- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #5.501
5-Touch (7 şubat)
6-Nazliesma (8şubat)
Kızlar dualarınızı okudum
3-LadyMarmelad: Bismillahirrahmanirrahim ya erhamerrahim sen lady rumuzlu arkadaşımızı sevdiğiyle hayal ettiği şeylere en kısa zamanda ulaştır yarabbim.Ailesiyle aralarında bi sorun çıkmasın inşallah ya rabbim
Allahümme salli ala seyidina Muhammedin ve ala ali seyidine Muhammet
Sen güzel kulun Muhammet Mustafa(sav) yüzü suyu hürmetine bu kulunun dualarını bizlerin dualarını kabul gör Allahım.
Evinde,hayatında sevdiğiyle mutlu huzurlu çocuklu bir ömür geçirmesine yardım et yarabbim Amiiin amiiin amiiin..
5)Touch
Elhamdülillah..Ya Fettah, Ya Alim, Ya Latif ...Hayırlı, senin rızasını kazanmış, helalı haramı bilen, gözu dısarda olmayan, aileme-ailesine-bana uygun birinin karsıma cıkmasını ve hayırlı bir evlilik evlilik yapmamı nasip eyle..Allahım ben evlenmeye niyet ettim, seni vekil kabul ettim... sen benim işimi rast götür...iyi insanlarla karsılastır... yarattıgın varlıkların serrinden sana sıgınırım ya Rabbim...Ya Rahman ya Rahim isimlerinle sen bana merhamet et Ya rabbim... Rabbi inni lime enzelte ileyy min hayrin fakirü....
6)Nazliesma: Bismillahirrahmannirrahim Estagfirullah,Estagfirullah,Estagfirullah, ,Elmahdullilah,Allahumme salli ala seyyidina muhammmedin ve ala Ali seyyidina Muhammed Yarabbi .tüm Ummeti Muhammedin ve bizlerin dualarımızı hayirlisiyla kabul et gunahlarimizi affet.Bizlere daha sabırlı ,güçlü ,imanli. sevdiğin razı oldugun kullarından olmayı nasip et.Yarabbi hepimize hergun sana . sukur edececegimiz mutlu,huzurlu,cocuklu ,saglikli ,bereketli ,sevgi .dolu bir yuva kurmayi nasip et.Hayirli kapilar ac.. Yarabbi nazliesma arkadasimizin evlenmesi heryonden hayirli ise ona evlenmeyi nasip et.Eger hayirli ise Yarabbi .nazliesmanin kiminle evlenmesi dunyası ,ahireti ,dini ,yaşantısı,ailesi .için heryonden en hayırlı olacaksa o kisiyi en hayırlı zamanda,en hayırlı sekilde karsisina çıkar.Yarabbi nazliesmanin gönlüne göre olan , dunyasını ve ahiretini güzelleştirecek,onu cok mutlu edecek ,iyiki evlenmisim diyecegi .,her konuda heryonden iyi anlasacagi ,ailesi de iyi ve hayirli olan sevdiğin razı oldugun bir kulunla evlenmesini nasip et.Nazliesmanin dualarini hayirlisiyla kabul et..Nazliesma kuluna hayirli kapılar ac.Hakkinda hayirli olanı .nasip et.Allah'im Yanlis kisileri karşımıza çıkarma .Bizlere ve ailelerimize .dunyada ve ahirette ,iyilik,guzellik afiyet ver.Bizleri herturlu kotuluklerden,kazalardan belalardan,felaketlerden ,Yarattiklarinin şerrinden nazarindan Koru.Sıkıntılarımızı gider.Amin Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.El Fatiha.. .
Dualarınızı okudum canlar, Allahım kabul ettiği dualardan eylesin. Amin.
6-Nazliesma (8şubat)
7-WhitePrenses (9 şubat)
6)Nazliesma: Bismillahirrahmannirrahim Estagfirullah,Estagfirullah,Estagfirullah, ,Elmahdullilah,Allahumme salli ala seyyidina muhammmedin ve ala Ali seyyidina Muhammed Yarabbi .tüm Ummeti Muhammedin ve bizlerin dualarımızı hayirlisiyla kabul et gunahlarimizi affet.Bizlere daha sabırlı ,güçlü ,imanli. sevdiğin razı oldugun kullarından olmayı nasip et.Yarabbi hepimize hergun sana . sukur edececegimiz mutlu,huzurlu,cocuklu ,saglikli ,bereketli ,sevgi .dolu bir yuva kurmayi nasip et.Hayirli kapilar ac.. Yarabbi nazliesma arkadasimizin evlenmesi heryonden hayirli ise ona evlenmeyi nasip et.Eger hayirli ise Yarabbi .nazliesmanin kiminle evlenmesi dunyası ,ahireti ,dini ,yaşantısı,ailesi .için heryonden en hayırlı olacaksa o kisiyi en hayırlı zamanda,en hayırlı sekilde karsisina çıkar.Yarabbi nazliesmanin gönlüne göre olan , dunyasını ve ahiretini güzelleştirecek,onu cok mutlu edecek ,iyiki evlenmisim diyecegi .,her konuda heryonden iyi anlasacagi ,ailesi de iyi ve hayirli olan sevdiğin razı oldugun bir kulunla evlenmesini nasip et.Nazliesmanin dualarini hayirlisiyla kabul et..Nazliesma kuluna hayirli kapılar ac.Hakkinda hayirli olanı .nasip et.Allah'im Yanlis kisileri karşımıza çıkarma .Bizlere ve ailelerimize .dunyada ve ahirette ,iyilik,guzellik afiyet ver.Bizleri herturlu kotuluklerden,kazalardan belalardan,felaketlerden ,Yarattiklarinin şerrinden nazarindan Koru.Sıkıntılarımızı gider.Amin Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.El Fatiha.. .
Nazliesma, WhitePrenses Rabbim hayırlı evlilikler nasip etsin kızlar inşallah
1- minigmanig (3 Subat)
2-Buujuu (4 şubat)
3-LadyMarmelad (5 şubat)
4-Aybirgen (6 şubat)
5-Touch (7 şubat)
6-Nazliesma (8şubat)
7-WhitePrenses (9 şubat)
8-Sevgilim06 (10 Subat)
9-Esrazambak (11 şubat)
10-00Turkuaz (12 Şubat)
hepinize dua ettim taha suresinin ilk 12 ayetini okudum ALLAH kabul etsin.
Canım benım duanı ettım...Rabbım kabul etsın...
kızlar alakası yok burdaki dualarla ama ben cildim için RABBİM şafi ismiyle şifa vermesi için dua istiyorum sürekli sivilce sorunu yaşıyorum çok üzüyor bu durum beni bu yazımı okuyan herkesten ALLAH rızası için dua istiyorum inşallah bu vesileyle düzelir yüzüm
kızlar alakası yok burdaki dualarla ama ben cildim için RABBİM şafi ismiyle şifa vermesi için dua istiyorum sürekli sivilce sorunu yaşıyorum çok üzüyor bu durum beni bu yazımı okuyan herkesten ALLAH rızası için dua istiyorum inşallah bu vesileyle düzelir yüzüm
Canım aynı sorunu ilaç kullanmadığım dönemlerde ben de yaşıyorum, çok sıkıntılı bi durum gerçekten, Allah yardımcımız olsun, hepimize pürüzsüz, tertemiz, pırıl pırıl ciltler versin inşallahkızlar alakası yok burdaki dualarla ama ben cildim için RABBİM şafi ismiyle şifa vermesi için dua istiyorum sürekli sivilce sorunu yaşıyorum çok üzüyor bu durum beni bu yazımı okuyan herkesten ALLAH rızası için dua istiyorum inşallah bu vesileyle düzelir yüzüm
banada hayırlı evladım olması için dua edermisiniz lütfen
dua eder,dua beklerim insallah rabbim duyar sesimiziiiiiii
canım Rabbım sana hayırlı bır evlat versın... dua listesıne duanı ve adını ekelrsen tabı ki dua ederız .. bu topıgın amacı bu zaten.... Allah dualarımızı kabul etsın ınsallah
canım çok geçmiş olsun inşallah Rabbim tez zamanda şifa versin ipek gibi tenin olsun inşallah
Rabbim şifa versın canım... Aklıma geldıkce senı anarım dualarım da.... bol bol dua et sen de..sivilcelerinle oynama sakın...
Canım aynı sorunu ilaç kullanmadığım dönemlerde ben de yaşıyorum, çok sıkıntılı bi durum gerçekten, Allah yardımcımız olsun, hepimize pürüzsüz, tertemiz, pırıl pırıl ciltler versin inşallah
eses07 ALLAHım hayırlısıyla anne olmayı nsaip etsin inşallah sana.
kızlar ALLAH bin kere razı olsun agzınıza yüreginize saglık
buujuucanım7361 .!.:kızlar alakası yok burdaki dualarla ama ben cildim için RABBİM şafi ismiyle şifa vermesi için dua istiyorum sürekli sivilce sorunu yaşıyorum çok üzüyor bu durum beni bu yazımı okuyan herkesten ALLAH rızası için dua istiyorum inşallah bu vesileyle düzelir yüzüm
3 İhlas 1 Fatiha okudun canım senin için, inşallah tez zamanda hayırlı evladına kavuşursun.banada hayırlı evladım olması için dua edermisiniz lütfen
Senin için de 3 İhlas 1 Fatiha okudum canım, Allahım tez zamanda sana eş olacak hayırlı insanla karşılaştırsın seni, gönlüne göre versin inşallah. Amin. Canım istersen duanı yaz da seni de ekleyelim listemize.Arkadaşlar ben de hayırlı bi eş için dualarınızı bekliyorum beni de dualarınızda unutmazsanız çok mutlu olacağım. Şİmdiden burdaki arkadaşların rabbim bütün dualarını katında kabul eylesin inşallah....
3 İhlas 1 Fatiha okudun canım senin için, inşallah tez zamanda hayırlı evladına kavuşursun.
Senin için de 3 İhlas 1 Fatiha okudum canım, Allahım tez zamanda sana eş olacak hayırlı insanla karşılaştırsın seni, gönlüne göre versin inşallah. Amin. Canım istersen duanı yaz da seni de ekleyelim listemize.
canım Allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sana inşallah ve tüm bebek isteyenlere inşallah. bunu canı gönülde isteyerek söylüyorum.. Rabbim tüm dertlilere dermanını versin amin amin amin... burası imtihan dünyası bir çeşit imtihan oluyoruz işte.. yalnız geldik yalnız öleceğiz ama gönlümüzden geçen isteklerimizin duaya dönüşüp gerçekleşmesini de çok istiyoruz... inşallah buradaki arkadaşlar ben de dahil en kısa zamanda hayırlı evlilik yaparız sevdiğimiz aşık olduğumuz kişi ile evleniriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?