Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kızlar duamı eklemeyi unutmuşum Okudum sizlerinkini de tez zamanda inşallah hayırlı kısmetlerle karşılaşırsınız Rabbim kabul etsin..(kopyaladım dualardan affedin)

1- minigmanig (3 Subat)
2-Buujuu (4 şubat)
3-LadyMarmelad (5 şubat)
4-Aybirgen (6 şubat)
5-Touch (7 şubat)
6-Nazliesma (8şubat)
7-WhitePrenses (9 şubat)
8-Sevgilim06 (10 Subat)
9-Esrazambak (11 şubat)
10-00Turkuaz (12 Şubat)

3-LadyMarmelad: Bismillahirrahmanirrahim ya erhamerrahim sen lady rumuzlu arkadaşımızı sevdiğiyle hayal ettiği şeylere en kısa zamanda ulaştır yarabbim.Ailesiyle aralarında bi sorun çıkmasın inşallah ya rabbim
Allahümme salli ala seyidina Muhammedin ve ala ali seyidine Muhammet
Sen güzel kulun Muhammet Mustafa(sav) yüzü suyu hürmetine bu kulunun dualarını bizlerin dualarını kabul gör Allahım.
Evinde,hayatında sevdiğiyle mutlu huzurlu çocuklu bir ömür geçirmesine yardım et yarabbim Amiiin amiiin amiiin..

4)Aybirgen: Estağfirullah estağfirullah estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarımızı bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım aybirgenin görüşmeye başladığı kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. Mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

9)Touch

Elhamdülillah..Ya Fettah, Ya Alim, Ya Latif ...Hayırlı, senin rızasını kazanmış, helalı haramı bilen, gözu dısarda olmayan, aileme-ailesine-bana uygun birinin karsıma cıkmasını ve hayırlı bir evlilik evlilik yapmamı nasip eyle..Allahım ben evlenmeye niyet ettim, seni vekil kabul ettim... sen benim işimi rast götür...iyi insanlarla karsılastır... yarattıgın varlıkların serrinden sana sıgınırım ya Rabbim...Ya Rahman ya Rahim isimlerinle sen bana merhamet et Ya rabbim... Rabbi inni lime enzelte ileyy min hayrin fakirü....

6)Nazliesma: Bismillahirrahmannirrahim Estagfirullah,Estagfirullah,Estagfirullah, ,Elmahdullilah,Allahumme salli ala seyyidina muhammmedin ve ala Ali seyyidina Muhammed Yarabbi .tüm Ummeti Muhammedin ve bizlerin dualarımızı hayirlisiyla kabul et gunahlarimizi affet.Bizlere daha sabırlı ,güçlü ,imanli. sevdiğin razı oldugun kullarından olmayı nasip et.Yarabbi hepimize hergun sana . sukur edececegimiz mutlu,huzurlu,cocuklu ,saglikli ,bereketli ,sevgi .dolu bir yuva kurmayi nasip et.Hayirli kapilar ac.. Yarabbi nazliesma arkadasimizin evlenmesi heryonden hayirli ise ona evlenmeyi nasip et.Eger hayirli ise Yarabbi .nazliesmanin kiminle evlenmesi dunyası ,ahireti ,dini ,yaşantısı,ailesi .için heryonden en hayırlı olacaksa o kisiyi en hayırlı zamanda,en hayırlı sekilde karsisina çıkar.Yarabbi nazliesmanin gönlüne göre olan , dunyasını ve ahiretini güzelleştirecek,onu cok mutlu edecek ,iyiki evlenmisim diyecegi .,her konuda heryonden iyi anlasacagi ,ailesi de iyi ve hayirli olan sevdiğin razı oldugun bir kulunla evlenmesini nasip et.Nazliesmanin dualarini hayirlisiyla kabul et..Nazliesma kuluna hayirli kapılar ac.Hakkinda hayirli olanı .nasip et.Allah'im Yanlis kisileri karşımıza çıkarma .Bizlere ve ailelerimize .dunyada ve ahirette ,iyilik,guzellik afiyet ver.Bizleri herturlu kotuluklerden,kazalardan belalardan,felaketlerden ,Yarattiklarinin şerrinden nazarindan Koru.Sıkıntılarımızı gider.Amin Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.El Fatiha.. .

Sevgilim06: Rahman ve Rahim olan Allahım Sen sevgilim06 kuluna onu çok sevecek,merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadakat gösterebilecek dogacak çocuklarına iyi bir baba olabilecek güzel bir mesleği olan ,kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ,ailesinin seveceği ve onun ailesininde sevgilim6 i çok seveceği , senin razı olacağın bir insanla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmasini tez zamanda nasip et.Bahtini aç işlerini kolaylaştır Rabbim..Gönlündeki duaları kabul et..Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim.Amin

9)ESRAZAMBAK: Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım esrazambak rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarını bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım esrazambakın karşısına çıkan kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini ömür boyu çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan ve şeytanın vesveselerinden uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. En kısa zamanda mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Esrazambak için hangisi en hayırlı ise onunla en kısa zamanda sorunsuz bir nikahla ömür boyu sürecek bir evlilik nasip et. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

10)00Turkuaz: Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidinamuhammed.
Hayy ve Kayyum olan Allah'ım 00Turkuazın ve tüm müslümanların günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, kötü olan herşeyden koru.Bütün işlerini kolaylaştır ve hayatını hayırlısıyla yoluna koymasına yardım et.Sıkıntılarında yar ve yardımcısı ol.Dünyasını ve ahiretini güzelleştirecek hayırlı eş nasip et.
Gönlündeki isteklerini hayırlısıyla nasip et hakkında hayırlı olanları gönlüne razı eyle.
Hayırlı insanlarla karşılaştır.Nerde çalışması hakkında hayırlıysa kolaylaştırarak nasip et.
İbadet etme isteği, ders çalışma isteği, sağlık, huzur, esenlik, sabır, güç ve güzel ahlak ver.
Hakkında herşeyin hayırlısını takdir et.
Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina
muhammed.Amin Amin Amin

7)WhitePrenses (9şubat) : Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım Mine arkadaşımızın ve bizlerin günahlarını bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım Onun karşısına çıkan kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini ömür boyu çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan ve şeytanın vesveselerinden uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. En kısa zamanda mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın.Mine kulun için hangisi en hayırlı ise onunla en kısa zamanda sorunsuz bir nikahla ömür boyu sürecek bir evlilik nasip et. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed..

"Allahım: Bir bekleyiş içinde olanlara, beklediklerini nasip et."
Hz. Yakup

Gönül kendine benzeyen gönüle akar...
- Hz.Ali (R.a)

Artık bana düşen, güzelce sabretmek...
- Yusuf Suresi/18

Birisi evlendiği zaman şeytan bağırır:
Eyvah! Bu âdemoğlu dininin üçte birini benden korudu!
[Ramuz'ul Ehadis, Hadis No:489]

ALLAH bir kulun dua etmesine izin vermişse, Mutlaka
kabulünü de murad etmiştir...
- Hz. Muhammed (s.a.v)

Allah'ım şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa,
Sen ona çare ol ...

Kur’an kokan evleriniz ;
Kur’an okuyan eşleriniz olsun inşaallah...

En güzel yerlerde,
En doğru insanlarla yollarımızın kesişmesi
Ve her zaman en iyisinin değil,
En hayırlısının olması dileğiyle...

İçinizi dışınızı düzeltin canlı yayındasınız...
Allah (cc) sizi izliyor...

Ben hiçbir şey değilim.
Hiçbir şeye sahip de sayılmam.
Sahip olduğum sadece üç şey var;
Tevekkül.
Tefekkür.
Tebessüm

"Elbette O, yüreklerin de tâ içini bilendir. "
-Fâtır Sûresi / 38

Bir duaya yaslıyorum kalbimi,
ALLAH'ım sen bilirsin kaderimi.
Nereden yazılmamışsa oradan çek kurtar yanlışa uzanan ellerimi...

Canlarım listeyi tamamladım Allahın izniyle

Rabbim dua kapımızı hiç kapatmasın inşallahh amiiinnnn

8-Sevgilim06 (10 Subat)
9-Esrazambak (11 şubat)
10-00Turkuaz (12 Şubat)

kızlar sızın ıcın dua ettım rabbbım gonlunuze gore versın ınsallah

canım emegıne saglık.....Alalh arzı olsun

canım emegıne saglık.....Alalh arzı olsun

amin canım benim inşallah cümlemizden razı olsun. bir nebze rahatlattı ise sizleri şükürler olsun.. yazılanlar tabi ki de rahatlatır ama benim etkim varsa şükürler olsun.. yüreklerimize Rabbim sıcacık dualarımızın kabulünü hissettirsin versin amin amn amin hayırlısı ile inşallah en kısa zamanda.,

7)WhitePrenses (9şubat) : Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım Mine arkadaşımızın ve bizlerin günahlarını bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım Onun karşısına çıkan kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini ömür boyu çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan ve şeytanın vesveselerinden uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. En kısa zamanda mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın.Mine kulun için hangisi en hayırlı ise onunla en kısa zamanda sorunsuz bir nikahla ömür boyu sürecek bir evlilik nasip et. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed..

8)Sevgilim06: Rahman ve Rahim olan Allahım Sen sevgilim06 kuluna onu çok sevecek,merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadakat gösterebilecek dogacak çocuklarına iyi bir baba olabilecek güzel bir mesleği olan ,kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ,ailesinin seveceği ve onun ailesininde sevgilim6 i çok seveceği , senin razı olacağın bir insanla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmasini tez zamanda nasip et.Bahtini aç işlerini kolaylaştır Rabbim..Gönlündeki duaları kabul et..Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim.Amin

Canlarım listeyi tamamladım Allahın izniyle

Rabbim dua kapımızı hiç kapatmasın inşallahh amiiinnnn

8-Sevgilim06 (10 Subat)
9-Esrazambak (11 şubat)
10-00Turkuaz (12 Şubat)

kızlar sızın ıcın dua ettım rabbbım gonlunuze gore versın ınsallah

Allah ebeden razı olsun dua kardeşlerim dualarımızı kabul etsin Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ise... hepimize hayırlı evlilikler ve hayırlı evlatlar nasip etsin amin amin amin... hastalara şifa versin Rabbim amin amin amin

5-Touch (7 şubat)
6-Nazliesma (8şubat)
7-WhitePrenses (9 şubat)
8-Sevgilim06 (10 Subat)
9-Esrazambak (11 şubat)

Kızlar Dualarinizi okudum.Rabbimiz en kısa zamanda duanizi kabul etsin.Hakkinizda hayirlisi olsun.Sıkıntınızi gidersin.

Dualarinizi okudum cnm dua kardeslerim.Rabbim kabul etsin ins.Rabbim herseyin hakkımızda en hayırlısını yasamayı nasip eder ins .Âmin

Amin cnm.Allah razı olsun .Dualarin kat kat sana donsun INS .Rabbim hepimize huzur mutluluk verir INS .Âmin.

Selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız Rabbim inşallah hepinizin gönlüne göre verir, bayadır giremedim bir türlü şu aralar sınav koşuşturmam var her zaman giremiyorum ama beni de dualarınıza katarsanız çok sevinirim

Allhim uzagi yakinlastir,yakini kolaylastir hayirlisiyla hepimize hayirli es nasip et..bir an once..tum evlenmek isteyenleri evlendir.hayirli kisilerle karsilastir..ben cok istiyorum isten umudum kalmadi artik.kizlar dualariniza benide katin bir an once bu sene evlenmek nasip etsin allahim bana..cok bunaldim cookk..anne olmayi o kadar istiyorrumki bu sene hayirlisyla evlensem ahh bi evlensem..bu ara ilk cikan kismetim hayirlisiyla kismetim olsunda bir an once hayallerim gercek olsun...;((

Dualarinizi okudum cnm dua kardeslerim.Rabbim kabul etsin ins.Rabbim herseyin hakkımızda en hayırlısını yasamayı nasip eder ins .Âmin

kızlar Rabbim ebeden razı olsun amin amin amin... dualarınızı-dualarımızı kabul etsin... ettiğiniz dualar katlı misliyle sizler için de gerçekleşsin inşallah en kısa zamanda

"Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki her dua edişte o görevli melek "Amin bir o kadar da senin için" der" (Müslim Zikr: 87)
Başka bir hadisde de şöyle buyurulmuştur:

"En çok kabul edilen dua birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır"(Buhari Mezalim: 9; Müslim Zikr: 88 Ebu Davud Salat: 364; Tirmizi Birr: 88)

hoşgeldin canım Rabbim hakkında en kısa zamanda en hayırlısını versin amin.. nasibinle tez zamanda hayırlısı ile evlenmeyi nasip etsin amin...

missnunu ben de aynı durumdayım.. karşıma biri çıksa bile bir sebepten olmadı bitti. gerçekten nasip değilse olmuyor. imtihan halindeyim sürekli bu konuda. çok şükür halimize yine de.. ama arkadaşlarım evlendi ve hamie çoğu ya da faceden görüyorum bebekleriyle fotolarını kıskançlık değil kesinlikle ama insanın içi burkuluyor bi şeylere çok geç kaldığımı düşünüyorum zaman zaman.. ama isyan etmiyorum demek ki Allah böyle münasip görmüş diyorum. hayırlısını en iyi Rabbim biliyor diyorum.ama erçekten artık bunaldıüımı hissediyorum. bir yandan ailem baskı yapıyor sanki ben istemiyorum evlenmeyi.. anlayan bunu benim gibi yaşayan arkadaşlarımdır... Allah inancım kadere imanım olmasa zaten çok kötü olurdum eminim. inşallah zamanı gelince karşımıza çıkacak ve hayır da diyemeyeceğiz buna inanıyorum. inşallah tez zamanda bizlere ve tüm bekarlara Rabbim hayırlı evlilik nasip etsin amin amin amin... ama dururken değil de dua ile oluyor unlar... dualarınıza gerçekten çok ihtiyacım var ...

O kadar anliyorumki seni..İsyan etmiyorum tabi bunada sukur ama artik dayanicak gucum kalmadi..gecen eski arkadaslarla toplandik hepsi evli cocuklar kocaman bi ben kendimi ezik hissettim sanki kismetsiz gibi..metetmek gibi olmasin ama begenilen biriyimdir ama olmuyo iste..olmasini o kadar istiyorumki artik..bu ara ilk cikan kismetime tamam diycem valla..bi arkasim vardi bekarken her derdimiz yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi ama evlendi kendi derdine dustu..bizi bizden baska anlayan yok iste..bide yasin varsa aileyle yasamak cok zor.artik esimle arkadaslarimizla takilmak istiyorum biktim bu yalnizliktan..nereye kadar gider boylekii??

evliliği hayal ediyorsun, inşallah Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. nasip olacak inşallah canım hepimize.. gerçekten karşına çıkan kişiyle evlenmeyi düşünür müsün? yani sonra severim mi diyorsun? karşımıza çıkan mantıklı kişi ile evlenmek olabilir aslında ... şöyle bir söz duymuştum, kadınlar sevmeye hazırdır diye ama evlenince sevilir mi var mı fikrin bu konuda?

Bakma sen benim oyle dedigime yapabilseydim coktan evlenmistim.ben ilk goruste bisey yakalayamiyorsam gerisi olmuyor.biraz icime sinse belki sonradan sevilir ama ne bilim sevmek onemli.mantik onemli ama bisey hissetmeyince zor olur bence..umarim bir an once hayallerimiz gercek olur..

Ahhh bir zamanlar bende buradaki duaları okuyordum, sonunda rabbim hayırlısıyla evlenmeyi de nasip etti bize, çok şükür. Umudunuzu kaybetmeyin Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş derler. Hepinize Allah gönlünüzün muradını versin inşallah, iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın, hakkınızdaki en hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah. Hepinize kucak dolu sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…