Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Esrazambak cığım Duani Okudum Cnm
Rabbim kabul etsin inşallah....Rabbim
hepimizin gönlüne göre en hayırlısını en kısa zaman da nasip etsin inşallah.Âmin...

Esrazambak cığım Duani Okudum Cnm
Rabbim kabul etsin inşallah....Rabbim
hepimizin gönlüne göre en hayırlısını en kısa zaman da nasip etsin inşallah.Âmin...

canım Allah razı olsun ettiğin duaların için inşallah daha daha güzellerini sana da nasip etsin amin amin amin... hepimiz topiğimizdeki ayırlı yuvalar kurarız inşallah en kısa zamanda sevgi dolu aşk dolu güven dolu

DUYGUCUM SEN NE KADAR VEFALI BİR DOSTSUN aLLAH RAZI OLSUN CANIMMMMMMMMM YUVANI TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN RABBİM HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN

canım benim sizlerde öylesiniz benim için dualar ettiniz.amin Allah sizlerede bin katı güzel yuva nasip etsin aminben katılacagım yine dualara bu kez bebek için insallah:))

listeyi hep kaybediyorum, aramak zorunda kalıyorum o yuzden buraya alıntıladım kızlar kusuruma bakmayın :)

) Aybirgen : Estağfirullah estağfirullah estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarımızı bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım aybirgenin görüşmeye başladığı kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. Mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

6)Esrazambak : Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım esrazambak rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarını bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım esrazambakın karşısına çıkan kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini ömür boyu çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan ve şeytanın vesveselerinden uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. En kısa zamanda mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Esrazambak için hangisi en hayırlı ise onunla en kısa zamanda sorunsuz bir nikahla ömür boyu sürecek bir evlilik nasip et. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

kızlar dualarınınzı yaptım ..Rabbım kabul etsın ınsallah

Liste bu arkadaşlar

Okudum duanı canım amin Rabbim nasip etmeyeceği duayı ettirmesin hiçbirimize kabul eder dualarımızı inşallah

Okudum duanı canım Rabbim kabul etsin inşallah

Canım duanı okudum amin Rabbim kabul etsin inşallah

Amin canımmm duanı okudum Allah kabul etsin

Senin duanı da okudum canım

Allah kabul etsin

Listeyi bitirdim Allahın izniyle kızlar hepinize tek tek dua ettim

Rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın dualarımızı kabul etsin inşallah

Listeyi tekrar paylaşayım kızlar

Duanı okudum cnm.Rabbim Kabul etsin INS...Rabbim gonlune gore en hayirlisini karsina cikarsin INS cnm benim
HepiMize hayırlı mutlu evlilikler yapmak nasip olsun ins.Âmin.Âmin.Âmin.

7)Touch : Elhamdülillah..Ya Fettah, Ya Alim, Ya Latif ...Hayırlı, senin rızasını kazanmış, helalı haramı bilen, gözu dısarda olmayan, aileme-ailesine-bana uygun birinin karsıma cıkmasını ve hayırlı bir evlilik evlilik yapmamı nasip eyle..Allahım ben evlenmeye niyet ettim, seni vekil kabul ettim... sen benim işimi rast götür...iyi insanlarla karsılastır... yarattıgın varlıkların serrinden sana sıgınırım ya Rabbim...Ya Rahman ya Rahim isimlerinle sen bana merhamet et Ya rabbim... Rabbi inni lime enzelte ileyy min hayrin fakirü....

Canim benim okudum duani..allah kabul etsin insallah...

Aybirgen : Estağfirullah estağfirullah estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarımızı bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım aybirgenin görüşmeye başladığı kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. Mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

7)Touch : Elhamdülillah..Ya Fettah, Ya Alim, Ya Latif ...Hayırlı, senin rızasını kazanmış, helalı haramı bilen, gözu dısarda olmayan, aileme-ailesine-bana uygun birinin karsıma cıkmasını ve hayırlı bir evlilik evlilik yapmamı nasip eyle..Allahım ben evlenmeye niyet ettim, seni vekil kabul ettim... sen benim işimi rast götür...iyi insanlarla karsılastır... yarattıgın varlıkların serrinden sana sıgınırım ya Rabbim...Ya Rahman ya Rahim isimlerinle sen bana merhamet et Ya rabbim... Rabbi inni lime enzelte ileyy min hayrin fakirü....

6)Esrazambak : Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım esrazambak rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarını bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım esrazambakın karşısına çıkan kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini ömür boyu çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan ve şeytanın vesveselerinden uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. En kısa zamanda mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Esrazambak için hangisi en hayırlı ise onunla en kısa zamanda sorunsuz bir nikahla ömür boyu sürecek bir evlilik nasip et. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed..

Dua eden bir dost olsun

mavilimYeşilim ....

Son düzenleme:
(Ya Rabbi, Sana ve Resulüne itaat etmemizi ve bildirdiklerinle amel etmemizi nasip eyle!)

(Ya Rabbi, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün iyilikleri ver, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün kötülüklerden de koru!)

(Ya Rabbi, her işimizin sonunu güzel eyle, dünya sıkıntılarından ve ahiret azabından bizi koru!)

Ya Ra(Ya Rabbi, gece ve gündüz gelecek kötülüklerden, sıkıntılardan kötü arkadaştan ve kötü komşudan sana sığınırım.)

(Ya Rabbi, ölünceye kadar ibadet etmemizi, ömrümüzün hayırlı amellerle sona ermesini nasip et ve Cennetini ihsan eyle!)

((Allah’ım, sana dua edilince kabul ettiğin, bir şey istenince verdiğin, musibet ve sıkıntıların kalkması istenince kaldırdığın ismin hürmetine, senden istiyorum.)

(Ya Rabbi, kusurlarımızı ört, korkulardan emin kıl ve borçlarımızı ödememizi nasip et!)

Allah dualarınızı kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…