- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #5.681
Eki Görüntüle 996585
RABBİM BÖYLE BİR FOTOĞRAF ÇEKTİRMEY NASİP ETSİN HEPİMİZEEEEEEEEEEEEEEEE EN KISA ZAMANDA HAYIRLISI İLEEEEEEEEEEEEE AMİN
Olmadı diye sızlanmıyorum, diyorum ki;
"Hayırlı olsaydı zaten Allah verirdi"...
Üzülmüyorum gitti diye, diyorum ki;
"Allah sevdiği kullarına sıkıntı verir".
Ama hala ağlıyorum, Ve biliyorum ki;
"Hüzündür kalbi taze tutan"...
Ve şimdi sadece gidene kalan yüreğime dua
ediyorum;
"Allah'ım kalbime hüzün düştü, İstikamet ver. ."
....................................................................................................
Hz. Ali, Hz.Fatımayı ağlarken görür ve ne oldu diye sorar.
Hz.Fatıma ; ya Ali bu gün gülümsemeni görmeyince benden razı değilsin sandım. . .
.......................................................................................................
Evliliğinin nasip olduğunu bilerek,
teslimiyet gösteren yâri sevmek istiyorum.
Ya Rab nasibini bekleyen yârin nasibi et beni.
.......................................................................................................
Hani dua ediyordun,
" Hayırlısı olsun Rabbim " diye.
"Hayırlısı değilse olmasın " diye.geceleri kalkıp yalvarıyordun O'na.
Bak, olmadı işte.
Niye teslim olmuyorsun.
Yaratıcın duanı kabul etti işte. Hayırlısı değilmiş ki, olmadı.
Fuzuli şekilde neden O'nun işine karışıyorsun.
Kalbini rahat bırak...
3)Ahsennisa: Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Rabbim benim, ahsennisa rumuzlu arkadaşın ve diğer tüm arkadaşların günahlarını bağışla, sıkıntıları gider, dualarını ve ibadetlerini sen kabul et. Rabbim iki cihanda da eşi olabilecek bir insanla hayatını birleştirmeyi nasip et. Rabbim sen herşeyin en iyiysini bilensin ama bu kulunu diğer tüm evlilik isteyen arkadaşları bekletme Rabbim en kısa zamanda hayırlı insanlarla karşılaştır, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yuva nasip et. Ahsennisa ve diğer arkadaşların gönlünden ne geçiyorsa sen hayırlı eyle Ya Rabbim elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed (S.a.v) Efendimizin yüzü suyu hürmetine sen dualarımızı kabul et Amin Amin Amin ...
Ahsennisa: Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Rabbim benim, ahsennisa rumuzlu arkadaşın ve diğer tüm arkadaşların günahlarını bağışla, sıkıntıları gider, dualarını ve ibadetlerini sen kabul et. Rabbim iki cihanda da eşi olabilecek bir insanla hayatını birleştirmeyi nasip et. Rabbim sen herşeyin en iyiysini bilensin ama bu kulunu diğer tüm evlilik isteyen arkadaşları bekletme Rabbim en kısa zamanda hayırlı insanlarla karşılaştır, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yuva nasip et. Ahsennisa ve diğer arkadaşların gönlünden ne geçiyorsa sen hayırlı eyle Ya Rabbim elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed (S.a.v) Efendimizin yüzü suyu hürmetine sen dualarımızı kabul et Amin Amin Amin ..........Ahsennisacığım canım duanı okudum Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah...
Kızlar hepinizinden Allah razı olsun imanlı, ağzından dua düşmeyen insanları bulmak bu zamanda o kadar zor ki iyi ki bu Forma katılmışım Rabbim ogüzel gönüllerinizin dilediğini en kısa zamanda nasip eder inşallah
4)Nazliesma: Bismillahirrahmannirrahim Estagfirullah,Estagfirullah,Estagfirullah, ,Elmahdullilah,Allahumme salli ala seyyidina muhammmedin ve ala Ali seyyidina Muhammed Yarabbi .tüm Ummeti Muhammedin ve bizlerin dualarımızı hayirlisiyla kabul et gunahlarimizi affet.Bizlere daha sabırlı ,güçlü ,imanli. sevdiğin razı oldugun kullarından olmayı nasip et.Yarabbi hepimize hergun sana . sukur edececegimiz mutlu,huzurlu,cocuklu ,saglikli ,bereketli ,sevgi .dolu bir yuva kurmayi nasip et.Hayirli kapilar ac.. Yarabbi nazliesma arkadasimizin evlenmesi heryonden hayirli ise ona evlenmeyi nasip et.Eger hayirli ise Yarabbi .nazliesmanin kiminle evlenmesi dunyası ,ahireti ,dini ,yaşantısı,ailesi .için heryonden en hayırlı olacaksa o kisiyi en hayırlı zamanda,en hayırlı sekilde karsisina çıkar.Yarabbi nazliesmanin gönlüne göre olan , dunyasını ve ahiretini güzelleştirecek,onu cok mutlu edecek ,iyiki evlenmisim diyecegi .,her konuda heryonden iyi anlasacagi ,ailesi de iyi ve hayirli olan sevdiğin razı oldugun bir kulunla evlenmesini nasip et.Nazliesmanin dualarini hayirlisiyla kabul et..Nazliesma kuluna hayirli kapılar ac.Hakkinda hayirli olanı .nasip et.Allah'im Yanlis kisileri karşımıza çıkarma .Bizlere ve ailelerimize .dunyada ve ahirette ,iyilik,guzellik afiyet ver.Bizleri herturlu kotuluklerden,kazalardan belalardan,felaketlerden ,Yarattiklarinin şerrinden nazarindan Koru.Sıkıntılarımızı gider.Amin Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.El Fatiha.. .
selam arkadaslar,
cok güzel bir site süper konu
ben de yeni listenize katilabilir miyim?
cok ihtiyacim var baskasinin duasina
Okudum nazlım Rabbim kabul etsin inşallah
Nazliesma: Bismillahirrahmannirrahim Estagfirullah,Estagfirullah,Estagfirullah, ,Elmahdullilah,Allahumme salli ala seyyidina muhammmedin ve ala Ali seyyidina Muhammed Yarabbi .tüm Ummeti Muhammedin ve bizlerin dualarımızı hayirlisiyla kabul et gunahlarimizi affet.Bizlere daha sabırlı ,güçlü ,imanli. sevdiğin razı oldugun kullarından olmayı nasip et.Yarabbi hepimize hergun sana . sukur edececegimiz mutlu,huzurlu,cocuklu ,saglikli ,bereketli ,sevgi .dolu bir yuva kurmayi nasip et.Hayirli kapilar ac.. Yarabbi nazliesma arkadasimizin evlenmesi heryonden hayirli ise ona evlenmeyi nasip et.Eger hayirli ise Yarabbi .nazliesmanin kiminle evlenmesi dunyası ,ahireti ,dini ,yaşantısı,ailesi .için heryonden en hayırlı olacaksa o kisiyi en hayırlı zamanda,en hayırlı sekilde karsisina çıkar.Yarabbi nazliesmanin gönlüne göre olan , dunyasını ve ahiretini güzelleştirecek,onu cok mutlu edecek ,iyiki evlenmisim diyecegi .,her konuda heryonden iyi anlasacagi ,ailesi de iyi ve hayirli olan sevdiğin razı oldugun bir kulunla evlenmesini nasip et.Nazliesmanin dualarini hayirlisiyla kabul et..Nazliesma kuluna hayirli kapılar ac.Hakkinda hayirli olanı .nasip et.Allah'im Yanlis kisileri karşımıza çıkarma .Bizlere ve ailelerimize .dunyada ve ahirette ,iyilik,guzellik afiyet ver.Bizleri herturlu kotuluklerden,kazalardan belalardan,felaketlerden ,Yarattiklarinin şerrinden nazarindan Koru.Sıkıntılarımızı gider.Amin Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.El Fatiha.. .
Nazlıesmacığım duanı okudum ....Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlara vesile olsun inşallah canım...
4)Nazliesma: Bismillahirrahmannirrahim Estagfirullah,Estagfirullah,Estagfirullah, ,Elmahdullilah,Allahumme salli ala seyyidina muhammmedin ve ala Ali seyyidina Muhammed Yarabbi .tüm Ummeti Muhammedin ve bizlerin dualarımızı hayirlisiyla kabul et gunahlarimizi affet.Bizlere daha sabırlı ,güçlü ,imanli. sevdiğin razı oldugun kullarından olmayı nasip et.Yarabbi hepimize hergun sana . sukur edececegimiz mutlu,huzurlu,cocuklu ,saglikli ,bereketli ,sevgi .dolu bir yuva kurmayi nasip et.Hayirli kapilar ac.. Yarabbi nazliesma arkadasimizin evlenmesi heryonden hayirli ise ona evlenmeyi nasip et.Eger hayirli ise Yarabbi .nazliesmanin kiminle evlenmesi dunyası ,ahireti ,dini ,yaşantısı,ailesi .için heryonden en hayırlı olacaksa o kisiyi en hayırlı zamanda,en hayırlı sekilde karsisina çıkar.Yarabbi nazliesmanin gönlüne göre olan , dunyasını ve ahiretini güzelleştirecek,onu cok mutlu edecek ,iyiki evlenmisim diyecegi .,her konuda heryonden iyi anlasacagi ,ailesi de iyi ve hayirli olan sevdiğin razı oldugun bir kulunla evlenmesini nasip et.Nazliesmanin dualarini hayirlisiyla kabul et..Nazliesma kuluna hayirli kapılar ac.Hakkinda hayirli olanı .nasip et.Allah'im Yanlis kisileri karşımıza çıkarma .Bizlere ve ailelerimize .dunyada ve ahirette ,iyilik,guzellik afiyet ver.Bizleri herturlu kotuluklerden,kazalardan belalardan,felaketlerden ,Yarattiklarinin şerrinden nazarindan Koru.Sıkıntılarımızı gider.Amin Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.El Fatiha..
canım okudum hayırlısıyla ınsallah dualarımız kabul olurda evlılık hazırlıklarımızı paylasırız bırbırımzle..tez zamandaaaa
Eki Görüntüle 996585
RABBİM BÖYLE BİR FOTOĞRAF ÇEKTİRMEY NASİP ETSİN HEPİMİZEEEEEEEEEEEEEEEE EN KISA ZAMANDA HAYIRLISI İLEEEEEEEEEEEEE AMİN
Olmadı diye sızlanmıyorum, diyorum ki;
"Hayırlı olsaydı zaten Allah verirdi"...
Üzülmüyorum gitti diye, diyorum ki;
"Allah sevdiği kullarına sıkıntı verir".
Ama hala ağlıyorum, Ve biliyorum ki;
"Hüzündür kalbi taze tutan"...
Ve şimdi sadece gidene kalan yüreğime dua
ediyorum;
"Allah'ım kalbime hüzün düştü, İstikamet ver. ."
....................................................................................................
Hz. Ali, Hz.Fatımayı ağlarken görür ve ne oldu diye sorar.
Hz.Fatıma ; ya Ali bu gün gülümsemeni görmeyince benden razı değilsin sandım. . .
Evliliğinin nasip olduğunu bilerek,
teslimiyet gösteren yâri sevmek istiyorum.
Ya Rab nasibini bekleyen yârin nasibi et beni.
Hani dua ediyordun,
" Hayırlısı olsun Rabbim " diye.
"Hayırlısı değilse olmasın " diye.geceleri kalkıp yalvarıyordun O'na.
Bak, olmadı işte.
Niye teslim olmuyorsun.
Yaratıcın duanı kabul etti işte. Hayırlısı değilmiş ki, olmadı.
Fuzuli şekilde neden O'nun işine karışıyorsun.
Kalbini rahat bırak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?