- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #5.401
Bu pek uymadı sanki nazlım
Bu daha iyiii
Şu hercai hayata bir kere geldik
Yedik içtik doyduk kalktık hesabı birlikte verdik
Sinsi hayat ihtirası bana hiç uğramadı
Dünya malı zenginin olsun sen benim kadınım
Seni hastalığımda sağlığımda da yanımda görmeliyim
Güneşin doğduğunu da battığını da senle izlemeliyim
Yanabilir saltanatlar olsun yeniden yaparız
Bizde bu sevda sürdükçe ölsek de yanyanayız
:123::123::119::119::119::119:
biraz espirik olsun dedim cnm...cnm neşeli olsun istedim biraz oynayalım diye
Ohh döktürüyodur şimdi
inş hep mutlu olsun....
kalk biz de oynayalım oyna ladymm düğünümüz var
kimse yok bizden başka oyna
Duygunun düğünü bugün mu esmam?
Bayadir giremiyordum. Duygum Allahm bi omur mutlu etsin sizi inşallah canim.hep Gülsün yüzün
Adimi yazdin mi bakalim
Hadi gülüüm yandan yandan yandaannn
evet cnm bugün.Rabbim mutlu Mesut etsin ins:)
oh oh yandan yandan:))) seviyom seni candan :))) oyna ladym .sen çok yasa emi:)))) iyi oynadık..:))))))
Duygu orda biz burda döktürdük valla ilk duasını da ben okuyım miniğimin
Aynen oyle oldum cnm :) Duygunun yaninda olamasak da.gonlumuz onunlaydi:)) burdann kutlamaya calistik :)Iyi oldu yoksa benim icimde kalirdi:) gecen haftadan diyordum.kutlucam diye:))
Allah Kabul etsin cnm..
Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin canım,cok sagol.darısı en yakın zamanda basınıza insallah.cok sagol canım benim
canım benm Allah senden razı olsun dualara kattın beni bu topiği actıgın için vedebenide dualarınıza kattıgın için.iyiki gelmişim aranıza.bende duygulandım aglıyorum suansizi cok seviyorum.sizin duaların sayesinde yuvama kavusuyorum sizlerin dualarınız sayesinde. Allah sizleride insallah cok mutlu olacagınız yuvanıza en yakın zamanda kavustursun.bunu canı gönülden diliyorum ve sizleri cok ama cok seviyorum kardeslerim.Allah sizleri korusun..hepinizden Allah razı olsun.duygulandım canımsınız yine gelicem aranıza düğünden sonra insallah insallah Allah gönlünüzün muradını en yakın zamanda versin kızlar,sevenler kavussun amin Allaha emanet olun güzel kalpli dostlarım
:2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?