etsin tez zamanda mutlu huzurlu yuvalarıniza kavuştursun canlarım Dualariniz kabul olsun

cok sagolun kızlar hepinizden Allah razı olsun benim için dua etmişsiniz cok sevindim Allah tüm dualarınızı kabul etsin insallah daha iyilerini sizlerin karsınıza cıkarsın.hepinize cok tesekkürediyorum tüm güzel dilekleriniz için.bende ilk gün dua ettim hepiniz için.ve yazdıgım isimlerin hepsi silindi canlarım.insallah sans getiririm sizlerebenim için oynayıp sarkılar hediye etmişsiniz cok sagolun miniginin gülleri nazlım ladyim sarkılar cok güzel cok begendiminsallah sizlerin düğünlerinizdede biz burda oynarızAllah hepinizin hayırlı haberlerinizi almayı en yakın zamanda nasip etsin insallah.sizleri cok seviyorum.netim cok kötü hepsini alıntılıyamadım dua eden agızlarınız dert görmesin insallah.Rabbim yardımcınız olsun cok sagolun iyiki varsınızAllaha sükür iyiyim insallah bebiş müjdeside veriirm sizlere

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy cok mutlandım duygummmm
masallah Rabbim agzınızın tadını bozmasın. katlanarak artsın mutlulugun. bebiş de gelir insallah hayırlısıyla tez vakıtte
tum hepımız icin AMIINNNNNN diyorum ins bu yıl bitmeden guzel haberler gelir arka arkaya

cok sagol rainbytemmmmmmmaminnnnn insallah canım benim.,insallah isimlerin hepsi silindi güzel haberler bekliyorum sizlerdeninsallah canım benim topik gelin dolsun insallah bekar kalmasın aminnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…