Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Gecenin bu vaktinde Rabbim sen burada adi gecen tum bekar kullarina hayirli evlilikler nasip et ve hepsine hayirli evlilikler nasip et sen buyuksun Rahman ve Rahimsin Allah im

Nazliesma duan okidum arkadasim.umarim esra zambagin ustteki duasinida duyar rabbimde tez zamanda hayirli kisilerle karsilasiriz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nazliesma duan okidum arkadasim.umarim esra zambagin ustteki duasinida duyar rabbimde tez zamanda hayirli kisilerle karsilasiriz

Amin cnm cok tesekkur ederim..Allah razi olsun...
INS cnm... burada ettigimiz dualarimiz hayirlisiyla Kabul olur:) Insallah Rabbim hepimize hayirli mutlu yuzumuzun gulecegi evlilikler nasip eder en hayirli tez vakitte:)

Gecenin bu vaktinde Rabbim sen burada adi gecen tum bekar kullarina hayirli evlilikler nasip et ve hepsine hayirli evlilikler nasip et sen buyuksun Rahman ve Rahimsin Allah im

Amin .Amin .Amin.Ne guzel dua. Allah razi olsun cnm. Rabbim Kabul etsin Ins.Rabbim hayirli olani nasip eder INS hepimize

Karmen okudum duani.allah kabul etsin insallahh..

Karmen okudum duani
Allh kabul etsin ins...

Kizlar yazmayi unuttum. 2 gün önce hoslandigim cocuk, ben ve 2 arkadas daha 2 Saat kantinde oturduk konustuk ilk defa Hic beklemiyordum yanimiza gelip oturmasini
Sandigimdan cok daha sicak ve saf oldugunu gördüm

Son düzenleme:
kızlar duamı değiştirdim..yeni haliyle listeye ekler misiniz lütfen...?

...DUAM...

Rabbim Ece'nin evleneceği,seveceği,sevileceği,eşim diyeceği,bir ömür aynı yastığa baş koyacağı,sadık,güvenilir,
yakışıklı,anlayışlı,hayırlı,sorumluluk sahibi,eğitimli,ekmeğinin peşinde,gönlüne göre doğru insan tez zamanda hayatına girsin..
Huzurlu,mutlu,sevgi ve aşk dolu,ailelerin birbirini sevdiği,anlaştığı,bereketli yuvalarını tez zamanda kursunlar..
Bu mutlu yuvayı hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlarla taçlandır..Duasını kabe de edilen dualardan eyle,tez zamanda kabul et;
Ece'nin günahlarını bağışla;daha iyi bir insan olmasına yardımcı ol,ailesine uzun ömürler ver;
ve ailesiyle arasının en kısa zamanda düzelmesine vesile ol ve nasip et Allahım..Bir ömür yalnızlıkla yanlış insanlarla imtihan etme,AMİN..
allahumme salli ala seyidina Muhammedin ve ala,ali seyidina Muhammed

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…